Zobacz pe³n± wersjê : Postawa kibiców Mogilan
By³em wczoraj na meczu i naprawde kibice mogilan pokazali sie Z bardzo dobrej Strony dopingowali swoj± dru¿yne a w 2po³owie By³ Nawet( bemben) na koncu pi³karze podlecieli do trybuny i dziekowali kibicom Za doping.A co wy my¶licie O kibicach z Mogilan?
Grzesiek1990
05-28-2007, 13:12
ja jestem z Mogilan i moge powiedziec ¿e wczoraj to by³o nic w porównaniu do meczu z Jordanem Zalkiczyn w zesz³ym sezonie wygranym przez nas 3:2 :D wtedy to by³ dopiero doping i atmosfera :D ale i tak dzieki ¿e tak uwa¿asz :D pozdro
mogilany
05-29-2007, 23:44
Trzeba podj±æ jeszcze inne dzia³ania w kierunku poprawy dopingu. Owszem, nie jest bardzo ¼le, ale zawsze mo¿e byæ lepiej. Tym bardziej, ¿e na mecze przychodzi sporo kibiców, którzy na poziom pi³karski nie maj± prawa narzekaæ.
Powiem Ci Ze Jest Dobrze Nawet Bardzo Dobrze Jak Na 6lige W Okolicy A Tak¿e Jest Lepiej Niz Na 3ligowych Meczach Ubiegajacego Sie O Baraze Do 2ligi Kolejarza Stróze
Ale sobie s³odzicie,nie ma co.Niech zgadne,wszyscy jeste¶cie z Mogilan?!No to nie dziwi mnie wasza "obiektywno¶æ".Ciekawy czy z poza Mogilan ma kto¶ cos ciekawego do powiedzenia na temat kibiców z Mogilan!!
Grzesiek1990
05-30-2007, 16:48
Jozz przeciez napisa³em ¿e jestem z mogilan a gosc o nicku "mogilany" to trudno sie nie domy¶lic ze te¿ jest, ale Filips wydaje mi sie ¿e nie jest ale nie jestem tego pewien, w koñcu to nicki tylko :P
Ja Z Sieprawia Ale Przyjezdzam Do Was Na Mecze Bo Jest Fajna Atmosfera I Dobrze Graj±
Mo¿e go i nie znasz, ale na pewno te¿ jest z mogilan, tudzie¿ po prostu jest kibicem regularnie uczêszczaj±cym na stadion LKSu... Innej opcji raczej nie ma... :)
Grzesiek1990
05-30-2007, 18:59
no w³asnie... on przyjezd¿a i widzi jak jest a ty nie masz o tym pojêcia wiec nie wypowiadaj sie o czym¶ na czym sie nie znasz ;]
kibicie LKSu z sezonu na sezon mnoza sie i troja a wszystko dzieki temu ze Mogilany osiagaja coraz wyzsze osiagnecia... aby taki doping i taka atmosfera tam byla przez caly czas!
osobi¶cie by³em na karzdym meczu :) i zamierzam je¼dziæ w V lidze
kibicie LKSu z sezonu na sezon mnoza sie i troja a wszystko dzieki temu ze Mogilany osiagaja coraz wyzsze osiagnecia... aby taki doping i taka atmosfera tam byla przez caly czas!
I bêdzie nie wa¿ne ze to jest ma³a miejscowo¶æ ale ma najlepszych kibiców !!!
Ja by³em na ka¿dym meczu Mogilan w rudzie wiosennej i kilka meczy w jesiennej!!
Choæ nie jestem z Mogilan !!!! Tylko z PROKOCIMIA !!!!!
To i tak kocham LKS :) :) :) :)
Termi, chwalebne takie zaanga¿owanie, ale posty pisz trzymaj±c s³ownik ortograficzny w d³oni. Pozdrawiam.
A je¶li chodzi o atmosferê na Waszym obiekcie, to by³em na jednym meczu ze ¦witem (klub któremu kibicuje) i ze zdumieniem musia³em stwierdziæ, i¿ by³o sporo kibiców, ³adny obiekt i na trubunach dobra atmosfera.
Ju¿ jakis czas nie jezdze na mecze mogilan(czyt bêzyna droga)Niech kto¶ mi powie jaka tam jest teraz atmosfera i jaka frekwencja na meczach.Z góry dziekuje
Mogilany 92'
09-22-2007, 23:12
Oczywi¶cie atmosfera bardzo dobra:) Kibiców przychodzi 300-400 na mecz.
Doctor Q
09-22-2007, 23:35
I tylko szkoda, ¿e ten sen siê skoñczy... jak sponsor zamknie drzwi do swjfu....
Dajê wam jeszcze 2 lata i podzielicie los Krzêcina.
Oby nie.
Pozdro...
mogilany
09-22-2007, 23:39
blu¼ni, heretyk jeden :)
Doctor Q
09-22-2007, 23:46
blu¼ni, heretyk jeden :)
Nawet nie wiesz co to znaczy.
Poza tym zbyt ma³o wiesz o realiach w pi³ce. Napiszesz co¶ konkretnego i z sensem do dyskusji, by¶ mo¿e siê skuszê na polemikê.
Nara. Nigdy nie mów nigdy...
Niestety Doctor Q mo¿e mieæ racje ,oby nie.
mendoza0007
10-17-2007, 21:23
Mam nadzieje ze spotkanie pomiedzy Mogilanami - Garbarz bedzie bardzo emocjonujace .... nie ukrywam ze wieze w zwyciestwo mojego klubu Garbarza .... Jak sie uda to postaram sie trafic wam bramke .....
PS: Szacunek dla Mogilan ....
widzê ¿e dawno ten temat nie by³ poruszany.Ja go znów porusze.Jak teraz wygl±da kibicowsko w mogilanach bo jó¿ dawno nie bylem.Czy jest jaki¶ doping?aha i czy po ka¿dym wygranym meczu tak jak bylo to dawniej kibice wstaj± na koncu meczu i dizekuj± pi³karz± za gre?
widzê ¿e dawno ten temat nie by³ poruszany.Ja go znów porusze.Jak teraz wygl±da kibicowsko w mogilanach bo jó¿ dawno nie bylem.Czy jest jaki¶ doping?aha i czy po ka¿dym wygranym meczu tak jak bylo to dawniej kibice wstaj± na koncu meczu i dizekuj± pi³karz± za gre?