Zobacz pełną wersję : II Liga Juniorów gr III
Strony :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
szachraj
09-04-2005, 12:26
Porozmawiajmy o [glow=red:b01c5eafd7]II Lidze Juniorów gr III[/glow:b01c5eafd7]. Zapraszam wszystkich. Kto zdobędzie mistrzostwo II ligi grupy III
To chyba proste ze zwyciezy Slomniczanka:D Jak mozna wogole takie pytania zadawac:P Na razie jestesmy na drugim miejscu i wydaje sie ze tylko derby z NIedzwiedziem moga nam pokrzyzowac plany bo chlopaki sa jeszcze na gazie z koncowki poprzedniego sezonu:P
hamburger
09-04-2005, 15:05
Slomniczanka lub Niedzwiedz. Miedzy tymi druzynami rostrzygnie sie awans. Ale wydaje mi sie ostatecznie awansuje Slomniczanka. Pozdro.
A ja po cichu licze na walke o pierwsze miejsce Wandy NH
pocoloco99
09-05-2005, 00:56
Słomnicznka juz miała wchodzic 2 lata temu i w tamtym sezonie ale jakos im sie to nie udaje :lol: ostanio byli tacy pewni :) a tutaj dostali ze "slaba" pogonia :D oj nie dobrze :D
CRAXA_KSC
09-05-2005, 12:38
Stawiam że awansuje z tej grupy Wanda Nowa Huta 8)
no to ze co roku Slomniczanka jest blisko awansu to chyba potwierdza jej szanse na awans:] hehe ale jak tak ostatnio patrze na sklad Slomniczanki to jednak chyba musze stwierdzic ze jej szanse na awans sa mniejsze niz w poprzednim roku. ale mlodzi na pewno beda walczyc i nie dadza tak latwo za wygrana:] Jutro mecz ze Skała i mam nadzieje ze po tym meczu bedziemy miec 9 pkt:D pozdro
[ Dodano: 2005-09-12, 14:30 ]
no i dosyc cienka ta Skala a podobno buduja fajny zespol... no coz chyba nie na najblizszy sezon. ambicji chlopakom moze i nie brakuje ale zeby powalczyc o wysokie miejsce trzeba tez miec troche wieksze umiejetnosci:] Slomniczanka : Skala 2004
4:1 :D:D
teraz w niedziele Jadwiga... licze na 3 pkt mam nadzieje ze spotkam tam jakiegos ziomka TRYYYYBKA:P bo jak nie to nie bede mial z kim pogadac na boisku:D yo
szachraj
09-19-2005, 14:19
Wanda NH wydaje mi się że napewno nie awansuje. Zaskoczył mnie wynik Niedźwiedzia z Książem. Szkoda że ulegli takiej drużynie. Co prawda dopiero zaczeli grać i juz pokonali taki zespół jakim jest Niedźwiedź. POZDRO!!!!!!!!
Moze i sa na pierwszym miejscu ale zobaczmy z kim oni grali... nie obrazajac nikogo ale nie mieli jak na razie trudnych przeciwnikow:] zobaczymy jak wyjda ze starcia z jakas "klasowa" druzyna:D nie zycze im zle mimo ze sa z Huty:P ale nie sadze zeby mieli wieksze szanse na wygranie ligi... i Brawo dla Jastrzebca za wygrana z trudnym rywalem!! oby tak dalej
pocoloco99
09-19-2005, 16:19
ostatnia kolejka pokazuje ze w tym sezonie nie ma slabych druzyn :) mysle ze walka o awans bedzie bardzo ciekawa :P
a ja mysle ze jednak sa slabe druzyny ale nie zaprzeczam ze i one moga powalczyc o kolejne punkty,. wszystkim zycze powodzenia we wszystkich meczach oprocz tych ze Slomnczanka:D PS strata odrobiona no i w koncu jestesmy liderem... razem z Wanda i Niedzwiedziem:] ale juz niedlugo... Pozdro dla ziomow z LKS-u
szachraj
09-21-2005, 14:28
Chcę zobaczyć mecz Słomniczanki z Wandą. Może Wanda się wzmocniła troche ale mysle że Słomniki wygrają, ale nie chcę mówić że napewno bo wiem że teraz większość drużyn osłabło względem poprzedniego sezonu ale i tak dobrze grają i potrafią wygrać. W tym sezonie mogą zdobyć mistrzostwo Słomniczanka, Wanda, Niedzwiedź, Szreniawa i SMS II ale te trzy pierwsze wymienione mają największe szanse. Pozdro dla wszystkich drużyn i powodzenia ale największe oczywiście dla [glow=red:fc5f0a25c3]SŁOMNICZANKI[/glow:fc5f0a25c3]!!!! POZDRO :mrgreen:
Słomniki to dobra druzyna z kilkoma swietnie radzacymi sobie w 4 lidze juniorami :wink:
tak wiec mysle ze powinni sobie poradzic z presja i awansowac [pomimo dosc wysokiej porazki z smsem :]. Wydaje mi sie ze gre pociagnie swietnie wyszkolony technicznie, bardzo szybki i jakze bramkostrzelny prawy pomocnik grajacy z numerem 8 :wink:
Pewnym punktem druzyny jest rowniez nieustepliwy obronca grajacy z 7, ktory swoimi pewnymi, twardymi i jakze skutecznymi interwencjami wybija gre w pilke z glowy najlepszym napastnikom 2 ligi juniorow grupy III. Jest jeszcze dwoch zawodnikow godnych uwagi ale ich zalet nie bede zdradzal azeby nie ulatwiac zadania przeciwnikom :]
pozdro dla Słomniczanki a szczegolnie nr 4,7,8,10
szachraj
09-26-2005, 13:42
Gratulacje dla Smsa. Są bardzo dobrze zorganizowaną drużyną. Słomniczance w praktycznie okrojonym składzie będzie tudniej niż w poprzednim sezonie grać o awans ale i tak jestem za nimi i wiem że jeszcze wszystkiego nie pokazali bo są w stanie wygrać ze wszystkimi. Pozdro dla wszystkich drużyn ale Szczególnie dla Słomnik. 8)
alex_7 LKS
09-28-2005, 19:04
Mimo słabego meczu ze SMS-em II (przyznaje zaskoczył nas ten zespół) ale wierze ze nasza druzyna ktora tworzy zgrany kolektyw podniesie sie i powalczy o awans...7 osobiscie oczekuje meczu z Bronowickim...mam nadzieje ze bedzie to fajny popis gry w piłke :? strzała i pozdro a szczegolnie dla Chłopaków z LKS-u (4.8.10)
ja mysle........ a zreszta co tu myslec miejmy nadzije ze slomniki nie awansuja.................i jak sie tak stanie to znow powiedza ze to przes festyn jak rok temu(przegrali ostatni decydujacy mecz z pogonia miechow) i beda mowic ze to juz ostatni raz i ze za rok z now awansuja i ze sa faworytami zreszta od 3 lat juz sa tymi faworytami ale to nie znaczy ze musza awansowac :mrgreen: cieszcie sie ze kmity teraz w grupie nie macie bo tamta druzyna sie bardzo wzmocnila i byli byscie bez sznas!!!!!Pozdrawiam Pogoń Miechów i 3mam za nich kciuki bo to dzieki ich pomocy awansowalismy do 1 ligi i mam nadzieje ze im sie teraz uda
szachraj
11-16-2005, 14:24
Gratulacje dla Wandy NH. Wygrali po dramatycznej drugiej połowie ze Słomnikami. Potrafili odrobić strate z początku drugiej połowy (2:0 dla Słomnik) i wygrać mecz. Gratulacje dla was chłopaki z Wandy. Do zobaczenia na meczu w rundzie Wiosennej. Pozdro.
crim1988
12-08-2005, 19:53
STAWIAM ZE WYJDZE WANDA Z TEGO CO WIDZAŁEM MJA ZGRANĄ EKIPE I WALCZĄ DO KONCA!!!!
hutnik_nh
02-27-2006, 13:51
Oj bedzie ciężko utrzymac Wandzie Lidera:/ Odszedł od nich zawodnik, który robił całą gre! 12 pkt to duża przewaga, ale myśle, że jak będą walczyć do końca to wszystko się może zdarzyć. Życzę im jak najlepiej.
ja mysle........ a zreszta co tu myslec miejmy nadzije ze slomniki nie awansuja.................i jak sie tak stanie to znow powiedza ze to przes festyn jak rok temu(przegrali ostatni decydujacy mecz z pogonia miechow) i beda mowic ze to juz ostatni raz i ze za rok z now awansuja i ze sa faworytami zreszta od 3 lat juz sa tymi faworytami ale to nie znaczy ze musza awansowac :mrgreen: cieszcie sie ze kmity teraz w grupie nie macie bo tamta druzyna sie bardzo wzmocnila i byli byscie bez sznas!!!!!Pozdrawiam Pogoń Miechów i 3mam za nich kciuki bo to dzieki ich pomocy awansowalismy do 1 ligi i mam nadzieje ze im sie teraz uda
nawet jak slomniki nie awansuja to WY spadniecie :mrgreen: Poza tym graja teraz prawie calym skladem z rocznika 1990 wiec nie oczekujcie cudow
[ Dodano: 2006-04-22, 20:26 ]
I dobrze nam idzie pierwsze dwa mecze my wygrali
Słomniczanka 2:1 Szreniawa koszyce
Skała2004 0:6 Słomniczanka
bawarNHB
04-23-2006, 15:27
Jastrzębiec Książ Wlk. - Wanda Nowa Huta 0:3 !!!! coraz bliżej zwycięstwa w lidze !!
Widziałem jak gra wanda w meczu z niedźwiedźiem bardzo słabo...jak na lidera to wiecej bym od nich oczekiwał :P moze 2 zawodników jest szybkich...reszta jakies grubaski podobnie jak w skale :P dużo chaotycznej gry...ale wszytsko pokaze mecz wanda - Słomniczanka bo mocz jesienny był fuksem 3:2 dla wandy 2:0 do przerwy dla słomnik :P
bawarNHB
04-23-2006, 16:46
podejrzewam, że każda porażka Słomniczanki bedzie dla Ciebie fuksem.....tak samo jak 14 zwyciestw Wandy :D i pozwól że coś Ci wyjasnie....jeden mecz niczego nie pokaże, trzeba grać dobrze(równo) cały sezon!! :) pozdrawiam wszystkich grubasków! :mrgreen:
właśnie, a w Słomnikach do przewrwy było 0:0
moze i tyle było...nie pamietam....nie grałem wtedy bo pauzowałem za 4 żółte kartki...i tak słomniczance dobrze idzie jak gramy prawie całym rocznikiem 90!! :D moze kiedyś awansujemy do I ligi :)
pocoloco99
04-24-2006, 16:56
podejrzewam, że każda porażka Słomniczanki bedzie dla Ciebie fuksem.....tak samo jak 14 zwyciestw Wandy :D i pozwól że coś Ci wyjasnie....jeden mecz niczego nie pokaże, trzeba grać dobrze(równo) cały sezon!! :) pozdrawiam wszystkich grubasków! :mrgreen:
hm , no wiesz to wszystko zalezy od skladow :) bo w niektorych druzynach wiekszosc lepszych zawodnikow z juniorow jezdzi badz gra z seniorami wiec te druzyny maja mniejsze szanse niz te ktore caly czas graja tym samym skladem :) nie mowie tu ze 14 zwyciestw wandy jest przypadkiem :) ale podejrzewam ze jakby w kazdej druzynie grali wszyscy ci co moga było by znacznie ciekawiej :) (patrz poprzedni sezon :) )
bawarNHB
04-24-2006, 17:27
hm , no wiesz to wszystko zalezy od skladow bo w niektorych druzynach wiekszosc lepszych zawodnikow z juniorow jezdzi badz gra z seniorami wiec te druzyny maja mniejsze szanse niz te ktore caly czas graja tym samym skladem nie mowie tu ze 14 zwyciestw wandy jest przypadkiem ale podejrzewam ze jakby w kazdej druzynie grali wszyscy ci co moga było by znacznie ciekawiej (patrz poprzedni sezon )
zgadzam sie z Toba w stu procentach! To jest problem, ze w klubach jest tak ze nie zawsze może grać wymarzona "11" ! Ale czy to coś zmienia? I podkreślam....tak sie dzieje we wszystkich drużynach juniorów(w Wandzie tez), to jest całkowicie normalne;)
pocoloco99
04-24-2006, 17:40
heh , no ja wiem :) ale jak ci pojedzie 3 zawodnikow z srodka pomocy 2 napastnikow i np obronca .. a juniorzy w takich zespolach jakie sa w tej lidze nie dysponuja kadra 20 ba! nawet 16 pilakrzy czyli jak ubedzie tych 4-5 to praktycznie jedzie gola jedenastka i w dodatku wiekszosc to rezerowi :D a jesli jeszcze jakies kontuzje to juz w ogole szkoda gadaC :D i dlatego mozna spodziewac sie w tej rundzie wynikow ktore normalnie napewno nie mialby miejsca :)
U nas w Słomniczance to biora z 6 chłopaków do IV którz by grali w juniorach...nie było żadnego meczu jesiennią zebysmy grali full składem trener ma z czego wybierać bo razem z tymi chłopakami z IV ligi jest nas 27 do gry w juniorach :D:P
bawarNHB
04-24-2006, 18:09
heh , no ja wiem ale jak ci pojedzie 3 zawodnikow z srodka pomocy 2 napastnikow i np obronca .. a juniorzy w takich zespolach jakie sa w tej lidze nie dysponuja kadra 20 ba! nawet 16 pilakrzy czyli jak ubedzie tych 4-5 to praktycznie jedzie gola jedenastka i w dodatku wiekszosc to rezerowi a jesli jeszcze jakies kontuzje to juz w ogole szkoda gadaC i dlatego mozna spodziewac sie w tej rundzie wynikow ktore normalnie napewno nie mialby miejsca
Ty cały czas piszesz o tym samym....piszesz o normalnej rzeczy jaka ma miejsce w drużynach juniorów!! Wiec nie wiem czy Cie to dziwi czy bulwersuje, ale tak poprostu jest, było i bedzie ;) no chyba że jakaś drużyna seniorów bedzie np. w 1 lidze, a juniorów beda mieli do dupi i beda gdzies tam w II lidze na ostatnich miejscach(z całym szacunkiem) Bo wtedy nie mieli by co testować w seniorach! To jest dzisiejszy football, tak sie gra, takie są zasady, taki jest cały biznes...i my(pilkarze) powinniśmy o tym wiedziec najlepiej!
U nas w Słomniczance to biora z 6 chłopaków do IV którz by grali w juniorach...nie było żadnego meczu jesiennią zebysmy grali full składem trener ma z czego wybierać bo razem z tymi chłopakami z IV ligi jest nas 27 do gry w juniorach
macie bardzo szeroką kadre!! 27 graczy z tego 6 gra w seniorach w 4 lidze(4 liga juz prezentuje jakis poziom!) to dużo! a co z pozostałą 21? naprawde nie ma kim grać:] I jeszcze jedno...czy w waszych klubach nie ma tak, ze jak biorą do seniorów to rozgrywa tam tylko połówke?? wtedy drugie 45 minut moze zagrac w juniorach (o ile ma siły)! hmm??
pocoloco99
04-24-2006, 22:31
no jest tak :D chyba w kazdym tak jest :P
chłopie ja opisuje sytuacjie w naszym klubie...nie bulwesuj sie tak 8) 8)...a odnosnie kadry to pozostałe 21 grajków walczy o miejsce w podstawowej 11.... w tamtym sezonie tak było ze grali połowke w IV lidze a połówke w juniorach...a teraz trener IV ligi nie pozwala im grac u nas...
bawarNHB
04-24-2006, 23:00
chłopie ja opisuje sytuacjie w naszym klubie...nie bulwesuj sie tak ...a odnosnie kadry to pozostałe 21 grajków walczy o miejsce w podstawowej 11.... w tamtym sezonie tak było ze grali połowke w IV lidze a połówke w juniorach...a teraz trener IV ligi nie pozwala im grac u nas...
raz...nie bulwersuje się! tylko pisze co myśle ;)
dwa...nie pisz "chłopie", bo chlopy są na wsi!
trzy...pozdrów trenera w takim razie!! moim zdaniem to bez sensu żeby koleś co ma góra 18 lat grał cały mecz w seniorach!! trener juniorów nie powinien sie na to godzic..;)
cztery...umiem liczyc tylko do czterech!! :D
ello!!miazdzy mnie typosz co mówił ze jak na lidera gramy słąbo z tego co on widział nasz mecz z niedzwiadkiem!!popatrz na wynik!!najwazniejsza jest atmosfera w druzynie!!!a nas łaczy JARANIE WÓDKA BROWAR I WARIACKIE IMPREZY!!!pzdr NHB ema
pocoloco99
04-25-2006, 21:22
chłopie ja opisuje sytuacjie w naszym klubie...nie bulwesuj sie tak ...a odnosnie kadry to pozostałe 21 grajków walczy o miejsce w podstawowej 11.... w tamtym sezonie tak było ze grali połowke w IV lidze a połówke w juniorach...a teraz trener IV ligi nie pozwala im grac u nas...
raz...nie bulwersuje się! tylko pisze co myśle ;)
dwa...nie pisz "chłopie", bo chlopy są na wsi!
trzy...pozdrów trenera w takim razie!! moim zdaniem to bez sensu żeby koleś co ma góra 18 lat grał cały mecz w seniorach!! trener juniorów nie powinien sie na to godzic..;)
cztery...umiem liczyc tylko do czterech!! :D
wiesz bawar jesli jest dobry to ma sens zeby grał caly mecz w seniorach :) ale bez sensu jest to ze jesli zagra polowke czy nawet kilkanascie min to pozniej nie moze grac w juniorach ... dla mnie to jest bez sensu ale to tylko moje zdanie :D
a co do dwa :D to slomniki to nie jakies wielkie miasto wiec moze tam sa chlopy :D wiec tak mowi :P
do bawar :mrgreen: : będe mowił jak chce...nie pomyśl ze jestem jakiś cwaniak przez internet...raczej ty kozaczysz a nie ja...macie za***iste podejscie do grania w piłke<gratulacjie>jaracie Ćpanie itp <brawo> do pocoloco99 :mrgreen: słomniki to małe miasto ale my wyglądamy normalnie w przeciwienistwie do was wyglądacie jakbyscie byli oderwani od pługa...a widziałes gdzies w słomnikach rolników...lecz sie człowieku nie wiesz co mowisz :shock:
[ Dodano: 2006-04-26, 12:07 ]
trener ma swoją wizjie...i robi wszytsko aby było najlepsze dla druzyny...byłem wiele razy na treningu IV ligi i jest za***istym trenerem.........
bawarNHB
04-26-2006, 16:31
ale bez sensu jest to ze jesli zagra polowke czy nawet kilkanascie min to pozniej nie moze grac w juniorach
PZPN mówi że zawodnik moze zagrac maksymalnie 90 min w czasie 24 godzin :?: czyli jezeli zagra połowke w seniorach, to pozniej moze zagrac 45 min w juniorach!! jakos tak jest!
raczej ty kozaczysz a nie ja...macie za***iste podejscie do grania w piłke<gratulacjie>jaracie Ćpanie itp <brawo>
ja kozacze? mogl bym kozaczyc, ale tylko wtedy jak bym cie spotkał na żywo!
podejscie do gry w kazdym klubie jest inne!! chodzi o atmosfere w druzynie...klimat!! jeżeli sa jakies spinki, to to wyjdzie w meczu ;) jak chcesz grać z chlopakami, skoro nawet nie poznałes ich osobiscie! dlatego tak wazne są imprezki, dobry klimacik!!!
Football, kobiety, imprezy....i wszystko jasne!! :D
mi sie zdaje ze Ty jesteś niezły lol...ale to szczegół :lol: :mrgreen:
pocoloco99
04-27-2006, 00:10
ale bez sensu jest to ze jesli zagra polowke czy nawet kilkanascie min to pozniej nie moze grac w juniorach
PZPN mówi że zawodnik moze zagrac maksymalnie 90 min w czasie 24 godzin :?: czyli jezeli zagra połowke w seniorach, to pozniej moze zagrac 45 min w juniorach!! jakos tak jest!
raczej ty kozaczysz a nie ja...macie za***iste podejscie do grania w piłke<gratulacjie>jaracie Ćpanie itp <brawo>
ja kozacze? mogl bym kozaczyc, ale tylko wtedy jak bym cie spotkał na żywo!
podejscie do gry w kazdym klubie jest inne!! chodzi o atmosfere w druzynie...klimat!! jeżeli sa jakies spinki, to to wyjdzie w meczu ;) jak chcesz grać z chlopakami, skoro nawet nie poznałes ich osobiscie! dlatego tak wazne są imprezki, dobry klimacik!!!
Football, kobiety, imprezy....i wszystko jasne!! :D
no ja wiem ze tak mowi pzpn :D ale mi chodzi o to ze dziwne jest to ze trener nie pozwala grac tym juniorom ktorzy jeszcze moga grac , tej polowki czy dluzej :)
a co do atmosfery :D nie wazne jak sie ja tworzy :D wazne zeby była :P i licza sie wyniki :) wiec chyba dla nich dobrze dzialaja dziewczny i imprezy :D wiec o co chodzi :D ?
hm ross wiem jak jest w slomnikach mniej wicej wiec nie musisz mi mowic :) a skad mozesz wiedziec jak wygladamy my skoro pewnie nie widziales mnie w ogole na zywo a ni nie wiesz skad jestem :)
ty ross ty lepiej sie rozpedz i *******nij se baranka:D:D:D hłopaczq jak ty masz 15 lat niemiałeś maniurki na imprezki cie rodzice3 niepuszczaja to dlatego masz takie podejscie!!powinienes wyrwac se cos na czacie !!!!!!hehe my jestesmy druzyna która walczy do konca a poaztym niejeden hłopaczynka powie ze trzeba sie na***ac od czasu do czasu i wtedy ta wiez jest mocniejsza !!mam nadzieje ze rozkminissz se ta bajerke i zapukasz coś przed 30rokiem zycia!!!!
Do INre :widze idioto ze masz problemy z ortografia :lol: nie pisze sie hłopaczku ----> tylko chłopaczku....za***isty iloraz inteligencji....chuj z tego że mam 15 lat jak bym Ci zapewne do***ał...bo z tego co widziałem na boisku i na ławce to kazdy by dostał łomot :twisted: oprócz moze tych dresików bo niewiem jak wygladają z bliska tych co siedzieli na ławce rezerwowej z niedzweidzeiem ...widziałem dużo kolesi co ma 18 lat a wygląda gorzej niż....zobaczymy co pozniej z Ciebie będzie jak bedziesz jarał itp...a o moiom panienke to być spokojny :mrgreen:
pocoloco99 a skąd wiesz jak jest w słomnikach ??
bawarNHB - a Ty sie zachowujesz jak dziecko....dej sobie gosciu siana...
[ Dodano: 2006-04-27, 16:21 ]
a po 2 to mam 16 :twisted: lat a nie 15 pomyliłem sie w uzupełnianiu POZDRO :D :mrgreen:
pocoloco99
04-27-2006, 17:45
po 1 :D nie raz tam grałem :) i wiem jak tam jest :D
a po 2 :D dosc czesto przejzdzam przez slomniki :) to widac ludzi chodzących chodnikami :D jakos w ogole nie przepadam za tym miastem(?)
SŁOMNIKI to wielka kupa!!!!a ross ty jako panieke masz chyba swoja matke!!!<lol> do***ac to se mozesz na polu ze starym jak bedziesz smigał ciagnikiem!!!jak widziałem typów ze słomnik jak gralismy mecza to furory nierobili tak samo z niedzwiedzia!!!wpadnij zobaczysz jak jest w NOWEJ HUCIE niejeden chłopaczynka przywita cie z z usmiechem na twarzy!!!u ciebie na wsi to jarac se mozecie tylko samosieje!!!! 16 lat to duzo jak na chłopca który na nonstopie ***ie swoja stara w dupe!!!wyreczasz chłopaku starego!!!MATKO***CO!!!!PZDR NHB :mrgreen: 8)
bawarNHB
04-28-2006, 00:05
Do INre :widze idioto ze masz problemy z ortografia nie pisze sie hłopaczku --- tylko chłopaczku....za***isty iloraz inteligencji....ch*j z tego że mam 15 lat jak bym Ci zapewne do***ał...bo z tego co widziałem na boisku i na ławce to kazdy by dostał łomot oprócz moze tych dresików bo niewiem jak wygladają z bliska tych co siedzieli na ławce rezerwowej z niedzweidzeiem ...widziałem dużo kolesi co ma 18 lat a wygląda gorzej niż....zobaczymy co pozniej z Ciebie będzie jak bedziesz jarał itp...a o moiom panienke to być spokojny
pocoloco99 a skąd wiesz jak jest w słomnikach ??
bawarNHB - a Ty sie zachowujesz jak dziecko....dej sobie gosciu siana...
widzę że nam sie rossik rozbrykał!! i widze że jesteś twardziutki teraz....no cóż, zobaczymy czy bedziesz miał odwage jak przyjedziecie do nas!! możesz żałować tego co napisałes! a jezeli chodzi o jakąś awanturkę - to ja jestem otwarty i czekam na każda oferte!! hehe! zobaczysz jak ten dzieciaczek sobie radzi z takimi jak Ty(nie tylko na boisku)!! ps. nie mówi się (chyba że w słomnikach) "niedzweidzeiem " tylko---> niedźwiedziem jak juz tak poprawiasz tą ortografie !!
moze i Twardziutki jestem....przyjechać przyjade do was na mecz :lol: ....i nie żałuje tego co powiedziałem....odpowiedziałem Ci....a po 2 to nie szukam żadnej zaczepki to Ty raczej szukasz....no zobaczymy....ja gram na napastnika...i dobrze by było jak Ty byś zagrał na obronie... :mrgreen: a Wy na jakiej pozycji gracie ?? moze sobie przypomne któregoś ??
[ Dodano: 2006-04-28, 14:54 ]
Do Inre: Przyjedzi do słomnik zobaczymy czy będziesz tak kozaczył...bo jakoś na jesień nikt nie kozaczył....ja sie twoimi tekstami to nawet nie przejmuje....moze masz niepokolei w głowie...albo coś..:P Jutro napiszcie jak wyszliscie z jakubem więcławice jakbyscie tak mogli z łaski swojej....a za kim wy jestescie??
bawarNHB
04-29-2006, 02:53
łajza będzie łajzą!! HWDP!! do zobaczenia ;)
anty ross !!!! :mrgreen: a my bawimy sie w poniedziałek!!!!! KONCERCIK I PARTY!!!!!
bawarNHB
04-29-2006, 20:14
Wanda NH - Jakub(kuba) 7:1(3:0) łoj!!
a dzisiaj wygralismy na wyjeżdzie ze szreniawa 0:2
pocoloco99
05-04-2006, 03:01
trzeba przyznac ze juz chyba raczej was nikt nie dogoni :)
no zrobilismy sobie lekka przewage!!!ale wiesz musimy walczyc do konca zeby byc pewni awansu :wink: :D hehe ale zobaczymy jak to sie potoczy PZDR
pocoloco99
05-05-2006, 01:34
no zrobilismy sobie lekka przewage!!!ale wiesz musimy walczyc do konca zeby byc pewni awansu :wink: :D hehe ale zobaczymy jak to sie potoczy PZDR
hehe no wiadomo :) ale bodajze 15 pkt przewagi nad slomniczanka ktora gra jak mowil ross praktycznie rocznikiem 90 :) i ponad 20 pkt przewagi nad 3 i 4 druzyna :) to juz jednak jest troche pkt :)
mimo to ze macie 2 badz 3 mecze wiecej od tych druzyn to juz prowadzenia nie oddacie :D chociaz kto wie :D w tej lidze wszystko sie moze zdarzyc :D a ostanie 2 mecze zapowiadaja sie bardzo ciekawie :D
no masz racje!!!dwa ostatnie mecze bede trudne!!!ale rozkmin sobie ze jak bedziemy wygrywac juz cały czas to te dwa mecze bedziemy mogli nawet przegrac!!!do konca zostało chyba 7 kolejek!!!ale mecz ze słomnikami bedzie najceikawszy!! od poczatku słomniki mówiły ze awansuja a tu zonk :lol: w tamtym roku nieweszli i w tym mozliwe ze niewejda PZDR hehe ello
pocoloco99
05-05-2006, 16:32
no masz racje!!!dwa ostatnie mecze bede trudne!!!ale rozkmin sobie ze jak bedziemy wygrywac juz cały czas to te dwa mecze bedziemy mogli nawet przegrac!!!do konca zostało chyba 7 kolejek!!!ale mecz ze słomnikami bedzie najceikawszy!! od poczatku słomniki mówiły ze awansuja a tu zonk :lol: w tamtym roku nieweszli i w tym mozliwe ze niewejda PZDR hehe ello
no ja wiem :) ze te mecze juz najmniejszego znaczenia miec nie beda :P chyba ze w najblizszych meczach stracice pare pkt :) chociaz z tego co widze to nie macie bardzo z kim :D
heheh no dokladnie :D co roku wchodza :) przed sezonem :) osatnio byli blisko :) ale chyba zbyt pewniy siebie byli przed meczem z pogonia ;p
tak tak!!!co roku maja awansowac :mrgreen: :mrgreen: dlatego takie typunie które sa zapewni siebie mnie najbardziej miazdza!!wiesz OCB potem ich gadka okazuje sie na boisku!!!a potem jeszcze gadka ze graja młodszym rocznikiem głupie tłumaczenie!!ale cóz hehe a ty pocoloco99 grasz w jakiejś druzynie z naszej grupy???pzdr dla NHB
[ Dodano: 2006-05-06, 15:21 ]
no ja jutro czyli w niedziele znowu 3 punkty bedziemy miec bo skała daje chłopaków do seniorów a niepoinformowali zwiazku o tym i mecz sie nieodbedzie!!!ello
pocoloco99
05-06-2006, 23:09
no gdzies gram heh :P
to wporzasiu hehe pzdr elloello
bawarNHB
05-14-2006, 18:10
Jadwiga 1 - 4 Wanda ;)
tak tak!!!co roku maja awansowac :mrgreen: :mrgreen: dlatego takie typunie które sa zapewni siebie mnie najbardziej miazdza!!wiesz OCB potem ich gadka okazuje sie na boisku!!!a potem jeszcze gadka ze graja młodszym rocznikiem głupie tłumaczenie!!ale cóz hehe a ty pocoloco99 grasz w jakiejś druzynie z naszej grupy???pzdr dla NHB
[ Dodano: 2006-05-06, 15:21 ]
no ja jutro czyli w niedziele znowu 3 punkty bedziemy miec bo skała daje chłopaków do seniorów a niepoinformowali zwiazku o tym i mecz sie nieodbedzie!!!ello
Jestem ze Słomnik i gram w juniorach i wiem ze w tym roku nie awansujemy bo za duzo stracilismy juz punktow do Wandy a co do grania składem 90 to jest prawda sprawdz sobie na mecze 1 druzyny na nazwiska po meczu z np.Karpatami i na mecz juniorow np z Pogonia Miechow to 6 nazwisk jest jeszcze z wieku juniora !!
Nasz skład wyglada tak :(rocznikowo napisze )
Bramka: 91 (Jest z wieku trampkarza powinni go pamietac ludzie z Wandy )
obrona: 90,90,88,88
pomoc: 90,90,88,90
napad:90,89
Jak widac nasz sklad jest mlody i gramy prawie calym skladem z mlodszych rocznikow
Napisalem tak jak jest naprawde a nie jak pewnie ktos pomysli ze specjalnie odmladzam sklad
Pozdr.
bawarNHB
05-15-2006, 19:54
Jak widac nasz sklad jest mlody i gramy prawie calym skladem z mlodszych rocznikow
Napisalem tak jak jest naprawde a nie jak pewnie ktos pomysli ze specjalnie odmladzam sklad
Pozdr.
młody i niewystarczająco dobry by wygrac lige;) trzeba przyznac!! no ale powodzenia w nastepnym sezonie!! ;) elo
Wanda ma zarabisty sklad na ten sezon i mysle ze na 100 % wygra lige ale drugie miejsce tez o czyms swiadczy zwlaszcza mlodym skladem ale postaramy sie zniwelowac straty do was
jak narazie idzie dobrze nasze wyniki to :
Słomniczanka - Szreniawa 2:1
Skała -Słomniczanka 0:6
Słomniczanka - Jadwiga 2:1
Bronowicki - Słomniczanka 1:2
W środe czeka nas mecz z Jakubem wiec mozemy podtrzymac dobra passe
pocoloco99
05-16-2006, 17:10
wyniki moze i dobre ;) ale to nie sa najlepsze zespoly :P
zgodze sie ale wkoncu mamy 2 miejsce z 3 punktami przewagi nad 3 zespolem i 1 mecz mniej od nich :Ddo wandy mamy 19 pkt straty!!!<WOW> ale 3 mecze mniej
NO MY ZANIEDŁUGO BEDZIEMY MIEC MECZ Z WEGRZCAMI POTEM BRONOWICKI MIECHÓW I SŁOMNIKI !!!! MYSLE ZE PO WYGRANYM MECZU Z WEGRZCAMI BEDZIEMY JUZ NA BANK PEWNI AWANSU !!!NIECHWALAC SIE ZOBACZ JAKA MY MAMY PASSE:D:D tylko 1 mecz zremisowany i wszystko wygrane !!! POWODZENIA !!!!!!!!NoWaHuTa SaMe WaRiOtY
O tym ze wejdziecie to WIEM na 100% tylko teraz jest pytanie
Z jaka przewaga nad druga druzyna :D
A tak na marginesie moze wkoncu uda nam sie wejsc na nastepny sezon bo z tego co pamietam zawsze byly drugie miejsca !!:Dalbo niech zrobia tak ze dwie druzyny awansuja:)
a tak apropo z kim zremisowaliscie??
pocoloco99
05-16-2006, 22:18
O tym ze wejdziecie to WIEM na 100% tylko teraz jest pytanie
Z jaka przewaga nad druga druzyna :D
A tak na marginesie moze wkoncu uda nam sie wejsc na nastepny sezon bo z tego co pamietam zawsze byly drugie miejsca !!:Dalbo niech zrobia tak ze dwie druzyny awansuja:)
to jest raczej pewne :) bo w tej lidze nie ma szans w 6 meczach chyba odrabic 19 pkt :)
no z tego co wiem to napewno przez ostatnie 2 lata mieliscie 2 miejsca :P ale pamietaj :) ze nowy sezon to prawdopodobnie nowe zespoly i nowi zawodnicy w druzynach :P wiec o wejsciach pewnie bedizemy pisac za rok :P o ile bedzie forum :lol:
o tym nie da sie zapomniec ale jestem dobrej mysli na nastepny rok
zremisowalismy z ..........jakimis pajacami:]słaba druzyna !!!to była bodajze 1 kolejka sezonu rewanzowego!!kazdy był po imprezie ale niema sie co tłumaczyc remis to remis :mrgreen: dla nas awans jest rzecza najlepsza bo nikt niedawał nam szans na awans przed sezonem a my sie zebralismy i pokazalismy na co nas stac!!!
Ze spartakiem charsznica tak pisze na glownej stronie :D
PS- To niezla musiala byc impreza ^^
Zaraz jedziemy do Wiecławic na mecz jak przyjade to odrazu podam wynik meczu
a ktos wie jakie oni maja boisko??
[ Dodano: 2006-05-17, 20:36 ]
W meczu z Jakubem padł rezultat 1:7 dla Słomniczanki
Jakub- Słomniczanka 1:7
pocoloco99
05-17-2006, 22:51
no to ładnie ich pojechaliscie :P i pewnie jak zawsze bedziecie miec 2 miejsce :lol: :lol:
to juz powoli staje sie regulom ^^
pocoloco99
05-18-2006, 21:29
a no :P
a teraz macie mecz z pogonia :P
no mecz u siebie u nich bylo 5:0 dla nas:D
pocoloco99
05-18-2006, 21:44
wiem :) podejrzewam ze teraz bedzie jeszcze wiecej :) bo moze nawet 11 nie byc:P
czyli u nich moze nie byc 11??
pocoloco99
05-19-2006, 16:08
11 moze byc :P ale napewno nie beda w chociaz troche optymalnym skladzie :> i podejrzewam zeby było ich wiecej niz 11 czy 12 :P :P przeciez seniorzy graja w ten sam dzien :) praktycznie o tej samej godzinie :P
A jednak wasze oczekiwania co do pogromu sie nie sprawdzily:(
Słomniczanka-Pogoń Miechów 3-1
Licza sie 3 pkt:)
pocoloco99
05-22-2006, 16:18
sam jestem zaskoczony oczywiscie dosc pozytywnie :D :P ale widze ze nie dali sie :P mimo iz pojechali tylko w 11 :) a po was sie wiecej spodziewałem :) czyli jakbysmy przyjechali w choc troche mocniejszym skladzie moglismy zdobyc spokojnie 3 pkt :P
zwazywszy ze my grali rezerwa to mogliscie zagrac o 3 pkt :D
rezerwa tzn bez bramkarza i paru graczy z podstawy ale nawet tak mielismy silny sklad!!
pocoloco99
05-22-2006, 21:16
no u nas to była dosc głęboka rezerwa :) bo nie liczac zawdonikow ktorzy etatowo graja w 1 druzynie powinno byc nas o 3-4 wiecej :P i to raczej dosc waznych zawdonikow :P jednak było mineło :) 3 pkt macie i gratuluje :lol:
no dzieki!!:)
a wanda nie wiecie jak wyszla??
wanda nie grała w tej kolejce
ale zaczynamy w srode z wegrzcami:P i bedziemy chcieli wygrac !! !! !!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
o lol Słomniczanka Niedźwiedź 2:2 :/ .........Słomniki Zremisowaly wygrany mecz. po pierwszej polowie 1:0 Słomniki mialy przewage......po I Połowie trener sciągną 4 graczy do drugiej druzyny seniorów....dalej Słomniki mialy przewage strzelili na 2:0. Potem trener zmienił bramkarza :( (jeden strzal jedna bramka :/ 2:1) noi potem sedzia zagwizdal karnego (? 2:2).....tak to jest jak to klub odpuszcza mecze :/ N/C
akurat pierwszy bramkarz wybronil kilka pilek a jak schodzil to wynik byl 2:0 dla slomnik a pozniej weszedl jakis patalach.....
Witam :mrgreen: ....krótko mowiąc "zremisowalismy wygrany mecz" :( a druzyna wandy już awans moze sobie zapewnić w następnej kolejce remisując...Składam Przedwczesne gratulacjie....Pozdro :P
no nam brakuje tylko jednego punktu do AWANSU !! dla tego mecz z wegrzcami mozemy potraktowac ulgowo albo pełni zaangazowania !! pozdrawiam !! :mrgreen: :D
macie szczescie ze nie macie Cracovi.. to fakt ze to dduga drózyna ale i tak by kazdyg ograli w tej lidze bez tródów!! ziomek z Radziszowa!! powodzenia !! wszystkim!! niech wygra w tej grupie najleprzy!!:)
pocoloco99
05-31-2006, 21:37
macie szczescie ze nie macie Cracovi.. to fakt ze to dduga drózyna ale i tak by kazdyg ograli w tej lidze bez tródów!! ziomek z Radziszowa!! powodzenia !! wszystkim!! niech wygra w tej grupie najleprzy!!:)
a czemu jestes taki pewny :) ? podejrzewam ze nie wiesz nawet jak poszczegolne druzyny graja :) a najwiecej gadasz :)
aha :) wynik dzisiejszego meczu
Pogoń Miechów - Jakub Więcławice 13:1
wkrotce bedzie pisac cos wiecej ;p
bawarNHB
06-01-2006, 13:57
wegrzce - wanda (2:4) NO to 1 liga nasza!!!!!!!! ELO!!!!
Gratulacje :D z wygrania ligi za niedlugo sie spotkamy w nowej hucie w meczu o nic ale i tak nie oddamy go bedziemy walczyc na calego !!:D
acha i jeszcze wynik :
Słomniczanka Słomniki 4 :3 Jastrzebiec
Dziś drużyna słomnik podejmowała zespół z węgrzc wygrała 4:2 maszcząc wiele dogodnych sytuacji :roll:
pocoloco99
06-04-2006, 15:20
w srode my z nimi gramy :D zalegly :P
no my dzisiaj wygralismy 4:2 z bronowickim majac jeszcze wiele zmarnowanych 100% akcji !! pomocy to oni wogóle niemaja !! i jeszcze lekko kopia po nogach !! zółta dostałem przez jedna łajze !! ello
Widac po tej rundzie ze jedyny mecz zaciety bedzie chyba Wanda NH - Słomniczanka Słomniki
W tej rundzie Wanda i my wygrala wszystkie mecze i jeden zremisowali wiec za niedlugo ktos bedzie musial stracic punkty (lub oba zespoly) :D
pocoloco99
06-05-2006, 00:32
Widac po tej rundzie ze jedyny mecz zaciety bedzie chyba Wanda NH - Słomniczanka Słomniki
W tej rundzie Wanda i my wygrala wszystkie mecze i jeden zremisowali wiec za niedlugo ktos bedzie musial stracic punkty (lub oba zespoly) :D
hm a skad wiesz ze inne mecze nie sa zaciete ? a czy ten bedzie zaciety .. czy ja wiem :> ostani mecz wanda i tak ma pewny awans wiec nigdize nie jest napisane ze musi byc zaciety :)
chodzi mi o to jako jedyni chyba teraz mozemy wygrac z Wanda bo z innymi lepszymi zespolami Wanda juz grala (jeszcze Pogon moze wygrac jesli beda mieli pelny sklad)
Ale nie sadze ze Wanda to odpusci bo poprostu beda chcieli udowodnic ze sa zdecydowanie najlepszym zespolem
pocoloco99
06-05-2006, 17:47
no to nie mogles napisac tak odrazu :) bo powiem ci ze praktycznie kazdy mecz jest zaciety :) a jak juz jest cos w stylu derbów np słomniczanka - niedzwiedz czy pogon - spartak to to juz jest niemal pewne :)
hehe :) no zobaczymy co to bedzie ;) jesli gralibysmy z wanda w srode to napewno mielibysmy najsilniejszy sklad :) ale w niedziele .. no nie wiem :) sie zobaczy;p
każde mecze sa zaciete !! to prawda mozemy odpuscic albo grac swoje !! jakby nam niezalezało to z bronowickim tez moglibysmy odpuscic !! a jednak !! 3manko
Słomniczanka Słomniki 3:0 Spartak Charsznica
walkower
Drużynan z Charsznicy nie dotarła na spotkanie z Słomniczanką...
pocoloco99
06-11-2006, 16:05
Pogoń Miechów - Wanda NH 3:0 :)
bawarNHB
06-12-2006, 12:53
na mecz(o nic) z pogonia wybraliśmy sie az 10-osobowa ekipa:D greatulacje dla Pogoni - pierwsza druzyna ktora wygrala z Wanda :D hehe!
pocoloco99
06-12-2006, 13:36
na mecz(o nic) z pogonia wybraliśmy sie az 10-osobowa ekipa:D greatulacje dla Pogoni - pierwsza druzyna ktora wygrala z Wanda :D hehe!
kiedys musieliscie hehe :P szkoda ze tak pozno :D w sumie my od 55 min :D tez gralismy w 10 :D
ale nam juz sił brakowało !! z pogoni LAJTOWY był chłopaczynka z obrony hyba :D WPORZADZECZKU TYPUNIO ello dla niego !! anty SŁOMNIKI
pocoloco99
06-13-2006, 21:12
ale nam juz sił brakowało !! z pogoni LAJTOWY był chłopaczynka z obrony hyba :D WPORZADZECZKU TYPUNIO ello dla niego !! anty SŁOMNIKI
hehe pewnie chodzi ci o kolesia chyba z 8 :D taki blondyn na krotko obciety :D:D
hm jesli mialbym oceniac wasza gre :) to mimo ze graliscie w 10 to w ataku przeprowadziliscie pare ciekawych szybkich akcji :P ale z obrona juz było troche gorzej :D
taaaaaaaaaaak !! zgadzam sie z toba w 100% obrona była tego dnia słabsza !! ale piłka to piłka !! teraz zaczyna sie pora wielkich melanzy !!!!!!
bawarNHB
06-15-2006, 13:22
noo! gosciu z numerem 8 byl w porzadeczku :D hehehe !! szkoda tylko, ze po tych wszystkich faulach mam teraz kontuzje :/ ELO!
pocoloco99
06-15-2006, 13:41
noo! gosciu z numerem 8 byl w porzadeczku :D hehehe !! szkoda tylko, ze po tych wszystkich faulach mam teraz kontuzje :/ ELO!
no on tak zawsze lubi cisnac z innymi bajerke :) w szczegolnosci jak jest jeszcze wczorajszy :D:D
no wiesz :D była walka wkoncu gralismy z liderem :D zycze szybkiego powrotu do zdrowia :D bo to chyba nie jest jakas powazniejsza kontuzja :>
bawarNHB
06-16-2006, 11:46
w ostatnim meczu ze słomnikami raczej nie zagram :(( dupowato;) no ale bywa...heheh!!!!
W Niedziele mecz z Wandą NH! To będzie najtrudniejszy mecz wciągu całego sezonu...jak wiadomo to już 1-ligowa drużyna. Będzie cieżko. Tak czy siak ten mecz jest o NIC, Wanda ma zapewnione 1 miejsce my natomiast 2, którym musimy się zadowolić. Może znowu;/ za rok postaramy się o awans do wyższej klasy rozgrywkowej, tym bardziej, że szykuje się niezła, młoda drużynka:]. Trzeba powalczyć w niedziele z Wandą chciażby o prestiż.
bawarNHB
06-18-2006, 15:12
no i powalczyliscie:D hehehehe! ten mecz to porazkaaa, o ktorej trzeba jak najszybciej zapomniec!!!! Ale jak dla mnie smiesznie bylo hehehe :D trzymankO! i do zobaczenia byc moze w pierwszej lidze....za rok:D hehehehehe!!!!! aaaaaaa!!!!
Krótko mówiąc kompromitacja drużyny Wandy Nowa Huta
Wanda 1:6 Słomniczanka
Ten mecz pokazał która z drużyn jest lepsza...i która z nich powinna awansować..
nie ma sensu wypowiadać sie więcej o tym meczu bo jesteście ciency :mrgreen:
Życze wam udanego powrotu do drugiej ligi :P
Na tym meczu się wogłule nie zmęczylem!! Bardziej bym się zmęczył czępiąc koniem!!! wanda jest taka cienka ,że po meczu się dziwiłem kto do tej 1ligi wchodzi kur..! :? Napewno zaraz będzie wymówka...!! Jak wszędzie... legia : WISŁA! tez wymówki(impreza :lol: ) jak sie umie grac to sie nawet na kacu zagra! u nas tez bylo 2 czy 3 po imprezie ...! :564: Jedyn słowem 2liga was czeka bradzo szybko...! Mieliscie nas roz***Acc !Cipki z was! TYLKO WISŁA! :twisted:
Wandal_nh
06-18-2006, 16:08
nie dziwie się że wygraliście. Wanda grała w rezerwowym składzie a u was grało 4 gości na lewo co juz dawno są rocznik 1986, ale nie chcielismy wam robic przypału łajzy, bo i tak WANDA awansowała. Bez kitu Słomniczanka to taka wiocha ona nigdy nie wejdzie do 1 ligi juniorów. hehe
MIASTO KRAKÓW , WYBÓR JEST PROSTY : WISŁA KRAKÓW
T.S. WISŁA 1906 !! & HKS. HUTNIK NH
100% - Anty PASY !
alex_7 LKS
06-18-2006, 16:26
nie dziwie się że wygraliście. Wanda grała w rezerwowym składzie a u was grało 4 gości na lewo co juz dawno są rocznik 1986, ale nie chcielismy wam robic przypału łajzy, bo i tak WANDA awansowała. Bez kitu Słomniczanka to taka wiocha ona nigdy nie wejdzie do 1 ligi juniorów. hehe
Ta wypowiedz jest w pizdu zalosna, debiluuu ty chyba nie wiesz sam co piszesz, jakbys tylko wiedział połowa tak to jeszcze...trampkarze :mrgreen: jakbysmy grali w max składzie to obawiam sie ze skonczyło by sie na 10 - yhy 1. A wogóle chuj Ci w dupe. Jeszcze raz dzieki za "spacerek"...z naszymi trampkarzami trudniej sie gra :roll:
Ciągnie druta Nowa Hutaaaa naraska
P.S Pozdro dla naszego bramkarza, który debiutował na tej pozycji :mrgreen: Standardowo gra on przed stoperem <hahahaha> nie potraficie strzelic bramki zawodnikowi z pola...Jestescie w chuj smieszni i skonczcie *******ic JESTEŚMY LEPSI udowodnilismy to w tym meczu... :D
Wandal_nh
06-18-2006, 16:37
taka kozaczyna frajerze jesteś. My nie wrócilismy z boiska a was nie było pod klubem dostalibyście bęcki, ale wiesz przez internet to mozesz sobie pisac. Ale na boisku jakos nie widziałem zebyscie się pruli szmaciarze, poprostu jesteście Wiesniaki. Słoma wam z butów wyłazi Słomniczanie hehehe czesc czesc czesc HUTA żegna WIEŚ=słomniki !
Chłopczyku kazdy cwaniakuje jak jest u siebie ciekawe czemu u nas byliscie tacy grzeczni NC dla was :/ (mam nadzieje ze wiecie co to znaczy NC )....my raczej juz sie nie zobaczymy bo w next sezonie my awansujemy a wy spadacie......POZDRO NH :*
taka kozaczyna frajerze jesteś. My nie wrócilismy z boiska a was nie było pod klubem dostalibyście bęcki, ale wiesz przez internet to mozesz sobie pisac. Ale na boisku jakos nie widziałem zebyscie się pruli szmaciarze, poprostu jesteście Wiesniaki. Słoma wam z butów wyłazi Słomniczanie hehehe czesc czesc czesc HUTA żegna WIEŚ=słomniki !
frajer to cie zrobił i zapomniał zabić! po pierwsze przed klubem czekaliśmy z 5-10minut... to wy sie na tym boisku zasiedzieliście nieco... na boisku nie było bitki tylko gra a jak chceliscie sie bić to trzeba było powiedzieć!! wieśniaki ,szmaciarze czemu tak nie powiedziałeś jak graliśmy lub po? no bo ty kurde przez neta kozak... jakbym cie dorwał to bym ci noge upierdoolil okolo dupy! słoma? ja w polu nie robie w porównaniu do was cieniasy wyjeebane! nowa huta ciągnie druta!! cipki 1:6 SŁOMNIKI! wynik mówi wszystko! LKS THE BEST! a co do 4 na lewo to cos ci sie porypało! oni po tym sezonie dopiero odchodzą...! więc jak nie wiesz to morda! 8) TYLKO WISŁA!
pocoloco99
06-18-2006, 17:18
coż za napieta sytuacja :lol: :lol:
Jastrzebiec - Pogoń 5:4
takie jest tam boisko ze szkoda mowic :D
oooo... cieniutko! a boisko jest dramat! :? :? :? mi w pogoni podobają się tylko stroje, WISEŁKI :twisted: :twisted:
pocoloco99
06-18-2006, 17:31
no ceniutko :) ale to jest chyba najgorsze boisko w tej lidze ;/ grac sie nie dało ale coz :) to nas nie usprawiedliwia :P jeszcze mecz konczylismy w 9 ;) dzis własnie w nich gralismy;p
Do gość z wandy.....wejz idz zwal sobie konia i opadną Ci emocje....na boisku tylko dużo gadaliście...jak chcieliscie się bić to mogliście podejść do busa..wejzcie spierdalajcie i nie usprawiedliwiajcie się że mieliscie cienki skład u nas do full składu brakowało dużo....
:twisted: TYLKO WISŁA :twisted:
Wandal_nh
06-18-2006, 19:54
hehehe niezly szmaciarz z ciebie . Słomniki to wieś jak już coś, wszedzie Pola i wogole tam smierdzi. Dalismy wam dzisiaj wygrac a wy sie tak podniecacie :) w tamtym roku was wy****** Błękitni a w tym Wanda , wogole jestescie beznadziejni, nawet sie szmaciarze nie przebieraliscie bo baliscie sie i uciekliscie tym busikiem co sie rozlatywał (w koncu Słomniki to biedaki ). No łajzo raczej sie nie spotkamy , bo my awansujemy do międzywojewódzkiej a wy dalej zostajecie w 2 lidze, teraz wejdzie Pogon Miechów i znowu biedaczki pod koniec sezonu sie obudzicie i bedziecie skladac wymowki ze gracie bardzo młodym składem itp. nie umiecie sie pogodzic z porazką , no ale taki los wiesniakow ze sŁOMNIK ! SŁOMNIKI = !00 % LACHOCIĄGI DO CWELANIA.
1 LIGA 1 LIGA BKS. !
Spierniczaj co boli was ze przegraliscie 1:6 ??
Ale z was bogacze jeszcze niedawno pamietam jak wasi trampkarze grali w 3 rodzajac stroji w jednym meczu bo jednego calego kompletu nie bylo prawda boli ale coz stadion wam sie rozleci za niedlugo wycofali zespol zozlowy z braku pieniedzy
hahaha 1:6 z rocznikiem ktory w tamtym roku awansowal do 3 ligi trampkarzy hahaha widac jestescie slabi jak i tylko fartem (oszustwem?) zyskaliscie awans do wyzszej ligi a i masz racje ze sie nie spotkamy bo my tera awansujemy a wy spadacie wielcy bogacze hahaha a wasi seniorzy spadaja z A klasy do B klasy bo pieniedzy nie ma hahahaha
A sorki spotkanie bedzie chyba niedlugo bo SLOMNICZANKA II gra w KLASIE B
pSoKgOoT
06-18-2006, 21:22
Ale tu atmosfera:D
No coz ja jestem z Pogoni Skotniki i bylem na meczu wandy nh ze slomniczanka zeby zobaczyc jak dobry jest zespol ktory do niedawna nie przegral zadnego meczu i co sie okazalo ??
otoz okazalo sie ze takiej kichy to ja w zyciu nie widzialem jaka gra WANDA i szczerze mowiac to slomnikom nalezy sie awans a nie wam ale coz przyjedziecie do nas w nast. sezonie i was sprzatniemy ze wrocicie do domu nie wiedzac jak sie nazywacie bo jak juz mowilem to takiej kichy nie widzialem na meczach 1 ligi juniorow gdzie gramy (oprocz TRAMWAJU) wiec gora 15 miejsce zajmiecie w nast sezonie
Gratuluje slomnikom widac ze chlopaki umia grac a u nas w lidze uplasowali by sie na jakims 7-8 miejscu
pozdr.
Wy wszyscy jesteście świetni, Ci z Wandy, Ci ze Słomnik i ten koleś ze Skotnik. Sam jestem graczem Wandy, nie chce się tu z nikim spinać, bo przez internet to każdy jest kozak. Nie chcę też usprawiedliwiać mojej drużyny, ale jeśli wy mówicie, że nie macie awansu, bo kilku grało w seniorach i graliście młodym składem, to, dlaczego nie usprawiedliwić też naszej drużyny. Otóż całą rundę jesienną nie było z naszym składem jakiś większych kłopotów, graliśmy równo i w ostatnim meczu ze Słomnikami po zaciętym i WYRÓWNANYM meczu minimalnie wygraliśmy 3:2. Runda wiosenna natomiast nie była już taka wesoła. Nasz najlepszy zawodnik został wypożyczony do 4-to ligowej drużyny i trzyma tam całą grę w środku pola, inny wyróżniający się zawodnik wyjechał za granice i trochę rozleciał się nam środek pola, z klei najlepszy obrońca(lewy) grywa wyłącznie w seniorach i to też duże osłabienie. Kilku innych zawodników grywało sporadycznie w seniorach, ale to nie jest już jakiś wielki mankament. Do tego od kilku spotkań gramy bez swojego trenera, który odszedł, a wraz z nim posypała się drużyna. Treningi z juniorem młodszym poważnie traktuje kilku zawodników ze starszych a kilku w ogóle już nie trenuje i nie gra. Jak widzicie obecna sytuacja kadrowa nie jest za wesoła. Brawo dla Słomnik za walkę i zwycięstwo, ale jeśli dysponowalibyśmy składem z rundy jesiennej albo przynajmniej początku wiosennej to myślę, że ten mecz był by wyrównany i zacięty. I wcale nie chce tu tłumaczyć i usprawiedliwiać własnej drużyny.
bawarNHB
06-18-2006, 22:17
(mialem sie nie udzielac w dyskusji na tym poziomie...ale...)
1)Wanda 22 mecze 58 pkt 19-1-2 bilans 79-30 bramki
2)Słomniczanka 22 mecze 52 pkt 17-1-4 bilans 73-33 bramki
TO SĄ FAKTY!!
a teraz odpowiedzcie sobie na pytanie kto byl lespszy!! Na szczescie w sezonie liczą sie wszystkie mecze....a nie jeden! wiec co najmniej śmieszne są wasze zawistne, pełne zazdrosci komentarze...żenada! Jeszcze smieszniejsze są teksty typu "Nowa Huta ciągnie druta" chyba nie musze tłumaczyc internetowym napinaczom dlaczego! Zwykle cwaniaczki!
a Teraz kolejny FAKT!
Niedźwiedź 8:1 Słomniczanka Słomniki !! "pamiętacie? czy już zapomnieliscie?" (za chwile bede widział setki tłumaczeń hehe pewnie graliscie w 3 hehe)
wspominałem o tym, ze dobrze sie dzieje ze liczy sie cały sezon a nie jeden mecz?
Analogicznie do myślenia pary tempaków(nie chcialem nigogo obrażac ale musiałem hehehe) należy wnioskować że jedynym zwycięscą naszej ligi jest Niedziedz, nie prawdaż jeden z drugim? Wygrali ze Słomniczanka, a Słomniczanka z Wanda:D to jasne....aha! zapomnial bym o Pogoni, przeciez oni tez wyygrali z Wanda...pogubilem sie juz w tym i sam nie wiem kto wygrał lige?? Odpowiedz widnieje w drugiej linijce...mojego długiego, nudnego postu!!!! eLo!!!
ps. a co do jakis bitek, to wiece że sie nie da!! za duży przypał....a czasami sie chce zbić komus morde:D no ale komu ja tłumaczę? przecież Słomniki to stolica gangsterki...
FIN
pocoloco99
06-18-2006, 22:53
ostatnie twoje zdanie tzn ostanie pare słow hahahahahha :D swieta prawda hahahahahaha :D
hehehe... to co czytam to jest ***** śmiech! wanda jest tak cienka ,że gdybysmy mniej sie kiwali i próbowali zakładać dziurki to by było ponad 1:10!! A te wasze kuuurwa posty są nudne i żałosne... co do nie przebierania się i zdupcenia przed "bitką" to my na kazdym wyjeździe się nie przebieramy a na miejscu czyli na stadionie składamy stroje i się myjemy... a co do ucieczki to pod stadionem czekalismy z 10minut... ale nikt z wandy nie wyszedł... więc kto tu zdygał! 8) lole z was i koniec tematu! TYLKO WISŁA! anty gumiory! anty jude! :mrgreen:
bawarNHB
06-18-2006, 23:45
właśnie o taka reakcje mi chodzilo...:P hehehehe!! Tylko Prawda, Anty Frajerstwo!!!!!
alex_7 LKS
06-18-2006, 23:49
do bawarNHB
Masz tu cipo fakty:
Błękitni Modlnica - Wanda Nowa Huta 8:1 (zeszły sezon, ponoć w full składzie :shock: )
Wanda Nowa Huta - Słomniczanka Słomniki 1:6 (zeszły sezon, ponoć w full składzie :shock: )
Mecz ostatni : Wanda Nowa Huta - Słomniczanka Słomniki 1:6 (ponoć w mocnym osłabieniu :lol: )
No chyba nie trudno wywnioskować lepszą ekipe...:) My sie tłumczymy? Zobacz na fakty ubyło od was ponoć kilku a wynik identyczny :D
Srodkowy pomocnik od was wypożyczony do Clepardii trzyma tam gre? hahah Człowieku Clepardia - Słomniczanka 1-2 Grałem w tym meczu i zaden srodkowy nie błyszczał no raczej sie s*******ił...Wiec morda i zobaczycie jakcy jestescie dobrze po bęckach w 1 lidze. Po 2 meczu bedziecie załować awansu 8)
Błekitni w 1 lidzie 15 miejsce na 16 :) Błękitni 30 22 4-10-16 46-85
Wiec pały po tych faktach zajmiecie poniżej 16 kurwy :lol:
Uroczyscie oświadczam zastępce Tramwaju w 1 lidze :D :D (przypominam
Tramwaj 30 1 0-1-29 12-158 hahaha)
"Nowa Huta ciągnie druta" nie podoba Ci sie ten text? :lol:
Łap innego "Nowa Huta obciąga fiuta"
FIN.
A wogóle to WIELKIE Chuj Ci w dupe... :D
pocoloco99
06-19-2006, 00:10
ja nie mam zamiaru sie w to mieszac itp :) ale powiem tak :) o awans walczy sie przez caly sezon a nie przez jeden mecz :) moze i jestescie lepsi od wandy w bezposrednich pojedynkach :) ale patrzac na to ze do przed ostatniej kolejki mieli same wygrane i remis to raczej mozna powiedziec ze awans tak czy inaczej im sie nalezał :)
wedlug mnie :) oni najlepiej wykorzystali to ze druzyny seniorskie pogoni czy slomniczanki były głownie oparte na wychowankaczy czy juniorach :)
Wandal_nh
06-19-2006, 00:18
alex szmaciaro ale jestes smieszna:) hehe widze ze dalej nie mozecie sie pogodzic z PORAŻKĄ!! :) dalej gnijcie w tej 2 lidze za rok Awansuje pogon:) hehe takie pajace jesteście, zdziwisz sie jak w nastepnym sezonie bedzie inaczej, bo wiem jak grają druzyny w 1 lidze juniorow i w sumie oprocz 2 ekip każdy jest do ogrania. 1 liga BKS
sŁOMNIKI= Frajerstwo. PRzyjedzcie do NH i zobaczymy jak bedziecie kozaczyc, siedzicie w jakiejs kafejce (bo w domu kompa nie ma , przeciez to wies :o ) i cfanakujecie.
WiSłA NoWa HuTa ! 2 liga 2 liga sŁOMNIKI==> co za nazwa SŁOMniki :) wstyd na takiej WSI mieszkac ,bez kitu .
<sŁoMnIki FRAJERZY>
Na tym meczu...jakbyście nie zauważyli kibice z trybun schodz ich było z 15...bili nam brawo po bramkach :lol: ośmieszaliśmy waszą obronę i całą drużyny...alex dobrze przedstawił wam statystyki ze spotkani Wandy ze Słomniczanką....a jak jesteście osłabień przez waszych juniorków co grają w pierwszej drużynie...to pokazali klase w A-klasie... :mrgreen: spadając do B-klasy...<lol2>a teraz będziecie się bronić głupimi tekstami...miłego pisania....h** wam w dupee :P
ty rycerzyk !! popatrz na bilans wydaje mi sie ze az 4 razy dostaliscie w dupe !! coroku macie awansowac i jakos niemozecie !! ale wkoncu wy jestescie najlepsi i miazdzycie !!
bawarNHB
06-19-2006, 09:13
Prawda w oczy kole.....boli? hahaha! Żeby moc spaśc z 1 ligi, trzeba najpierw tam awansować, a Wy ewidentnie macie z tym problem !!!
Błekitni, Wanda!! kto następny was wy***ie na cycki? hahahhaha
poproszę o wiecej tekstów o Nowej Hucie !! Zobaczymy co taki wieśniak jak Ty może jeszcze wymyslic(obawiam sie ze nie duzo) Poza tym i tak mnie to nie rusza, bo frajerstwo i ścierwo o Hucie nic nie wiedza, i mogą tylko o niej pisać....im wiecej nam cisniesz, tym wieksza moja radość! Wiem, ze gdybym mial Cie na odleglosc reki nie byl bys taki Twardy! Ale cóz....to jest Forum, i tylko tu mozesz sie spełnic, czujesz sie bezpieczny, ale tylko do czasu....ha ha ha!! :twisted:
ps.
Błękitni Modlnica - Wanda Nowa Huta 8:1 (zeszły sezon, ponoć w full składzie )
własnie dlatego: zeszły sezon - awans Błękitni, aktualny - Wanda
z mojej strony tyle, ciach bajera!!
playmaker
07-23-2006, 17:29
macie problemy
już za niedługo zaczna sie nowy sezon oczywiście grupy III największymi faworytami Świt i Kmita :D chociaz po ostatnim sparingu (świt Kmita 11-0) co do Kmity nie jestem pewien :D
playmaker
08-12-2006, 14:49
w srode gramy sparing z wisłą zobaczymy co to bedzie, Błekitni tez beda sie starac :))
playmaker
08-12-2006, 14:56
Dev mamy dobra grupe ale trzeba przyznac ze to juz nie bedzie to samo co I liga :(
nom niestety powiem szczerze że miałem nadzieje do ostatniej kolejki ze sie utrzymamy :( ehh trudno teraz tylko trzeba awansowac...
Moim zdaniem walka o wejscie do I ligi będzie zacięta. Za faworytów uważam drużyne Świtu i Słomniczanki :)) Wiem jaka atmosfera panuje w zespole bo gram w niej i wszyscy są nastawieni na awans...Ciekawi mnie jak zaprezentuje sie zespół Świtu...Gromiąc drużyne kmity 11:0 <wow> Nie ma co mówić o awansie Błękitnych czy też kmity...Ale wszystko sie okaże...PZDR ;]
playmaker
08-16-2006, 20:56
Błękitni Modlnica 1-0 Wisła Kraków
Witam ;) zna może ktoś terminarz naszej ligi?jak nie to może kiedy zaczynamy sezon :)PZDR
playmaker
08-17-2006, 10:30
wydaje mi sie ze był wczoraj ustalany albo dopiero bedzie !
Tak!! Wczoraj był ustalany nawet pisze na stronce futbol.org....oby pierwszy mecz był z Błekitnymi ;]
playmaker
08-17-2006, 19:05
hehe lol
Drużyna Słomniczanki pierwszy swój mecz rozegra 30 sierpnia br z Kmita Zabierzów na swoim stadionie :)) Już sie nie moge doczekać :))achhh ;]]
Błękitni grali z rezerwami wisły w których grali jeszcze trampkarze...
Faworyci sa wg mnie 4
Slomniczanka-Kmita-Swit-Blekitni
Trudna grupa ale coz nie pozostalo nic innego jak awansowac pierwszy mecz gramy z kmita
Kadrowo wygladamy bardzo dobrze odeszlo tylko 2 zawodnikow doszlo okolo 10 ! (SIC) wiec jestem optymista tymbardziej po turnieju w krasnymstawie w ktorym tym skladem zajelismy 3 miejsce majac w grupie takie zespoly jak Gornik Łeczna , Jedynka Krasnystaw ,Mazowsze Grójec oraz pare zagranicznych klubow :D
Słomniczanka była zawsze wiceliderem; niestety :/ Teraz kolej wejść na fotel lidera i pozostać na nim aż do końca sezonu :]. Sukces już osiągnęliśmy na międzynarodowym turnieju w Krasnymstawie, ale dalej jesteśmy głodni skucesów i interesuje nas tylko 1 pierwsze miejsce w lidze!!! Mówcie co chcecie ale patrząc na poprzednie sezony zasłużyliśmy w końcu na awans :) tym bardziej że mamy w miare dobrą i przede wszystkim młodą drużynke, która może powalczyć mam nadzieje w 1 lidze o coś troszkę więcej niż utrzymanie. Oby tak było :] Życzę tego i Słomniczance Elo Ziomale :D
W środe 30 sierpnia pierwszy mecz z Kmita:D Trzeba go koniecznie wygrać koniecznie!!! Jeśli ten mecz wygramy będzie nas trudno zatrzymać:] taka już nasza nature:D Słomniczanka rullez:D Darzę szacunkiem Kmite, ale wydaje mi się, że powinniśmy z nimi wygrać. No ale zobaczymy jak to będzie...My damy z siebie wszystko 200%
playmaker
08-28-2006, 20:53
Juz jutro z Olimpia Czaple Wielkie
playmaker
08-29-2006, 23:52
Czaple Wielkie 3-4 Błekitni Modlnica
Chciałem opisać to, co zastaliśmy w Czaplach Wielkich.
Dojeżdżamy na miejsce a tam boisko mniejsze niż w Bibicach, koszone ciągnikiem na stan murawy nie można było narzekać. Na około boiska rosną wielkie drzewa w odległości 2m od linii a ich korzenie powoduje ze nagle robi się górka i piła nie opuści boiska, nie ma możliwości żeby wybić aut czy róg bez przeszkód. Zawody prowadził sędzia, od którego było czuć alkohol jego błędy były rażące. Nie wyobrażam sobie jak można dopuścić takie boisko do rozgrywek ciekawe, jak i kto to boisko odbierał żeby było dopuszczone do meczu. Poziom kibicowania był żenujący wszyscy podjarani ze grają ich chłopcy ze wsi ich pseudo trener zachowaniem przypominał nie wiadomo kogo i był tym który nakręcał miejscową publikę.
Każda drużyna która tam przyjedzie musi liczyć się z takim przywitaniem, uprzedzam ze nie ma tam ławek dla rezerw, szatni totalne zero. Klub chyba nie posiada własnego sprzętu gdyż nie mieli piłek do rozegrania meczu. Ci którzy będą tam grać radzę nie odzywać się nic ponieważ możecie wyjechać bez zębów. Myślę ze po punkty będzie tam każdemu ciężko, warto jeszcze wspomnieć że telefony nie mają tam zasięgu. Także takiego przebiegu się nie spodziewałem i chciałem opuścić ta wioskę jak najszybciej i nie zamierzam tam wracać.
Słomniczanka - Kmita 3:5 (2:0)
Przegralismy w bardzo głupi sposób ten mecz...goście wszystkie sytuacje co mieli wykorzystali !! :( a nasz zespół zmarnował 6 100% sytuacji!! Mam nadzeje że już sie nie potkniemy i następny mecz z Niedźwiedziem wygramy...PZDR :((((
Słomniczanka - Kmita 3:5
Przegraliśmy wygrany mecz!!! Prowadziliśmy 2:0 a tu nagle 3:5 n ale cóż taka jest piłka! :[ Teraz trzeba myśleć o derbowym meczu z Niedźwiedziem, który już MUSIMY koniecznie wygrać!!!
Czaple Wielkie 3-4 Błekitni Modlnica
Chciałem opisać to, co zastaliśmy w Czaplach Wielkich.
Dojeżdżamy na miejsce a tam boisko mniejsze niż w Bibicach, koszone ciągnikiem na stan murawy nie można było narzekać. Na około boiska rosną wielkie drzewa w odległości 2m od linii a ich korzenie powoduje ze nagle robi się górka i piła nie opuści boiska, nie ma możliwości żeby wybić aut czy róg bez przeszkód. Zawody prowadził sędzia, od którego było czuć alkohol jego błędy były rażące. Nie wyobrażam sobie jak można dopuścić takie boisko do rozgrywek ciekawe, jak i kto to boisko odbierał żeby było dopuszczone do meczu. Poziom kibicowania był żenujący wszyscy podjarani ze grają ich chłopcy ze wsi ich pseudo trener zachowaniem przypominał nie wiadomo kogo i był tym który nakręcał miejscową publikę.
Każda drużyna która tam przyjedzie musi liczyć się z takim przywitaniem, uprzedzam ze nie ma tam ławek dla rezerw, szatni totalne zero. Klub chyba nie posiada własnego sprzętu gdyż nie mieli piłek do rozegrania meczu. Ci którzy będą tam grać radzę nie odzywać się nic ponieważ możecie wyjechać bez zębów. Myślę ze po punkty będzie tam każdemu ciężko, warto jeszcze wspomnieć że telefony nie mają tam zasięgu. Także takiego przebiegu się nie spodziewałem i chciałem opuścić ta wioskę jak najszybciej i nie zamierzam tam wracać.
A powiedz mi czego można więcej oczekiwać po klubie z C klasy?
playmaker
08-31-2006, 14:06
Myslałem ze czegos wiejcej :/ , myliłem się
Widze ze na tym forum czerstwo jest z wypowiedziami :/
Niedźwiedź - Słomniczanka 3:2 !!TOTALNE DNO!!
Trwa fatalna passa w wykonaniu drużyny ze Słomnik :/ w poprzednim sezonie w rundzie wiosennej gralismy tym samym składem i wygralismy 11 meczy i 1 zremisowalismy(z Niedźwiedźem)
playmaker
09-04-2006, 23:07
co sie stao ? to juz chyba druga przegrana
Przeważamy przez cały mecz tak jak to było z Kmitą i głupie bramki tracimy :( Skład nie jest poukładany pomoc i obrona rozleciana ja niewiem co sie dzieje ;///
Jak nie wygramy w sobote z Zieleniczanką to się roz*******e!!! Nie chce was chłopaki straszyć ale jak będzie trzeba to łame nogi! przykro mi...ale mamy pewien cel :/ AWANS!!!!!!
pocoloco99
09-05-2006, 18:52
eh :D cos mi sie wydaje ze w tym roku tez nie wejdziecie :) mimo iz do konca jeszcze daleko :P
playmaker
09-06-2006, 00:16
Cel na sezon wystawia sobie kazda druzyna trudno go zrealizowac, duzo osob jest za pewna siebie i wychodza tego skutki
Ja jednak pozostanę optymistą :) chociaż będzie ciężko, nie zaprzeczam. Starać się napewno będziemy...Tak jak powiedziałeś do końca jeszcze daleko :] musimy byc dobrej myśli:D teraz mecz z Zieleniczanką po tym meczu już napewno będziemy wiedzieć czy mamy jakiekolwiek szanse czy też nie...
Świt 2 Kmita 1
wygrana :) Świt zaczyna serie zwyciestw... :)
mecz był wyrównany ale skutecznośc świtu lepsza... :)
playmaker
09-10-2006, 23:31
Błekitni 5-1 Dragon
Nie skutecznośc, a łapówka dla sędziego była powodem wygranej świtu...
człowieku co ty wogóle mówisz?! jakie łapówki?! jak klub który jest tak nisko i seniorzy i juniorzy ma sobie pozwolic na łapówki?! a tak pozatym to że sędziowie są tacy jacy są to już nie moja wina... ale nie wiem o który mecuz mówisz z dragonem czy z Kmitą...
playmaker
09-14-2006, 23:36
ciekawe czy "fryzjer" wsypał tego sedziego
pocoloco99
09-17-2006, 21:59
hm tak patrze wyniki ostatniej kolejki i zastanawiam sie nad jednym :D olimpia wygrała 15:0 z kmita czy tylko ktos sie pomylil :D?
ech jak dotąd nie widziałem tak słabych sędziów... we wszystkich 3 meczach jakie grałem do tej pory nie umieli sędziowac.... przysyłają jakiś emerytów i na mecz nie pozwalają im ubrac okularów... i na meczu sędzia nie widzi jak zawodnik rękami łapie piłke w polu karnym po 2 sekundach puszcza...
playmaker
09-18-2006, 22:11
Dev sedziowie sa dramatyczni i ciezko chyba bedzie trafic na dobrego, moglismy walczyc o utrzymanie w I lidze to by było spoko jeszcze boczni sa i juz jest idealnie, teraz nas czeka mecz z Kmita bedzie ciekawie. A tak wogole to forum marnie działa mało osob sie wypowiada ;/
Pobudka ?
Dzis wygralismy z zespolem Szreniawy koszyce 7:1 i mam nadzieje ze wkoncu sie obudzilismy po fatalnym poczatku sezonu
wygraliście... heh zobacz z kim oczywisicie nie ujmując nikomu umiejętności ale szraniewa to nienajlepszy zespół... My dzisiaj gramy ze skałą liczymy na kolejne zwyciestwo..
sędziowanie jest coraz gorsze!! dzisiaj dostałem żółtą kartke za to ze nie wiedziałem ile to jest 9 metrów :| był faul podbiegłem do piłki żeby szybko nie rozegrali a sędzia podbiega do mnie pokazuje żółtą i mówi mi "co Ty nie wiesz ile to jest 9 metrów?" a nic nie mówił żeby sie odsunąc... albo odsuwa mur a można grac bez gwizdka :| paranoja...
piłkarzyku ze switu:D moze najpierw przeczytaj zasady gry w piłke nozna potem pisz i sie kłuc z sedziom:) i niepłaczcie juz za te porazki znami pozdro :D a itak nie awansujecie NIEDZWIEDZ awansuje :PP
10-07-2006, 00:09
w niedziele mamy małe derby z Zielenczanka, moze byc ciekawie, z Niedzwiedziem mielismy mały dołek teraz chyba go opuscimy, przynajmniej mam taka nadzieje
jak myślicie kto awansuje Świt czy Kmita?
Świt !! jesli kmita sie nie wzmocni przed nastepna runda!
Moim zdaniem kmita awansuje...bo świt jest słabiutki:P
"w niedziele mamy małe derby z Zielenczanka, moze byc ciekawie"........dla mnie to szegolny mecz bo przez 7 lat gralem w modlnicy a teraz stane po drugiej stronie..........mam nadzieje ze bedzie to dobre widowisko........
ross a ty gdzie grasz?? jak narazie to świt wygrał w bezpośrednim starciu tych drużyn... to że Kmita wygrywa dużymi wynikami to o niczym nie świadczy... na końcu liczy sie bilans bezpośrednich meczów....
Ja gram w Słomniczance :) z wami grałem z nr 9 (w 2 połowie miałem (C) ) to jest moje zdanie że Kmita jest lepszym bardziej poukładanym zespołem..:D PZDR...Dev fajną masz ksywke :P Gwiazda :D
gwiazda to ma z 8... na lewej pomocy... ja grałem w srodku pomocy ofensywnego i Ciebie kryłem cały czas... heh cały czas tzn jak chciało mi sie wrócic... :D a brameczka? miód :D ta po rożnym :P
a bramka po rożnym to wypadek przy pracy..bo tak normalnie to ja gram na ataku a nie jak pierwsze 15min na środku pomocy:P...miodzio to ja sobie waszych bocznych obrońców jeździłem:P którzy mi z 15 kos dali ale to szczegół..(może to była wasza taktyka) :Djakie piły dawałem..mmm...ale nasza nieskuteczność ciąży nad nami w każdym mecz...byliście zespołem lepszym od nas ale nie powinniście z nami tak "wysoko" wygrać(4:0) mimo braku naszych paru zawodników :) Pozdro Dev
mozna powiedziec ze swit w tym meczu mial moze z 15 czystych sytuacji tylko nasz bramkarz nas uratowal przed wieksza porazka :/ taka prawda my tez pare mieli ale nie umiemy ich wykorzystywac i musze sie przyznac ze ten mecz z wami mi zupelnie nie wyszedl :/
wiesz ważne żeby przerwac akcje przed polem karnym i tyle moze dlatego tyle kos... :) teraz mamy wyjazd do Koszyc :| dwie i pół godziny w jedną strone :| ech...
Wandal_nh
10-12-2006, 14:32
mozna powiedziec ze swit w tym meczu mial moze z 15 czystych sytuacji tylko nasz bramkarz nas uratowal przed wieksza porazka :/ taka prawda my tez pare mieli ale nie umiemy ich wykorzystywac i musze sie przyznac ze ten mecz z wami mi zupelnie nie wyszedl :/
Przeciez rok temu graliscie rocznikiem 90 i mlodsi i plakaliscie ze tylko dlatego nie weszliscie do 1 Ligi? co jest grane ***ANE NAPINACZE ze Słomnik ? podac wam wasze wyniki PAJACE? dla przypomnienia:
-Świt Krzeszowice 4:0 Słomniczanka Słomniki
-Pogoń Miechów 2:1 Słomniczanka Słomniki
-MKS Skała 3:2 Słomniczanka Słomniki
-Słomniczanka Słomniki 1:1 Zieleńczanka Zielonki
-Niedźwiedź 3:2 Słomniczanka Słomniki
-Słomniczanka Słomniki 3:5 Kmita Zabierzów
HAHAHAHA pewnie powiecie ze caly rocznik 88,89i 90 gra w seniorach ? HAHAHA ciekawe jaka wymowke sobie znajdziecie... napewno gracie Tramkarzami mlodszymi i dlatego takie WYNIKI ???
tak kozaczyliscie a teraz co pokazujecie FRAJERZY?
Dobrze ze takie Wiejskie druzyny grają w nizszych ligach.. anty Słomniczanka..
NOWA HUTA WISŁA KRAKÓW 100 % !! ANTY PASY !!!
Wanda spokojnie sie utrzyma w 1 lidze... zobaczycie a wy 3 liga ? jezeli taka jest... hahahah czesc czesc HUTA żegna WIEŚ. ( slomniki )
Nie będe znajdywał wymówki bo w tym sezonie gramy cienko ale Wy za to wyśmienicie...ale nie będe przypominał wyniku z wiosny :P Juniorzy : Wanda - Słomniczanka 1:6 (pogrom frajerze)nie no utrzymacie sie jak zajmujecie 3 miejsce od końca<lol2>
Wasze wynki są satysfakcjonujące:
Wanda Nowa Huta 1:3 Wisła II Kraków
Wieczysta Kraków 7:2 Wanda Nowa Huta
Wanda Nowa Huta 2:4 Cracovia II Kraków
Bieżanowianka Kraków 2:2 Wanda Nowa Huta
Wanda Nowa Huta 2:4 Proszowianka Proszowice
Grajpek Grajów 5:0 Wanda Nowa Huta
Karpaty Siepraw 7:0 Wanda Nowa Huta
Ostatnie wynki pomiedzy Słomniczanką a Wandą !!
Sezon 2004/2005
Słomniczanka Słomniki 4:1 Wanda Nowa Huta
Wanda Nowa Huta 1:6 Słomniczanka Słomniki
Sezon 2005/2006
Słomniczanka Słomniki 2:3 Wanda Nowa Huta
Nie miłosierne BATY dostajecie !!
Leszczu zastanowił by się najpierw a później pisał...
My jesteśmy napinacze? raczej Wy przypomnij sobie co wypisywaliście że jak przyjedziemy to dostaniemy w******* <hahaha> a ***** nawet nie mrokneliście oczkiem szmato a teraz Ty mi powiedz co Ty na to ?? POZDRO Leszczu :)
Nie będe znajdywał wymówki bo w tym sezonie gramy cienko ale Wy za to wyśmienicie...ale nie będe przypominał wyniku z wiosny :P Juniorzy : Wanda - Słomniczanka 1:6 (pogrom frajerze)nie no utrzymacie sie jak zajmujecie 3 miejsce od końca<lol2>
Wasze wynki są satysfakcjonujące:
Wanda Nowa Huta 1:3 Wisła II Kraków
Wieczysta Kraków 7:2 Wanda Nowa Huta
Wanda Nowa Huta 2:4 Cracovia II Kraków
Bieżanowianka Kraków 2:2 Wanda Nowa Huta
Wanda Nowa Huta 2:4 Proszowianka Proszowice
Grajpek Grajów 5:0 Wanda Nowa Huta
Karpaty Siepraw 7:0 Wanda Nowa Huta
Ostatnie wynki pomiedzy Słomniczanką a Wandą !!
Sezon 2004/2005
Słomniczanka Słomniki 4:1 Wanda Nowa Huta
Sezon 2005/2006
Słomniczanka Słomniki 2:3 Wanda Nowa Huta
Nie miłosierne BATY dostajecie !!
Leszczu zastanowił by się najpierw a później pisał...
My jesteśmy napinacze? raczej Wy przypomnij sobie co wypisywaliście że jak przyjedziemy to dostaniemy w******* <hahaha> a ***** nawet nie mrokneliście oczkiem szmato a teraz Ty mi powiedz co Ty na to ?? POZDRO Leszczu :)
ale to wanda jest w 1lidze a nie slomniki.........pojedyncze wyniki sie nie licza....wazny jest efekt koncowy
nie no gosciu przegioles !! bardzo cie prosze zobacz sobie na oficjalne sklady 5 ligi i potem mow ze *******imy gupoty !!
90 i 91 to roczniki jest moze 4 gosci starszych
ale to nic nie usprawiedliwia!! my cos jak to bylo gdy nasi juniorzy grali o awans do 1 ligi ( nie zeszly tylko 2 lata temu z blekitnymi molnica - walka byla niemilosierna ale blekitni wygrali ) to mowiliscie wy wtedy ze macie mlody sklad( porazki kilkoma bramkami 7:1 ) i ze jeszcze wwszystko przed wami (co szczena opadla ?? polowa z tamtego skladu na spokoju by mogla grac jeszcze z nami bo sa z 88 rocznika ale teraz graja w 5 lidze i sa na 4 miejscu przy czym gdy u was nawet starzy gracze wam a klasy nie moga utrzyma ^^ <lol2> ) jak to bylo rok temu ?? przyjedziecie do nas to wpiedol niemilosierny dostaniecie albo ze zagracie na serio zeby pokazac kto jest lepszy -to zagraliscie 1:6
I przyjedz na mecz do slomnik lub na mecz w ktorym gramy na wyjezdzie i powiedz mi czy to nie mlody sklad ? no powiedz mi to wtedy a nie tak ze teraz siedzisz przed kompem i cwaniakujesz
Ale jeszcze zobaczycie nas jeszcze z dobrej strony !!
Acha i pochwal sie jakie sukcesy maja wasze roczniki 90 i 91 ?? bo cos mi sie zdaje ze zadne a w tamtym roku jak gral rocznik 91 i 92 to u was wygrali 2:1 a u nas 3:0 wiec .......................... dopisz sobie sam
pozdro gwiazdo
Wandzia <lol2> mozna by zmienic na jadzia lub andzia niewiem mogloby byc nawet zdzisia dziewczynki z nowej huty!!
Przeciez rok temu graliscie rocznikiem 90 i mlodsi i plakaliscie ze tylko dlatego nie weszliscie do 1 Ligi? co jest grane ***ANE NAPINACZE ze Słomnik ? podac wam wasze wyniki PAJACE? dla przypomnienia:
-Świt Krzeszowice 4:0 Słomniczanka Słomniki
-Pogoń Miechów 2:1 Słomniczanka Słomniki
-MKS Skała 3:2 Słomniczanka Słomniki
-Słomniczanka Słomniki 1:1 Zieleńczanka Zielonki
-Niedźwiedź 3:2 Słomniczanka Słomniki
-Słomniczanka Słomniki 3:5 Kmita Zabierzów
HAHAHAHA pewnie powiecie ze caly rocznik 88,89i 90 gra w seniorach ? HAHAHA ciekawe jaka wymowke sobie znajdziecie... napewno gracie Tramkarzami mlodszymi i dlatego takie WYNIKI ???
tak kozaczyliscie a teraz co pokazujecie FRAJERZY?
Dobrze ze takie Wiejskie druzyny grają w nizszych ligach.. anty Słomniczanka..
NOWA HUTA WISŁA KRAKÓW 100 % !! ANTY PASY !!!
Wanda spokojnie sie utrzyma w 1 lidze... zobaczycie a wy 3 liga ? jezeli taka jest... hahahah czesc czesc HUTA żegna WIEŚ. ( slomniki )
A i jeszcze zapomniales dodac tego wyniku Słomniki 7:1 Szreniawa
I dodam jeszcze ze Swit lub kmita pojechalby was na spokoju ^^ wystarczylo by 4:0 i bylby luks
Może i jest w 1 lidze ale nie na długoo:P ale Wy cały czas piszecie że jesteście od nas lepsi ostatnie wyniki tego nie pokazują a efekt końcowy wsadzi sobie w dupe :)
wanda jest CIENKA !!! Słomnik zrewanzujecie sie jak spadnie juz niedługo wanda do 2 ligi ;)wanda i 1 liga to jak zgwałcic dziwke.... a dlaczego ten chłopczyk z wandy mówi na Słomnik wies ??? chyba gosc nieumie geografi ..
10-13-2006, 16:49
Acha i pochwal sie jakie sukcesy maja wasze roczniki 90 i 91 ?? bo cos mi sie zdaje ze zadne a w tamtym roku jak gral rocznik 91 i 92 to u was wygrali 2:1 a u nas 3:0 wiec .......................... dopisz sobie sam
popatrz łajzo i pomysl troche buraku ze wsi.,.. a ty z proszowic sie nie odzywaj bo tez na wsi mieszkasz cioto. oto wyniki naszych juniorkow rocznik 90-91...
1 liga juniorow ml. : sezon 2006/2007
Wanda Nowa Huta 1:0 Orzeł Balin
Wanda Nowa Huta 4:0 Proszowianka Proszowice
Wanda Nowa Huta 6:1 Raba Dobczyce
Grajpek Grajów 0:8 Wanda Nowa Huta
Wanda Nowa Huta 2:1 Olimpic Kraków
Karpaty Siepraw 1:2 Wanda Nowa Huta
i co ty na to SZMATO ze WSI????
Wanda i tak nie spadnie wiec wiesz nie spotkamy sie za rok.. bo predzej to wy spadniecie półgłowki....
JUTRO jak was spotkam na Reymonta to sobie porozmawiamy inaczej...
chyba ze nie jezdzicie na WISEŁKE tylko opisiki takie dajecie?
Jesteśmy Zawsze Tam Gdzie NASZA WISŁA GRA Aeejjaaaooo WISEŁKA GOL !
CHUJ W DUPE WSZYSTKIM WIESNNIAKOM Takich Jak Słomniki np.
Nie no gościu prze chuj jesteś...mówisz że ludzie ze słomnik i proszowic to wieśniaki..ale ludzie z nowej huty to zbiorowość wieśniaków powie Ci nawet to twoja stara...Może i prawda z tymi trampkarzami ale i tak jesteście słabi;]]dostaliście od nas w dupee<hahaha> Słomniczanka Wanda 6:1 ***ane cieniasy...sialalaa..Ale gościu chyba wieżysz w cuda że sie utrzymacie :)Nasz wynik z wami będzie Ci sie chyba śnił szmato :]
Szkoda że mnie nie będzie jutro na R22 bo jestem przeziebiony...ale porozmawiał bym sobie z Tobą
Wieśniak? to zastanów sie kim Ty jesteś :P
Ciągnie druta Nowa Hutaaa !!!
hahahahahahhahaha wanda - Proszowianka 2-4 ( hmm chyba wy w hucie do szkól niechodzicie bo jak widac to gadamy o starszych juniorach !!a ty wyskakujesz mi z wynikiem młodszych przyznaje wygrali 4-0 ale co stego i tak starsi decyduja o awansie i wszyscu najlepsigraja w starszych graja pajacyku z huty zoo ....i dlatego udało sie waszym kundlom wygrac :)) a i zobaczymy w nastepnej rundzie szczuze jak [przyjedziecie do Proszowic :))pozdro kundlu
popatrz łajzo i pomysl troche buraku ze wsi.,.. a ty z proszowic sie nie odzywaj bo tez na wsi mieszkasz cioto. oto wyniki naszych juniorkow rocznik 90-91...
1 liga juniorow ml. : sezon 2006/2007
Wanda Nowa Huta 1:0 Orzeł Balin
Wanda Nowa Huta 4:0 Proszowianka Proszowice
Wanda Nowa Huta 6:1 Raba Dobczyce
Grajpek Grajów 0:8 Wanda Nowa Huta
Wanda Nowa Huta 2:1 Olimpic Kraków
Karpaty Siepraw 1:2 Wanda Nowa Huta
i co ty na to SZMATO ze WSI????
Wanda i tak nie spadnie wiec wiesz nie spotkamy sie za rok.. bo predzej to wy spadniecie półgłowki....
JUTRO jak was spotkam na Reymonta to sobie porozmawiamy inaczej...
chyba ze nie jezdzicie na WISEŁKE tylko opisiki takie dajecie?
Jesteśmy Zawsze Tam Gdzie NASZA WISŁA GRA Aeejjaaaooo WISEŁKA GOL !
CHUJ W DUPE WSZYSTKIM WIESNNIAKOM Takich Jak Słomniki np.
nie no czlowieku jestes debilem!!
Ja ci mowie o sukcesacha tym mi wyskakujesz z pojedynczymi meczami!!
Sukcesy o ktorych mowie to np. gra w miedzynarodowych turniejach a nie jakies mecze z orlem balin :/
Zle to ujolem bo Wandy nie stac na zaden miedzynarodowy turniej <buahaha> a PROSZOWIANKA was pojechala jak chciala ^^jakie usprawiedliwienie macie?? pilka zla?? Proszowianka grala na dopingu?? jestescie slabi a cwaniakujecie!!
Zachowujecie sie jak dzieci... ja jestem lepszy... nie ja... ja.... Ty jesteś wieśniak nie... nie Ty jesteś wieśniak... ech... zastanówcie sie co wogóle piszecie...
baszczu_2
10-14-2006, 19:45
ale macie narąbane w głowach! za gre sie lepiej wezcie.
NIEDŹWIEDŹ!!
Wandal_nh
10-15-2006, 00:01
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA ROZ***ALISMY ODRE 6-0 !! TYLKO WISŁA TS !!! Piłka Nożna Dla KIBICÓW... JURCZYNSKI HUJU SPIERDALAJ z WISŁY KRK.. JKP.. ANTY PASY !!
Błekitni Modlnica - Słomniczanka Słomniki 1 : 3 ( 1 : 0 )
Mecz był bardzo wyrównany
playmaker
10-21-2006, 19:41
szkoda, mielismy duzo wiecej sytuacji ale niestety przegralismy, ale sam widziałes jakiego mielismy bramkarza ;/
Ktos_waznY
10-21-2006, 19:44
chciales napisac............"bramkarza".......albo nazwij go normalnie i napisz jakis chlopek co probuje lapac pilke.....hahahahaha.......
a on na codzien broni u was ??bo to co on robil to byla parodia
Mieliscie duzo sytuacjii my tez pare mielismy ale nie mogliscie nic wykorzystac :D
playmaker
10-22-2006, 13:05
trudno ale gramy z takim bramkarzem jakiego mamy, i nic sie nie da zrobic
Ktos_waznY
10-25-2006, 15:20
http://www.blekitni.modlnica.lama.net.pl/news.php?id=707 troche nieobiektywny opis meczu........czy ten koles byl wogule na meczu....przeciez przy drugiej bramce dobil zawodnik a przy 3 sam sobie wbil......
To pisal pewnie ten gosciu co byl za siatka i wyzywal nas i sedziego :)
Strasznie dziwna ta recenzja pisze tam ze w pierwszej polowie nie oddalismy strzalu a to nieprawda z drugiej strony nie ma tam tez tego ze blekitni mieli tez wiecej sytuacjii
Ale przy drugiej polowie to poprostu smiech <lol2> mielismy moze jeszcze 3 lub 4 okazje na bramki ! blekitni tez 4 lub 5
piszcie dokladniej recenzje z meczu !!:P
playmaker
10-25-2006, 22:48
moze nasz opis z meczu rozni sie tym co zaszło na boisku ale nie wiele. Lecz jest napewno o wiele lepszy jaki ukazał sie na futbol.org.pl :) ciekawe kto go pisał
ale niech przynajmniej pisze obiektywnie.....to nie pierwszy raz kiedy nie umie napisac poprawnie!!! zawsze pisze tak by bylo dla niego najlepiej
wlasnie nikt od nas tego nie pisal na futbol org myslelismy ze od was ^^
zielonki - kmita 2-4:/................
a ty grasz w zielonkach ze dales :/ ??
nie nic myslalem ze grasz w blekitnych :P
tak gralem tam przez 7 lat......ale mam ich gdzies.....szreniawa.......jakby za duzo w dupe bylo to mozecie ich delikatnie sprawdzic;p
Dzis gralismy mecz z dragonem szczyglice
Słomniczanka Słomniki - Dragon Szczyglice 9 : 2 (3:1)
War coś Ci sie po***ało :P wygraliśmy 8:3 a nie tak jak Ty napisałeś 9:2:Ppozdro
kazdemu przy takiej ilosci goli moze sie pomylic:P
to wygrali my 8:3
LKS Niedźwiedź 3:1 Pogoń Miechów .Karetka na boisku po tym jak bramkarz niedzwiedzia skasowal napastnika z miechowa!
LKS Niedźwiedź 3:1 Pogoń Miechów .Karetka na boisku po tym jak bramkarz niedzwiedzia skasowal napastnika z miechowa!
Wielki powód do dumy :o
niedzwiedz ostatnio porządzil sobie w zabierzowie:D
Ale i tak gratulacje za wynik
Wielki powód do dumy :o
niedzwiedz ostatnio porządzil sobie w zabierzowie:D
Ale i tak gratulacje za wynik
Niedźwiedź w Zabierzowie wystąpił w zupełnie odmienionym składzie. Nie było kilku podstawowych graczy. A na bramce stał ich najlepszy napastnik.
nie no rozumiem !!
tylko napisalem ze karetka po meczu to jest powod do dumy!!:/
Barton co mu zrobił ze az karetka przyjechała bo juz podkoniec poszedłem a słyszałem własnie karetke
wiesz on wychodził do piłki i jak wyskoczył to podniósł noge wiesz jak to bramkarze robią, a tam ten wpadł w niego i się zderzyli.tamten z tego co mowil to mial stluczona klate i niewiem czy nie zlamane zebro bo tak to wygladalo.
jaki stan boiska w niedzwiedziu............da sie grac w niedziele????
Piotrek89
11-03-2006, 16:24
jaki stan boiska w niedzwiedziu............da sie grac w niedziele????
Wydaje mi się że w niedziele będzie można zagrac.
słyszeliscie ze odwołali kolejke.Pierdzielic gramy, boisko w Niedźwiedźiu jest w bardzo dobrym stanie.!
ZIELONKI PRZYJEŻDŻAĆ !!!
Piotrek89
11-03-2006, 18:30
słyszeliscie ze odwołali kolejke.Pierdzielic gramy, boisko w Niedźwiedźiu jest w bardzo dobrym stanie.!
ZIELONKI PRZYJEŻDŻAĆ !!!
Nie denerwuj się bartek, bo odwołali tylko mecze w Małopolskiej Lidze Juniorów a nie nam. I tak wygramy z Zielonkami.
widac pewnosc w twojej wypowiedzi........zebys sie nie przeliczyl!
Piotrek89
11-03-2006, 22:08
widac pewnosc w twojej wypowiedzi........zebys sie nie przeliczyl!
Oczywiście że jestem pewny tego co mówie. Po prostu mamy lepszą drużyne niż wy i odniesiemy kolejne zwycięstwo!!!!!
Raczej meczu nie będzie bo cały czas pada śnieg... a jak już mecz dojdzie do skutku to odniesiecie ale kolejną porażkę
mam nadzieje ze druzynie niedzwiedzia tez zalezy na jutrzejszym meczu...i zrobia wszystko by boisko bylo w jak najlepszym stanie!!!my przyjezdzamy na 100%
Piotrek89
11-04-2006, 21:16
mam nadzieje ze druzynie niedzwiedzia tez zalezy na jutrzejszym meczu...i zrobia wszystko by boisko bylo w jak najlepszym stanie!!!my przyjezdzamy na 100%
O to się nie musisz martwic. Śnieg owszem pada ale powinniśmy zagrac o ile sędzia pozwoli grac w takich warunkach. Przyjeżdzajcie... czekamy na was i na kolejne 3 pkt.
no to sie doczekales.........ale nie 3 pkt tylko 3 bramek....ciezka pogoda...ale boisko nawet w dobrym stanie....i awansowalismy w tabeli...min. o jedna pozycje(oby byl remis dragon - szreniawa, to o dwie pozycje;d).........a tak wogule to niedzwiedz -zielonki 1-3:D:D
Brawo zielonki!!!!!
my runde skonczyli juz tydzien temu z tego co widze to my zakonczylismy runde na 6 miejscu to nawet dobrze zwazywszy na nasz "super" start ^^
podsumowujac zostaly 2 kluby walczace o awans i 6 klubow walczace o 3 miejsce:D
A i jeszcze są Czaple z kompletem punktow :D:D:D^^!
No początek my mieli zarabisty :P
Zielonki bardzo dobrze!! oby tak dalej (oprocz meczu z nami :D) pozdr
heh.....a coz to za pozytywne komentarze??
bo wygraliscie z niedzwiedziem :D z ktorym najbardziej chyba walczymy :D co runde sa takie male derby i zalezy nam na lepszym miejscu od nich na koniec sezonu chyba zrozumiale ??:P
no tak........... ja sie za to cieszylem jak pokonaliscie modlnice.........bylem na tym meczu i mialem niezly kabaret jak widzialem jak padaly dla was bramki:D:D:D:D
W rundzie rewanżowej będziemy cały czas grali z naszym podstawowym bramkarzem i myśle że zajmiemy wyższe miejsce niż teraz.Całą runde musial bronic ktos z pola ale w rundzie rewanzowej sie to zmieni.
baszczu_2
11-06-2006, 17:00
oprócz tego, że gralismy bez bramkarza większą część rundy to jeszcz kilku juniorow gra regularnie w pierwszej drużynie więc bardzo rzadko sie zdarzało zebyśmy grali w najmocniejszym składzie.
NIEDŹWIEDŹ!!
To sie zdarza w kazdym zespole !! u nas gramy rocznikiem 90 i 91 i tylko czasem jest dwoch czy trzech starszych! Ale watpie abyscie zajeli wyzsze miejsce niz teraz macie (czyt 3 ) bo raczej kmity i switu sie nie da dogonic chociarz ........................ jeszcze mozecie spasc na nizsza pozycje :P
A co do bramek w modlnicy no to był kabaret :D a to Ty siedziales na poczatku trybun od strony budynku klubowego jesli sie nie myle w bialej bluzie ??
to bardzo mozliwe ze bylem to ja:D(wtedy co kolo strzelil bramke z wolnego to mu mowilem by uiderzyl w swiatlo bramki a sama wpadnie:D).........a co do roczniak........to w zielonkach tylko ja jestem 88, dwoch moze trzech zawodnikow jest 89 a reszta 90,91 i nawet 92(w meczu z niedzwiedziem na ataku grale taki malutki nawet bramke wam strzelil;p)
kurde, tak troche glupio mowic o swoim bylym klubie ze zycze im porazek(gralem tam 7 lat) ale od lata kiedy mnie nie chcieli( i teraz stoi w bramce ten smieszny koles, a przy okazji mam niezly ubaw ogladajac"jego interwencje")i meczu z nami gdzie krecili(gra na lewo??)nie zycze im najlepiej, zapewne tak jak oni mojej obecnej druzynie!