Zobacz pe³n± wersjê : Hutnik
fan pi³ki
06-08-2007, 13:33
Jak uwa¿acie czy w Hutniku powróc± lata ¶wietno¶ci i druzynie uda siê wreszcie awansowaæ z III ligi do II a nastepnie powrócic do ekstraklasy?
Jesli znajdzie sie tylko sponsor to napewno tak bo swietna praca z mlodzie¿a ...
W przyszlym roku III liga bardzo ciekawa ..
1. Kszo
2. Górnik £êczna
3. Górnik Wieliczka
4. Orlêta Radzyñ Podlaski
5. Stal Rzeszów
6. Korona II Kielce
7. Hutnik Kraków
8. Okocimski KS Brzesko
9. Wis³oka Dêbica
10. Sandecja Nowy S±cz
11. Hetman Zamo¶æ
12. Kolejorz / Stal st. Wola ?
13. Kmita / Wierna ?
14. Przeboj Wolbrom
15. Resovia Rzeszow
16. Naprzód Jêdrzejów
17. £ada ?
18. Avia Swidnik?
Jak my¶licie czy Hutnik bedzie w stanie wygraæ 3 lige i awansowaæ?
¯ycze im jak najlepiej,ale marnie widze,aby mieli awansowaæ hutnicy do II ligi!!
WKS WAWEL 1990
07-26-2007, 21:43
Wejdzie pewnie albo £êczna, albo KSZO!
szefo777
07-27-2007, 01:16
My¶le ¿e Hutnik wkoñcu sie prze³amie i awansuje do 2 ligi =) Warto by by³o aby Krakowskie marki zasili³y polsk± lige ...
Na awans ma wp³yw wiele spraw. Przede wszystkim chodzi o to, aby sternicy klubu chcieli awansowaæ! Baza na Hutniku jest bardzo dobra, praca z m³odzie¿± od lat na wysokim poziomie ale czy s± pieni±dze na drugoligowe realia? Najpierw niestety trzeba sobie odpowiedzieæ na to pytanie!
Pamiêtacie lata jak Hutnik graj±c piêkny techniczny futbol wygrywa³ mecze w I rundzie rozgrywek II ligowych, wiêkszo¶æ my¶la³a, ¿e puka do I ligowej bramy. A tu niespodzianka, by³ to sposób na zarabianie pieniêdzy, bo chyba tym nale¿y t³umaczyæ przegrywane mecze w II rundzie rozgrywek!!!
Oczywi¶cie ¿yczê Hutnikowi jak najlepiej. Pozdrawiam.
Wy tu gadu gadu o awansie a Huta chyba szykuje siê do spadku :)))
hahaha czego wiecej wymagac od goscia z twojego miejsca zamieszkania!!!
A tym bardziej po twoim. Id¼ do kopalni i wyjd¼ zapare lat to mo¿e siê otrz±¶niesz. Nie lubie Hutnika i chcia³bym go zobaczyæ w 4 lidze za rok czyli nowej 3. To moje zdanie i c*h*u*j ci do tego
hahaha nie dosc ze pokoj bez okien, drzwi bez klamek to jeszcze internet raz na 9 dni :D:D:D
CRAXA_KSC
11-09-2007, 10:33
Nie wiem co siê sta³o z dru¿yn±, która mia³a walczyæ o awans, a obecnie zajmuje 16 miejsce w tabeli, wed³ug mnie zespó³ ma zbyt m³ody i ma³o do¶wiadczony zespó³.
Wiosna jest nasza ;] mamy duze szanse na utrzymanie...
Po rundzie jesiennej widaæ ¿e nie ma szans na awans.Jedyne to mo¿na walczyæ o utrzymanie co i tak bêdzie bardzo trudne.Poszukaæ nowych zawodników i próbowaæ,a nu¿ siê uda.
Kiedy¶ na pewno na Suche Stawy powróci wielka pi³ka. Z Hutnikiem jest ten problem ze miasto podobnie jak nie lubi Huty i zawsze pomija j± w budzecie tak sam nie lubi Hutnika. Dopóki jeszcze Maciek Twaróg by³ radnym to co¶ sie w Hucie i na Hutnik dzia³o by³a jaka¶ nadzieje bo on faktycznie co¶ robi³ a nie tylko obiecywa³. Mam nadziej ¿e po ¶mierci ¶p. W³adys³awa Handziuk bardzo zas³u¿onego dal Suchych Stawów prezesem zostanie Mieczys³aw Gil w nim jeszcze wypatruje nadzieje na lepsze czasy
Szykuj± siê wzmocnienia w Hutniku, na wiosne walka o utrzymanie sie, bo o wy¿sze cele to nie ma sie co ³udziæ. Zarz±d sam nie wie czemu pikarze nic nie graj±, bud¿et klubu jest wy¿szy ni¿ w poprzednim sezonie.
Mi siê wydaje ¿e porozumienie z Wis³a to gwó¼d¼ do trumny...
Teraz to Hutnik jest klubem filialnym wis³y.. A dla takiego klubu to wsytd!
Hutnik w Krakowie ma chyba najlepsz± baze sportow±(teraz Pasy robi± te sztuczne boiska, wiêc ich goni±) ale HKS ma te boiska siedzie klubu, stadion w jednym miejscu...
Z tego co wiem to poprostu radni, prezydent miasta nie chc± miêc 4 dru¿yny na szczeblu centralnym , bo jest ju¿ Cracovia, Wis³a, Kmita... a miasto niechce, boi sie odpowiedzialno¶ci....
¯yczê hutnikowi jak najlepiej, ale wydajê sie ze nie ma szans... Jak mo¿na by³o przyj±æ oferte wspó³pracy z Wis³a? Co Hutnik na tym zyska? Bo tylko Wis³a ma z tego profity...
Jak dla mnie to Hutnika sprzedali.... obym sie myli³
paniezabka
01-15-2008, 10:16
Kmita nie jest klubem znajduj±cym siê w bud¿ecie miasta Krakowa ale finansowanym z bud¿etu gminy Zabierzów
Wyrazy wspó³czucia po stracie m³odych pi³karzy,
niestey dzis sie dowiedzialem ze zginelo dwoch zawodnikow Hutnika 17 i 18 letni.
Z g³êbokim ¿alem skaldam kondolencje rodzina zmarlych.
"¦pieszmy sie kochac ludzi bo tak szybko odchodz±"
¶wiec Panie nad ich duszami :(:(:(
SergioRamos
03-19-2008, 17:45
Jaki wynik Hutnika z Wis³ok± ?
Killerow
04-27-2008, 20:41
Hutnik - Wierna 2-0
Kaczor i ktos tam :P
Widze, ¿e Hutnik zdecydowanie odbija siê od dna, ale w tym sezonie to chyba nie ma ju¿ wêkszego znaczenia, przez reorganizacjê rozgrywek.
spartan300
08-18-2008, 12:40
Zapraszam do przeczytania o meczu Neptun Koñskie - Hutnik:
http://euro.11.pl/aktualnosci/hutnik_krakow_nie_dal_rady_neptunowi/
spartan300
10-27-2008, 14:36
Zamieszczajcie artyku³y jakie znajdziecie w sieci na innych portalach o Hutniku, bo warto wiedzieæ, gdzie pisz± o naszej dru¿ynie. Ja zacznê: http://www.11.pl/iii_liga_i_nizsze/hutnik_krakow_znow_zwycieski/