PDA

Zobacz pełną wersję : II liga, gr. II - Kraków

Strony : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dawid(Porta)
08-15-2006, 16:39
Kto zdoła wyjsc z naszej grupy?:)

Ruczaj
08-15-2006, 17:30
Albertus Kraków 10-14 miejsce
Armatura Kraków 4-8 miejsce
Borek Kraków 8-13 miejsce
Bronowicki Kraków 1-5 miejsce
Dąbski Kraków 8-14 miejsce
Jadwiga Kraków 10-14 miejsce
SMS II Kraków 5-10 miejsce
Płaszowianka Kraków 3-8 miejsce
Porta Kraków 7-12 miejsce
Prokocim Kraków 1-5 miejsce
Rybitwy Kraków 10-14 miejsce
Tramwaj Kraków 3-8 miejsce
Victoria Kraków 1-14 miejsce
Zwierzyniecki Kraków 1-5 miejsce

Wszystkim zepołom zycze powodzenia :)

Rudinhio
08-21-2006, 16:05
Sądze że jedyną drużyną która ma szanse na zajecie pierwszego miejsca w rozgrywgach juniorów starszych gr.2 jest Victoria, Lecz nieskreślam żadnych inych drózyn myśle że tabela ustawi sie nastepujaco:
1.Victoria
2.Prokocim
3.Zwierzyniecki
4.SMS 2
5.Porta
6.Borek

Jednak nierubcie sobie nadzieji bo i tak Victoria wygra

Rodzoś
08-28-2006, 14:17
Jednak nierubcie sobie nadzieji bo i tak Victoria wygra

Rudy nie bądź taki pewny siebie ponieważ zaczął się nowy sezon i niektóre drużyny maja wzmocnienia, a niektóre niestety osłabienia. Okaże się jak kto gra po pierwszej kolejce :)

Pozdro

Rodzoś
08-29-2006, 09:07
Dziś VICTORIA zagra z Armatura. Po meczu podam wam wynik :) i myślę ze wy podacie swoje :)

Pozdro

Rodzoś
08-29-2006, 14:39
Victoria niestety przegrała na wyjeździe z Armatura 8:1 :P Powodem przegranego meczu Victorii jest to ze odeszło 7 podstawowych zawodników i Victoria dopiero zaczyna zgrywać

pozdro

19RkS21
08-29-2006, 23:20
wynik meczu 9-1:)Armatura pokazala klase i to jeszcze z "bylym bramkarzem" na ataku!!!

Rodzoś
08-30-2006, 10:25
wynik meczu 9-1

hmm... to w końcu 8 czy 9 ?? :rolleyes: pogubiłem się w tych bramkach

i to jeszcze z "bylym bramkarzem" na ataku!!!

To on strzelili bramkę ręką ?? :P

19RkS21
08-30-2006, 13:59
hmm... to w końcu 8 czy 9 ??
To on strzelili bramkę ręką ?? :P
Wynik koncowy ja liczylem 9-1:)ale na futbol malopolska 8-1,moze byc tyle bo ciezko bylo to zliczyc!!!
Tak to ten co strzelil ręką:)

Kowal
08-30-2006, 18:18
Wynik koncowy ja liczylem 9-1:)ale na futbol malopolska 8-1,moze byc tyle bo ciezko bylo to zliczyc!!!
Tak to ten co strzelil ręką:)
ale On strzelil bramke noga tylko pilke zagarnal reka

Jano
08-31-2006, 00:05
Bronowicki - Rybitwy 0:8 !!

Rodzoś
08-31-2006, 10:10
YEA Victoria nie jest ostatnia :D

ziomal7264351
08-31-2006, 16:31
ech :(

0-8... straszne baty ale kilka slów na temat meczu..

Do 30 min akcja za akcje i mecz byl naprawde bardzo wyrównany. Potem stracilismy gola i do szatni kolejny po strasznym bledzie . Stracilismy chęc do gry ... ledwo co wyslismy na boisku i tu nagle juz 3;0 ... a reszta to no comment ... duze bledy w obronie i bramkarz ...

a teraz kilka slow o naszym skladzie:) W tym meczu gralo kilku zawodników z tramkparzy starszch ;] Ze skladu w porównaniu z poprzednim sezonem zostalo 4 zawodnikow ( reszta to byl rocznik 87 i wszyscy przsli albo do seniorów albo do innych klubów ) .
Aktualnie staramy sie o 2-3 zawodników . jak narazie to bedzie ciezko bo sklad naprawde nie jest wymarzony ale .. trzeba bedzie walczyc . Ja zawsze walcze do końca i myśle , że w tym meczu pokazałem się z dobrej strony ( mialem kilka rajdów , w ktorych ominałem po 3-4 zawodników Rybitw ) ( gralem z "7" ) . We wczorajszym meczu pozaym nie zagralo jeszcze kilka osób , ktore ... są na wakacjach

A jezeli chodzi o tabele to mysle , że sms 2 powalczy o awans , a w dole to My i Tramwaj ... ale zobaczymy :)

pozdro

Jano
08-31-2006, 16:35
Zgodze sie ze do 30 min trzymaliscie sie dzielnie ale pozniej to zrobilismy z was "wiatraki" do przerwy powinno byc juz 5:0 i tak szczescie macie ze nie było dwucyfrowki bo była ku temu okazja ale tak szczerze zadnej klarownej sytuacjii nie stworzylyscie

ziomal7264351
08-31-2006, 16:43
Prawda , Mieliscie duzo sytuacji ale ... strzeliliscie 2 gole po ewientych bledach oborncow .. 2 po bramkarza .... szczegolnie ta kiedy sie polozyl i wypuscil pilke z rąk.... i jeszcze gdybysmy grali do konca tzn , cala druzyna a nie tylko ja zapie***** bo boisku to pewnie by sie skonczylo z 5-6:0

Zobaczymy jak bedzie w rewanżu :) Bo tak jak mowilem wczesniej niektorzy nawet w meczu z Wami grali 1 mecz na boisku ligowym :)

"ze nie było dwucyfrowki bo była ku temu okazja ale tak szczerze zadnej klarownej sytuacjii nie stworzylyscie "

Z tym sie nie zgodze byla 1 sytuacja "prawie" 1/1 ale gosc strzelil prosto w bramkarza ... a dalej to gdy wyjechalem z polowy po zaczciu ( gdy wy strzelilsicie gola ) i zostal l tylko jeden obranca i gdyby nie On .. to gol by byl :) ... 3 sytacja to poczatek meczu gdy padla bramka ( po rogu i glowce ) ale ... sedzia odgwizdał faul... na innym obroncy , kotrego nie bylo :] Sami byliscie wtedy zdziwieni ze zagwizdal :rolleyes:

Rodzoś
09-01-2006, 12:21
No w naszym meczu tez trzymaliśmy sie do pierwszej polowy przegrywaliśmy 2:1. Wszystko zaczęło sie pod koniec meczu jak juz straciliśmy trzecia bramkę to praktyczne, co akcje wpadała kolejna i tak do 8 :)

ziomal7264351
09-01-2006, 13:19
hehe :D nie ma to jak grac do konca :lol:

ziomal7264351
09-02-2006, 15:00
tramwaj - bronowicki 3;1 ... zaraz napisze jak grali Ci frajerzy z tramwaju i postawa "sedziny "

1 polowa ..akcja za akcje ..... kolo 20 min tramwaj strzelil na 1-0 ,... potem wazny moment meczu ... kiwałem kilku zawodników tramwaju ... wychodze 1/1 i ... bramkarz fauluje mnie ( wchodzac wslizgiem 2 nogami :/ ) nie trafiając w pilke .... okolo 17 m ... sedzina oczywiscie " nie ma nic " ..... ja juz nie dalem rady grac bo strasznie moja noga wygladala...... Potem pod koniec 1 polowy tramwajarze strzelili na 2-0 .... W 1 polowie kazdy z gospodarzy atakował nie pilke ... lecz nogi naszych zawodników ..... 2 polowa zaczela sie od 3 bramki dla tramwaju ... potem To Bronowicki przejął inicjatywe.... cisnelismy ... i gol na 3-1 ... Potem czerwona kartka dla gospodarzy ....
i kolejny za***isty blad "sedziny" . Mamy róg ... jakis frajer trzyma mojego kumpla za koszulke ... i przewraca sie o walsne nogi :/ a ... sedzina nic nie widziala aż nie zaczelismy lrzcyze z ławki i decyzja..... Czerwona kartka dla naszego zawodnika:/ !!! :/ Potem juz było do konca atak za atak....

Postawa sedziny : bez komentarza;/ ileż to było fauli w nogi naszych zawodników :/
Postawa Tramwaju : nie atakowali pilki lecz nogi :/ kazdą nasza akcje przerywali faaulem....
U nas Ja nie moge chodzic:/ , 2 gosc schodzil z boiska , krwawiac .... 3 chlop wybity nadgarstek...

Czekamy na Tramwaj na naszym boisku .... BĘDZIECIE MIEC PIEKLO !!!:/

Jano
09-03-2006, 01:23
jutro My(rybiwty) podejmujemy u siebie dabski i liczymy na 3 pkt chodź łatwo napewno nie bedzie chcoiaż w rundzie wiosennej ub sezonu wygralismy 5:0 mecz bez historii strzeliłem bramke(karny) izaliczyłem asyste Licze na powtorke tego wyniku

Jano
09-04-2006, 13:36
Rybitwy Dabski 2:0 !!

Rodzoś
09-05-2006, 19:33
Rybitwy szaleja :)

Shg
09-05-2006, 21:08
Płaszowianka - Porta 2-1
>> co do Rybitw zauwazcie jakich miala rywali. po 8-10 kolejkach juz powinno sie pokazac kto bedzie stanowil o sile ligi.

>> a tak pozatym zauwazyliscie ze II Grupa jest najsilniejsza ?? takie mam przynajmniej wrazenie

Shg
09-05-2006, 21:12
Albertus Kraków 10-14 miejsce
Armatura Kraków 4-8 miejsce
Borek Kraków 8-13 miejsce
Bronowicki Kraków 1-5 miejsce
Dąbski Kraków 8-14 miejsce
Jadwiga Kraków 10-14 miejsce
SMS II Kraków 5-10 miejsce
Płaszowianka Kraków 3-8 miejsce
Porta Kraków 7-12 miejsce
Prokocim Kraków 1-5 miejsce
Rybitwy Kraków 10-14 miejsce
Tramwaj Kraków 3-8 miejsce
Victoria Kraków 1-14 miejsce
Zwierzyniecki Kraków 1-5 miejsce

Wszystkim zepołom zycze powodzenia :)

nie wiem skad to sobie wywnioskowales ale calkowicie bez sensowna teoria

Jano
09-05-2006, 23:25
Odnosnie Rybitw Dabski jest duzo silniejszy niz w ub sezonie. a bronowicki to faktycznie.... 17.IX Derby Płaszowa

ziomal7264351
09-06-2006, 08:58
Bronowicki Kraków : Victoria Kobierzyn

Cieżko przewidziec jaki bedzie wynik... nie zagra podstawowy pomocnik - rozgrywający czyli ja :/ po kontuzji w meczu z tramwajem ( i obawiam sie ,że dlugo potrwa moje rekonwalescencja :confused: ) , rowniez nie zagra podstawowy stoper..... do tego dochodzi brak napastnika .. noi robi sie nie ciekawie... ale napewno chlopaki będą walczyc!

ziomal7264351
09-06-2006, 20:46
ech :/ pizde z kobierzynem :/

do polowy prowadzilismy 2-0 ... i mielismy jeszcze kilka dogodnych sytuacji :/ ... do 65 min 2-0 ... potem w pizde 3 gole:/ bo naszych bledach :/

hehe , zagralem 10 min :D

Dymek
09-07-2006, 00:20
jakie w pizde czlowieku moja druzyna ktorej bylem dzis trenerem byla lepsza od was o klase wy tak naprawde graliscie dlugie pilki na szybkiego i niepowiem dosc dobrego napadziora ale takto sztycha nie robiliscie z mlodszymi od siebie zawodnikami Victorii. u was chlopy wysokie i maja po 17 18 lat a moi zawodnicy po 15 max 17 chyba dwoch i grali z wami jak rowny z rownym a szczerze mowiac to mieli przewage i bramki starcilismy my po bledzie naszego bramkarza bo wypuscil pilke z rak a druga bramka to blad sedziego i wasza bardzo rowna murawa. Jak przyjedziecie do nas to wtedy nie bedzie mozna narzekac na boisko. WIec nie pisz ze przegraliscie nieslusznie. A Ciebie widzialem i jesli masz tak dosc powazna kontuzje to wogole nie powieniens wchodzic na boisko i chodzic na rehabilitacje bo to moze Ci tylko zaszkodzic. Pozdrawiam i powodzenia.

Shg
09-07-2006, 17:21
Odnosnie Rybitw Dabski jest duzo silniejszy niz w ub sezonie. a bronowicki to faktycznie.... 17.IX Derby Płaszowa

>>od tego trzeba zaczac ze rybitwy nie sa w plaszowie wiec to nie sa derby plaszowa!!
>>a co do dabskiego to nie jestem przekonany bo slyszlaem jaka maja sytuacje kadrowa!!

Brolly
09-07-2006, 19:16
tramwaj - bronowicki 3;1 ... zaraz napisze jak grali Ci frajerzy z tramwaju i postawa "sedziny "

1 polowa ..akcja za akcje ..... kolo 20 min tramwaj strzelil na 1-0 ,... potem wazny moment meczu ... kiwałem kilku zawodników tramwaju ... wychodze 1/1 i ... bramkarz fauluje mnie ( wchodzac wslizgiem 2 nogami :/ ) nie trafiając w pilke .... okolo 17 m ... sedzina oczywiscie " nie ma nic " ..... ja juz nie dalem rady grac bo strasznie moja noga wygladala...... Potem pod koniec 1 polowy tramwajarze strzelili na 2-0 .... W 1 polowie kazdy z gospodarzy atakował nie pilke ... lecz nogi naszych zawodników ..... 2 polowa zaczela sie od 3 bramki dla tramwaju ... potem To Bronowicki przejął inicjatywe.... cisnelismy ... i gol na 3-1 ... Potem czerwona kartka dla gospodarzy ....
i kolejny za***isty blad "sedziny" . Mamy róg ... jakis frajer trzyma mojego kumpla za koszulke ... i przewraca sie o walsne nogi :/ a ... sedzina nic nie widziala aż nie zaczelismy lrzcyze z ławki i decyzja..... Czerwona kartka dla naszego zawodnika:/ !!! :/ Potem juz było do konca atak za atak....

Postawa sedziny : bez komentarza;/ ileż to było fauli w nogi naszych zawodników :/
Postawa Tramwaju : nie atakowali pilki lecz nogi :/ kazdą nasza akcje przerywali faaulem....
U nas Ja nie moge chodzic:/ , 2 gosc schodzil z boiska , krwawiac .... 3 chlop wybity nadgarstek...

Czekamy na Tramwaj na naszym boisku .... BĘDZIECIE MIEC PIEKLO !!!:/

PO pierwsze: Atak był czysty, atak w pilke i sam wleciales w bramkarza. Niemówiac jak prawie zaczoles plakac i jeczeć, ze połamali ci nogi :)

PO drugie: Gra była ostra, ale w wiekszosci przypaków czysta. trzeba było grac a nie jeczeć i płakać po kazdym starciu......

PO trzecie: Bramka dla Bronowickiego padła po jednej z nielicznych i przypadkowych akcji. I błedzie naszego bramkarza.

PO czwarte: Wiekszosc meczu, cisnelismy was i nawet niemogliscie wyjsc z wlasnej połowy (sporadyczne akcje gosci). Gdybysmy wykorzystali wszytskie sytuacje mecz mogł by sie skonczyc wynikiem przynajmniej 8 -1 lub wiekszym. mieliscie szczescie i tyle....

PO piate: Co do sedziny. Uważam, ze dobrze sedziowała i niedałą sie sprowokowac. kartka dla naszego zawodnika byla skutkiem drugiej żołtej (pierwsza za dyskusje, druga za wubicie piłki przy rzucie wolnym). czerwona dla jakiegos typka, tez byla slusznie podytkowana, bo nasz zawodnik był odpychany....

Frajerzy to chyba jestescie wy, jak niepootraficie przegrac i tylko obraższ nasz klub i naszych zawodników to jesteś sam frajer i tyle. Trzeba umiec przegrywać z godnoscia a nie szukac tanich wymówek.

ziomal7264351
09-07-2006, 19:39
chłopie lecz sie :/ po chuju trafil w pilke :/ w***al sie 2 nogami w moje kolano a ty pieprzysz ze w pilke ...;/

a co do czerwonej kartki dla naszego to :/ jeden z waszych "zawodników" trzymal za koszulke naszegO:/ a On nie wytrzymał i dziwie sie ze mu nie ***nął !:/ a gdyby nie krzyki z naszej lawki to sedzina by nawet tego nie zaóważyla ...

A Wy i tak uwazajcie jak przyjdziecie do Nas;] i ni e******* ze wasze ataki były czysto bo wiekszośc z nich była tylko po to aby byl faul i przerwana akcja... w 2 polowie jakos nie widzialem zebyscie cisneli ciagle.. :lol: leszczu...

"Niemówiac jak prawie zaczoles plakac i jeczeć" matole :/ nie pieprz glupot , 1 sprawa nie "płakałem" ... a po 2 ciekaw jestem czy Ty byś sie nie zwijał ....

Brolly
09-07-2006, 21:48
jeden lu dwa grozne ataki z waszej strony w drugiej polowie to naprawde duzo :| , chlopczyku widac, ze zle widziales....

zdaje mi sie, ze zaóważyla pisze sie przez takie u. Wiec kto tu jest matołem, chyba ty. Moze poczytaj słownik ortograficzny a niebiez sie za piłke.....

le_hobbit
09-12-2006, 17:50
ech :/ pizde z kobierzynem :/
Kolego, Tymasz chyba problem z kojarzeniem faktów. O ile mi wiadomo takie wypowiedzi nie powinny mieć miejsca na żadnym forum . Moderatorzy są tutaj?
zagralem 10 min
Słowo zagrałem jest tutaj złym określeniem. Pobiegałeś w tę i z powrotem i straciłes wszystkie(prócz jednej) piłki jakie otrzymałeś.
jakie w pizde czlowieku moja druzyna ktorej bylem dzis trenerem byla lepsza od was o klase wy tak naprawde graliscie dlugie pilki na szybkiego i niepowiem dosc dobrego napadziora ale takto sztycha nie robiliscie z mlodszymi od siebie zawodnikami Victorii
Tutaj sie nie mogę zgodzić. Mecz był wyrównany i tak naprawdę to ospałość naszej drużyny doprowadzła do rostrzygnięcia meczu. Jeden zawodnik grał naprawdę dobrze, była to "17" i dla niego gratulacje (od bramkarza)

u was chlopy wysokie i maja po 17 18 lat a moi zawodnicy po 15 max 17 chyba dwoch i grali z wami jak rowny z rownym a szczerze mowiac to mieli przewage i bramki starcilismy my po bledzie naszego bramkarza bo wypuscil pilke z rak a druga bramka to blad sedziego i wasza bardzo rowna murawa.

Ja, i trzech kolegów mamy 18 lat. Reszta to to chyba dwóch 17-latkó i osoby okolo 16 roku zycia. Nic nadzwyczajnego :-) No boisko akurat to jest wielki problem, ale szczerze mówiać nam ono też nie pomogło(mowa o ostatniej bramce dla waszej druzyny)

Jak przyjedziecie do nas to wtedy nie bedzie mozna narzekac na boisko. WIec nie pisz ze przegraliscie nieslusznie. A Ciebie widzialem i jesli masz tak dosc powazna kontuzje to wogole nie powieniens wchodzic na boisko i chodzic na rehabilitacje bo to moze Ci tylko zaszkodzic.
Całkowicie się z panem zgadzam. TO jest jedno co powinien zrobić zawodnik który uległ kontuzji. Niestety chęć gry która była taka jaka wszyscy wiemy doprowadziła do takie a nie nnnego rezultatu.

PO pierwsze: Atak był czysty, atak w pilke i sam wleciales w bramkarza. Niemówiac jak prawie zaczoles plakac i jeczeć, ze połamali ci nogi
Nie. Atak był na nogi zawodnika. Piłka nie została trafiona. Dodam że za faul na bramkarzu w obręvbie pola karnego są jakieś konsekwencje, lecz dwa razy był odgwizdany faul który nie był karą dla zawdonika z przeciwnej drużyny. Coż, taka piłka.

PO piate: Co do sedziny. Uważam, ze dobrze sedziowała i niedałą sie sprowokowac. kartka dla naszego zawodnika byla skutkiem drugiej żołtej (pierwsza za dyskusje, druga za wubicie piłki przy rzucie wolnym). czerwona dla jakiegos typka, tez byla slusznie podytkowana, bo nasz zawodnik był odpychany....

Sediowała dobrze, aczkolwiek w niektóryc momentach było dramatycznie i dochodziło do niepotrzebnych starć.

Frajerzy to chyba jestescie wy, jak niepootraficie przegrac i tylko obraższ nasz klub i naszych zawodników to jesteś sam frajer i tyle. Trzeba umiec przegrywać z godnoscia a nie szukac tanich wymówek.
frajerem jest on a nie cały klub. O ile wiem tylko on nie umie pogodzc się z porażką. Dobry mecz, a pomimo sromotnej przegranej schodziliśmy z boiska z uśmiechem. Dzięki.

chłopie lecz sie :/ po chuju trafil w pilke :/ w***al sie 2 nogami w moje kolano a ty pieprzysz ze w pilke ...;/

Gdybyś tak powiedizał na moim forum to straciłbyś możlwiosć wypowiadania się na nim...

jeden lu dwa grozne ataki z waszej strony w drugiej polowie to naprawde duzo :| , chlopczyku widac, ze zle widziales....

zdaje mi sie, ze zaóważyla pisze sie przez takie u. Wiec kto tu jest matołem, chyba ty. Moze poczytaj słownik ortograficzny a niebiez sie za piłke.....

Trafne spostrzeżenia :]

adrianokrk
09-13-2006, 17:20
Co myslicie o Jadwidze? Jak narazie gra bardzo dobra pilke. Ale czy ma szanse na awans?

le_hobbit
09-13-2006, 18:13
Szczerze mówiąc to jeszcze jej sporo brakuję. NIe można powidzieć że któraś dużyna ma wieksze czy mniejsze szanse na awans...

adrianokrk
09-13-2006, 20:41
Ale to juz nie jest ta sama Jadwiga z tamtego sezonu !! Teraz Jadwiga gra zupelnie inna pilke. Jadwiga z tamtego sezonu a jadwiga z tego to 2 zupelnie inne style ..

le_hobbit
09-13-2006, 23:53
Uwierzę jak zobaczę. Za kilka meczy z nimi gramy to zobaczymyczy my czy oni dostana łoty :]

Ruczaj
09-17-2006, 17:05
Jadwiga - Victoria 1:1 Victoria NajLEpsZA JesT !!

Piszcie wyniki innych meczów :)

Shg
09-17-2006, 19:32
Płaszowianka 3-0 Rybitwy
>> Taki sędzia jaki sie nam trafil nie powinien biegac po boisku juz nigdy wiecej
bledne decyzje czeste pomylki
>> Genialna oprawa meczu i doping xD takiej jeszcze nie bylo u nas

ziomal7264351
09-17-2006, 19:39
Bronowicki - Armatura 0-11

Nic nie moge napisac . Gosc lepszy o 3 klasy ... :| Okolo 60 min zeszlismy z boiska bo takie bylo zalecenie trenera w przerwie . My chielismy grac .. ale nie moglismy..:| ... Zaczelismy mecz w 9 ( 2 trampkarzy gralo :lol: ) zaledwie 4 osoby z podstawowoego skladu grala bo reszta albo kontuzje albo choroba .... Wstyd ze zeszlismy z boiska nie grając do konca ..... Za to przepraszam zawodników z Armatury ( wstepnie mielismy wogole nie wychodzic na boisko ) . Gdyby "boisko" bylo równe .. to jeszcze wiecej moglbysmy dostac ...

Dzieki za mecz :) I Zycze awansu bo naprawde Jestescie najlepsi :)

Ultra_KSPłaszowianka
09-18-2006, 22:02
Meczy był łatwy i Płaszka wygrała.

Korniszon
09-20-2006, 20:24
Co sądzicie o druzynie Armatury?
Czy moze wlaczyc sie do rywalizacji? :P

le_hobbit
09-23-2006, 00:22
Zdecydowanie nie, wynik 11-0 o niczym jeszcze nie świadczy :-P

Rudinhio
09-23-2006, 16:48
Co sie dzieje z sedziami w 2 lidze juniorów?

Poraz drugi trafił nam sie ten sam sedzia ,który ma 60 lat i nadwage i zamiast biegać po bojsku stoi w miejscu i sie nie rusza .Po wielu upomnieniach zapytawszy sie czemu nie biega odparł ''ze jest jusz stary'' zostwmy to bez komentarza .Lecz uznanie bramek z 5 metrowymi spalonymi jest to jednak mała przesada , sami zawodnicy z sms 2 i sie smiali z głupoty sedziego.

W ten sposup dzis Victoria przegrał z sms 2 (0:3)

Wszystkim druzyna zycze powodzenia w lidze i zeby nietrafili na tego samego sedziego co my.

le_hobbit
09-23-2006, 22:09
ZNam tego sędziego, mieliście pecha, ale szczerze mówiąc nie ma na co narzekać. On czasem biega, ale żeby sędziował źle? Nie , sędziuje dobrze, tylko wiesz, nie ma ludzi doskonałych, a przecież błedy zdarzają się nawet pierwszoligowcom...

ziomal7264351
09-24-2006, 16:26
Borek - Bronowicki 1-1

Oczywiscie duza przewaga gospodarzy .... MY staralsimy sie wychodzic z kontry ... Gralem sam w ataku i po 1-2 kontrach wyszedlem nie mal 1/1 .. ale albo bramkarz był gorą albo obonca ratował ... w 2polowie po jednych z akcji gości sedzia podyktowal karnego za zagranie ręką obroncy Borku . Karny i .... oczywiscie gol ( ja strzelilem :lol: ) . 1-0 dla Bronowickiego . Sensacja wisiała w powietrzu ... ale 5 min przed zakonczeniem meczu gospodarze wyrownali . W strasznym zamieszaniu w polu karnym jeden z zawodników strzelil głowką i bramka :)

Tenkesz
09-28-2006, 09:38
Buhaha wszyscy tutaj jestescie smieszni armatura jedzie z goscmi jak z frajerami druga druzyna pod rzad schodzi z boiska inne jak dogrywaja do konca to konczy sie dyszka!Jest tylko jeden faworyt ligi jest to Arma trzymam kciuki

Ruczaj
10-03-2006, 14:52
Worek 3 X godzina 15 30 Płaszowianka - Victoria Kobierzyn wbijajcie :) pozdro

Ultra_KSPłaszowianka
10-05-2006, 11:39
Worek 3 X godzina 15 30 Płaszowianka - Victoria Kobierzyn wbijajcie :) pozdro
Płaszka w pieknym stylu wygrała 4:0
Liga Mistrzów to kwestia czasu.

Ruczaj
10-07-2006, 15:08
Victoria - Porta 3:1

łowca
10-15-2006, 15:38
Buhaha wszyscy tutaj jestescie smieszni armatura jedzie z goscmi jak z frajerami druga druzyna pod rzad schodzi z boiska inne jak dogrywaja do konca to konczy sie dyszka!Jest tylko jeden faworyt ligi jest to Arma trzymam kciuki

Byłem dzisiaj na meczu plaszowanki z armatura i skonczylo sie 2-1 dla armatury bo bardz bardzo bardzo wymeczonych i szczesliwych golach. malo tego do przerwy plaszowianka powinna prowadzic chyba z 4-0 bo tyle mieli sytuacji. wiec nie mowcie ze armatura to nie wiadomo co, bo gdy jest sie zdeterminowanym to naprawde mozna im stawic opor. i nie sa wcale tacy mocni.

od jakiegos czasu jezdze na mecze II gr II ligi juniorow i mam pytanie: czy ktos nie wie jak nazywa sie ten napsatnik plaszowianki ktory gra z nr 14? gdyby ktos wiedzial to bardzo prosze o pomoc. slyszalem ze ten chlopak niezle radzi sobie takze w seniorach. na ktory mecz bym nie przyszedl(jumiorow) to ten wlasnei zawodnik zdobywa gola. bardzo prosze o pomoc.

Jano
10-15-2006, 21:53
Ja Wiem To Moj kolega ale nie wiem czy sie zgodzi na to aby podawac jego nazwisko publicznie

arm13
10-15-2006, 21:55
Hmm jedyne co moge skomentowac i wytlumaczyc nie najlepsza postawe Armatury to jest to ze od 2 spotkan wystepuja w bardzo mocno oslabionym skladzie poniewaz ich kapitan i 3 podstawowych graczy branych jest do pierwszej druzynie gdzie regularnie graja i walcza o ligowe punkty w A klasie do tego dochodzi jeszcze kontuzja 2 pomocnikow i nie najlepsza w ostatnim czasie dyspozycja napastnikow ale moge powiedziec tylko jedno napewno w kolejnych meczach jesli tylko na to pozwoli sytuacja kadrowa pokaza ze sa murowanym faworytem do awansu

Shg
10-15-2006, 22:59
Byłem dzisiaj na meczu plaszowanki z armatura i skonczylo sie 2-1 dla armatury bo bardz bardzo bardzo wymeczonych i szczesliwych golach. malo tego do przerwy plaszowianka powinna prowadzic chyba z 4-0 bo tyle mieli sytuacji. wiec nie mowcie ze armatura to nie wiadomo co, bo gdy jest sie zdeterminowanym to naprawde mozna im stawic opor. i nie sa wcale tacy mocni.

od jakiegos czasu jezdze na mecze II gr II ligi juniorow i mam pytanie: czy ktos nie wie jak nazywa sie ten napsatnik plaszowianki ktory gra z nr 14? gdyby ktos wiedzial to bardzo prosze o pomoc. slyszalem ze ten chlopak niezle radzi sobie takze w seniorach. na ktory mecz bym nie przyszedl(jumiorow) to ten wlasnei zawodnik zdobywa gola. bardzo prosze o pomoc.

Gram w Płaszowiance/ dzis armatura moze mowic o duzym szczesciu bo bylo blisko pierwszej porazki. A co do 14 to nie sadze by chcial by zdradzano jego dane wiec nie mowcie.

Jadwigfan
10-24-2006, 16:02
Wracając do Jadwigi to uważam że jest to drużyna o niebo lepsza od Armatury jest to techniczna druzyna ktore prawie wszystkie bramki zdobywa klepiac a nie idac na pale kapiac bramkarzy po rekach tak jak to było w meczu Jadwiga 1;3 Armatura Jadwiga przegrywala swoje spotkania albo w 90+ z prokocimem albo z armatura ;/ ktorej osobiscie nie szanuje i sie z niej smieje . Jadwgia ma potencjal w srod mlodych graczy ktory procentuje z meczu na mecz sklad opiera sie głownie na 91 roczniku i w sumie dzieki temu i juniorom graja techniczna pilke Jadwiga ma szanse nawet na mistrza a jezeli nie w tym to w nastepnym sezonie napewno I niewiem co jest takiego super w Armaturze ja przynajmniej preferuje styl wygranej a nie chamskie kopanie bramkarzy pilkarzy tylko dlatego ze jestem wiekszy .

arm13
10-24-2006, 16:40
Nieno Jadwigafan wypowiadasz sie skandalicznie:)nie wiem czy Ty jestes niewidomy czy nie dorozwiniety ale z tego co wiem z prokocimiem nie robiliscie sztycha przez caly mecz a od Armatury dostaliscie 3:1 i to byla zasluzona porazka pierwsza bramke straciliscie po prostopadlym podaniu i rajdzie prawego pomocnika(minol waszych 2 obroncow) druga bramka prostopadle podanie lewy pomocnik wyklada pilke na 5 metr napastnik dopelnia formalnosci a bramka numer 3 padla po strzale z 16 metra i nie wiem gdzie Ty widzisz kopanie bramkarza? a po drugie o ile mi wiadomo to pilka nozna jest gra kontaktowa jak wam tak przeszkadza to no to polecam otwarcie sekcji szachowej hmm na mistrza moj drogi to wy juz dawno straciliscie szanse marzenia sa dla ludzi ale nie wszystkich moze za rok tez nie sadze bo za rok awansuje prokocim wiadome ze w tym sezonie jest jeden faworyt Armatura lidera mamy i za ... go nie oddamy:)pozdrawiam jak zawsze zakochana w sobie jadwige ktora poprostu nie umie przegrywac a juz myslalem ze troszke wyrosliscie no coz mylilem sie

Ficu
10-24-2006, 16:49
Ty Jadwigfan jesteś chyba naprawde niedorozwinięty i niedorobiony bo każdy który interesuje się II Juniorów i jest normalny, widzi ze Armatura w tej lidze jest o lepsza od reszty druzyn. A tym ze sądzisz że Jadwiga jest o niebo lepsza to się skompromitowałeś bo jak można byc o niebo lepszym od druzyny od której dostało się 1-3??? jak jesteś fanem Jadwigi to lepiej idź się módl żeby nie dostali w rewanżu wyżej a nie wygłupiaj się!! :D

KMWTW
10-24-2006, 16:58
do:Jadwigfan
Wiesz co przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałeś - to jest śmieszne."Jadwiga zdobywa bramki klepiąc" , "Jadwiga jest techniczną drużyną" hahaha.Może jeszcze napisz że macie ładne,duże,równe boisko ;].
Śmiać to sie możesz tylko z siebie że jesteś tak tępy."Sklad opiera sie głownie na 91 roczniku i w sumie dzieki temu i juniorom graja techniczna pilke" - to co 91 rocznik to nie są juniorzy? , to dla mnie nowość - ale cóż chyba nie można wymagać od ciebie tak wiele jak znajomości podstaw matematyki.Piłka nożna to męska gra nie dla ... ,więc może sie wycofajcie z ligi jak wam to nie pasuje.

P.S "Tyś widział techniczną piłke... :P"

--=DAN=--
10-24-2006, 17:12
Do Jadwigafan:

Ale z ciebie ciota! A lat to masz chyba 12.. :]

slepy
10-24-2006, 17:35
Do WSZYSTKICH którzy coś mówią o Armaturze ! ! !

szcególnie Jadzia Jadzia Jadzia Jagodzianka :D .. przegrywacie z nimi i nie daje wam to spokoju i sie wypowiadacie na forum , jakies teksty typu "Jadzia jest dużo lepsza od Armatury" .. hehe .. pokażcie kto jest lepszy na boisku, tylko nie na waszym boisku bo u was sie nie da grac, macie prawie takie boisko jak Clepardia :] .. jesli chcecie pograc na fajnej murawie to zapraszamy na Orła :) ale najpierw wejdźcie lige wyżej .. wtedy pogadamy ..a jak narazie to Armatura jest liderem i to Oni bedą grali z nami .. do spotkania Armaturo ;) pozdro dla Kapitana, Trenera, oczywiscie Kapy .. i całej reszty :P

Jadwigfan
10-24-2006, 18:09
Tak to zobaczy twoja Armatura w rewanzu jescze nic nie jest przesadzane a pozatym lejbie Jagodzianka była druzyna parafialna miala miedzy narodowe sukcesy w turniejach włochy , chechy, wiec wysmiewaj sie ze swojego orla co do boiska to racja ale mowie twoj pewniak armatura sie jeszcze przeliczy bo sama sila sie meczu nie wygra a Jagodzianka zmienila diametralnie skład i nie podnieca sie ze mlodzi jeszcze rok temu remisowali z Wisla 91 Cracovia wygrali 5:2 z Hutnikiem 1 ; 0 wygrali to wszystko trampkarze ktorzy sa teraz juniorami a Armatura wygrała fartem i nieporadnoscia jednego z naszych sedziow

slepy
10-24-2006, 18:14
:) no chciałbym Ci przypomnieć chłopaczyno że sam grałem w Armaturze i zdobyłem z nią mistrzostwo Krakowa na hali i pykaliśmy tam Wisłe, Cracovie i Hutnika ;) .. a na turniejach tez bylismy i zajmowalismy wysokie miejsca .. turniej w Hiszpani , w Niemczech .. wiec sie juz tak nie chwal .. kase macie i jeździcie na turnieje bo jesteście PKS-em .. oczywiscie nie twierdze ze nie macie utalentowanej młodzieży , ale nie przemądrzaj sie tak ze wygracie w rewanżu .. zobaczymy na boisku i na ten mecz chętnie przyjde oglądać i dopingować moich kumpli :).

Jadwigfan
10-24-2006, 18:18
Wiecie co ?? Pierd*le was wszystkich PILKARZE boisko mnie wali jest jakie jest lepszego nie bedzie ale my wygrywamy , a wasze gatki typu 12 lat niedorozwiniety , tepy ..sraja mnie wasze kompleksy lub to ze ktos u was jest niedorozwiniety gowno mnie obchodzi narazie jestesmy 4 i duzo nam nie brakuje do '' URA URA URA ARMATURA" buahahahahahah rozwala mnie to kto wam ten rym skladal TEDE ahhahaha co do klepania to nie zmienie zdania gramy technicznie nie silowo a 91 rocznik to nowi juniorzy ktorym zazdroscicie np KMWTW ze graja a nie siedza na dupie w domu z nadwaga i obrazaja innych smiejscie sie z boiska i z nazwy OKRAGLE MNIE TO WALI SRAM NA WASZA URE ARMATURE hahhahahahaha

slepy
10-24-2006, 18:22
nie denerwuj sie tak chłopaczyno bo Ci żyłka pierdyknie ;) .. mozesz sobie najeżdżać na Armature i nic to nie zmieni bo i tak wygrali z Wami 1:3 :) i niewazne kto sędziował .. sędzia ma zawsze racje .. powodzenia życze i tak jak wczesniej powiedziałem .. do spotkania na boisko przy ul. Chmielnej. URA URA URA ARMATURA ! :)

Ficu
10-24-2006, 18:24
no i my też na was sramy!! po prostu słabi jesteście i potem taki debil jak ty wypisuje na stronach takie bzdury. Fajną macie tą wasza techniczną grę jak dostajecie 1-3 a potem płaczecie że was sędzia oszukał.

adrianokrk
10-24-2006, 18:39
www.forum-jadwigakrakow.prv.pl Zapraszam :)

Jadwigfan
10-24-2006, 19:25
Ej Ficu wyliz mi dupe cioto ktora podnieca sie tym 3 ;1 jakby od tego zalezala operacja na twoje jądro , a co do Łysego to niewiem ile ty masz lat ale to jest forum dla wszystkich i nie widze zeby bylo odzdzielone 40 latkowe po kuntazjach kibice ... i 12 latkowie ja osobiscie mam wiecej lat i smiesza mnie twoje podteksty typu zylka ci peknie widac ze chodz wiele juz grales w pilke niezapominasz o www.google/teksty smieszne?/.pl z kad czerpiesz te teksty z ta zylku....wracajac do fica kto ci taka ksywke a moze ty masz tak na imie ficus picus jak pedalek hahahahhahahhaha jak ja jestem debilem to ty jestes jego ewolucja co za matoł

Ficu
10-24-2006, 19:43
" wyliż mi dupe cioto"

Fajne masz w domu zwyczaje frajerku.

Jadwigfan
10-24-2006, 19:53
Co przykro ci bo ktos uslyszal rozmowe z twoim psychologiem jak mowil ze pedalstwo da sie leczyc smieszny jestes ficuś zal mi cie tepic.....zobaczymy w rewanzu dostaniemy to uznam wyzszosc URY <LoL2> wygramy to sie bede smial dalej

Ficu
10-24-2006, 19:56
masz lipne teksty downie. Ale i tak się wszystko w rewanżu okaże. I tak wiadomo kto wygra...

adrianokrk
10-24-2006, 19:58
URA URA URA ARMATURA <lol2> Buahahhahahahaha kto to wymyslil? bauhahahahah ZARAZ PADNE !! BUAHAHAHAHHA

Korniszon
10-24-2006, 20:00
Jak narazie widze ze graliscie z dwoma zespolami z pierwszej piatki i oba przegraliscie zobaczymy co pokażecie w meczach z Płaszowianka i SMS II oni was klepna i pokaza wam jak sie gra w pilke bo Armatura i Prokocim juz wam pokazaly!! Podniecacie sie swoja gra a jakos tego nie widac zebyscie grali tak pieknie a i no oczywiscie wasze boisko pozwala wam na piekna skladna techniczna gre

Jadwigfan
10-24-2006, 20:01
No mnie tez to rozwala adriano , ficus jakos ci słownik sie ograniczyl ,downie ,lipne ....buehheh czyzbym trafil w czuly punkt orientacje Wiem wiem wiadomo kto wygra Armatura bo oni sa cudowni w totomiksie juz postawilem na murowane mistrzostwo polski w FIFIE 2007 i zdobycie ligi mistrzow jak tylko kupicie Henrego bo juz wyslaliscie mu oferte nie buahahah URA POZDRO!! TAK ARMATURA NAM POKAZALA PIEKNY FUTBOL PELNY FINEZJI A PROKOCIM ZE NAWET w 91 minucie mozna strzelic bramke mimo przewagi gosci spoko nastepny chlop z za***ista ksywa

adrianokrk
10-24-2006, 20:06
jadwigfan kim jestes ? Ja gram w Jadwidze wiec pewnie sie znamy .. :D Ura <lol2>

Ficu
10-24-2006, 20:10
Z ta orientacją to chyba masz jakies kompleksy. A słownik to mi sie nie ograniczył tylko wszystko okaze sie na boisku jak zagramy w rewanzu.

Jadwigfan
10-24-2006, 20:14
No ja wiem Parafiada phii co to jest Jadwiga nie ..? damska nazwa druzyny ...Jakbym mial jakies kompleksy to bym ich nie okazywal bo bym sie wstydzil ...jA koncze ta gadke bo zaraz jakis 40 latek wlaczy sobie forum futbol org i bedzie pokazywal madrosc intelektualna lecz zadnych umiejetnosci narazie

ArmaturaMistrz
10-24-2006, 20:17
Dobra...o czym wy wogóle gadacie!!!! wystarczy tylko popatrzec na tabele i wyniki!!! ARMATURA!!

arm13
10-24-2006, 20:19
3:1 na wyjezdzie dla Armatury dziekuje przepraszam:)zapraszam serdecznie do nas:)

arm13
10-24-2006, 20:26
co Ty wogole koles mowisz fajne macie przywitanie druzyn uwaga Jadzia jadzia jadzia JADWIGA (kazdy sie zastanawia co z wami jest nie tak)

KMWTW
10-24-2006, 21:09
do jadwigafan
W domu przed kompem to siedzisz ty bo nic wiecej nie umiesz robic.Dlaczego nie grasz w Jadwidze ? Lepiej siedziec w domu i napinać sie w necie zamiast pokazać jakim sie jest mądrym na boisku.Jakoś na meczu byłeś chyba spokojny? Wtedy trzeba było podejść i powiedzieć ze nas nie szanujesz i się z nasz śmiejesz.Nie bylo odwagi nie ?
Będzie rewanż dostaniecie baty i znowu powiecie że jesteście najlepsi, no cóż... są ludzie i ....... (dopisz sobie co chcesz)
URA URA URA ARMATURA !!! :)

Jadwigfan
10-24-2006, 22:00
Jadzia jadzia jadzia JADWIGA to fakt ale przynajmniej kazde słowo ma zwiazek z nazwa druzyna a ja niewiem co znaczy URA jest Chmura skora szczura komora gora ....OJEJ NIEMA URA kto to wymyslił ?? jakis madry chlopek z armatury a co do KMWTW to gram w Jadwidze , i watpie ze dostaniemy baty mam dopisac sa ludzie i sa dzieci armatury na ktorych mozna wyslac sms o tresci URA na nr 73122 Wali mnie wasza URA buaahhahahah pozdro dla poety ktory to wymyslil

Kadi
10-24-2006, 22:48
do jadwigfan ==> Śmisznyś

Ruczaj
10-24-2006, 23:14
Chciałbym napisac małe sprostowanie do meczu Victoria - Rybitwy Przegralismy dosc nieszczesliwie ale ten ciec co napisał relacje z meczu i co jest tutaj http://futbol.org.pl/news.php?id=10956 to go chyba troche marzenia poniosły. Kilka sytuacji jest tutaj wymyslonych ( bujna wyobraznia autora ) lub nie w pełni prawdziwe. Pozdrawiam wszystkich z tej ligi i zycze awansu najlepszej drózynie... :D :)

uszer
10-25-2006, 00:11
tajemniczy link z pozdrowieniami dla jadwigfana... http://www.futbol.org.pl/rozgrywki.php?liga=78 i wszystko jasne...

Prokocim
10-25-2006, 00:47
Prokocim ma mocną ekipę i jest na najlepszej drodze do awansu;)

Kowal
10-25-2006, 10:43
Wracając do Jadwigi to uważam że jest to drużyna o niebo lepsza od Armatury jest to techniczna druzyna ktore prawie wszystkie bramki zdobywa klepiac a nie idac na pale kapiac bramkarzy po rekach tak jak to było w meczu Jadwiga 1;3 Armatura Jadwiga przegrywala swoje spotkania albo w 90+ z prokocimem albo z armatura ;/ ktorej osobiscie nie szanuje i sie z niej smieje . Jadwgia ma potencjal w srod mlodych graczy ktory procentuje z meczu na mecz sklad opiera sie głownie na 91 roczniku i w sumie dzieki temu i juniorom graja techniczna pilke Jadwiga ma szanse nawet na mistrza a jezeli nie w tym to w nastepnym sezonie napewno I niewiem co jest takiego super w Armaturze ja przynajmniej preferuje styl wygranej a nie chamskie kopanie bramkarzy pilkarzy tylko dlatego ze jestem wiekszy .

czlowieczku z parafiady Marzenia sa dla ludzi wiec nie Mozemy ci ich zabronic, ale nie musial bys sie kompromitowac juz mowiac to wszystko na glos jeszcze po porazce z druzyna Armatury grajac u siebie na tym idealnym stole i pokazujac swoja doskonala technike. Pilka to nie tylko technika to tez sila fizyczna(potrzebna do biegania przez caly mecz), chec walki, i zdolnosc myslenia ktorej ty najwyrazniej nie masz bo skoro wypisujesz takie glupoty
to juz nie wina nikogo z Armatury ze was pokonalismy, a tobie teraz zal dupe sciska.

Jadwigfan
10-25-2006, 13:41
Super Kowal najlepsza jest kOncowka URA URA URA ....hahahahhahahah nie moge no ale ok marzenia sa dla ludzi wygraliscie ok tylko na naszym boisku moga wygrac z nami nawet dziecki z syndromem dawna to nie jest boisko zobaczymy w rewanzu a co do waszej gry silowej to mam odmienne zdanie kopalisce po nogach pluliscie sie za co dostaliscie zolte kartki , a chec walki konczy sie na gwizdku sedziego a nie na nogach przeciwnika , co do tego czy mi zal w dupe sciska nie bardzo , bo duzo nam do was nie brakuje ojej tylko 6pkt a nie 20000 da sie odrobic wiec zobaczymy smiejscie sie dalej z parafiady pozdro dla was RAPERZY URY ARMATURY! <lol2>

ArmaturaMistrz
10-25-2006, 16:43
Ej JadwigFan wejże ty motłochu się nie kompromituj...przecież to nie nasza wina ze macie takie piękne boisko...My graliśmy na nim pierwszy lub drugi raz, a wy gracie na nim dużo częściej...przyjedziecie do nas to dostaniecie więcej skoro tam było Ci mało!! ciekawe jakim cudem ty chcesz te 6 pkt odrobic ;D pewnie w meczu z nami ;D;D hehe powinieneś zrozumiec ze to Armatura wygra lige ale skoro tego nierozumiesz to najwidoczniej w głowie Ci sie po*******iło od patrzenia w ten monitor ;D ..........Jadzia jadzia jadzia JADWIGA---> to jest dopiero śmieszne :D

Kadi
10-25-2006, 18:33
jadwigfan ty tak sie podbudowales po wygranych z bronowickim i dabskim...?? bo chyba tak i dlatego cie pusciło...tylko ze my np z takim dabskim nawet "niezagralismy" bo 20 min to nawet meczem niemozna nazwac

ps. ty chyba w głebokiej komunie zyjesz jesli liczysz ze Jadzia bedzie mistrzem xD

Tenkesz
10-26-2006, 08:59
Sobota godz.14 stadion Prokocimia oj bedzie sie działo proponuje kolega z Jadwini przyjsc obejrzec mecz prawdziwych facetow w lidze juniorow!!Kto obstawia jaki wynik małę stsik proponuje

ziomal7264351
10-26-2006, 15:46
2-1 dla Prokocimia :]

ArmaturaMistrz
10-26-2006, 16:37
a ja mysle ze 1-0 dla armatury :)

arm13
10-26-2006, 20:07
Hmmm czysta dwojeczka czyli wygrana Armatury ale jezeli chodzi o wynik to mysle ze moze byc 2:0 dla Armatury

Kadi
10-26-2006, 21:06
Prokocim 1:3 Armatura

Korniszon
10-26-2006, 22:20
Prokocim - Armatura 0-3

uszer
10-27-2006, 00:17
zapowiada się najważniejszy mecz rundy jesiennej, a zwycięzca może być tylko jeden... Prokocim 0 : 3 Armatura

Arma
10-27-2006, 10:19
Moim skromnym zdaniem bedzie 3:0 dla Armatury

Ruczaj
10-27-2006, 18:27
Prokocim - Armatura 1:0 Mam nadzieje ze wygra prokocim bo armature mam w dupie, zapewni jestescie i to was zgubi. Zycze powodzenia prokocimiowi :) :D

ArmaturaMistrz
10-27-2006, 19:04
Ruczaj za pewni?? hehe zal Ci dupe sciska bo dostaliscie od nas 8-1 i niemacie kompletnie zadnych szans na awans!! :D no coz...mozesz tylko pozazdroscic :)

Ficu
10-27-2006, 20:38
według mnie Prokocim-Armatura 1-2 :)

Ruczaj
10-27-2006, 21:58
Ruczaj za pewni?? hehe zal Ci dupe sciska bo dostaliscie od nas 8-1 i niemacie kompletnie zadnych szans na awans!! :D no coz...mozesz tylko pozazdroscic :)
Huj wam z tego jakbyscie awansowali chociaz itak nie bedzie to spadniecie po roku. Niemacie takiego dobrego składu zeby awansowac i sie cieszcie jak strzelacie bramki ręką lub po faulach wiec wiesz. A pozatym przy stanie 3;1 dla was chłop odnas dostał czerwoną kartke, tak by sie z 5 najwiecej skonczyło. Pozatym bramkarza niemacie chyba za dobrego jak puszcza bramki z ze strzału z 40 metrów w srodek bramki ?!. Itak przegracie z prokocimiem mam taką nadzieje Pozdro i zycze przegranej. ~!!~

Kadi
10-27-2006, 22:42
nastepny chłopak z kompleksami

ArmaturaMistrz
10-27-2006, 23:04
to był nasz trzeci bramkarz!! pierwszy to jest ten co strzelił tą bramke ręką :D zreszta akurat na ten temat sie niewypowiadaj bo wasz bramkarz tez rewelacja...8 bramek w jednym meczu :D co do składu to moze niemamy dobrego ale jestem pewien ze na 100% niemiałbys w nim miejsca :D zreszta z tej Twojej druzynki nikt niemiałby szans!! A swoje zyczenia o naszej przegranej mozesz sobie wsadzic w dupe...ARMATURA!!

Ruczaj
10-27-2006, 23:06
.................................................. .................................................. ...........

Ruczaj
10-27-2006, 23:10
dobra huj z tym. forum jest po to zeby pisac o meczach a nie wyklinac sie . zobaczymy jutro jak wam pujdzie. my jedziemy na tramwaj po zwyciestwo.

ArmaturaMistrz
10-27-2006, 23:10
.............................. . ................!!! Armatura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ArmaturaMistrz
10-27-2006, 23:11
hheeh no własnie!!

Ficu
10-27-2006, 23:48
Huj wam z tego jakbyscie awansowali chociaz itak nie bedzie to spadniecie po roku. Niemacie takiego dobrego składu zeby awansowac i sie cieszcie jak strzelacie bramki ręką lub po faulach wiec wiesz. A pozatym przy stanie 3;1 dla was chłop odnas dostał czerwoną kartke, tak by sie z 5 najwiecej skonczyło. Pozatym bramkarza niemacie chyba za dobrego jak puszcza bramki z ze strzału z 40 metrów w srodek bramki ?!. Itak przegracie z prokocimiem mam taką nadzieje Pozdro i zycze przegranej. ~!!~

Jak my nie mamy składu na awans to mi powiedz jaka drużyna ma skład na awans. Może wy??? tylko mnie nie rozśmieszaj pajacu.

ziomal7264351
10-28-2006, 18:32
3-1 Prokocim ! BRAWO BRAWO BRAWO!

A tacy pewni byli goscie z Army :rolleyes:

ziomal7264351
10-29-2006, 08:29
ooo :lol: ale coś teraz cicho siedzą gwiazdorzy z Armatury :lol:

Jeszcze raz Brawo Prokocim :DDDD

ArmaturaMistrz
10-29-2006, 11:12
oj wez chłopie nie płacz :p martw sie lepiej jak tej Twojej "druzynce" idzie w lidze :D My i ak walczymy o awans...!! gwiazdorzy..LOL :D:D

Kadi
10-29-2006, 17:53
no niewyszedł nam troche mecz...ale zawsze mamy rewanz i to u nas

Jadwigfan
11-01-2006, 00:35
I co pachoły Armatury ury nie udalo sie co ? ojej jadwiga traci do waas 2 pkt ? narazie bravo prokocim !! Odjeli punkciki ojej nie bedzie awansu za duza podnieta za male umiejetnosci co teraz wymyslicie CIOTY Prokocim wyjdzie a wy mozecie sobie pomazyc my nie wyjdziemy i moze jestesmy słabi na niektore druzyny moze mamy hujowe boisko ale nie jestesmy pyszni jak wy Uranie "Pewny Awans jedziemy jak z frajerami" hahahah wasze słowa SMS 2 a wy 3 i wyzywajcie sobie jadwige prawda jest taka ze tracimy do was 2 pkt Ciotki

ArmaturaMistrz
11-01-2006, 12:27
następny płacze :D ej dobra...zobaczymy na koniec sezonu...A co do prokocimia to niewiesz nawet jaka była sytuacja na meczu!! dobra przegralismy wiec trudno...ale my, w przeciwienstwie do was bedziemy grac o awans do konca!! Jadziu :D:D:D

Ruczaj
11-03-2006, 17:03
Gra nasza grupa jutro niewiecie ? bo pisali ze małopolska liga niegra a my ?

ziomal7264351
11-03-2006, 19:21
wlasnie tez chcialem zadac to pytanie... ale mi sie wydaje ze raczej bedziemy grac ... bo to jest wyzszy poziom w lidze Malopolskiej a tu II liga wiec chyab gramy ( inaczej by cos napisali :> )

ArmaturaMistrz
11-03-2006, 20:18
tak...gramy :D ARMATURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Korniszon
11-05-2006, 22:04
I co chlopaczku taki madry byles widze ze ladnie wam poszlo z SMS II nie no napewno awansujecie jestescie faworytem a taka wpadka 0:5 to napewno krzywe boisko i to ze jak byscie grali na lepszym to napewno byscie wygrali a noi zebym nie zapomnial pewnie sedzia was przekrecil tak to juz jest wszyscy przeciw najlepszym.

Pozdrowiena zycze takiego samego wyniku z Plaszowem!!

ArmaturaMistrz
11-05-2006, 23:12
haha 0-5...nieno ale rozumiem...pewnie niemieliscie połowy składu...bo przecież wy jesteście od nich dużo lepsi (zresztą od wszystkich w tej lidze) a wynik 0-5 o niczym nie świadczy :rolleyes: pewnie cały mecz byliście lepsza drużyną :) napewno w rewanżu z nimi wygracie...z nami też :)

ziomal7264351
11-06-2006, 08:18
o lol :lol: TO my przegralismy z smsem II 0-5 ;D mimo ze gralismy w 10 i z paroma tramkparzami :D ... :DDDD

Ficu
11-06-2006, 17:17
I co się tak spinałeś chłopaczku!! tak się cieszyłeś ze macie 2 pkt straty do nas a teraz dostaliście 0-5 od SMS u siebie!! teraz sobie pomyśl jaką ty masz "techniczną" druzyne.

Prokocim
11-15-2006, 11:46
Brawo! Prokocim Mistrzem jesieni, bez porażki. 3 pkt przewagi.

Grom Zwierzyniecki
11-16-2006, 08:34
Koniec Sezonu - typy

--------------------------------------------------------------------------------

1. Prokocim
2. Armatura
3. SMS II
4. Jadwiga
5. Zwierzyniecki
6. Płaszowianka
7. Porta
8. Tramwaj
9. Borek
10. Rybitwy
11. Victoria
12. Dąbski
13. Bronowicki

Grom Zwierzyniecki
11-16-2006, 08:36
Piszcie co myślicie o ZKS

Ruczaj
11-17-2006, 23:30
1. Prokocim
2. Armatura
3. SMS II
4. Jadwiga
5. Płaszowianka
6. Zwierzyniecki
7. Tramwaj
8. Porta
9. Victoria
10. Borek
11. Rybitwy
12. Dąbski
13. Bronowicki

Według mnie tak to bedzie wygladało ale sie zobaczy ::) pozdro

Grom Zwierzyniecki
11-18-2006, 12:34
Zwirzyniecki - Prokocim 4-2 i wszystko jasne :D

Timon
11-18-2006, 13:31
rewanż za ligową porażkę :D

Grom Zwierzyniecki
11-26-2006, 20:36
Zwierzyniecki - Albertus 2-1!!

Grom Zwierzyniecki
12-10-2006, 18:04
Zwierzyniecki - Clepardia 3:1, clepardii wydawało sie, że są nie wiadomo kim, a okazało sie, że to poinki, które w dodatku nie umieją przegrywać <hahaha>

Ruczaj
12-10-2006, 23:17
Wszystko spoko, ale po co to tu piszesz o halówce ? jak chcesz to załóż nowy temat i tam pisz. Tutaj sie pisze na temat 2 grupy juniorów. Pozdro

Ruczaj
01-21-2007, 14:02
Wiecie juz kiedy rusza nasza liga ? Pozdro

Timon
01-22-2007, 23:27
PKS Porta Kraków : Dąbski Kraków 10.04.2007

jedyne co wiem

Ruczaj
01-23-2007, 15:16
Ale to jest zaległy mecz z tamej rundy wiec liga mam nadzieje ruszy jeszcze wczesniej :)

Timon
02-02-2007, 19:13
z tego co się dowiedziałem to cała liga rusza później :( my to wogóle I kolejkę pauzujemy to pierwszy mecz mamy chyba 26 kwietnia czy coś koło tego
mogę się oczywiście mylić- i mam nadzieję że się mylę : )

Timon
02-04-2007, 22:58
pierwsza kolejka 14/15.04 parę dni się pomyliłem : )

Ruczaj
02-26-2007, 23:06
http://futbol.org.pl/rozgrywki.php?liga=78

W terminarzy godziny rozgrywania nie których meczy to 19, 20. Czyzby to oznaczało posiadanie przez kluby sztucznego oswietlenia badz montazu ? czy to tylko pomyłka w terminarzu. Czekam na odpowiedz
Pozdrawiam

Dymek
02-28-2007, 00:04
Dabros to na bank musi byc pomylka bo z tego co widzialem to o tych porach maja grac takie zespoly jak Dabski czy sms a nie sadze zeby na ich obiektach pojawilo sie oswietlenie ktore jest wymagane do tego by rozgrywac przy nich mecze. Chyba ze sie myle co raczej nie wchodzi w gre.

Goszki
04-09-2007, 22:10
Już w niedziele o godzinie 13:30 VICTORIA podejmie Armature na swoim boisku!!!! Mysle że w tym sezonie pokaże lepsza klase niż w zeszlym :):):)
POZDRO 4all

Dawid(Porta)
04-10-2007, 19:06
chyba tej rundzie a nie sezonie:) Porta juz rozpoczela runde wiosenna graja z Dąbskim u siebie i wygralismy 6:2:) moze mecz nie byl za ciekawy i gra sie nie ukladala ale liczy sie wynik:) Porta 3 pkt! A juz w nidziele gramy z PKS Jadwiga..;)

ura
04-10-2007, 22:22
ura ura ura armatura!! pierwsze miejsce dla armatury:D

Jano
04-14-2007, 15:27
Rybitwy - Bronowicki 10:2 :D:D

ziomal7264351
04-14-2007, 15:36
co do tego meczu :

1) gralismy w 9 :>
2 ) na bramce stal jeden z lepszych zawodnikow - stoper
3 ) 4-5 zawodnikow to rezerwowi
4 ) Rybitwy byly lepsze ale nie wynikalo to z dobrej gry lecz przewagi 2 zawodnikow

Krotko mowiac gdyby nas bylo 11 :) to mecz moglby wygladac zupelnie inaczej :>

Czekamy na Tramwaj ;] Szykujcie sie na piekło ;]

Jano
04-15-2007, 00:56
Mysle ze gdybyscie mieli nawet 11 to nic byscie nie zdziałali... moze nie wynik byłby nieco mniejszy. nie było w waszym wykonaniu ani jednej akcji Te 2 bramki dobrze wiemy jak padły jedna z karnego po długim wstrzeleniu piłki a druga po fatalnym zachowaniu naszego bramkarza. I Jezcz jedno odnosnie tych dzieci ktore z wami przyjechały czy one były kiedyś na jakim boisku bo z tego co widziałem nie i neich sie cesza ze zebow tam nie zostawili tyle chciałem powiedzieć i Dzieki za Walke

ziomal7264351
04-15-2007, 08:58
to wiesniaki i tyle;] juz nie mowie o "trenerze " ale jak sam widziales ja i moj jeden kumpel krecilismy wami po 2-3 tyle ze nie bylo do kogo zagrac z przodu :> a co do bramki z karnego to nie byla dluga pilka;] tylko troche was osmieszylem;] 3 gosci przy mnie a ja jednemu "siatke" 2 minalem i gosc dostal pilke 1/1 ..

pozatym tak jak juz pisalem sporo zawodnikow to rezerwa:)

ArmaturaMistrz
04-15-2007, 11:49
żałosne...:D

Goszki
04-15-2007, 20:22
VICTORIA 0-3 Armatura :( Ale gdyby nie pierwsza bramka losy spotkania ułozyły by się całkiem inaczej:D

Dawid(Porta)
04-15-2007, 20:56
no i DERBY PKSów dla Porty:) wygralismy 2:0 po dosc zacietym meczu choc uwazam ze przewazalismy :) kolejne 3 pkt :) teraz SMS2 :D

Ruczaj
04-15-2007, 22:16
W przyszła niedziele trzeba powalczyc o 3 pkt. z Borkiem. Z tego co słyszalem to w tej kolejce w meczu z Tramwajem niczego nie pokazali, bramke zdobyli po fatalnym bledzie bramkarza. A co do dzisiajszego meczu to szkoda ze nie udało sie urwac jakiegos punkcika Armaturze. Niestety dzisiaj nie gralem ale mam nadzieje ze za tydzien juz zagram. Pozdro

Jadwigfan
04-15-2007, 22:40
w dupe 2;0 ;/ ale jak nie bylo 5 osob z podstawowego skladu i zagrało 2 typów ktorzy powinni sie zajac nie pilka a rechabilitacja to dziekuje bardzo.. mecz dla Porty i dla was szacunek u nas 3;2 u was 2;0 i dziekuje ambitnym pilkarzom jadwigi banda debili a nie pilkarze...ehh/ a co do Armatury i innych to jeżeli w sobote bedzie pelny sklad z Prokocimem to powalczymy z nimi jak z liderem bo tylko oni na to zasluguja ....(a nie Armatura..slabsi sa tej rundy i takie sa fakty...)

ArmaturaMistrz
04-15-2007, 23:17
Jadwigfan z Prokocimiem powalczycie "JAK" z liderem zapewne dlatego ze oni SĄ liderem:) ciekawe po czym sobie wywnioskowałeś ze jesteśmy w tej rundzie słabsi...Bo po dzisiejszych wynikach to możesz tak powiedzieć tylko o tej swojej Jadzi:D chyba ze przyzwyczaiłeś sie ze dużo wygrywamy i może uznałeś dzisiejsze 3-0 za jakąś słabość...:D:D jak już wspomniałem - żałosne...

Arma
04-16-2007, 18:44
w dupe 2;0 ;/ ale jak nie bylo 5 osob z podstawowego skladu i zagrało 2 typów ktorzy powinni sie zajac nie pilka a rechabilitacja to dziekuje bardzo.. mecz dla Porty i dla was szacunek u nas 3;2 u was 2;0 i dziekuje ambitnym pilkarzom jadwigi banda debili a nie pilkarze...ehh/ a co do Armatury i innych to jeżeli w sobote bedzie pelny sklad z Prokocimem to powalczymy z nimi jak z liderem bo tylko oni na to zasluguja ....(a nie Armatura..slabsi sa tej rundy i takie sa fakty...)

Pokażcie na boisku co potraficie,bo na razie to tylko duzo piszesz na forum i nic z tego twojego pisania nie wynika, a ja nie szanuje ludzi którzy duzo mówia, a mało robią. Jak tylko wam mecz nie wyjdzie to masz cztery tysiace powodów na usprawiedliwienie. Spójrz prawdzie w oczy i przyznaj, że graliscie do dupy.:rolleyes:

Jadwigfan
04-16-2007, 23:36
hahah nie no idioci ludzie my mamy sam rocznik 91r.. kilku starszych a wy gracie wiekszoscia rocznika 89,88,90 co ty w ogole do mnie mowisz My mlodszymi jestesmy na 4 miejscu wiec nie plakusiaj ze Prokocim jest nad wami bo to Ciebie zżera zazdrość (a forum jest od tego zeby na nim pisac wiec pisze duzo) i prawde dostalismy 2;0 i koniec nie było skladu nie bylo meczu ale wlasnie tych cwaniaczkow (pilkarzy haha) armatury nie szanuje wy myslicie ze niewiem wielka druzyna jest u was ze potencjal WOW 3;0 szok dupy... Wy jestescie żałośni i mozecie sie czepiac moich wypowiedzi sram na to, ale my z mlodszymi jestesmy 4 a wy za Prokocimem i tu was boli ... Wyniki macie slabsze i tyle..szacunek Prokocimowi.

Arma
04-17-2007, 13:17
U nas w meczu z SMS-em II nie grało 4 podstawowych zawodnikow,bo grali w seniorach, a w meczu z Porta dostaliśmy niesprawiedliwego walkowera.Ale my gramy dalej i nie wypisujemy po każdym niepowodzeniu 1000 usprawiedliwień.

Abbo*AsR
04-17-2007, 15:32
Witam wszystkich serdecznie

Chciałbym się wypowiedzieć co do meczu mojego TsT z Borkiem, otóż nie da się tego racjonalnie wyjaśnić czemu zespół Borku ma na nas patent, zawsze grają przeciwko nam dobre mecze a statystyka (3 porażki, 1 remis - w przeciągu roku) mówi sama za siebie, (jakieś fatum) ;).
Ogółem mecz dość wyrównany i toczony głównie w środku pola, wynik adekwatny, bramki padły w 2 poł. spotkania...co do pracy pani sędziny, bez komentarza :rolleyes: (tyczy się to decyzji w obie strony, aby nie było nieporozumień).

Chciałbym także poruszyć jeden temat...
Mianowicie czemu wielu z was wzajemnie się obraża na forum?
Przecież nie gramy o mistrzostwo (czy kij wie co :p ), jest to tylko zabawa. A widzę że sporo z was wiele tutaj sobie zarzuca zamiast wymieniać poglądy w nieco bardziej przyjaznej atmosferze.
(mamy tutaj negatywny przykład kolegi ziomala który niezwykle poważnie i z agresją podchodzi do tego wszystkiego wypisując podobne bzdury jak "Czekamy na Tramwaj. Szykujcie się na piekło." niepotrzebnie w ten sposób prowokując i sugerując nie całkiem sportową "walkę")
Ja jako zawodnik Tramwaju mogę powiedzieć iż nie chowam urazy i nie żywię wrogich uczuć czy antypatii do żadnego z klubów naszej ligi, - życzę wszystkim (nie sukcesów) lecz dobrej, fajnej zabawy przy kopaniu piłki. (Pozdro Lajkoniki z ZKS :) )

ArmaturaMistrz
04-17-2007, 16:23
Abbo*AsR wez Ty sie chłopie kopnij w głowe!

ArmaturaMistrz
04-17-2007, 16:31
A Ty jadwigfan pomysl troche...od nas jest kilka osób którzy graja w seniorach i w juniorach juz nie mogą zagrać! i jakos nie tłumaczymy sie tak jak Ty! A pozatym to co z tego że mamy w składzie AŻ 3 osoby z roznika 88 skoro gramy normalnie! niemamy nikogo ze starszych roczników a Ty piszesz tak jakbys my mieli połowe składu na lewo! Zreszta niemacie całego składu młodszego a to ze macie pare osób z rocznika 91 to znaczy tylko tyle ze poprostu nikt starszy niechce u was grac...! i to tyle!

Timon
04-18-2007, 09:17
Ciekawe gdzie był Jadwigfan ze swoimi tłumaczeniami jak dostali 5:0 w dupę u siebie z smsem (na jesień)

ziomal7264351
04-18-2007, 09:35
Abbo*AsR

Nie mam nic ogolnie do postrzegolnych osob od was , ale fajnie masz ze piszesz ze chodzi WAm tylko o zabawe ... Grajac u was , ledwo pilke dostalem to albo od razu faul , albo krzyki " kosa .... " . Po tej waszej zabawie kilku od nas mialo przerwe w grze na ponad miesiac :> Fajna "zabawa" xD

A tak szczerze to sie okaze jaki bedzie wynik u nas i mam nadzieje , że nie bedzie przypominał meczu z jesieni

Abbo*AsR
04-18-2007, 09:58
To forum to istna patologia... ledwo coś napisałem a już jeden mądrala mi pisze abym się kopnął w głowę...ciężko to inaczej skomentować :/// (kolego "ArmaturaMistrz" po pierwsze nie pisz 2 postów pod sobą, po drugie radzę się skonsultować z psychologiem, gdyż takie prowokowanie i złośliwe podejście jakie zaprezentowałeś tylko do tego się nadaje, po co ten post z kopaniem w głowę - chyba tylko aby poczuć się "fajnym" i podbudować, pokazać jaki jesteś "koleś" - gratuluję :/ )

Co do kolegi ziomala, troszkę przeinaczasz fakty, bo na pewno w tym meczu nikt nie krzyczał ani nie nakłaniał do faulowania, a agresywna gra udzieliła sie obu stronom przez pomyłki sędziego.
Poza tym nie sugeruj mi nic czego nie powiedziałem....po prostu czytanie ze zrozumieniem się u ciebie kłania drogi kolego, ja nie mówię przecież w imieniu całej swojej drużyny, tylko przedstawiam swoje zdanie...więc nie mów że "fajnie mam", czy "po tej waszej zabawie" bo do duża nadinterpretacja.

Kowal
04-18-2007, 11:49
i prawde dostalismy 2;0 i koniec nie było skladu nie bylo meczu ale wlasnie tych cwaniaczkow (pilkarzy haha) armatury nie szanuje

Prawda jest taka ze skoro mowisze ze cwaniaczkow nie szanujesz to znaczy ze siebie nie szanujesz i reszty tej swojej mizernej druzyny. Poza tym idioto wytlumacz mi jak mozna przegrac 2-0 jak meczu nie bylo nie wiem z kad sie urwales ale spier... tam spowrotem. A wogole to nie rozpisuj sie tak bo zaraz z tej duzej liczby postow(cale12) dojdziesz do ogromnej (az 13 ich bedziesz mialo)

Pozdro dla Arma i ArmaturaMistrz

ArmaturaMistrz
04-18-2007, 15:55
a co Cię to obchodzi jak ja pisze? chciałem napisać to w 2 postach to moja sprawa!! I nie zwracaj się do mnie "kolego" bo moim kolegą nie jesteś...a tak wogóle to mówisz ze grasz dla zabawy, a moim zdaniem piszesz tak tylko dlatego że nie grasz w pierwszym składzie i Ci żal dupe ściska ze niemasz na to szans:) :D:D

Jadwigfan
04-18-2007, 21:01
Nie no moge z tymi ludzmi u nas starszych jest ile 6 i tylko dlatego ze niemamy Seniorow niestety 91 rocznik jest przynajmniej w 70% czescia druzyny a teksty czepiania sie ze powiedzialem "nie bylo meczu" czyli zapomnialem ... a jak mam spie..... tam z kad sie urwalem to moge ci napisac ze teraz tam z kad sie urwalem siedzisz Ty z twoimi pogladami matole.. ( i wlasnie dlatego nie lubie Armatury banda "Pilkarzy" ktorzy mysla ze moga jezdzic wszystkim typu kopnij sie w głowe albo inne ... co do SmS-a to zobaczymy w tej rundzie jaki bedzie winik a skoro wtedy nie pisalem nic to znaczy ze wynik był jak najbardziej sprawiedliwy a jezeli pisze 10000 usprawiedliwien to mi jej wymien albo sie zamknij

Jadwigfan
04-18-2007, 21:06
i dokladnie jak powiedzial kolega Abbo*AsR to niemozna napsiac powod 2;0 bo odrazu "Pilkarze Armatury" benda sie madrzyc chociaz sa przed nami 2 czy 1 miejsce a cwaniacza ...

Arma
04-20-2007, 18:11
jadwigfan ale ty *******isz. Nawet nie chce mi się z toba konwersowac.

Dawid(Porta)
04-21-2007, 17:23
3:1 w dupe z SMS II! No coz bywa:) byli o klase lepsi:D mam nadzieje ze w meczy z Płaszowiakna pojdzie nam lepiej!:D pozdrawiam wszystkich:)

Goszki
04-21-2007, 20:33
Jutro o godzinie 11:00 na Borku rozegramy meczyq mam nadzieje że jutro wpadną jakies punkty :S

Ruczaj
04-21-2007, 23:13
jedziemy po 3 punkty :D haha zobaczymy po meczu jak nam to wszylo :) ale wszyscy w bojowych nastawieniach :)

Janek_PROKOCIM
04-22-2007, 00:07
No to co powiecie o Prokocimiu ?

Ruczaj
04-22-2007, 09:04
No to co powiecie o Prokocimiu ?

Dużo niema tu do mówienia. Na jesien najlepsza drużyna w naszej grupie a jak im bedzie szlo na wiosne to zobaczymy.

Jadwigfan
04-22-2007, 15:24
Brawo dla was dostalismy zasluzenie wpierdziel Gratuluje ! Prokocim do awansu!

Goszki
04-22-2007, 17:15
Dzis Victoria poległa Borkowi 6:2 :(:(

Janek_PROKOCIM
04-22-2007, 19:32
W dniu dzisiejszym rozegrał sie mecz, wynik spotkania:
Jadwiga Kraków : Prokocim Kraków 1:6 (-:-)

Prokocim
04-22-2007, 20:17
Naszym seniorom ostatnio coś nie idzie, ale juniorzy spisują się rewelacyjnie;)
W tym sezonie wywalczą awans do I ligi juniorów, w przyszłym sezonie częśc z nich pomoże seniorom awansować wreszcie do okręgówki:)

Janek_PROKOCIM
04-23-2007, 09:13
Liczymy bardzo na awans, chcemy grac w seniorach i wrócic do okregówki:)

Prokocim
04-24-2007, 22:58
W końcu większość swojej powojennej historii Prokocim spędził w Klasie Okręgowej. Kiedys KO to była III liga:) To były czasy;)

Tomo23
04-25-2007, 22:49
t

Czekamy na Tramwaj na naszym boisku .... BĘDZIECIE MIEC PIEKLO

Jakiś typek dawno temu z Bronowickiego pisał w tym temacie. Patrze a tu:Bronowicki Kraków 0:3 v.o. Tramwaj Kraków
21.04.2007 20:07
Bronowicki nie zebrał składu

Hahaha

Janek_PROKOCIM
04-26-2007, 10:50
Już w najbliższy weekend rozegrają sie mecze 16 kolejki. Niewątpliwie najbardziej emocjonującym spotkaniem będzie potyczka lidera z wiceliderem. W pierwszym spotkaniu obydwóch drużyn padł remis 2:2 jaki wynik padnie tym razem.(?)

Zwierzyniecki Kraków : Armatura Kraków
PKS Porta Kraków : Płaszowianka Kraków
Victoria Kobierzyn : Bronowicki Kraków
Tramwaj Kraków : Dąbski Kraków
Prokocim Kraków : SMS II Kraków
Rybitwy Kraków : Jadwiga Kraków
Borek Kraków pauzuje

Timon
04-26-2007, 20:22
Jakiś typek dawno temu z Bronowickiego pisał w tym temacie. Patrze a tu:Bronowicki Kraków 0:3 v.o. Tramwaj Kraków
21.04.2007 20:07
Bronowicki nie zebrał składu

Hahaha

i coś go teraz nie widać, ciekawe czemu? :)

Ruczaj
04-26-2007, 22:49
Zwierzyniecki Kraków : Armatura Kraków x2
PKS Porta Kraków : Płaszowianka Kraków 12
Victoria Kobierzyn : Bronowicki Kraków 1
Tramwaj Kraków : Dąbski Kraków 1
Prokocim Kraków : SMS II Kraków 1
Rybitwy Kraków : Jadwiga Kraków x2

Tak miej wiecej obstawiam :) a wy co o tym myslicie ?

Jano
04-27-2007, 23:36
Prawie dobrze ale Rybitwy Jadwiga 1X
Reszta good

Goszki
04-28-2007, 10:19
Dzis o 11 RFozegra sie meczyq VICTORIA-Bronowicki... Zapraszamy!!

Ruczaj
04-28-2007, 14:26
Dzis o 11 RFozegra sie meczyq VICTORIA-Bronowicki... Zapraszamy!!
No jak widac nie rozegra sie bo te pizd.... nie przyjechały. No cuz zyje sie dalej i we wtorek Dąbski, zobaczymy jak bedzie

Jano
04-28-2007, 15:10
Nie pomyliłem sie....

RYBITWY : Jadwiga 1:0 !!!!

ziomal7264351
04-28-2007, 16:05
No jak widac nie rozegra sie bo te pizd.... nie przyjechały. No cuz zyje sie dalej i we wtorek Dąbski, zobaczymy jak bedzie

Chłopce pizda to sobie mow do starej albo kolegów . Co do samego meczu , nas było 9 was chyba tez ... tyle że te szmaty z tego Bronowickiego stwierdziły , że nie ma po co jechac ...
Juz nie mowie o tym , że ponad 2 tygodnie załatwiaja rejestracje 3 zawodnikow do ligi .
tak wiec ni epojechalismy , osralismy ten klub i krotko mowiac ch** im w dupe .

wiec do końca sezonu reszta druzyn dostanie juz pewnie w/o .

Timon
04-28-2007, 17:06
Zwierzyniecki - Armatura 2:1 :)

Goszki
04-28-2007, 18:12
Chłopce pizda to sobie mow do starej albo kolegów . Co do samego meczu , nas było 9 was chyba tez ... tyle że te szmaty z tego Bronowickiego stwierdziły , że nie ma po co jechac ...
Juz nie mowie o tym , że ponad 2 tygodnie załatwiaja rejestracje 3 zawodnikow do ligi .
tak wiec ni epojechalismy , osralismy ten klub i krotko mowiac ch** im w dupe .

wiec do końca sezonu reszta druzyn dostanie juz pewnie w/o .

Hmmm.... z rozmowy mojego kolegi przez telefon okazalo sie ze nie przyjechaliscie bo sie baliscie porażki a ze rejstracji 3 zawodników załątwaija przez pół roku to juz nie nasza wina... A i jak sracie na ten klub to po co sie udzielasz:>??

Janek_PROKOCIM
04-29-2007, 15:41
Prokocim Kraków 2:0 SMS II Kraków

Awans jest juz bardzo blisko !:)

Prokocim
04-29-2007, 16:17
Brawo brawo brawo. Wydaje się, że kolejny pretendent do awansu odpadł;)
A trzeba dodać, że kilku podstawowych zawodników zabrakło.

qqs
04-29-2007, 16:26
4 kolejki przed koncem sezonu Prokocim bedzie juz w 1 Lidze :D pozdro dla SMS, potrafią przegrywać z honorem.......... co innego hura hura :rolleyes: Brawa dla Zwierzynieckiego za Pojazd w tej kolejce ;-)

Timon
04-29-2007, 23:45
Dzięki qqs :) jakoś teraz nie widać na forum zawodników "ury" nie dziwię się tak wtopić z "outsiderem" :)
pewnie wstydzą się tutaj pokazać teraz :D

łowca
04-30-2007, 11:04
Czy mozna prosic kogos z Porty Krakow o podanie strzelcow bramek i nazwiska bramkarza z meczu Porta- Plaszowianka? Z gory dzieki

ArmaturaMistrz
04-30-2007, 11:07
Dzięki qqs :) jakoś teraz nie widać na forum zawodników "ury" nie dziwię się tak wtopić z "outsiderem" :)
pewnie wstydzą się tutaj pokazać teraz :D

niema sie czego wstydzic...przegralismy z frajerami i trudno!! moze nie awansujemy ale gramy dalej

Timon
04-30-2007, 17:08
Akurat w tym wypadku to wy jesteście frajerami bo przegraliście :]
ale rozumiem, że musisz sobie poużywać żeby odreagować porażkę i pokazać jaki to Ty nie jesteś :]

ArmaturaMistrz
04-30-2007, 17:15
Wisi mi to co o tym myslisz....nie bronie sie ze pzegralismy bo cos tam tylko wiem ze taki mecz powinnismy wygrać...I to tyle...

Timon
04-30-2007, 20:28
Generalnie to mi się tylko nie podoba obrażania przeciwników z którymi się przegrywa (frajerzy). dlatego napisałem kolejnego posta- tyle z mojej strony.

Prokocim
04-30-2007, 20:39
Oni obrażają także tych z którymi wygrywają;) Taka ich natura;)

Goszki
04-30-2007, 20:55
Jutro zagramy meczyq z Dąbskim :):D

Timon
04-30-2007, 21:04
Oni obrażają także tych z którymi wygrywają;) Taka ich natura;)

no i raczej ciężko to zakwalifikować do normalnego zachowania :)
zresztą i tak Jadwigfan jest gorszy :D

Prokocim
04-30-2007, 21:56
no i raczej ciężko to zakwalifikować do normalnego zachowania :)
zresztą i tak Jadwigfan jest gorszy :D

a oni próbują mu dorównac;)

Timon
04-30-2007, 22:32
nom, można odnieść czasami takie wrażenie :]

Kowal
04-30-2007, 22:55
Prokocim glupota tobie i tak nikt nie dorowna no chyba ze jadwigfan

qqs
05-01-2007, 01:12
Ha Ha ! :-) Czemu nikt nie kocha Armatury ? :( .... :D :D :D

ArmaturaMistrz
05-01-2007, 11:58
Nie musicie kochać Armatury....wystarczy że sie nas boicie:D:D A powiedz mi kto kocha Prokocim!!??

qqs
05-01-2007, 20:01
Boimy sie Armatury :D Nie Da sie Ukryć :D:D:D

ArmaturaMistrz
05-01-2007, 22:32
No fakt...to widać:)

Ruczaj
05-01-2007, 22:53
ArmaturaMistrz wez pionku sie juz zamknij i pisz na temat meczy a nie kłuc z inymi bo poziom twoich wypowiedzi jest żenujący. ;/

ArmaturaMistrz
05-01-2007, 23:35
Zamknij ryj ruczaj...kto tu jest pionkiem cwelu!!?? po co sie wtrącasz do rozmowy skoro nie dotyczy ona Ciebie??

Timon
05-02-2007, 02:24
Dajcie spokój, to forum jest po to żeby pogadać o meczach Naszej ligi a nie po to żeby się wzajemnie bluzgać :/

Goszki
05-02-2007, 12:31
Victoria 2:1 Dąbski :):D

kris_tsw
05-02-2007, 14:24
:D a co sadzicie o Płaszowiance??jutro gramy z prokocimem i napewno bedzie im ciezko bo u nas zawsze maja ciezko:Pw tamtym sezonie przegrali u nas:)

kris_tsw
05-02-2007, 14:28
jutro dla nas to bardzo wazny mecz i najwazniejszy w rundzie tej tzn jeszcze z armatura ale tu jestesmy spojni:P:P i bedziemy walczyc jutro o 3 pkt;)

qqs
05-02-2007, 14:48
... sie zobaczy :) ciezko moze i troche bedzie :D ale bez przesady :)

kris_tsw
05-02-2007, 15:18
jutro sie wszystko okaze,napewno ten mecz nie bedzie wygladac tak jak wasz np z bronowickim heh,tylko gra bedzie wyrównana i bramki napewno strzelimy:Ppozdro i do jutra:d:p

kris_tsw
05-02-2007, 15:23
SMS II Kraków : Rybitwy Kraków 1
Dąbski Kraków 1:2 Victoria Kobierzyn x2
Płaszowianka Kraków : Prokocim Kraków x1
Borek Kraków : Armatura Kraków 2
PKS Porta Kraków : Zwierzyniecki Kraków x2
Jadwiga Kraków : Tramwaj Kraków 1
Bronowicki Kraków : Victoria Kobierzyn 2

Kowal
05-02-2007, 17:15
SMS II Kraków : Rybitwy Kraków 1x
Dąbski Kraków : Victoria Kobierzyn 1x
Płaszowianka Kraków : Prokocim Kraków 1
Borek Kraków : Armatura Kraków 2
PKS Porta Kraków : Zwierzyniecki Kraków 2
Jadwiga Kraków : Tramwaj Kraków 2
Bronowicki Kraków : Victoria Kobierzyn 2

Dabski i Zwierzyniecki nie ze tak chce ale z szacunku do kumpli

qqs
05-02-2007, 18:45
głowa was boli . co wy piszecie.. ? :rolleyes:

Jano
05-03-2007, 00:27
w tym spotkaniu bede mial rozdarte serce , poniewaz kiedys gralem w prokociumiu,teraz mieszkam w plaszowie ale jednak wydaje mi sie ze prokocim nie wywiezie kompletu punktow z plaszowa...

Janek_PROKOCIM
05-03-2007, 16:45
Płaszowianka Kraków - Prokocim Kraków 0:1

qqs
05-03-2007, 17:05
Ktos tu dosta czerwona kartke huhuhuhu :) :rolleyes:

Janek_PROKOCIM
05-03-2007, 17:13
to był kris a 14(napastnik) nic nie dostał a cały czas coś miał do powiedzenia

kris_tsw
05-04-2007, 00:23
tak wogóle to sedzia był jakis poje.... nie widział spalonych :|to był sedzia emeryt!!a co do meczu to mecz by sie ułozył inaczej jakby piłka wpadła wtedy do bramki co był słupek.ale wygraliscie i grtauluje:)

qqs
05-04-2007, 20:02
sedzia porażka... caly czas ktos grał ręką i ani razu nie gwizdał :/// a tak wogole to ta kartke druga zolta dal Ci raczej nieslusznie :P no ale nic.... glupotą było na poczatku pyskowanie za co pierwsza zolta dostales :P zyje sie dalej :D

Goszki
05-04-2007, 23:14
Jutro o godzinie 12 zagramy meczyq VICTORIA - Jadwiga
Trzeba dac z siebie wszystko :D

kris_tsw
05-04-2007, 23:16
aaa no zyje sie dalej ale juz nie wytrzymałem i musiałem mu pocisnac bo sedziował jak niedo***any!a ta 2 zołta kartke myslałem ze dostałem ze to starcie co wjechałem wslizgiem razem chyba z toba w piłke ale z któryms z waszych,nawet nie pamietam heh!ale trudno no mam nadzieje ze ten sedzia juz nigdy nie bedzie sedziował na naszych meczach:)pozdro

Marcin P.
05-05-2007, 15:05
Kris nie gadaj pierdół. Sedzia nie był najgorszy, zdarzały sie wieksze krety niz on. A kartki obydwie dostales calkiem slusznie, tyle ze pierwsza dlatego ze zachowales sie jak 10- letni bachor ktory nie umie odpuscic sedziemu. Prokocim byl ,trzeba przyznac, jednak troche lepszy niz my. Szkoda jednak slupka w 1 polowie i mojej patelni w drugiej czesci. Moglo byc duzo lepiej. Ale przyznam ze teraz wasza druzyna poczynila wiele postepow w porownaniu do tamtego sezonu. no coz, walczymy dalej! Jutro derby z Rybitwami :)

qqs
05-05-2007, 15:45
tak naprawde to byl jeden z naszych gorszych meczów! malo kto mial sily przez ta pogode. Ja osobiscie zasypiałem na boisku i za choooya mi sie biegać nie chciało :/ :/

Marcin P.
05-05-2007, 15:54
a z jakim numerem grales? pewnie z 10 ? mielismy starcie chyba po czerwieni. i wogole, jeden typ od was w czerwonych f50 , powiem wprost- idiota...

Dawid(Porta)
05-05-2007, 15:54
Czy mozna prosic kogos z Porty Krakow o podanie strzelcow bramek i nazwiska bramkarza z meczu Porta- Plaszowianka? Z gory dzieki

No wiec pierwsza bramke strzelil Damian Światłoń, druga (z karnego) Grzegorz Ptak, a bramkarz Dawid Figwer

Mamba TsT
05-05-2007, 17:28
Ts Tramwaj 0 : 1 SMS II

Dzisiaj dość pechowo, po walce i ambitnej grze przegraliśmy z wyżej notowanym zespołem SMS'u. Przy odrobinie szczęścia mogliśmy dowieźć remis do końca.
Mecz stał na bardzo dobrym (jak na nas ;) ) poziomie, trzeba dodać też że był świetne sędziowany przez arbitra.
Pozostaje niedosyt...tak czy siak - Gratuluję przeciwnikom zwycięstwa :)

kris_tsw
05-06-2007, 00:30
Jutro Wielkie Derby Płaszowa!!!musza Byc Nasze!!grac Na Całego I Walczyc Do Upadłego!:dddd

qqs
05-06-2007, 12:55
a z jakim numerem grales? pewnie z 10 ? mielismy starcie chyba po czerwieni. i wogole, jeden typ od was w czerwonych f50 , powiem wprost- idiota...

no to ja z 10.. :D reszty posta nie komentuje.. ;-)

zaraz zbiorka na mecz z Portą. Wpadne za pare godzin napisac ile wygralismy hehehehehe :D

Janek_PROKOCIM
05-06-2007, 15:03
PKS Porta Kraków : Prokocim Kraków 0:3

Prokocim
05-06-2007, 16:42
Prokocim glupota tobie i tak nikt nie dorowna no chyba ze jadwigfan

Tobie to nawet i on nie dorówna;)

Prokocim
05-06-2007, 16:44
Nie musicie kochać Armatury....wystarczy że sie nas boicie:D:D A powiedz mi kto kocha Prokocim!!??

Więcej osób kocha Prokocim niż Armaturę:) Kto jak kto, ale Prokocim Armatury się nie boi:)

Dawid(Porta)
05-06-2007, 20:51
w Prokocimiu sa normalni ludzie, nie czaleja i nie kozacza jak wielka Armatura...Widac ze atmosfera jest naprawde dobra:)

Janek_PROKOCIM
05-06-2007, 21:13
dzieki dawid ... co do dzisiejszego meczu to sam wiesz jak było.

Kto mi powie dlaczego nie jest aktualizowana nasz tabela i wyniki, ja dzisiaj wysłałem emila z wynikiem ale nizostał on udostepniony i wprowadzony w tabele ??

Ruczaj
05-06-2007, 22:34
Redaktorzy pewnie byli nie osiagalni ale w puzniejszych godzinach powinno wszystko juz byc dobze i wynik powinnien zostac dodany.

qqs
05-06-2007, 22:35
juz dodali.. dziwne tylko, ze sa 2 kolejki opoznieni z uzupelnianiem reszty wyników ...... :confused:

Prokocim
05-06-2007, 23:00
już nawet nie muszą uzupełniać;) i tak wiadomo, że Prokocim awansuje;)

Mamba TsT
05-07-2007, 00:46
Redaktorzy Futbol Małopolska są bardzo zapracowani, często jeżdżą na mecze dość daleko aby zrobić relacje z meczów, prędzej czy później to uzupełnią więc bez obaw ;) .

Poza tym Prokocim to fajna okolica i dobrze że mają nieźle grający w piłkę zespół juniorski :) .

Ruczaj
05-07-2007, 22:21
Sms II Krakow - Victoria Kobierzyn 1:0

qqs
05-08-2007, 01:22
czemu tylko 1 : 0 .. az tak sie meczyli ? :)

Ruczaj
05-08-2007, 09:33
Nie zebym chciał ich obrazac, bo napewno grali lepiej od nas ale wcale nie sa tacy dobrzy, zeby zajmowac 2 miejsce w tabeli... Mecz jak mecz, cisneli nas ale my tez mielismy sytuacje. Nie udało sie trudno, moze nastepnym razem

qqs
05-08-2007, 10:19
Troche Racji Masz. Na 2. miejscu powinna być Płaszowianka. Prezentuje się moim zdaniem lepiej od SMS i Armatury.. :)

Jappa
05-08-2007, 16:55
Ale I Tak Najlepsza Jest Nasza Kochana Victoria Nieważne Czy Wygrywa Czy Nie :)

Arma
05-09-2007, 18:03
Troche Racji Masz. Na 2. miejscu powinna być Płaszowianka. Prezentuje się moim zdaniem lepiej od SMS i Armatury.. :) Widziałeś ostatnio jakiś mecz Armatury?? Jeśli tak to ok, a jak nie to nie pisz rzeczy o których nie wiesz.

qqs
05-10-2007, 22:27
nie widzialem.. ale grałem i wiem jak gralo sie z wami a jak z plaszowianka. pozatym co ty sie wypowiadasz jak przez pol tamtej rundy graliscie z jakims nieuprawnionym zawodnikiem, a ostatnio dostaliscie w dupe od zwierzynieckiego....

Janek_PROKOCIM
05-11-2007, 21:22
Dąbski Kraków : Armatura Kraków
PKS Porta Kraków : Rybitwy Kraków
Płaszowianka Kraków : Tramwaj Kraków
SMS II Kraków 1:0 Victoria Kobierzyn rozegrany w pon.
Bronowicki Kraków : Borek Kraków
Prokocim Kraków : Zwierzyniecki Kraków
Jadwiga Kraków pauzuje

Kowal
05-11-2007, 21:45
nie widzialem.. ale grałem i wiem jak gralo sie z wami a jak z plaszowianka. pozatym co ty sie wypowiadasz jak przez pol tamtej rundy graliscie z jakims nieuprawnionym zawodnikiem, a ostatnio dostaliscie w dupe od zwierzynieckiego....

nie wypowiadaj sie jak nie wiesz nie pamietasz juz jak wygladal nasz mecz w ilu my konczylismy a w ilu wy (kolejny kochany sedzia uciekl z prokuratury wroclawskiej) ale mniejsza z tym bylo minelo ale sadze ze w meczu u nas nie bedzie mecz tak wygladal wiadome liczena nasze zwyciestwo ale do meczu jeszcze trzeba poczekac a z tymi sadami kto ma byc na 2 mijscu poczekaj do konca rozgrywek i popatrz wtedy na tabele to rozwiejesz wszelkie watpliwosci drugi bedzie Prokocim a ! oczywiscie Armatura

Janek_PROKOCIM
05-11-2007, 22:54
kowal to ty teraz spójrz na tabele i na przyszłe mecze Prokocimia powiedz z kim mozemy stracic pkt ....? chyba tylko z wami a jak narazie mamy 6 pkt przewagi nad viceliderem

Prokocim
05-11-2007, 23:01
nie wypowiadaj sie jak nie wiesz nie pamietasz juz jak wygladal nasz mecz w ilu my konczylismy a w ilu wy (kolejny kochany sedzia uciekl z prokuratury wroclawskiej) ale mniejsza z tym bylo minelo ale sadze ze w meczu u nas nie bedzie mecz tak wygladal wiadome liczena nasze zwyciestwo ale do meczu jeszcze trzeba poczekac a z tymi sadami kto ma byc na 2 mijscu poczekaj do konca rozgrywek i popatrz wtedy na tabele to rozwiejesz wszelkie watpliwosci drugi bedzie Prokocim a ! oczywiscie Armatura

Ależ wy biedni jesteście. Ciekawe czemu Ci sędziowie tak was nie lubią;)
Już drugi awans w tym sezonie wam zabierają, bo jeszcze wliczam do tego mecz seniorów w Wołowicach.
Do meczu Armatura - Prokocim, sprawa awansu powinna być już rozstrzygnięta:)
Za obecnym liderem rozgrywek przemawia także fakt iż wy przystępując do tego meczu będziecie mieć w nogach mecz z PKS Porta Kraków, podczas gdzy Prokocim będzie pałzował.