Zobacz pe³n± wersjê : Ma³opolska Liga Juniorów
CRAXA_KSC
08-28-2005, 13:35
Mój typ:
1)Wis³a
2)Hutnik
3)Cracovia
4)Sandecja
5)Garbarnia 6)Okocimski
7)Dunajec
8)Dalin
9)Krakus
10)Wawel
11)BKS Bochnia
12)MKS-SMS
13)Glinik
14)Trzebinia
15)Skawa
16)Poprad
Moje typy to :
1)Wis³a
2)Hutnik
3)Sandecja
4)Cracovia
5)Okocimski
6)Garbarnia
7)Dalin
8)Dunajec
9)Krakus
10)Wawel
11)BKS Bochnia
12)Trzebinia
13)Glinik
14)MKS-SMS
15)Skawa
16)Poprad
Pozdrawiam, Adipex 8)
CRAXA_KSC
08-28-2005, 16:07
Po wczorajszym meczu Hutnik-Cracovia 0:2 (mog³o byæ 0:3 tylko Stêpiñski karnego nie wyko¿ysta³) liga zapowiada sie ciekawie poniewaz Wis³a,Hutnik i Cracovia ju¿ stracili punkty... My¶le ¿e okocimski jest obecnie liderem bo gra³ jak narazie ze s³abymi przeciwnikami i skonczy sezon w ¶rodku tabeli.
1.Wisla
2.Hutnik
3.Sandecja
4.Okocimski
5.Cracovia
6.Dalin
7.Krakus
8.Dunajec
9.Skawa
10.Wawel
11.Trzebinia
12.Glinik
13.Bochnia
14.Garbarnia
15.Poprad
16.SMS-Krakow
1. Wis³a
2. Hutnik
3. Sandecja
4. Cracovia
5. Dalin
6. Garbarnia
7. Okocimski
8. Krakus
9. Dunajec
10. Trzebinia
11. Wawel
12. Bochnia
13. Glinik
14. Skawa
15. SMS
16. Poprad
CRAXA_KSC
08-31-2005, 11:57
W 4 kolejce MLJ najciekawiej sie zapowiada pojedynek Sandecji-Hutnik, Sandecja narazie wszystko wygrala Hutnik uleg³ Cracovii ale pokonal Wis³e to mecz moze miec duzy wp³yw na koñcowe miejsca w tabeli... Jesli Hutnik wyjdzie w najmocniejszym skladzie(Chszaszcz, ¦wiatek,Jarosz,Niechcia³) to maja napradwe wieksze szanse aby pokonac Sandecje. Sandecja ma napewno przywilej w³asnego boiska.... Remis wydaje sie ma³op prawdopodobny.. 8) Natomiast zapowiada sie pogrom znowu dru¿yny SMS która graæ bedzie z Cracovi±, Cracovia ma wyjsc w najsilniejszym skladzie ma nie byc tylko (Tatary) wiec mo¿e byc nawet dwucyfrówka.... Wis³a i Okocimski powinni odnie¶æ spokojne zwyciestwa... natomiast ciekawie zapowiada sie mecz MKS Trzebinia-Poprad Muszyna to bedzie mecz napewno dwuch druzyn ktore beda walczyc o utrzymanie i wynik tego meczu moze miec duzy wp³yw na utrzymanie sie którejs z tych druzyn.. Z czterech kandydatów do spadku czyli Poprad,SMS,Krakus,Wawel jesli nie zdabeda jakis punktów moga powoli ju¿ sie pokowac do spadku, a szanse oby walczyc o utrzymanie bedzie miec Poprad który nie zdoby³ jeszce punktu.... Jesli poprad nie zdobedzie dzisiaj punktów bedzie juz prawie pewnym kandydatem do spatku... Poniewa¿ spadaja 4 zespo³y....
desperado
09-01-2005, 15:32
czy kto¶ zna terminarz ma³opolskiej ligi juniorów m³odszych?? Je¶li tak proszê o info skad moge go wzia¶æ .
Terminarz MLJM jest identyczny jak starszych.To chyba normalne.Skad ty sie urwales??
CRAXA_KSC
09-02-2005, 17:18
Dok³adnie, terminarz jest idetyczny zawsze jest tak ze najpierw graja starsi po nich m³odsi... Wed³ug mnie to jest troche nieudczciwe ze juniorzy starsi decyduja o m³odczych czyli np o spadku...
Juniorzy starsi Wawelu graj± obecnie zespo³em z³o¿onym g³ównie z zawodników z rocznika 88(na rezerwie s± zawodnicy 89), gdy¿ 3/4 87 gra w seniorach, bo seniorzy maj± kontuzje, gdy bêdzie trzeba trener na pewno siêgnie po starszych graczy i Wawel wyjdzie ze strefy spadkowej, poniewa¿ nie s±dzê, by po tak d³ugo oczekiwanym awansie do MLJ, rok temu, trener tak ³atwo zerzygnowa³ z tej ligi 8) Pozdro!
CRAXA_KSC
09-03-2005, 14:39
Te¿ tak uwa¿am ¿e Wawel nie powinien spa¶æ.... 8)
1.Hutnik
2.Cracovia
3.Wis³a
4.Sandecja
5.Dalin
6.Dunajec
7.Okocimski
8.Garbarnia
9.Bochnia
10.Krakus
11.Skawa
12.Glinik
.................
13.Wawel
14.Popard
15.Trzebinia
16.Sms kraków
CRAXA_KSC
09-03-2005, 16:44
W pi±tej kolejce oka¿e sie na ile jest mocny Okocimski Brzesko bedzie podejmowa³ na w³asnym boisku faworyta rozgrywek Wis³e Kraków.... Jesli ch³paki z Brzeska wygraja ten mecz bed± bardzo wielka niespodzianka tych rozgrywek i mog± walczyc nawet o mistrza... ale liga dopiero sie rozkreca i jest jeszce wszystko mozliwe.... Podkreslajac ze jak narazie Okocimski gra³ z druzynami z do³u tabeli .... :wink: Natomiast bardzo wa¿ny mecz rozegrany bedzie w Muszynie gdzie Poprad bedzie gra³ z Wawelem obie druzyny beda bronic sie pzred spadkiem i obie druzyny potrzebuja punktów .... wiec okaze sie która dru¿yna wydostanie sie z do³u tabeli... 8)
[ Dodano: 2005-09-04, 19:35 ]
Wielkim zaskoczeniem s± wyniki dru¿yny Cracovii , która w ubieg³ym sezonie zdoby³a br±zowy medal mistrzostw Polsk, tak s³abo graja poniewaz trenuje ta dru¿yne bnardzo s³aby i prosty trener Miros³aw Hajdo , u którego graja chlopcy którzy maj± znajomosci, wed³ug mnie jak by ta drzuyna miala lepszego trenera to by mogla spokojnie wywalczyc mistrza polski.... :evil:
desperado
09-08-2005, 20:02
podobno w niedziel juniorzyCracovii graj± z Skaw± Wadowice . wie kto¶ o której i gdzie?? Na kablu moze???
Poprad dopiero nabiera sil i odwagi...na Garbarni dostali bramke w osmej minucie krakowianie...przez dwadziescia minut nie wiedzac na jakim stadionie sa...na Bohni jak portugalia...dobra gra,jeden wlasny blad i dostaja bramke w 35 minucie,bochnia cofa i broni wyniku mimo usilnych prob...trzebinia poszla lekko 3:1 potem odpuszczenie i glupie 3:2 przez brak czucia bramkarza juz od chwili rozgrzewki...Wawel powinien dostac trojke juz w pietnascie minut,ale atak myslal juz o jutrze nie dokladajac nog do pilki...noi perelka czyli sandecja ktora w pierwszej kolejce odwolala mecz w chwili gdy juz muszyniacy byli w szatni,za to przyjechala w srode 7 wrzesnia o 14 bez uprzedzenia w czasie gdy 80% graczy byla na lekcjach,i zapowiedziane mialo trening na godz 17...ale jeszcze 25 kolejek przed nimi...i ***ac ta kurwe sandecje walkarzy *******onych.dokurwimy wam na waszym stadionie :twisted: :573:
Skawa gra z Cracovia w sobote a nie w niedziele o godz 11.Dokladnie nie wiem co to za miejsce ale jest tam jakas sala tez,i wogole to jest boisko w takim miejscu ze w zyciu bym tam nie znalazl boiska.
sorry za wulgaryzmy ale na takie cos brak slow,ze beniaminek to trza wy***ac na samym starcie....boicie sie?pamietacie czasy co 0:0 trzymaliscie z pelnymi porami...?pamietacie?zapamietalem to wasze cwaniackie kopanie po kostkach dostaniecie trojke u siebie przy kilkuset kibicach!!!
[ Dodano: 2005-09-10, 15:28 ]
dzis dalin poszedl 3:2 jak z sandecja...wiec trzescie porami sadeckie paly jesien wasza wiosna nasza POPRAD!!!
CRAXA_KSC
09-12-2005, 12:14
I czar Okocimskiego prysno³ spotka³ sie z dwoma dobrymi dru¿ynami i oba spotkania przegra³m, ta dru¿yna zajmnie gdzie¶ miejsce w ¶rodku tabeli... Trzy punkty tatomiast ma na swoim koncie SMS , który zremisowa³ w 6 kolejce z Garbarnia 1:1, i w poprzednich dwóch spotkaniach odniós³ 2 remisy , ta dru¿yna powoli rozkreca sie , ale o utrzymanie mo¿e byæ ciêrzko.... 8)
Oto moje typy:
1.Dunajec
2.Hutnik
3.Wis³a
4.Cracovia
5.Sandecja
6.Dalin
7.Garbarnia
8.Okocimski
9.Krakus
10.Wawel
11.Bochnia
12.Glinik
13.SMS
14.Poprad
15.Trzebinia
16.Skawa
CRAXA_KSC
09-25-2005, 01:12
Do druzyn walcz±cych o mistrza MLJ do³aczy³ sie Dunajec Nowy S±cz... Mysle ¿e liga jest tak wyrównana ¿e do koñca mo¿e nas trzymaæ w napiêciu kto zostanie mistrzem.... 8)
to liga w ktorej mozna wygrac z kazdym jak i z kazdym przegrac...dzis gralismy z hutnikiem...i nic szczerze nie pokazali...i gdyby nie nasz wspanialyt napad i sobotnia impreza to bylibysmy trzy punkty do przodu...eh no brak profesjonalizmu,i skonczylo sie na remisie...powtarzam poprad dopiero zaczyna ;) pozdrawiam
Wis³a i Hutnik straci³y punkty, natomiast dzisiaj Dunajec pokona³ na wyje¼dzie Dalin 3:2 i umocni³ sie na 1 miejscu! Ta liga jest bardzo wyrównana, co powoduje ze jest ciekawa... :D
CRAXA_KSC
09-25-2005, 22:59
Niespodziewanie Hutnik zremisowa³ z Popradek to pokazuje jak jest wyrównana liga i dobrze tak powinno byc walka musi buc 8) pozd.
Greenjolly
09-26-2005, 09:34
Korona co ty gadasz ... mówisz ze moli¶cie to wygraæ??:> fakt mieli¶cie 1 albo 2 klarowne sytuacje ale Hunicy mieli ich o tuzin wiecej...mieli przewage nie tylko w sytuacjach ale równie¿ w posiadaniu pi³ki...na boisku panowa³a jdna dru¿yna i to by³a druzyna go¶ci...mieli¶cie jakies przeb³yski ale w przeciagu ca³ego meczu byli¶cie zdecydowanie s³absi...POZDRO
:shock: bylismy na tym samym meczu?
hutnik byl druzyna optycznie lepsza,i jest pod kazdym wzgledem lepszy,no ale jak juz pisalem w muszynie nie bardzo mogliscie to pokazac...a pod koniec wiesz co bylo...no my tak mamy juz ze nie potrafimy dolozyc :? w tym sporcie wygrywa ten ktory strzela bramki,nie ten co ladnie gra...pozdrawiam
Lepka_£apa
09-27-2005, 16:17
Zawsze liga juniorów starszych by³ bardzo wyruwnana, w lidze juniorów m³odszych jest tak ¿e jeden zespó³ nawet nie straci jednego punktu, a ostatnie miejsce nie wygra ani jednego meczu, a w juniorach starszych jest tak ¿e kazy z ka¿dym mo¿e wygrac i taka liga powinna byæ :) pozdr.
Z³odziej
09-27-2005, 16:51
Mój typ:
1)Wis³a
2)Hutnik
3)Dunajec
4)Cracovia
5)Garbarnia 6)Okocimski
7)Sandecja
8)Dalin
9)Krakus
10)Wawel
11)BKS Bochnia
12)MKS-SMS
13)Glinik
14)Trzebinia
15)Skawa
16)Poprad
Czarnym koniem rozgrywek moze byc Dunajec Nowy Sacz .... :twisted:
Wschód_Zachód
09-27-2005, 17:01
Koñcowa tabela jest jedna wielk± niewiadom± dlatego nie bede typowaæ liga jest zbyt wyrównana ale zgadzam sie z kolegami ¿e czarnym koniem moze byc Dunajec...pozdr.
Stawiam ¿e mistrza zdobêdzie ktos z trójki: Wis³±, Cracovia, Wis³±... 8)
Nie skazujcie tak Skawy na spadek odrazu...my juz gralismy z cala czolowka(oprocz Hutnika).Teraz zaczynaja sie nam mecze z beniaminkami i reszta dolnej polowki....zobaczymy czy bedzie tak zle...w sobote z Bochnia pojedziemy rowno u siebie:).
Szacuneczek dla Dunajca,ale i tak Wisla bedzie pierwsza.
jestem tego samego zdania ze Dunajec Nowy Sacz bedzie czarnym koniem... i mysle ze walka o mistrzostwo rozegra sie pomiedzy trzema druzynami: Dunajec, Wis³a, Hutnik! Ale mam nadzieje ze Dunajec zwyciezy! :twisted:
NS Dunajec
10-01-2005, 10:27
nie wiem dlaczego wy myslicie ze my slabi :) w ostatnim sezonie nie szlo bo byl Trener CH..
teraz wszystko gra mamy rocznik 87 ktorym gramy tu juz 3 sezon :)
POZDRO
CRAXA_KSC
10-02-2005, 20:13
Dunajec d±¿y od zwyciêstwa do zwyciêstwa, za tydzien sie okaze na ile jest mocny bedzie podejmowa³ na w³asnym boisku dru¿yne Hutnika Kraków, po tym meczu oka¿e sie czy Nowosaczanie beda powa¿nie walczyc o mistrza... :roll:
Lepka_£apa
10-02-2005, 20:17
Zabardzo nie znam si³y Dunajca, wiem ¿e jest tam dwóch dobrych ch³opaków Fa³owski i Lasyk, ale nic bym nie mia³ jakby zdobyli mistrza MLJ, bo powoli robi sie to nudne ¿e wymiennie lige wygrywaj± Wis³a,Hutnik i Cracovia....Pozdr.
Zabardzo nie znam si³y Dunajca, wiem ¿e jest tam dwóch dobrych ch³opaków Fa³owski i Lasyk, ale nic bym nie mia³ jakby zdobyli mistrza MLJ, bo powoli robi sie to nudne ¿e wymiennie lige wygrywaj± Wis³a,Hutnik i Cracovia....Pozdr.
Zgadzam siê z toba w 100% naprawde monotonia wygrywania dru¿yn z Krakowa robi sie nudna...
Z³odziej
10-02-2005, 20:21
Napewno walka o mistrza bedzie trwa³a do ostatniej kolejki i my¶le ¿e Dunajcowi bêdzie bardzo ciêrzko wygrac lige choc ¿ycze ch³opakom jak najlepiej.. :!:
CRAXA_KSC
10-02-2005, 20:26
1 Dunajec
2 Wis³a
3 Cracovia
4 Hutnik
5 Okocimski
6 Dalin
7 Sandecja
8 Wawel
9 Glinik
10 SMS Kraków
11 BKS Bochnia
12 Garbarnia
13 Poprad
15 Skawa
16 Trzebinia
Na dzieñ dzisiejszy tak wygl±da MLJ, jak by tak sie zakoñczy³a to by by³o bardzo interesuj±ca , niespodziewanie do dolej czê¶ci tabeli do³±czy³a Garbarnia zobaczymy jak sie sytuacja potoczy ....
Wschód_Zachód
10-02-2005, 20:29
Uwa¿am ¿e kryzys Garbarni jest tymczasowy i napewno siê przebudz± i zajmi± miejsce w ¶rodku tabeli... :P
Uwa¿am ¿e kryzys Garbarni jest tymczasowy i napewno siê przebudz± i zajmi± miejsce w ¶rodku tabeli...
Nie wiem czy Garbarnia jest w kryzysie czy poprostu ma s³ab± druzyne, ale wiem ¿e spokojnie powiina siê utrzymaæ , jest tam naprawde kilku dobrych ch³opaków... 8)
CRAXA_KSC
10-02-2005, 20:36
Ja jestem ciekawy co poka¿e jeszzce Cracovia czy bedzie chcia³a walczyc o mistrza MLJ ...
NS Dunajec
10-02-2005, 21:03
dzieki wszystkim za takie slowa az milo czytac bedziemy walczyc. Lasyk u nas gra a fa³owski jest juz w sandecji (poszedl za bramkarza i sie nam oplacilo ) mysle ze liga bedzie prze ciezka i walka bedzie do konca pozdro
Spoko sie czyta takie mi³e komenty z waszej strony... Dunajec na mistrza!! :D pozdro dla wszystkich
CRAXA_KSC
10-05-2005, 15:29
Bardzo ciekawa walka bêdzie sie toczyc o utrzymanie w MLJ , mysle ¿e nawet ciekawsza niz o mistrza.. :wink:
oj oj poprad bedzie mierzyl sily na zamiary bo ostatnie trzy kolejki to wisla krakus i cracovia,a mamy ochote na utrzymanie i to takie bite 10 miejsce,oby oby...zawsze tak jest ze walka o utrzymanie staje sie gra ambicji i honoru wiec moze byc ciekawie :wink:
NS Dunajec
10-08-2005, 15:48
Dunajec 5 : 2 Hutnik
W 1 po³owie strzelilismy szybko bramke i siala nam kich go¶cie napierali i mieli duzo sytuacji :D . By³o ciep³o ale dotrwalismy z wynikiem do konca 1 po³owy.
2 Ods³ona to SHOW w naszym wykonaniu spodziewalismy sie zabujczych atakow ze strony HUtnika ale bylo odwrotnie. Bramka na 2 do 0 przepiekna zawodnik wchodzi z ³awki i 1 kontakt z pi³ka wypas strza³ i bramka. Gracze Huty troche pod³amani a my szybka kontra i 3 do 0. 10 minut pó¼niej nasz zawodnik dostaje pi³ke na 17 metrze i pakuje pi³ke od s³upka 4 do 0 dla nas . Nastepnie ma³y przestuj w naszych szeregach i Huta zdobywa bramke. Hutnik zaczo³ napierac ale ochote odebra³a im nasza kontra i strza³ z rogu szesnastki na 5 do 1. Wostatnich minutach 11 dla Hutnika zamieniona na bramke a i tak nikt nie wiedzia³ ca co ten karniak.
Pozdrowienia dla HUTNIKA za dobra gre
Dunajec Rz±dzi...:)) To by³ piêkny mecz! pozdro Hutnik!
CRAXA_KSC
10-09-2005, 14:09
No No musze przyznaæ ¿e Dunajec sprawi³ duza niespodzianke wygrywaj±c z Hutnikiem, ja mam tylko pytanie dlaczego w meczu z Cracovia wygrywajac 2:1 daliscie sobie strzelic bramke na 2:2 :roll:
szkoda tych punktów, a sêdzia w tym meczu doliczaj±c minuty chyba zapomnial popatrzyc na zegarek...! Pozdro
NS Dunajec
10-09-2005, 18:09
hehe no wlasnie cos mu sie powalilo dodajac jakies 10 minutek bo bramke stracilismy w 98 badz 99 chyba gra³ do bramki dla KSC strzelili a tu nagle koniec :D ale (_) )===D mu w ( o )
spoko...nam sedzia siedem minut przedluzyl druga polowe,az sandecja strzelila na 3:3 i gwizdek...tak bywa
wczoraj po duzej walce Poprad pokonal Skawe 3:2,nie wiem tylko dlaczego chlopaki z Wadowic,mimo iz graja dosc ladna pilke nie potrafia utrzymac prowadzenia i wygrac meczu... :mrgreen: dla nas 3pkt dla nich dwie strzelone btramki :twisted:
Telesfor
10-16-2005, 23:51
Czy kto¶ zna wynik meczu Cracovia - Sandecja?
CRAXA_KSC
10-17-2005, 15:59
Czy kto¶ zna wynik meczu Cracovia - Sandecja?
Cracovia-Sandecja 3:1 8)
a dzis Brzesko wyjezdza z jednym punktem z Muszyny,no no chlopaki,,,wiosna bedzie ciekawa :572:
CRAXA_KSC
11-01-2005, 18:52
Jak narazie to Dunajec w bardzo dobrym tepie zmierza ku mistrzostwu, goni Wis³a która jest raczej jedynym zagro¿eniem dru¿yny z Nowego Sacza 8)
NS Dunajec
11-01-2005, 19:00
eh tam jedynym kufa ja mysle ze dalin bedzie walczy³ bo maja potencjal a kazdy musi pêknac kiedys nie da rady zapierdalac caly czas na pelnych obrotach :D :564:
Moim zdaniem Dunajec nie ma szans doci±gn±æ pierwszego miejsca do koñca sezonu. Jest to bardzo solidna i dobrze graj±ca dru¿yna, ale wiele meczy wygra³a bardzo szczê¶liwie. My¶lê, ¿e na wiosnê opu¶ci j± to szczê¶cie i zacznie traciæ punkty, a inne dru¿yny, w tym szczególnie Wis³a, tak ³atwo nie odpuszcz±.
NS Dunajec
11-01-2005, 21:30
o ja pier ty to masz wis³o manie jak±¶. zpoczekamy zobaczymy myslisz ze co ze wisla to roboty to tez ludzie kazdy peka. Wygra najlepszy i tyle. A pozatym co ty na kazdym naszym meczu ze tak mowisz ze sczesliwie ??
Jak sam mówisz ka¿dy pêka. A wspomnia³em Wis³ê dlatego, ¿e jak narazie jest najbli¿ej Dunajca, ale jest jeszcze pare dru¿yn, które na wiosnê mog± odrobiæ straty do pierwszego miejsca.
Nie chodzi mi o to, ¿e Dunajec wygrywa wszystkie mecze szczê¶liwie, ale by³o pare takich spotkañ (nie trzeba byæ koniecznie na wszystkich jego meczach, wystarczy popatrzeæ na wyniki i opisy meczów), w których Dunajec mia³ du¿o szczê¶cia, ¿e wygra³.
mam pytanie na offtopicu,Cracovia rozgrywa swoje mecze przy ul.Kalu¿y czy na jakims innym boisku?
NS Dunajec
11-02-2005, 20:30
szczescie mielismy jak pamietam w 3 tzn Wawel Trzebinia i Dalin. Chyba ze masz w swoich notatkach cos jeszcze :568:
Gdyby nie te trzy, to ju¿ by³oby pare punktów mniej :D
A ka¿dy punkt w tej lidze jest na wagê z³ota :wink:
CRAXA_KSC
11-02-2005, 22:14
Ja osobisciie daje spore szanse Dunajcowi na wygranie MLJ, z tego co widzia³em Wis³a nie prezentuje niczego szczegulnego, dla od miany móg³ by ktos inny wygraæ MLJ ni¿ Wis³a,Hutnik czy Cracovia.....pozdr.
NS Dunajec
11-03-2005, 22:37
Ma³opolski Zwi±zek Pi³ki No¿nej wyznaczy³ na sobotê 19 listopada rozegranie 16.kolejki (pierwszej kolejki rundy wiosennej) w Ma³opolskiej Lidze Juniorów. Je¶li tylko pogoda dopisze, mecze: Wawel - Bochnia, Garbarnia - Trzebinia, Sandecja - Poprad, Cracovia - Dalin, Krakus - Dunajec, Wis³a - Hutnik, Okocimski - SMS, Skawa - Glinik - rozegrane zostan± odpowiednio o g.11.00 (starsi) i 13.00 (m³odsi).
Moze odrazu zagrajmy wszystkie mecze oni kufa mysla ze kazdy ma czas i zeby nas za***ac :D niech sami pobiegaja 15 meczy i jeszcze zimnica jak skur..... Ale có¿ trzeba walczyæ !!
CRAXA_KSC
11-06-2005, 20:44
Niespodziewanie lider z Sacza przegra³na w³asnym boisku z Okocimskim i Wis³± wykozystuj±c przegran± wskoczy³a na fotel lidera, teraz bêdzie niesamowicie Dunajcowi powróciæ na pierwsze miejsce... 8) Mówi³em na poczatku sezonu ¿e SMS nie spadnie z ligi, wielu z was przekrela³o ich, ch³opaki sie rozegrali i lej± wszystkich pokoleji 8) pozdr.
Dzisiaj Dunajec wygrywaj±c z Wis³± 2:1, pokaza³ swoj± warto¶æ oraz to, ¿e nie przypadkowo jest liderem!!:)) Dunajec RuLeZzZ! Pozdro all
:twisted: :twisted: Dunajec zdoby³ Mistrzostwo rundy jesiennej :evil: :evil: Zapewniaj±c je sobie zwyciêstwem nad Wis³a :twisted: :twisted: Ka¿dy mówi³, ¿e Wis³a rozgromi Dunajec a tu co Dunajec gór± :twisted: :twisted: Teraz ju¿ nikt nie podskoczy
My¶le, ¿e mimo zwyciêstwa nad wis³± dunajec nie ma najmniejszych szans na wygranie MLJ. Uwa¿am, ¿e walka rozegra siê miedzy wis³± i cracovi± i zwyciê¿y cracovia, która ma najmocniejszy sk³ad.
gur-gull
11-12-2005, 17:50
to jest szok, ze taki dunajec zdobyl mistrza jesieni ... az nie moge w to uwierzyc. zgadzam sie z jelcynem co do tego, ze dunajec nie ma szans na wygranie MLJ, ale czy wygra cracovia? hmm trudno powiedziec, to sie jeszcze okaze.
Tak jak ju¿ mówi³em wcze¶niej tak¿e twierdzê, ¿e Dunajec nie wygra tej ligi. W rundzie wiosennej zacznie przegrywaæ mecze i my¶lê, ¿e nie utrzyma siê nawet w pierwszej trójce. Zwyciêzcê widzê kogo¶ z dwójki: Wis³a, Cracowia.
Pewnie wyskoczy teraz na mnie pare osób mówi±c, ¿e mam wis³omaniê, albo ¿e ju¿ pora na zwyciêstwo jakiej¶ innej dru¿yny, a nie tylko w kó³ko tych samych. Ale zobaczyciê pod koniec sezonu, kto mia³ racje (na pewno to przypomne). 8)
NS Dunajec
11-12-2005, 20:12
poczekamy zobaczy i wszystkiemu zaprzeczymy
W 100% zgadzam siê z divii, jak dunajec utrzyma siê w pierwszej trójce to bêdzie dla was wielki sukces. Widzia³em wasz mecz z dalinem i poziom waszej gry nie napawa optymizmem. Kibice dunajca pora spa¶æ na ziemie i patrzeæ realnie na rzeczywisto¶æ, mistrz jest nie dla was, krakowskie kluby s± zdecydowanie silniejsze. Moim zdaniem cracovia ¿wyciê¿y zarówno w m³odzych i starszych przed wis³± a dunajec? jak ju¿ pisa³em trzecie miejsce bêdzie dla was sukcesem.
NS Dunajec
11-12-2005, 20:41
W sumie jelcyn jak chcesz zapraszam na 1 mecz rundy wiosennej gramy z cracovia to sie okaze wszystko. Mile zapraszam. I tyle do ciebie traktuje cie jak powietrze :D
*******icie... moze za bardzo wierze w KS Dunajec, ale mysle, ze ta druzyna ma szanse... moze sie myle, w koncu kazdy sie myli... wkurwia mnie tylko, ze od razu nas skreslacie... SMS tez skresliliscie z ligii juz na poczatku sezonu i co???
mam jeszcze jedno pytanie do was [divii;Jelcyn;gur-gull; i inni..]:
Jak wytlumaczycie to, ze Dunajec z takim slabym skladem [w/g was], wygral z SUPERwisla, SUPERCracovia, SUPERHutnikiem i innymi SUPERlepszymi druzynami z krakowa??? bo ja kapuje tego, jak mysmy to zrobili...
tylko nie piszcie, ze mielismy szczescie... bo nie uwierze, ze jestem dzieckiem szczescia i wygralem z Dunajcem 12 na 15 meczy...
dziekuje za szczera odpowiedz :roll:
Ja wam powiem ***** jedno ... wszyscy nam zazdro¶cicie ze to my mamy p[ierwsze miejsce i huj wam w dupe bo nikt sie wami nie bêdzie przejmowa³ i dostaniecie po Cipie w ka¿dym meczu z nami :evil: :evil: :twisted: :twisted:
kibice Dunajca: ka¿dy mo¿e marzyæ, za to siê nie p³aci................
Nie wiem dlaczego wogole takie rozkminy tutaj?! Przeciez nie liczy sie to, jak kto sobie my¶li, bo ka¿dy ma swoje zdanie(To jest rownie¿ potrzebne),ale licz± siê FAKTY! A fakty sa takie ¿e Dunajec jest mistrzem Jesieni! :):) Pozdro
gur-gull
11-12-2005, 22:46
hm ... moze dlatego, ze te trzy krakowskie druzyny nie graly najsilniejszym skladem? hm ... nie wiem. w kazdym badz razie w tej lidze wszystko sie moze zdazyc, silne druzyny maja potkniecia ze slabszymi itp. w sumie to i tak wielki sukces dla dunajca, za mistrza jesieni, nawet jesli nie wygraja wiosny, to i tak naleza sie im gratulacje, gdyz przeciez byla to druzyna z dolnej tabeli, a teraz wisly, craxy nie moga sobie z nia poradzic.
hmm czy aby przypadkiem nie zakonczyla sie juz runda jesienna w ligach seniorskich? bo jesli sie zakonczyla, to cos mi sie zdaje, ze w niektorych druzynach, na meczu inauguracyjnym runde wiosenna, zostana wystawieni najlepsi zawodnicy. czyz nie tak?
Ludzie dajcie sobie spokuj... Dunajec nie ma najmniejszych szans na wygranie tej ligi (choæ gratulujê mistrza jesieni)... Mówicie, ¿e wygra³ z Wis³±... ale z jak± Wis³± on gra³... Krakowianie grali bez najlepszych zawodników - chyba byli oni na kadrze Polski, ale nie jestem na 100% pewny, wiêc co tu dyskutowaæ... Je¶li Wis³a i Cracovia przestan± robiæ jaja i wystawiaæ juniorów do rezerw i wróc± kontuzjowani gracze, to na pewno który¶ z tych zespo³ów wygra t± ligê, ja stawiam chyba jednak na Cracoviê, ale nie wiem jak siê te dru¿yny (Wis³a i Cracovia) zmieni± po zimie, wiêc nic nie przes±dzam! Pozdro!
Chcia³em wspomnieæ, ¿e w meczu z Dunajcem, Wis³a gra³a choæby bez Ma³eckiego, który pojecha³ na kadrê polski. A przecie¿ praktycznie on sam w poprzedniej kolejce za³atwi³ Dalin strzelaj±c mu cztery bramki (na dodatek wszystkie gole strzeli³ nie po jakiej¶ zespo³owej grze lecz po samodzielnie wypracowanych akcjach). Mo¿ecie mówiæ ch³opaki z Dunajca, ¿e z wami by sobie nie pogra³, ale ja widzia³em tego go¶cia i wiem, ¿e du¿o potrafi.
CRAXA_KSC
11-14-2005, 01:08
Napewno nalerz± sie gratulacje dru¿ynie Dunajca za zwyciestwo nad Wis³a na wyjezdzie tym udowodnili ¿e nie przypadkiem zajmuja miejsce lidera, czy ch³opcy z Sacza zdobêd± mistrza to siê oka¿e jest jeszcze ca³a runda rewan¿owa wiec wszystko mo¿e siê jeszcze wyda¿yæ, napewno nie bedzie im ³atwo bo Wis³a i Cracovia napewno zrobi± wzmocnienia, a nie spodziewam sie po Dunajcu jakis wzmocnieñ predzej spodziewam sie ¿e mo¿e ktos odejsæ. 8)
NS Dunajec
11-14-2005, 15:24
nie spodziewam sie po Dunajcu jakis wzmocnieñ predzej spodziewam sie ¿e mo¿e ktos odejsæ. 8)
to sie zle spodziewasz :P hehe
george08
11-14-2005, 20:23
dunajec awansuje
:D
;) Dunajec wygrywa runde jesienn± ;) a w niedziele odby³ sie turniej o Puchar Wyzwolenia w Krakowie. I miejsce dla Nowego S±cza a Kraków z "Wielkimi Gwiazdami" którzy wg niektórych maja wygrac lige na 4 ostatnim miejscu po pora¿ce z Nowym S±czem 2-0 ... nic dodac nic uj±c ... Dunajec udowadnia ze zas³u¿enie jest Liderem MLJ i ze jest teraz jednym z G³ównych faworytów do zwyciêstwa w ca³ym sezonie ;)
[ Dodano: 2005-11-14, 20:02 ]
A co do transferów w Dunajcu to ze ¶cis³ej 14 napewno nikt nie odejdzie a planowane s± wzmocnienia i to wielkie:):):)
NS Dunajec
11-14-2005, 22:35
http://www.futbol.org.pl/news.php?id=5795 na syfa ale jest :D
POZDRO
gur-gull
11-14-2005, 23:10
hehe, no nic, gratuluje :), a jacy zawodnicy dostali sie do kadry?
NS Dunajec
11-15-2005, 00:22
jakiej kadry lól :P :D :573: a to peffno sam kraków :D
znajomo¶ci masz to w kadrze grasz :D
CRAXA_KSC
11-15-2005, 01:40
nie spodziewam sie po Dunajcu jakis wzmocnieñ predzej spodziewam sie ¿e mo¿e ktos odejsæ. 8)
to sie zle spodziewasz :P hehe
Wiesz chodzi mi g³ównie o to ze takie kluby jak Cracovia i Wis³a maja piêni±dze na to by kupowaæ zawodników, a czy Dunajec bedzie mia³ fundusze ??? Nieoszukujmy siê klub Dunajec Nowy S±cz jest zaledwie IV ligowym klubem w którym m³odych zdolnych zawodników bierze konkurencja, przyk³adem jest kadrowicz ma³opolski £ukasz Fa³owski, który przeszed³ do Sandecji, i moje pytanie brzmi czy nikt od was nie odejdzie i czy ktos do was do³aczy???
NS Dunajec
11-15-2005, 15:31
do³±czyæ ma prawdopodobnie kto¶ z sandecji a za fa³oweskiego który jest prze s³aby i gdy strzela³ z po³owy na wawelu pojecha³em mu po dumie bo co on kufa mysli. Za niego dostali¶my ¶wietnego bramkarza i to nam sie oplaci³o bo on co¶ prezentuje a nie jak fa³owski strza³y z po³owy uwierz mi z takim to by¶ d³ugo nie pogra³ sam bys mu naciupa³ i to po¿±dnie.
Mo¿e i nie mamy kasy ¿eby kupowaæ ale znale¶æ dobrego ziomeczka do grania nie jest trudno bo jakos nasza druzyna powsta³a :D
Fa³owski jest s³aby - robi z siebie gwiazde a wcale ni± nie jest. Wzieli go do Sandecji bo by³y konflikty w dru¿ynie i dali nam bramkarza na szcze¶cie który jest naszym silnym punktem. A Fa³owski niech sobie gra w Sandecji w juniorach i niech patrzy jak my zdobywamy pierwsze miejsce w lidze a Sandecja gdzie¶ tam górna cze¶c ale to chyba nie o to o czym oni marzyli. A co do transferów to z Sandecji ma kto¶ przyj¶c i jeszcze z jakiej¶ innej dru¿yny na przynajmniej pó³ roku kogo¶ napewno wypo¿ycz±;);) A napewno nikt od nas nie odejdzie :evil: :evil:
CRAXA_KSC
11-15-2005, 19:28
do³±czyæ ma prawdopodobnie kto¶ z sandecji a za fa³oweskiego który jest prze s³aby i gdy strzela³ z po³owy na wawelu pojecha³em mu po dumie bo co on kufa mysli. Za niego dostali¶my ¶wietnego bramkarza i to nam sie oplaci³o bo on co¶ prezentuje a nie jak fa³owski strza³y z po³owy uwierz mi z takim to by¶ d³ugo nie pogra³ sam bys mu naciupa³ i to po¿±dnie.
Mo¿e i nie mamy kasy ¿eby kupowaæ ale znale¶æ dobrego ziomeczka do grania nie jest trudno bo jakos nasza druzyna powsta³a :D
Aha to elegancko, widze ze twozycie mocny kolektyw aby tak dalej... 8) A co do Fa³owskiego to faktycznie gosc nigdy nie by³ jakis sup;er talentem mia³ tylko mocny strza³...
Mo¿e i nie mamy kasy ¿eby kupowaæ ale znale¶æ dobrego ziomeczka do grania nie jest trudno bo jakos nasza druzyna powsta³a
Z tego zdania wnioskuje, ¿e wasze miejsce w lidze to zupe³ny przypadek. A wasza dru¿yna musi byæ niez³± zbieranin±. 8)
NS Dunajec
11-15-2005, 21:34
No brawo Fa³owski s³aby ale kopa to ma przyznam :D
Wzmocniæ siê jako¶ wzmocnimy
A co do zbieraniny to miejsce to jak chcesz to nazwij przypadkiem bo ja juz nie mam zamiaru tego wa³kowaæ i k³ucic sie o byle chuja , ale my potrafimy przynajmniej zostawiæ troche zdrowia na boisku i pozapierdalaæ a nie jak inni graæ jak nie powiem co
POZDRO
CRAXA_KSC
11-16-2005, 02:32
No brawo Fa³owski s³aby ale kopa to ma przyznam :D
Wzmocniæ siê jako¶ wzmocnimy
A co do zbieraniny to miejsce to jak chcesz to nazwij przypadkiem bo ja juz nie mam zamiaru tego wa³kowaæ i k³ucic sie o byle chuja , ale my potrafimy przynajmniej zostawiæ troche zdrowia na boisku i pozapierdalaæ a nie jak inni graæ jak nie powiem co
POZDRO
Zbieranina czy nie to udowodnili ¿e sa mocnym zespo³em, a czy utrzymaja fotel lidera do samego koñca to siê oka¿e, chodz przyznam ¿e bedzie im niezmiernie cierzko . Napewno nikt sie nie spodziewa³ az takiego sukcesu po ch³opakach z Nowego S±cza bo przewa¿nie zajmowali miejsce w srodkowej czesci tabeli, moje pytanie brzmi czy jak zdobedziecie mistrza MLJ to bedziecie w stanie zawojowaæ w mistrzostwach Polski ??? :?
NS Dunajec
11-16-2005, 15:25
Utrzymaæ to nie wiadomo moze sie zda¿yæ ró¿nie. A je¿eli by tak siê sta³o to wiesz 1 raz na MP to siê tez zapierdala bo chce siê co¶ pokazaæ. Ale poczekamy zobaczymy . Kazdy mo¿e tam pojechaæ :D
CRAXA_KSC
11-17-2005, 00:41
Która z druzyn wed³ug was w przerwie zimowej najbardziej wzmocni sie i mo¿e duzo zamieszaæ w rundzie wiosennej???
Dunajec-tu jest wielka niewiadoma, mysle ¿e na wiosne bedzie faworytem do mistrzostwa !
Wis³a-napewno dojdzie kilku m³odych zdolnych zawodników, mysle ¿e bêdzie bardzo silna !
Cracovia-tez do³acz± zapewne nowi zawodnicy, raczej nie da rady walczyc o mistrza !
Okocimski-rewelacja rundy, skonczy lige w srodku tabeli !
Dalin-czarna magia, wysoka lokata !
Sandecja-nie spodziewam sie wzmocnieñ, skoñczy sezon w pierwszej 5 !
Hutnik-rozczarowanie rundy jesiennej, na wiosne napewno poprawi swoje loty !
Krakus-Ciekawy zespó³, mysle ¿e sie wzmocni !
Wawel-bez zmian, nie powinnoi sie nic zmienic !
Glinik-nikt tam jezdzic nie lubi daleko, bedzie spokojnie kontrolowal sytuacje !
Garbarnia-spokojnie zajmie miejsce w srodku tabeli, mozliwosæ dojscia nowych pi³karzy !
Poprad-spodziewam sie ¿e pomiedzy Popradem a poprzednimi bedzie walka o utrzymanie !
Trzebinia-kandydat do spadku, mozliwe ¿e sie przebudza !
BKS Bochnia-spadek bardzo realny czas pokaze !
Skawa-raczej napewno spadnie z ligi, bez rewelacji !
Witam !! My¶lê, ¿e Dunajec ma do¶c dobr± ekipê 87 rocznik, i bedzie sie liczy³ o miejsce od 1-4 - tak my¶lê. Do³±czy³o do nich chyba 3 zawodników ( Fa³owski wroci³, wyró¿niaj±cy sie obroñca i napastnik z Muszyny ). Czas poka¿e na pocz±tek rundy derby z Sandecj± ( pierwszy mecz przegrali 0-1, my¶le zas³uzenie bo Sandecja w przebiegu meczu by³a lepsza) Teraz beda sie chcieli zrewan¿owaæ. Sandecja jak bêdzie gra³a najmocniejszym sk³adem(6 juniorow jest w kadrze seniorskiej i mog± graæ w 4 lidze) przez wiêkszo¶æ rundy to my¶le ze sie moze wybic wyzej. Czas poka¿e... 8)
CRAXA_KSC
03-31-2006, 22:33
W ten weekend rusza ma³opolska liga juniorów :twisted:
W ten weekend rusza ma³opolska liga juniorów :twisted:
W nastepny jak siê okazuje ;) Chyba 1 mecz tylko bedzie rozegrany, ale moge sie mylic bo juz sie gubie w tych przekladaniach.
panowie cos tu jest nie tak...w waszych typach o miejsce spatkowe nie widzialbym Popradu Muszyna.....spokojnie powinien sie utrzymac stac go na 8-10 miejsce a kto wie moze nawet i wyzej.....wiec poczekajcie z tymi opiniami do rozpoczecia rozgrywek i ocenmy to kilku kolejkach i wtedy mozna obstawiac miejsca spadkowe..
[ Dodano: 2006-04-01, 15:03 ]
Poprad powinien powalczyc o utrzymanie i nie spasc w pierwszym sezonie jako beniaminek......mysle ze jak sie utrzymamy to w nastepnym sezonie bedzie o wiele lepiej...
Moje typy na koñcow± tabele ligi
1)Dunajec-Moim zdaniem faworyt ligi.
2)Cracovia-Po odej¶ciu z Wis³y i Hutnika trzonów dru¿yny powinna zdobyæ wicemistrzostwo.
3)Dalin-Równo graj±ca dru¿yna bez wiêkszych wpadek.
4)Wis³a-Po odej¶ciu paru zawodników spadnie na 4 miejsce.
5)Krakus-Rónda wiosenna ca³kiem niewysz³a(Wiele kontuzji podstawowych zawodników)Po mistrzostwach halowych mo¿na zauwa¿yæ ¿e coraz lepiej idzie im gra(Powrót kilku zawodników z wypo¿yczenia).
6)Hutnik-Tak jak wis³a odesz³o paru podstawowych zawodników,a m³odsi koledzy bêda musieli sie staraæ.
7)Sandecja-Po tym co pokazali na halowych mistrzostwach ma³opolski(bida z nêdzom)¶rodek tabeli to chyba i tak dobrze.
8)Okocimski-W poprzedniej rundzie wiele strzê¶cia lecz z dru¿ynami z góry tabeli niemogli sobie poradziæ.
9)Garbarnia-¦rodek tabeli chyba nienajgorszy choæ staæ ich na wiêcej.
10)Wawel-M³ody rocznik wiêc uwa¿am ¿e 10 miejsce powinno byæ zadawalaj±ce.
11)MKS-SMS-Równie¿ dru¿yna która mia³a wiele szczê¶cia lecz my¶le ¿e teraz sie od nich odwróci.
12)Glinik-Powinien sie utrzymac , wszyscy maj± do nich daleko(Wielka ich zaleta)
13)Trzebinia-Powalcz± o utrzymanie.
14)Poprad-Dziwny zespó³.
15)BKS Bochnia-Bez rewelacji wydaje mi siê ¿e spadnie.
16)Skawa-Zdecydowanie najs³absza dru¿yna ligi.
wszystko i tak sie oka¿e..!! :> ale je¶li Dunajec bendize z apewny siebie,to to ich moze zgubiæ !! :>
te wasze typy co do poszczegolnych miejsc sa bezpodstawne....wszystko zweryfikuje liga....czekamy na jej start do nastepnego weekendu!!panowie po kilku kolejkach mozecie sobie typowac poszczegolne miejsca ale teraz????na jakiej podstawie???moze niektore druzyny zmienily sie personalnie....i ci co byli w tamtej rundzie sredniakami zaczna gromic tych potentatów z pierwszej trójki...zobaczymy jak to bedzie...pozdro
te wasze typy co do poszczegolnych miejsc sa bezpodstawne....wszystko zweryfikuje liga....czekamy na jej start do nastepnego weekendu!!panowie po kilku kolejkach mozecie sobie typowac poszczegolne miejsca ale teraz????na jakiej podstawie???moze niektore druzyny zmienily sie personalnie....i ci co byli w tamtej rundzie sredniakami zaczna gromic tych potentatów z pierwszej trójki...zobaczymy jak to bedzie...pozdro
Po kilku kolejkach to wszystko bêdzie jasne, ca³a w tym frajda w typowaniu, ¿e nie masz pewno¶ci czy siê Twoje typy sprawdz± ;)
Amfre napisal
Po kilku kolejkach to wszystko bêdzie jasne, ca³a w tym frajda w typowaniu, ¿e nie masz pewno¶ci czy siê Twoje typy sprawdz± ;)[/quote]
moze masz racje...ale wszystko i tak zweryfikuje liga :D
Czekamy na rozpoczecie rundy wiosennej.....jakie panuja w waszych klubach nastroje przed ta runda??opowiadajcie o swoicj przygotowaniach...pozdro...
[ Dodano: 2006-04-04, 21:31 ]
no jednak liga rusza juz jutro...TE runde zainguruja derby Nowego Sacza....choc mecz odbedzie sie na stadionie Sandecji to mysle ze Dunajec poradzi sobie z Sandecja :mrgreen: .....najbardziej zniewawidzonym klubem w MJL :twisted: ......
Ojj bêdzie siê jutro dzia³o... derby to derby !! Nieprzewidywalne i rz±dz± siê swoimi prawami.. ! Nie damy wygraæ Dunajcowi ! (tak strasznie nalegali zeby ten mecz sie juz teraz w srode odby³) !!
Ambicja nas zoobowi±zuje...grac na ca³ego i walczyæ do upad³ego..!!
P.S. Arka sk±d jeste¶..?
Ojj bêdzie siê jutro dzia³o... derby to derby !! Nieprzewidywalne i rz±dz± siê swoimi prawami.. ! Nie damy wygraæ Dunajcowi ! (tak strasznie nalegali zeby ten mecz sie juz teraz w srode odby³) !!
Ambicja nas zoobowi±zuje...grac na ca³ego i walczyæ do upad³ego..!!
P.S. Arka sk±d jeste¶..?
a czemu pytasz o to skad jestem??
[ Dodano: 2006-04-04, 22:37 ]
Szczerze zycze Dunajcowi wygranej w meczu derbowym.....do boju :!: :!: :!: :!: :!:
Sandecja - Dunajec 1-1 !! My¶le, ¿e jest to wynik sprawiedliwy nie krzywdz±cy nikogo. Sandecja objê³a prowadzenie, Dunajec wyrówna³ tu¿ przed przerw±. Druga po³owy typowa walka, brakowa³o si³ (³apa³y skurcze wszyskich) po 1 sytuacji 100% w drugiej po³owie nie strzelonej.
P.S. Sandecja rz±dzi w Nowym S±czu !! ( 2 mecze 4pkt miêdzy sob±) do bojuuuu!!
P.S.2 Arka to dowiem sie :>?
Gratuluje tego punktu......czemu Ci na tym tak zalezy bym Ci powiedzial skad jestem??
Chce poprostu wiedzieæ... chyba ¿e wolisz byæ taki anonimowy i nie powiesz.. ;) Bo chyba sie nie wstydzisz swojego klubu ? Mo¿e z NH ? W sobote tam gramy, to bêdzie ciekawe..oczywi¶cie tylko zdobycz punktowa z naszej strony siê liczy..!!
Pozdro
Co to forum zamarlo?????piszcie o swoich wynikach w MLJ i komentujcie mecze!!!!pozdro
[ Dodano: 2006-04-12, 20:10 ]
jutro kolejna kolejka spotkan....dla nie ktorych druzyn pierwsza w tej rundzie....ciekawie zapowiadaja sie mecze Popradu z Wawelem,Wisly z Okocimskim...lider Dunajec podejmie BKS Bochnie przed ostatnia druzyne w MLJ.....bedzie sie dzialo....
No tak jutro dopiero niektore druzyny zagraja swoj pierwszy mecz w tej rundzie...wiec to moze byc roznie...uwazam ze ta runda bedzie bardzo ciekawa i bedzie obfitowac w ciekawe wyniki!!
OTO WYNIKI SPOTKAN XX KOLEJKI MLJ:
Wawel Kraków 2:0 Poprad Muszyna
BKS Bochnia 1:2 Dunajec Nowy S±cz
Garbarnia Kraków 3:1 Hutnik Kraków
Sandecja Nowy S±cz 2:3 SMS Kraków
Wis³a Cracovia Kraków 0:1 Glinik/Karpatia Gorlice
Krakus Nowa Huta 2:1 Skawa Wadowice
Wis³±Kraków 3:1 Okocimski KS Brzesko
noi Poprad dal dupy,choc jak zwykle w meczu bylo rowno,we wtorek Sandecja,wiec powinno sie cos wreszzie ruszyc,maly rewanz za przekrecony mecz jesienia.. :572:
noi Poprad dal dupy,choc jak zwykle w meczu bylo rowno,we wtorek Sandecja,wiec powinno sie cos wreszzie ruszyc,maly rewanz za przekrecony mecz jesienia.
Poprad s³aby, znaczy w sumie graja sobie fajnie jak nie ma sie sily do stania a co dopiero do biegania po boisku :P Gdyby jeszcze miec sile do biegania co kiedys, to by sie gra³o :P :P
Poprad jeszcze zacznie dobrze grac bo w ostatnim meczu z Wawelem nie grali dobrze....teraz Sandecja :twisted:
Poprad jeszcze zacznie dobrze grac bo w ostatnim meczu z Wawelem nie grali dobrze....teraz Sandecja :twisted:
Bardzo logiczne :lol: :572:
no bardzo...bo tak bedzie!!
Poprad dzisiaj znowu w cipe dosta³ tym razem na boisku w Nowym S±czu !! 3-2 !! mecz nie by³ porywaj±cy. Jedna z bardziej znienawidzonych dru¿yn w MLJ Muszyna!!
Tylko KKS !!
Dopiero poczatek rundy nie podniecaj tak sie...Poprad jeszcze pokaze na co go stac.....Mecz nie byl porywajacy prawda....ale na poczatku z wami bylo cienko ale za bardzo uwierzylismy w sukces...a mecz trwa 90 min a nie 45....a stan murawy pozostawie bez komentarza.....
Poprad sie nienadaje, ch³opaki rwi± sie wzasadzie z motyk± na s³oñce, i to jest ¿enuj±ce !! :/ bo pisza, niewiadomo co ,ze jacy to oni nie s± na forum,a na morawie, jest zupe³nie inaczej..!! :?
tak mowisz??zobacz sobie na ostatnie zwyciestwo w pieknym stylu z Dalinem 3-1 :o
i to nie jest rwanie sie z motyka na slonce buraku :o :!: :!:
// bez wyzwisk, kultura, albo nastêpny warn
heh,mecz ze sandecja w wykonaniu Popradu to jak zwykle wkrecenie przeciwnika w ziemie w ciagu pierwszych pietnastu minut,w tym czasie padaja dwie bramki dla przyjezdnych,nastepnie oddanie inicjatywy,w polowie zmiana silnego napastnika z powodow "wyzszych" i juz gra inaczej wygladala,po kolejnych pietnastu minutach boisko opusczza nasz kolejny nie zastapiony napastnik i mecz przypomina obrone Czestochowy,brak sil w koncowce owocuje strata bramek...a sandecja z Kozubem na czele nic niestety nie pokazala...tylko wybieganie...bramki dla gospodarzy nie mogly zachwycic,co jednak nie zmienia faktu ze siatka zatrzepotala...heh mieliscie posrane po pierwszych 20 minutach,az milo bylo patrzec...pozdrawiam
[ Dodano: 2006-04-23, 17:51 ]
Poprad w meczu z Dalinem wkoncu pokazal swa sile,w niestety okrojonym skladzie,bo tylko wyjsciowa jedenastka,bez trenera,latana zawodnikami z juniorow mlodszych[ktorzy zagrali calkiem niezly mecz]...Dalin czujac gorycz z jesieni nie mogl sie rozkrecic,i w pierwszej polowei niewiele pracy mial bramkarz Popradu,ze strony gosci pada jeden celny choc zbyt slaby strzal i kilka zagrozen z kornerow...gra toczyla sie glownie w srodku pola i na tym sie skupiala...druga polowa to przejscie do ofensywy gosci,rajd Boloza lewa strona konczy sie strzalem z malego kata,z ktorym bramkarz nie mogl sobie poradzic,nastepnie po strzale z okolo 30 metrow pilka przelatuje midzy bramkarzem a nabiegajacym pomocnikiem,ktory w efekcie mogl wywalczyc tylko rzut rozny z ktorego pada druga bramka..."szczurek"przelatuje nad lezacym obronca,male zamiszanie pod bramka gospodarzy i junior mlodszy pakuje pilke wprost w okienko Dalinu,i jak zwykle mecz chwilowo siada,poprad nie mogacy pochwalic sie dobra kondycja cofa sie w strone wlasniej bramki,w efekcie kilka groznych strzalow,raz konczacych sie parada bramkarza "mineralnych"a na ok.15 minut przed koncem strzelona bramka w sytuacji sam na sam,ostatnie dziesiec minut to zryw Popradu i znow rajd Boloza ktory po raz drugi pakuje pilke do bramki w sytuacji sam na sam z okolo 15 metra... :572: pozdrawiam,noi pozostawiam bvez komentarza siedziowanie,mylenie numerow,wystawianie czerwonych kartonikow i ich odwolywanie,,,komedia,ale i tak dobrze w porownaniu z parodia jaka miala miejsce na "piaskownicy" "kolejowych"-no comment przerobieni dwa razy w dwoch meczach,odniechciewa sie zapierdalania i trzeszczenia kosci...kks-korupcyjny klub spedolonych...pozdrawiam
poprad jeste¶cie ¿enuj±cy !! :/¿e uda³o wam siê wygraæ z druzyn± Dalinu,ktora przechodzi przebodowe i ktora nie jest puki co najmocniejsza !! :/ nio pewnie dla was to jak zdobycie mistrzostwa, taka wygrana !! <lol> ale i tak nikt was w tej nie popiera i nikt nei szanuje,bo jeste¶cie zwyk³ymi kopaczami,ktorzy i tak si enei uczymaj± !! :/ i tyle wtym temacie!! :/ P.S macie wiencej szczê¶cia ni¿ rozumu !! :/
Ale jak to mowia szczescie sprzyja lepszym nieprwdaz?co do meczu z sandecja to stan boiska i sedziowanie bylo fatalne....co do meczu z Dalinem Poprad w okrojonym mocno skladzie bez swojego pierwszego trenera wygral z faforyzowanym i zajmujacym wyzsze miejsce w tabeli Dalin...coz i w tym meczu sedziowie okropnie sie mylili.....ale takie jest polskie sedziowanie....teraz czas rozwalic Garbarnie...
P.S.hanibal zobaczymy kto spadnie...o tym przekonamy sie na koncu sezonu
Ale jak to mowia szczescie sprzyja lepszym nieprwdaz?co do meczu z sandecja to stan boiska i sedziowanie bylo fatalne....co do meczu z Wawelem Poprad w okrojonym mocno skladzie bez swojego pierwszego trenera wygral z faforyzowanym i zajmujacym wyzsze miejsce w tabeli Wawelem...coz i w tym meczu sedziowie okropnie sie mylili.....ale takie jest polskie sedziowanie....teraz czas rozwalic Garbarnie...
W³a¶nie bez trenera sie lepiej gra, mozna jak±¶ bajerke sprzedaæ :D Zawsze sie zwala wine na cos, a to stan murawy, a to sêdziowie, jakbyscie byli lepsi to mórawa i sedziowie by Wam nie przeszkadzali. Pozdro
akurat w meczu z Dalinemsedziowie tragedia.kartkowali za byle faule...mylili numery,pokazywali czerwone kartki pozniej je anulowali,ale pokazalismy charakter i pokonalismy faworyzowany Dalin pozdro
dokadnie z³ej baletnicy przeszkadza nawet r±bek u spudnicy ....!! :) i taka jest prawda Poprad !!! nara
Tu rzucacie teksty o zlej baletnicy, a w innym temacie narzekacie na sedziow. Troche obiektywizmu.
chlopie daj sobie siana z tymi tekstami......
ehh...ehh...ehh
macie wiencej szczê¶cia ni¿ rozumu
noi pewo wyzsze oceny...pisz w word-zie...a jesli chodzi o "murawe" to obie druzyny mialy te sama...tyle,ze zenujacym jest zapraszanie na spotkanie na piaskownice...hanibal z jakiej jestes druzyny?po spotkaniu pogadamy...
Jutro mecz z Garbarnia trzeba pokazac ze ostatnie zwyciestwo z Dalinem nie bylo przypadkowe......
tak sobie czytam te wypowiedzi "mineralnych" :lol: i nie moge wyjsc z podziwu! skad u was chlopcy taka wiara w siebie??? ja rozumiem, ze awans do MLJ i zdobycie kilku pkt to sukces, ale to co wypisujecie... katastrofa! wychodzi na to, ze gdyby nie sedziowie, krzywe boiska, gdyby trener nie gral w I druzynie popradu i jakbyscie mieli do dyspozycji kogos, kto moglby zastapic tych niesamowitych "niezastapionych"... no no... to na moje oko, nie macie rownych sobie w malopolsce! ale nic sie nie martwcie! moze jak sie przekonaja, ze jestescie takimi wysmienitymi pilkarzami, to dostajecie "dzika karte" i jedziecie na mistrzostwa polski :lol: !!!
p.s. dobra rada dla was:
jak chcecie miec kondycje, to polecam trening... naprawde wysmienity sposob na dobra wytrzymalosc! a jeszcze jakbyscie tak sobie urzadzili jakies przygotowanie do sezonu w zimie... mhmhhmmmhm... miodzio! ale to juz zrobicie przed kolejnym sezonem w okregowce :)
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
tak sobie czytam te wypowiedzi "mineralnych" i nie moge wyjsc z podziwu! skad u was chlopcy taka wiara w siebie??? ja rozumiem, ze awans do MLJ i zdobycie kilku pkt to sukces, ale to co wypisujecie... katastrofa! wychodzi na to, ze gdyby nie sedziowie, krzywe boiska, gdyby trener nie gral w I druzynie popradu i jakbyscie mieli do dyspozycji kogos, kto moglby zastapic tych niesamowitych "niezastapionych"... no no... to na moje oko, nie macie rownych sobie w malopolsce! ale nic sie nie martwcie! moze jak sie przekonaja, ze jestescie takimi wysmienitymi pilkarzami, to dostajecie "dzika karte" i jedziecie na mistrzostwa polski !!!
p.s. dobra rada dla was:
jak chcecie miec kondycje, to polecam trening... naprawde wysmienity sposob na dobra wytrzymalosc! a jeszcze jakbyscie tak sobie urzadzili jakies przygotowanie do sezonu w zimie... mhmhhmmmhm... miodzio! ale to juz zrobicie przed kolejnym sezonem w okregowce
nic dodaæ nic uj±c...!! ;)
do us³ug... :twisted:
a tak z innej beczki troche, to zna ktos moze jakies wyniki z MLJ z dnia dzisiejszego??? jakby ktos wiedzial cos, to prosze pisac :)
Dunajec 0:0 Cracovia
dunajec od 30-35 min gral w 10 (druga zolta)
[ Dodano: 2006-04-26, 21:10 ]
ze tak sie zapytam "mineralnych"...
sedziowie, czy za krotka trawa na boisku??? :roll:
hehe...no to ja juz sie nie odzywam :D
[ Dodano: 2006-04-27, 15:49 ]
jeszcze tylko moze dodam,ze pretensje ¶le w strone meczy[tego z jesieni i wiosny] ze Sandecja...pozdrawiam i gratuluje wypowiedzi... :wink:
Forum sluzy do tego by wypowiadac swoje zdanie na jakis temat...nie musicie sie z nim zgadzac...
no to ja wlasnie napisalem, ze sie nie zgadzam... poza tym, bez przesady! mozna miec rozne zdania, ale wiesz... troche rozsadku! :roll:
no to ja wlasnie napisalem, ze sie nie zgadzam... poza tym, bez przesady! mozna miec rozne zdania, ale wiesz... troche rozsadku! :roll:
ok.To teraz powiedz mi z czym przesadzilem??
z tym wychwalaniem popradu... ze to przeszkadza, ze tamto i w ogole caly swiat pzeciwko wam jest... no, a hasla jak np to:
Ale jak to mowia szczescie sprzyja lepszym nieprwdaz?co do meczu z sandecja to stan boiska i sedziowanie bylo fatalne....co do meczu z Dalinem Poprad w okrojonym mocno skladzie bez swojego pierwszego trenera wygral z faforyzowanym i zajmujacym wyzsze miejsce w tabeli Dalin...coz i w tym meczu sedziowie okropnie sie mylili.....ale takie jest polskie sedziowanie....teraz czas rozwalic Garbarnie...
no to wiesz... w obydwu meczach fatalne boisko i jeszcze gorsze sedziowanie! co do sedziow, to sie moge troche zgodzic, bo wiadomo jak jest, ale mozna im sie przeciwstawic dobra gra! a boisko dla wszystkich jest takie samo! poza tym, w muszynie macie dobre boisko i co? 0:1 w takim meczu??? z taka gra nie rozwalicie nikogo... niestety!
akurat w Muszynie to mamy fatalne boisko to jest efekt przygotowan do sezonu.....ok racja boisko jest dla dla dwoch druzyn jednakowe z tym sie z toba zgadzam....dobra skaczmy konwersacje na ten temat....pozdro dla ciebie
no... wszystko co dobre szybko sie konczy :( milo sie gawedzilo, a teraz trzeba myslec o lidze... zobaczymy sie w niedziele! bedziecie mieli szanse zdobyc jakies pkt, bo sedziowie nas tez nie darza sympatia :(
pozdroofka!
zdrajca a z jakiej druzyny jestes??jesli moge wiedziec??+
to nie wiesz z kim gracie w niedziele??? jak nie wiesz w ktora, to jest to 30.04.2006r. :) :mrgreen:
Dunajec Nowy Sacz......
juz wiem./../
ja znam tylko jednego "zdrajce" jescze od czasow gimnazjum...ale nie to chyba nie to...:]
hehe... dobrze kminisz! niestety musze cie rozczarowac, bo moj nick nie jest zwiazany z wami! :)
no i cale szczescie, ze na mecz z mineralnymi wzielismy swojego klubowego sedziego... tylko lipa, bo "mineralni" mieli do dupy boisko i nie mogli z nami pojechac...
przedstawiciel KS Dunajec ds. korumpowania sedziow!
p.s. nie martwcie sie chlopaki! w okregowce tez jest fajnie!!!
Wez przestan ten sedzia byl tragiczny :!: :!: to byl szczyt chamstwa wobec nas...dotad nie widzialem sedziego tak kantujacego gospodarzy jak wczoraj na meczu Popradu z Dunajcem w Muszynie.....
[ Dodano: 2006-05-03, 21:28 ]
coz poprad znowu dostal w cipe.....tym razem z przecietnie grajaca bochnia........coz co tu ukrywac spadek jest coraz blizej:(
19_mAster_33
05-04-2006, 10:50
widze ze na samym poczatku Okocimski plasowaliscie w srodku tabeli, ale jednak sie myliliscie :) pozdrawiam
No Okocimski zajmuje miejsce na czele tabeli....
NS Dunajec
05-06-2006, 01:11
widze ze na samym poczatku Okocimski plasowaliscie w srodku tabeli, ale jednak sie myliliscie :) pozdrawiam
a nas na spadek :)
czyzby forum zamarlo??wpsiujcie opisy wyniki swoich meczy w MLJ......
pozdro
Polscy Sêdziowie to ....... sprzedawczykowie..!! To s± jaj co dzis mecz przekrecili w Brzesku nasze 3 czerwone kartki i karny dla nich ktorego nie strzelili i w samej koncowce wymeczyli jak u nas nie mial kto grac..!! To s± kpiny, nie moga sobie tak bezkarnie przekrecac meczy, trzeba cos zrobic w tym kierunku ! ***aæ PZPN !
nie tylko was przekrecili sedziowie....u nas prawie w kazdym meczu sedziowie w chuja leca.........a najbardziej w tej rundzie w meczach z Sandecja i Dunajcem :twisted:
19_mAster_33
05-13-2006, 18:07
HAHAHAHAHAHA a ten co przed Toba pisal ze go przekrecili to on ze Sandecji jest... :lol: a wracajac do tego co on pisal. KArny ewidenty bramkarz by nie dostal trej zoltej kartki ( w konsekwencji czerwonej) gdyby nie gadal, od tego jest kapitan, a nie bramkarz ktory juz mial na swoim koncie zolty kartonie tez zasluzenie otrzymany. Wogole to powinien wczesniej dostac czerwien za faul na zawotniku za polek karnym. Nastepna kartka zawodnik Sandecji "kopie sie w czolo" na srodku boiska dochodzi do pilki nasz zawodnik wypuszcza sobie wychodzac sam na sam z bramkarzem i zawodnik z Sacza przewraca go. A co do kartki za niby faul bez pilki to tez bym mial mieszane uczucia, ale napwno powinien kartke ujzec wasz zawodnik, ale nie odrazu czerwona. I czlowieku nie opowiadaj mi tu bzdur, ze was przekrecili sedziowie w Brzesku!! Bo jak sie nie umie wygrac sportowo, to trzeba wulgarnie... Chcialem dodac jeszcze jedno, a pamietasz mecz w zeszlej rundzie co gralismy w S±czu, jak wasz zawodnik otrzymal czerwona kartke?? Za swoja g³upote... Pozdrawiam
I Dunajec spad³ na drugie miejsce i tak juz zostanie :lol:
Bo przez przekrety nie mozna zdobyc Mistrzostwa Ma³opolski :twisted:
Wszystkie te punkty zdobyte przekretem teraz sa wam nie potrzebne bo i tak Mistrzostwa nie zdobedziecie :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
1 warn // amfre
no trudno sie mowi... za to wam by sie przydaly! bo Poprad bez przekretow nie utrzyma sie w MLJ! zreszta z takimi chamami w druzynie, od pluga granatem oderwanymi, to sie nie nadajecie! wracacie na swoje miejsce! mecze z rolnikami na okraglych polach!!!
1 warn // amfre
bia³a kie³basa
05-17-2006, 09:46
bauhahahaahaha arka ty jestes kupa a nie arka przekret specjalnie zrobilismy z wami zebyscie wiesniackie ogory spadli w pizdu bo sie wogule nie nadajecie nawet d o1 ligi juzniorow a wielkie z was kozaki przed monitorem na forum buahahhahahahah heja heja chuj ci w dupe od zlodzieja :!: :!:
3 warny i pa // amfre
oj jak dotad nie zauwazylem zielonej ³upy na sobie...nie mialem do czynienia z granatem,nie gralem na okraglym boisku...hmm ale milo,ze dzielicie sie swoimi przejsciami,bede uwazal by na takie nie trafic :shock: kozak to Ty jestes przed monitorem...
Fajnie ze chlopaki dziela sie z nami swoimi przezyciami z ligo okregowej.....Ja niestety nie mialem "szczescia grac na takich boiskach jak opisujecie " mecze z rolnikami na okraglych polach!!!" cos ci sie pomylilo......wiadomo ze w okregówce nie ma takich boisk jak w MLJ ale widze ze wam cos sie pomieszalo.....hm cwaniaczki z was....
to byla forma przenosni... hehe! mialem na mysli takie boiska jak u was w tej rundzie! zwykle klepicho!!! a po tych wioskach co z nimi graliscie (jakos poprad muszyna)rok temu, to myslicie, ze co to sa zawodowcy? zreszta... was tez pewnie wzieli z podworka, to sie nie dziwie, ze nie wiecie o co chodzi!
zycze wam po prostu powodzenia w lidze okregowej!
p.s. amfre... ostrzezenie za uzycie slowa (cytat!!!) cham??? bez przesady...
wez przestan smiac mi sie chce z tego co piszesz......ciekawe jacy z was zawodowcy....hm zwykle cwaniaczki/....
gur-gull
05-20-2006, 08:48
panowie troche spokoju ... pilka nozna to tylko sport, uspokojcie lekko temperamenty ... w MLJ jest wiele beznadziejnych boisk, nawet my takie mamy, no, ale nic na to nie poradzimy. a to, ze dunajec spadl hm ... patrzac na dunajec w tamtym sezonie to i tak zrobili cos wrecz "niemozliwego", takze naleza im sie gratulacje.
a co do chamskich druzyn to trzeba przyznac, ze wiele takich jest, nie ma co wyliczac kto jest cham, a kto nie bo to trzeba by bylo wymienic 3/4 druzyn z naszej ligi. w tej rundzie z druzyn, ktore z nami graly puki co, chyba tylko, garbarnia pokazala klase.
19_mAster_33
05-21-2006, 11:01
widze ze Wisla sie umacnia na pozycji lidera.. Bo Dunajec juz nie wie w jaki sposob mozna by bylo sobie uklady zalatwic, a po drugie to chyba lepiej zeby taka Wisla reprezentowala nasze wojewodztwo... Niz taki Dunajec z takim "boiskiem" jesli to mozna boiskiem nazwac. Pozdrawiam
19_mAster_33
05-31-2006, 22:49
widze, ze temacik zamarl :/ to moze dla pobudzenia piszcie relacje z meczu ostatniej kolejki, bo widze ze male niespodzianki byly... Pozdro
CRAXA_KSC
06-01-2006, 12:40
Nie by³o mnie na tym forum dosyæ d³ugo, ale jestem i trzeba rozkrêciæ ten temat wkoñcu ja go za³o¿y³em:)
[ Dodano: 2006-06-01, 11:43 ]
Z tego co widze teraz z tabeli to Wis³a ju¿ zapewne nie odda pozycji lidera chod¼ Dunajec ma mecz zaleg³y, ale naprawde ciêrzko jest goniæ Wis³e znam to na w³asnej skórze.Pozd.
hmm koñcóweczka moze byæ bardzo interesuj±ca, Wis³a traci punkty, Dunajec zaleg³y mecz...!!:> kto wie kto wie...!! :twisted: pozdrowionka
Wisla juz raczej nie odda pierwszego miejsca.....
Moim zdaniem to by³o pewne, ze Dunajec odda pozycje lidera, prêdzej czy pó¼niej musia³o to nast±piæ, szkoda, ¿e znowu na korzy¶æ Wis³y, bo w tym roku za du¿o nie powalcz± w dalszych rozgrywkach ... Ale to dobrze ¶wiadczy o tym klubie i o szkoleniu w nim m³odzie¿y, za to zaskakuje mnie pozycja Sandecji ... kto¶ wie o co tam chodzi? czemu tak s³abo?
19_mAster_33
06-04-2006, 00:56
Witam ! :) wie ktos cos na temat tego czy dzis sie Poprad pojawi w Brzesq... Bo cos mi sie o uszy obilo, ze maja problemy kadrowe i chyba nie przyjada... :roll:
[ Dodano: 2006-06-04, 17:01 ]
Okocimski Brzesko 4 : 1 Poprad Muszyna
[ Dodano: 2006-06-08, 10:02 ]
czy zna ktos moze wynik Bochnia : Cracovia ???
gur-gull
06-09-2006, 17:51
prosze, prosze ... sms ma szanse nawet na 3 miejsce :O
a bochnia widze jeszcze walczy ... fajnie by bylo jakby sie utrzymali ...
Koncowka ligi bedzie bardzo ciekawa!!
Santiago88
06-10-2006, 18:17
Okocimski-Dunajec 4:0 i juz nie maja sznas na mistrza i udowdnilismy im ze nasze zwyciestwo w Nowym Saczu na jesien nie bylo przypadkowe!!!!
no udowodniliscie... gratuluje!!! ;)
a na przyszlosc narysujcie "11" w dobrej odleglosci :mrgreen:
a mistrzostwo stracilismy juz troche wczesniej :(
I dobrze sie stalo.... :lol: :lol: :lol:
19_mAster_33
06-11-2006, 14:11
z 15m czy z 11 i tak bramkarz niewidomy :) pozdro
[ Dodano: 2006-06-14, 19:55 ]
ehh... coz na uklady nie ma rady.. :/ Cracovia obawiala sie ze moze sobie nie poradzic z Popradem wolala sobie zalatwic i tym samym ukonczy sezon na 3 miejscu ale coz. W koncu MZPN znajduje sie w Krakowie, a nie w innym miescie.
W Popradzie sa klopoty ze skladem.....Teraz spadek do okregowki i trzeba znow zaczac walczyc by ponownie zagrac w MLJ bo to jest fajna liga z fajnymi druzynami....pozdro dla wszystkich ekip :) do moze zobaczenia za rok :P
19_mAster_33
06-15-2006, 13:12
bey bey Dunajec... :lol: Ja rowniez pozdrawiam Ciebie zdrajca, twoimi wlasnymi slowami :) ... "zdrajca" i ten nick mowi wszystko... :)
CRAXA_KSC
06-15-2006, 20:00
Wis³a ponownie mistrzem, jak siê ¶ci±ga najlepszych zawodników z ca³ej Polski to tak w³a¶nie jest, szkoda, ¿e nie bazuj± na wychowankach....
A wie kto¶ jakie dru¿yny oprucz Skawinki awansuj± do MLJ? Bo s³ysza³em, ze Unia O¶wiêcim i Tarnów?
gur-gull
06-20-2006, 19:38
ja slyszalem, ze tarnow sobie zapewnil awans do MLJ juz po pierwszej rundzie w tej nizszej lidze.
niewidoczny
06-20-2006, 23:41
zwyciezca barazu ks tymbark - jordan jordanow lub szarlotka ( bo na kolejke przed koncem jordan mial przewage 1 punktu ) a oswecim awansuje ?? bo widze ze juniorow mliodszych maja w okregu krakowskim a starszych gdzie ???
tymbark zeby awansowa³....pamietam pojedynki z Tymbarkiem przed dwoma sezonami..wtedy my walczylismy z nimi o awans do MLJ i to my awansowalismy no ale spadlismy juz po jednym sezonie..mam nadzieje ze w nast. sezonie wygramy lige i wrucimy do MLJ.....zycze sukcesu Tymbarkowi....
niewidoczny
06-21-2006, 00:24
arka my tez mielismy take ambicje zeby zaraz po spadku wrocic do wydzelonej 3 lata temu a wyszlo tak ze ledwo sie utrzymalismy w okregowce. No jak walczyliscie o awans to mzoe zk azdym wygraliscie ale nei ze startem ;) z teg oco pametam to gralismy chyba z 3 sezony razem iz wsze 1 : 1 bylo lol , no ale wam zycze awansu za rok. p.s widze ze tomczak was sposcil z wydzelonej tak jak nas w tamtym roku na wiosnne ( bo na jesien tylko wy i my walczylimy o awans pametne 1:1 u was i rozwalone szatnie :P )
[ Dodano: 2006-06-20, 23:27 ]
http://www.bdp.ksu.pl/kstymbark/ksiegawys.php <-- stona tymbarku :)
zwyciezca barazu ks tymbark - jordan jordanow lub szarlotka ( bo na kolejke przed koncem jordan mial przewage 1 punktu ) a oswecim awansuje ?? bo widze ze juniorow mliodszych maja w okregu krakowskim a starszych gdzie ???
o nie tylko nie Jordanów, to¿ to najgorsze boisko jakie w ¿yciu gra³em.
Grali dwa lata temu w MLJ i mia³em okazjê tam graæ. Normalnie to boisko jeszcze ¶ni mi siê po nocach, dramat, dramat, i jeszcze raz dramat !
A swoj± drog±, to czy zauwa¿yliscie swoist± regularno¶æ dru¿yn z tego rejonu ?
Otó¿ Rok temu awansowa³a Limanovia, która wycofa³a siê podczas rozgrywek, podobnie jak w tym roku Poprad, w takim razie pytam siê po co oni wchodzili ?
Czy naprawdê nie ma dobrych dru¿yn w tym rejonie oprócz Sandecji, Dunajca oraz Glinika, które po raz wtóry siê utrzymuj± w MLJ?
heh pamietam tamte pojedynki bardzo dobrze....czyzbysmy sie i w tym sezonie spotkali?? jesli chodzi o Jacka T. to ja do niego jako trenera nic nie mam....
W poprzedniej rundzie prowadzil nas trener Mirekktory nas wprowadzil do MLJ ale studia i klopoty z prezesem okazaly sie ponad jego sily i zrezygnowal...
nieosi±galny
06-21-2006, 16:10
to nas prowadzil ( wtedy co ejszcze gralismy razem i pametne 1 :1 ) trener Pierzchala. Ta akcja z ta szatanai byla jakos w pazdzerniukui poznej to ucichlo i na zarzodze klubu w styczniu "nasz kierwonik" co z nami jezdzi rozgrzebal ta sprawe i narobil afery i trener sei wqrwil io dszedl i od tego czasu zaczelo sei ***ac wszystko a teraz to wogole parodia. Nikt nie wie po kego on to sprawe przypominala chyab daltego ze jego syn nie gral w pierwszm skaldzea z lawki wchodzil raz na 3 mecze. W sume mus ie udalo bo jak tomczak rpzsyzedl to ggral w karzdym emczu w w wiosnnnej rundze tametego sezonu i caly ten sezon gral i strzelil cale 0 bramek :mrgreen: Ja juz nie zagram bo skoczylem wiek juniora ale nie wiem czy wogle start wystartuje bo sie tam parodia zrobila dzieki "kierownikowi" p.s a tomczaka nie lubie tylko i wylocznie dlatego ze co trenign byl to ten sie o kase upominal
nieosi±galny
06-21-2006, 16:53
bo nasz "kierownik" wpadl na pomysl zeby placic na skladi trenerwoi po 10 zl mesecznie a ze nikt nie placil :mrgreen: to ten co trening sei upominal i sie pytal kedy bedzemu mu rpzynosic hajs
heh to widze ze mieliscie niezle walnietego kierownika....nasz nie jest lepszy ale takiego czegos to nie wymysla....i jego szcescie bo i tak by nikt nie placil :mrgreen: :mrgreen:
nieosi±galny
06-24-2006, 01:19
eheh wogole w stracei parodia ;/;/
To spotkamy sie w nast.sezonie :) :) gracie dalej w okregowce?
nieosi±galny
06-25-2006, 01:33
no raczej tak ehhe tzn ja juz nei bo skoczylem wiek juzniora. p.s tymbark - jordan 2: 1 (pierwszy emcz o awans do MLJ )
no to chyba Tymbark jest ju¿ pewny awansu. Dobrze, ¿e nie Jordan, z takim boiskiem to nie mieliby czego szukaæ ...
nieosi±galny
06-25-2006, 15:06
tez zycze awansu tymbarkowi, ale pametam sezon gdy helena grala baraz o MLJ z Jordanem u siebue wygrala chyba 0 :2 a w Jordanowie dostali 0: 5 , ale wierzew tymbark :)
---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------http://www.startnowysacz.fora.pl/ <-- zapraszam :P
[ Dodano: 2006-06-26, 13:52 ]
http://www.startnowysacz.fora.pl/viewtopic.php?p=36#36 <-- ahhhhhhhh to byly piwekne czasy w MLJ ...
[ Dodano: 2006-06-29, 00:05 ]
Jordan Jordanow - KS Tymbark 1: 0
pierwszy mecz 1: 2
Awans: Jordan Jordanów
:( :( KST!! Ale gdzie taki Jordanów w MLJ oni nawet boiska nie maja :/ I to takim fuksem wygraæ...:/ :/ No to teraz wspó³czuje wszystkim wyjazdów na "przepiêkny" "stadion" w jordanowie... :/ Mo¿e za rok sie uda... KST !!
No nieeee :evil: znowu Jordanów w MLJ? Przecie¿ to przechodzi ludzkie pojêcie, nie umiej± graæ, boiska nie maj± ... Ciekawe po co oni znów sie pchaj± do MLJ? ¿eby znów spa¶æ? albo wycofaæ siê w trakcie rozgrywek, jak Limanovia i Poprad?
Szkoda Tymbarku, mo¿e by co¶ ciekawy pokazali ... szkoda, bo mo¿e to dobry zespó³, a napewno lepszy od Jordanowa ...
a tak na marginesie to mo¿e wklei³ by kto¶ sytuacjê z tych lig gdzie grali Jordan i Tymbark, szukam tego w necie, ale znale¼æ niemoge.
Z góry dziêki. :572:
nieosi±galny
06-29-2006, 12:05
Tam gdzie gral Tymbark bylo 8 zespolow kazdy gral z kazdym, nastepnie 4 najlepsze druzyny walczyly miedzy sooba o mistrza ,a 4 najgorsze o utrzymanie sie w lidze
1. Grupa mistrzowska
- KS Tymbark
- Kolejaz Stróze
- Grybovia Grybow
- Dobrzanka Dobra
2. Grupa spadkowa
- Start Nowy S±cz
- Skalnik/Bogdanka Kamionka Wielka
- Limanovia Limanowa
- AKS Ujanowice
p.s nie wiem jaka byla kolejnosc do konca ale tak take druzyny graly w tej lidze ( bo w porownaniu do krakowskego okregu zeby grac w tej lidze zespol musal miec juniorow mlodszych i starszych a nie mlodszych w jednej lidze , a starszych w innej lidze - przyklad Unii Oswiecim ). A na tej stronie mozna znalesc wyniki Jordana w lidze :arrow: :arrow: http://www.wiatr.fe.pl/
nieosi±galny, dziêki za info, i ten link :mrgreen:
Nasz KS mia³ 14 punktów wiecej od drugiego Kolejarza Stró¿e.
P.S A co do bara¿u to w meczu w Tymbarku powinien zakoñczyæ sie wynikiem 4:1 dla Tymbarku ale zabrak³o skuteczno¶ci... mecz w Jordanowie 1:0 bramka troszke glupia i smieszna bo zawodnik Jordanowa wpad³ bo bramki z pi³ka wiec... bez komtarza..chlopaki z KS walczyli jak tylko mogli.. ale co mozna zrobic jak pilka toczy sie po ziemi i nagle podskakuje.... :/ Smieszne to ale tak bylo...:/:/
nieosi±galny
06-29-2006, 14:48
takie zycie ;/;/;/ my tak samo melism yw dobrej w minionym sezonie, CI nam w 1 minuce bramke strzelili jakso fartonie - brak koncentracji na pczoatku naszych obroncow i zaczelimy atakwoac i nic nie hcalo wpasc do siatki porpstu nei fart to sie nazywa a wie ktos moze kto wchodzi jako 4 druzyna do MLJ ?? z podokregu tarnowskego bo z krakowa wchodzi skawina, z wadowickego okregu - unia oswecim, a z s±deckego - Jordan. z gory thx za odp
Santiago88
06-29-2006, 23:23
Z Okregu Tarnowskiego wchodzi Unia Tarnów
nieosi±galny
06-30-2006, 01:09
czyli beniamikowie to :
Jordan Jordanow
Skawinka
Unia Oswiecim
Unia Tarnow
?????????
nieosi±galny
06-30-2006, 12:13
http://www.startnowysacz.fora.pl/viewtopic.php?t=14
moim zdaniem te baraze sa po***ane, dalczego z okregu tarnowskiego i kkarowksego odrazu wchodzi mistrz a w innych okregach sa baraze ( o. wadowicki vs. o. chrzanowski i o. nowos±decki vs. o. podhalanski ) Powinni powiekszyc lige do 18 druzyn ( bo tych co juz graja w wydzelonej nie zbawi± 2 wyjazdy wiecej ) i Kazdy mistrz okregu by awansowal i bylo by sprawiedliwie, bo teraz lipa z barazami bo np. TYmbark mial 16 punktow przewagi nad drugim kolejarzem Stroze i za***iscie gral caly sezon, stracil glupia bramke na tym klepisku w Jordanowie i przegral baraz
conrad1989
06-30-2006, 12:54
Ja chcialbym dodaæ ¿e jak by Jordanów pokazal jaka¶ wielk± klase i wrzucili by nam 5 to ok s± lepsi niech sie poka¿± w MLJ niech graj± ale tak nie bylo w obydwóch meczach mielismy przewage moze mieli przewage tylko pod wzglêdem kondycji i tylko pod tym ale to idzie nadrobic oni frajersko strzelili nam 2bramki w dwóch meczach no i to niestety przes±dzilo o wszystkim :( bardzo chcieli¶my pograc z takimi druzynami ja Wisla, Cracovia, Sandecja itd. i pokazaæ ¿e tez umiemy grac w pilke na wy¿szym poziomie Szkoda ¿e tak wyszlo :( teraz trzeba pomóc awnasowac seniorom to wyzszej ligi ¿eby w przyszlo¶ci nie kopaæ sie z jak±¶ Jaworzank± :( mo¿e to nam sie uda I te¿ chcialbym dodaæ ¿e co sezon zajmowali¶my drugie miejsce zawsze bylo blisko a jak ju¿ zajeli¶my to pierwsze miejsce to frajersko przegrali¶my z JOrdanowem tego najberdziej ¿aluje :(
Wychodzi na to ze Condrado bedziemy wlaczyc w nast,. sezonie o awans do MLJ.....
conrad1989
06-30-2006, 15:22
a sk±d jestes arke???
napewno bedzie ciêzko w nastepnym sezonie!!!!!
nieosi±galny
06-30-2006, 16:24
Mogli by ta nasza lige pwoekszyc tak do 16 zespolow czy nawet 14 a nie jakes grupy spadkowe i mostrzoweske to jest parodia
Poprad Muszyna...
Znowu beda ciekawe mecze Poprad-Tymbark
z507233125
06-30-2006, 21:33
zgodze siê z wypowiedzi± conrada powinni lige powiêkszyæ i mistrzowie robi± awans bez bara¿y, bo to nie jest sprawiedliwe ¿e z krakowskiego wchodz± bezpo¶rednio a my nieeeee.
bo w bar¿ach mo¿na trafiæ strasznie ¼le i nawet jak siê odda serce na bojsku to itak sie nie wygra... dlatego apeluje stop bara¿y,
nieosi±galny
07-01-2006, 01:02
to juz nie chodzi ze trafic zle bo ja ksie dostaje 10 wp ole to sie zgodze ze nie powinno sie wchdozic do MLJ ale nie o to chodzi. Chodzi oo to ze jak sa 2 dobre druzyny Tymbark i Jordan i obie graja i awansuej jedna bowygrala dzieki bramce ktroa wpdla bo pilka sie odbila na nierównosci to cos jest nie tak, wogole nie powinno byc barazy mistrzowie awansuja i jest spoko, albo niech mistrz krakowski gra z mistrzem tarnowski a np mistrz sadecki i podhalanski wchodzi odrazu ;] i co rok inna rotacja
z507233125
07-01-2006, 12:49
trohe sprostowania nie ma mistrza podhalañskiego tylko WADOWICKI,
pozatym je¶li chodzi ci o mecz uni z kalwariank± w o¶wiêcimiu to wynik by³by mniejszy gdyby sêziowie do koñca nie krêcli, ludzie którzy byli na trybunach mówili ¿e 5goli pad³o ze spalonego albo z z³ych decyzji sêdziego,
nieosi±galny
07-01-2006, 13:40
jak to nie m mistrza podhalanskego ??? http://www.wiatr.fe.pl/ <-- a to co ??? wejdz na ten link i na juniorow daj i JOrdan zostal mistrezm okregu podhalanskego i gral z mistrzem okregu s±deckego ( KS Tymbark )
z507233125
07-01-2006, 13:56
aha przepraszam moja pomy³ka, my¶la³êm ze chodzi ci o maków ze tam jest niby zwi±zek, przepraszam
CRAXA_KSC
07-01-2006, 15:21
Rocznik 1987 od sezonu 2006/2007 bêdzie wystêpowa³ juz jako Senior, skoñczy³a sie epoka Juniora, napewno by³ to bardzo dobry rocznik i wiele sukcesów z pi³k± juniorsk± odniós³. ¯yczê wszystkim zawodnikom tego rocznika aby znale¼li sobie dobre kluby i dalej rozwijali swój talent w pi³ce doros³ej...Pozdrawiam
nieosi±galny
07-01-2006, 15:24
moim zdaniem jak jzu maja byc baraze to powinny byc rotacje ze np w tym roku odrazu awansuje np druzyna z okregu krkowskego i tarnowksego a reszta graw barazach ( 4 pozostalem okregi ale po losowaniu np o. nowos±decki z wadowickim ) a za rok znow rotacja i np odrazu awansuje o. nowos±decki i o. chrzanowski a reszta gra w barazach itd, to by byl ow miare sprawiedliwe a nie to co teraz ejst ze tylko KRK i Tarnow awansuja a inni graja w barazach i nie zawsze lepszy awansuje.
z507233125
07-01-2006, 17:41
ja uwa¿am ¿e teraz powinny graæ w bara¿ach zespo³y z krakowskiego a reszta nie, bo tam maj± ³atwiej, pozatym i tak po sezonie czy dwóch 80% beniaminków spada z ligi,
wiêc mogliby daæ szanse wszystkim mistrz± awansu bezpo¶redniego,
lub powinno byæ losowanie kto z kim gra ten g³upi bara¿, ¿eby np. mistrz wadowickiego gra³ z mistrzem podhalañskiego, a mistrz chrzanowski powinien graæ z mistrzem s±deckim
Sprawa awansu jest wg mnie do¶æ kontrowersyjna, ale jak wcze¶niej pisa³em to w³a¶nie dru¿yny z tarnowskiego, i krakowskiego okrêgu s± silniejsze od tych z podhala czy z nowego s±cza, i nie ma potrzeby aby rozgrywa³y miêdzy sob± bara¿e.
Takie jest moje zdanie w tej sprawie.
Ponadto chyba jest co¶ nie tak z tymi dru¿ynami z regionu podhalañso-nowos±deckiego, jak np. Limanovia czy Poprad, bowiem te dwie dru¿yny postanowi³y siê wycofaæ w trakcie rozgrywek, a wiêc tam dzieje siê co¶ z³ego ...
Poprad sie nie wycofa³!! nie wiem skad macie takie informacje!!
z507233125
07-02-2006, 00:38
wiesz co do limanovi i popradu to nie powiniene¶ oceniaæ ca³êj ligi bo zespo³y mog³y siê wycofaæ ze wzglêdu na z³y stan finansowy klubu, albo seniorzy odeszli i juniorzy musieli graæ w seniorach i nie mia³by kto grac w tych juniorach, wiêc nie warto oceniac ca³ej ligi
W Popradzie byla trudna sytuacja kadrowa i dlatego zw³acza w J.mlodszych bylo duzo oddawnia meczy waklowerem.....ale to nie znacz ze Poprad sie wycofa³....
Cala wina lezy po stronie seniorów ktorym kadra sie posypa³a a w konsekwencji rozbilo to kadry juniorskie....
CRAXA_KSC
07-02-2006, 11:02
O tego sezonu niesamowicie silni bêd± Juniorzy starsi Cracovii, po³±cz± siê dwa roczniki, który wygra³y ma³opolsk± ligê juniorów m³odszych 88 w tamtym sezonie i 89 w tym, i wysoko zaszli w mistrzostwach Polski. Jak rocznik 88 jest prawie wy³±cznie ¶ci±gniêty z ró¿nych klubów to rocznik 89 jest w wiêkszo¶ci oparty w wychowankach, jest to zas³uga trenera P.Góreckiego.
conrad1989
07-03-2006, 13:08
Mówicie ze zobaczylibyscie jak gra KS Tymbark wiêc ZAPRASZAMY do nas na jaki¶ sparing :) Boisko w porównaniu z oiskiem Jordanowa mamy o niebo lepsze a napewno lepsze ni¿ ma Kolejarz Stró¿e graj±ca w III lidze ....
www.bdp.ksu.pl/kstymbark
tytaj mo¿na zobaczyc jak wyglada to boisko ( tam s± zdjecia tak¿e z boiska rezerwowego) bosika tam gdzie rozgruwane s± mecze to te zdjêcia na których zawodnicy s± ubrani w jednakowe koszulki i jest dwóch bramkarzy :D
nieosi±galny
07-05-2006, 01:23
elo to jest ppytanie nie na temat ,ale nie wiem gdzie to napsiac a ma pol dnia rozkminike, w Nowym Saczu czy okolicach sa jes mistzostwa Polski trampkarzy albo keigo?? bo co chodzilem po emsce to widzlaem druzyny reprezentujace slaski Okreg pilki noznej i Dolnoslaski ZPN. z gory thx za odp
Potrzebuje informacji na temat treningow juniorow starszych Wawelu!! kiedy zaczynaja treningi itp pilne!!!!!!!!!
Znamy pierwsz± kolejkê w MLJ !!!
Terminarz Ma³opolskiej Ligi Juniorów
I kolejka, 19/20 sierpnia
Cracovia - Wis³a, sobota g. 11
Dunajec - Unia Tarnów, sobota g. 11
Garbarnia - Unia O¶wiêcim, sobota g. 11
Glinik - SMS, sobota g. 11
Jordan - Sandecja, sobota g. 11
Skawinka - Okocimski, sobota g. 11
Dalin - Wawel, sobota g. 16.
Nie¼le siê zaczyna Cracovia - Wis³a :lol:
CRAXA_KSC
07-12-2006, 23:02
Prosze juniorska "¦wiêta Wojna" na pocz±tek..³adnie..³adnie... :twisted:
Jakie s± Wasze przewidywania co do przysz³ego sezonu w MLJ? Kto jest g³ównym kandydatem do wygrania ca³ej ligi, a kto ''murowanym'' spadkowiczem :?: :?:
Wpisujcie siê ...
Santiago88
07-13-2006, 22:12
Wed³ug mnie murowanym kandydatem na mistrze jest Wis³a Kraków i mze jeszcze zamieszac jakas druzyna tak jak w tam tym roku Dunajec.Jesli chodzi o spadek to mysle ze poleca:Jordan Jordanów , Krakus,Skawinka Wawel.Takie jest moje zdanie na ten temat.Pozdrawiam!!!
Skawinka nie poleci, a Wawel bardzo mozliwe.
na jakim stadionie graja juniorzy Pasów?? :?:
CRAXA_KSC
07-14-2006, 20:32
Murowanym i niemal pewnym kandydatem jest Cracovia, podkre¶le tylko, ¿e roczniki które siê ³±cz± wygra³y ma³opolsk± lige juniorów m³odszych 88 w tamtym sezonie i zajêli 3 msc w Polsce i 89 wygra³y ma³opolsk± lige juniorów m³odszych w tym i walcza o mistrza Polski, wiêc jestem pewien, ¿e roznios± ta ligê. Jedynym problem mo¿e byæ zaciaganiem m³odych ch³opaków do rezerw i pierwszej dru¿ny seniorów. Je¶li chodzi o spadek to niewiadomo i nie mo¿na na dzieñ dzisiejszy przkre¶liæ ¿adnej dru¿yny. 8)
jak ida przygotowania do nowego sezonu w MLJ??
Adriano1989
08-03-2006, 23:41
Unia O¶wiêcim poka¿e w tym roku dobry futbol w MLJ. Mamy teraz dwa dobre roczniki a i 5-6h treningów dziennie mam nadzieje ¿e zrobi swoje. Ja osobi¶cie licze na miejsce w pierwszej 5 ale czy tak bêdzie sie przekonamy. Pierwszy mecz na Garbarni liczy sie tylko zwyciêstwo. UNIA
z507233125
08-08-2006, 00:57
powodzenia w prawdzie klepli¶cie nas w bara¿u ale ¿ycze wam wygranej,
Skawinka - Okocimski Brzesko 2-0
Bardzo niesprzyjaj±ce warunki pod wzglêdem ¶wiec±cego s³oñca. Okocimski wsumie zadnych dogodnych sytu³acji niemia³ my¶my zmarnowali jeszcze z 5 setek ale cieszy wynik i gra :)
Dalin : Wawel 0:1 , My¶lenice maj± powa¿ny problem z napastnikami , wiêc nie by³o kim strzelaæ .mia³em nawet chêc isc na ten mecz bo miszkam niealeko my¶lenic ale co¶ mi wypad³o. Relacje z meczów Dalinu mo¿na przeczytaæ http://www.jedennajeden.pl/?p=80
CRAXA_KSC
08-22-2006, 22:54
2. kolejka 23.08.2006 r.
Wis³a Kraków:Okocimski KS Brzesko 1
Sandecja Nowy S±cz:Skawinka Skawina 1
Krakus Nowa Huta:Jordan Jordanów 1 SMS Kraków:Hutnik Kraków 2
Unia O¶wiêcim:Glinik/Karpatia Gorlice 1x
Unia Tarnów:Garbarnia Kraków 2x
Wawel Kraków:Dunajec Nowy S±cz 2x
Cracovia Kraków:Dalin My¶lenice 1
Sandecja - Skawinka 1-1
Mecz w sumie wyrównany ze wskazaniem na nas mieli¶my w pierwszej po³owie 2-3 dogodne sytuacjê do strzelenia bramki, a bramka dla Sandecji pad³a w sumie po nieporozumieniu bramkarza z obroñc±. W drugiej po³owie mieli¶my jeszcze z 2 sytuacje w którym mogli¶my obj±æ prowadzenie ale nie uda³o siê. Sandecja w sumie niczym specjalnym nie zaskoczy³a jakby¶my wykorzystali choæ z po³owê naszych setek wygraliby¶my z 3-1.
Dalin My¶lenice : Wis³a Kraków 2
Dunajec Nowy S±cz : Cracovia Kraków 2
Garbarnia Kraków : Wawel Kraków 1
Glinik/Karpatia Gorlice : Unia Tarnów 2
Unia O¶wiêcim : Hutnik Kraków X
Jordan Jordanów : MKS SMS Kraków 2
Skawinka Skawina : Krakus Nowa Huta 1
Okocimski KS Brzesko : Sandecja Nowy S±cz 2
Jak typujecie wyniki meczow? Liga w tym roku bedzie bardzo wyrownana moim zdaniem kazdy z kazdym ma szanse.
Skawinka - krakus Nowa Huta 5-2
CRAXA_KSC
08-26-2006, 21:29
Uwa¿am, ¿e jest to murowany kandydat do spadku, dwie bardzo wysokie porazki tylko potwierdzaja moj± decyzje, ale sezon dopiero siê zaczo³ i nikogo nie wolno przekreslaæ..
No Jordan to jest benianiaminek a z nimi to roznie bywa.....