Zobacz pe³n± wersjê : Transfery i sparingi w IV lidze
mogilany
07-21-2007, 22:38
P³omieñ Jerzmanowice robi prawdziw± rewolucjê. W ¶rodê grali¶my z nimi sparing i testowali ponad 12 zawodników! A odejdzie byæ mo¿e Kisiel, który jest na testach w Kmicie. Trzeba powiedzieæ, ¿e Krzysiek Szumiec, który bêdzie nadal pierwszym trenerem, buduje te dru¿ynê od pocz±tku.
Do dalinu przyszli: R±czka ( Go¶cibia Su³kowice), Lelek ( Iskra Krzêcin), Bodzioch ( Skawinka Skawina) i My¶ków ( powrót z zagranicy). Odeszli: Kêpski, Stolarz ( Go¶cibia Su³kowice).
Unia Tarnów zainteresowane jest pozyskaniem kilku zawodników. S± to m.in. S.Hajduk (Resovia), J.Palej (Okocimski), D.Policht (Okocimski), R.Bryl - by³y gracz Okocimskiego, Miros³aw Dzieñski (Szreniawa Nowy Wi¶nicz).
a inne kluby jakies transfery maja miec?? planowane?? odejscia?
Z Garbarni± trenuje podobno 2 zawodników Czarnych Jas³o?
Dochodz± mnie wie¶ci, ¿e Dalin ma straciæ czo³owego pi³ka¿a na rzecz innego IV ligowca... Nie chce wymieniaæ nazwiska i klubu bo to jeszcze nic pewnego a zamieszanie by³o by nie potrzebne...
Tymczasem w Unii du¿o siê dzieje. Odwo³any zosta³ prezes, a najlepszy strzelec ligi, wychowanek Unii £ukasz Popiela, przebywa³ na testach w GKS Be³chatów. Podpisa³ umowe menad¿ersk± z Cezarym Kucharskim, który w jego imieniu bêdzie prowadzi³ negocjacje, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Póki co opiekê medyczn± pi³karzom zapewni CenterMed, dzisiaj pojawi³a sie informacja na ten temat. Zespó³ najprawdopodobniej wybierze siê na obóz na S³owacje. Co do zmian w sk³adzie za wcze¶nie o tym mówiæ.
Mo¿e najpierw nich zap³ac± zaleg³± kasê zawodnikom,a t± wspomnian± przez Ciebie opiekê najlepiej skierowaæ najpierw na zarz±d klubu.
Mo¿e najpierw nich zap³ac± zaleg³± kasê zawodnikom,a t± wspomnian± przez Ciebie opiekê najlepiej skierowaæ najpierw na zarz±d klubu.
opieka medyczna to wazna sprawa!! zaplaca jak podpisza umowe z azotami. Unia to nie tylko pilka, niestety-klub musi byc zrestrukturyzowany i dopiero wtedy bedzie mozna normalnie funkcjonowac.
Tylko wtedy mo¿e byæ " musztarda po obiedzie" bo zawodnicy siê rozejd± do innych klubów.
Dzi¶ w restauracji „Pasa¿” odby³a siê konferencja prasowa z udzia³em Jerzego Jurczyñskiego (rzecznika prasowego ZAT w Tarnowie Mo¶cicach S.A.), Marcina Æwikliñskiego (prezesa ZKS Unia Tarnów) oraz Paw³a Paw³owskiego (prezesa zarz±du ¯SSA Unia Tarnów).
Celem spotkania by³o przedstawienie planów Zak³adów Azotowych dotycz±cych finansowania tarnowskiego sportu. Dowiedzieli¶my siê, ¿e zosta³o podpisane porozumienie z Tarnowskim Towarzystwem Pi³karskim, na mocy którego w najbli¿szych dniach pi³karze otrzymaj± zaleg³e stypendia za obecny rok. Jak wiemy jest to kwota ok. 90 ty¶ z³. Przygotowywana jest umowa trzyletnia z TTP, na lata 2008-2010, która przewiduje wspó³pracê reklamowo-promocyjn±. Pozwoli ona na finansowanie dzia³alno¶ci sekcji sportowych ZKS-u.
Klub nadal boryka siê ze sporym zad³u¿eniem, dlatego bêdzie restrukturyzowany, proces ten potrwa przynajmniej rok.
Wiemy tak¿e, ¿e stypendia dla dwóch pi³karzy „Jaskó³ek” finansowaæ bêdzie Alfa Club. To kolejna dobra wiadomo¶æ tego tygodnia. Wcze¶niej dosz³o do porozumienia z firm± CenterMed, w zakresie opieki medycznej dla pi³karzy. Dobiega koñca remont basenu w Moscicach. Du¿± pomoc wykaza³a firma ZWRI, basen zostanie oddany do u¿ytku prawdopodobnie na pocz±tku grudnia. Zadeklarowano ocieplenie stosunków miedzy Zak³adowym Klubem Sportowym a ¯u¿low± Sportow± Spó³k± Akcyjn±. Pozytywnie ma byæ rozwi±zana kwestia wynajmu Stadionu Miejskiego dla pi³karzy „Jaskó³ek”.
i tyle w temacie Unii ;)
Z tego co ja wiem, to w Dalinie zostaj± wszyscy, a co ciekawsze podobno chc± awansowac z 1 miejsca. Nie wiem ile w tym prawdy. Kajak powiedz o jakiego zawodnika Ci chodzi, bo mo¿e dochodz± nas podobne s³uchy?
Jak bêdzie to pewniejsza informacja to powiem... narazie ponoæ by³y to tylko prywatne rozmowy zainteresowanych...
Prawdopodobnie chodzi o napastnika Dalinu a mia³by on przej¶æ do Bruk-betu?
Napastnik??? Do Bruk-Betu??? Hmmm nic nie s³ysza³em, ale je¿eli chodzi o napastnika, to chyba tylko Marcin Drobny.
Widze ze nie tylko ja mam takie informacje...
ja s³ysza³em ze ju¿ po meczu Dalinu z Bruk-Betem w³odarze Niecieczy byli nim juz zainteresowani...
widze ze kto¶ poda³ info na strone g³ówn±...
Mi kolega co gra w Niecieczy mowi³ ze R±czka zaraz po meczu do nich zadzwoni³ a ze oni te¿ maj± chrapkê na niego wiêc moze byæ ciekawie. Wszytsko zale¿y od tego czy DAlin go pu¶ci?
czas poka¿e. chodz nie s±dze ¿e dojdzie do tego transferu.ju¿ bardziej by³by prawdopodobne przejscie R±czki do Górnika Wieliczka.ale nie s±dze ¿eby z Dalinu tak ³atwo go oddano.
Z tego co s³ysza³em BrukBet daje 2 razy wiêksz± kasê wiec bêdzie gor±co...
Bruk Bet chcia³ pozyskaæ Farnkowskiego(który ich wy¶mia³) a co dopiero R±czkê. Tam z kas± nie ma k³opotów.
Tak tylko, ¿e w Dalinie R±czka to inna bajka! Ja s³ysza³em, ¿e zostaj± wszyscy, a nawet mówi siê i to g³o¶no o awansie z I miejsca. Trenuje ju¿ jeden zawodnik Hutnika ponoc.
Prosze tylko nie mówicie ze ¦wierczynski...
Tak w³a¶nie o nim s³ysza³em.
¦wierczynski? a co masz do niego??
Ja nic... to swietny zawodnik... tylko ze to kolejny wychowanek Go¶cibi ;/ szkoda ze do nas nie wraca ;/
A i R±czka zostaje w Dalinie...
A wiecie cos o transferach w Goscibi???
Odeszli Salomon Kolanski i jeszcze jeden nie pamiêtam jak mu by³o... Kozie³ czy jako¶ tak... a przyj¶æ ma jaki¶ zawodnik z Izdebnika. Go¶cibia ma postawiæ na m³odzie¿ i walczyæ o utrzymanie w IV lidze, a prawda jest taka ze bedzie to równoznaczne z spadkiem po reorganizacji...
Trzymam kciuki zeby¶cie sie utrzymali!!
a w Unii coraz lepiej to wygl±da. Przynamniej z kas±. Kolejni sponsorzy.
Trzymam kciuki zeby¶cie sie utrzymali!!
a w Unii coraz lepiej to wygl±da. Przynamniej z kas±. Kolejni sponsorzy.
wygl±da na to ¿e wszyscy zostan±, albo je¿eli nie to bêd± godni nastêpcy !!
Sobala, Barmos i Popiela nie wypadli dobrze - trenerzy GKS podziêkowali tym zawodnikom. Natomiast pozosta³a trójka, czyli dwaj Ghañczycy Francis Amass i Reginald Asante oraz Krzysztof Janus zostaj± w Be³chatowie i bêd± poddawani nastêpnym sprawdzianom."
wiêc jest szansa ze i Popiela zostanie.
Szkoda Kazika bo to dobry ch³opak.
Zarz±d w Unii stan±³ na wysoko¶ci zadania.Zwracam honor.Teraz tylko awans na co Tarnów zas³uguje.Powodzenia.
Zarz±d w Unii stan±³ na wysoko¶ci zadania.Zwracam honor.Teraz tylko awans na co Tarnów zas³uguje.Powodzenia.
to dopiero pocz±tki dzia³ania nowego prezesa!!
Tymczasowego prezesa, przynajmniej narazie.
jednak to co siê dzieje teraz to wynik pracy przez ostatnie miesi±ce. Pan Cwikliñski te¿ by³ w klubie przez ostatnie pó³ roku. Nie mo¿na powiedzieæ, ¿e poprzedni prezes by³ bee a ten ju¿ jest super. Umowê Azoty przygotowywa³y od dawna, jej podpisanie, um³atwia przyci±gniêcie innych sponsorów. Pan Cwikliñski zajmowa³ siê w³a¶nie marketingiem i ró¿nymi akcjami w Unii, prezes Piwowarski przygotowywa³ analizy i przygotowywa³ klub to restrukturyzacji, co bedzie nastêpowa³o w najbli¿szych miesi±cach.
Jestem zadowolony ze zmiany g³ównie dlatego, ¿e dla nowego prezesa pi³ka no¿na jest nr. 1. Ma pojêcie o marketingu i ma szacunek do kibiców, wie ¿e my jeste¶my wa¿n± czê¶ci± meczu. ;) Zobayzymy czy £ukasz Popiela zostanie, oby ;).
Natomiast kilka klubów bije siê o Sebastiana Hajduka, o czym wiemy doskonale ;)
o Sebastiana Hajduka najbardziej walczy Unia i Bruk-Bet. Narazie jest na wypo¿yczeniu w Resovii z Glinika. Walcz± o niego jeszcze klub z 3-ligi i z podkarpacia. Jak Jego los sie potoczy zobaczymy wkrótce?
£ukasz Popiela uzgodni³ z Uni± warunki nowego kontraktu i tym samym nadal bêdzie wystêpowa³ w tarnowskiej dru¿ynie. Wiele wskazuje na to, ¿e Uniê wzmocni napastnik, graj±cy ostatnio w Resovii, Sebastian Hajduk. Mo¿liwe jest równie¿ zaanga¿owanie bramkarza, Jaros³awa Paleja, gdy¿ z nowym rokiem staje siê wolnym zawodnikiem. Dzia³acze s± zainteresowani równie¿ pozyskaniem rozgrywaj±cego oraz defensywnego pomocnika. Konkretów powinni¶my siê spodziewaæ w okresie przed obozem, czyli do po³owy stycznia. Unii nie uda³o siê pozyskaæ Rafa³a Bryla oraz Krzysztofa Krauze.
www.zksunia.tarnow.pl
Wszystko idzie w dobrym kierunku jak na razie! a inne kluby? jakie¶ wie¶ci?
Goscibia sie rozpada... tyle z mojej strony ;/ morawski, polomski... kto nastêpny?? a wszystko przez kase... a w okolicy tyle przemys³u ;/ sk±pcy ;/
No widzê Kajak w³a¶nie, ¿e Go¶cibia chyba spadnie. Morawskiego to ja bym w Dalinie widzia³ :P
a wiadomo gdzie odchodz± Ci zawodnicy?
SergioRamos
12-22-2007, 15:22
Morawski jest ju¿ po s³owie z Puszcz± i ma siê pojawiæ na pierwszym treningu w Niepo³omicach. Pytanie do ludzi z Su³kowic, jak on gra³ w zesz³ej rundzie? Wogole nie pamietam jako¶ jego przeb³ysków, choæ widzia³em mecz z Puszcz± i studiowa³em relacje z meczów Go¶cibii?
Drugie wzmocnienie to to na co wszyscy czekali, powrót Kamila Sendorka z Górnika Wieliczki (wcze¶niej w Puszczy by³ zawodnikiem niesamowicie skutecznym), pamiêtam ¿e ¶wietnie wspó³pracowa³ z Kmakiem.
Od 2 do 9 lutego Puszcza bêdzie na obozie przygotowawczym w Skawicy lub Dêbicy
palczewski
12-22-2007, 20:05
wydaje mi sie ze goscibia bedzie dostarczycielem punktow na wiosne ala wszystko zweryfikuje boisko
Morawski byl kompletnym cieniem zawodnika z zesz³ego sezonu... istny brak formy i checi do gry... transfer dobrze mu zrobi... brak sponsora robi swoje i tyle... goscibia jesli nie zdobêdzie punktów z puszcza lub popradem to chlopaki moga zw±tpic w swoje umiejetnosci i to na poczatku sezonu...
Te¿ niestety wydaje mi siê, ¿e Go¶cibia bêdzie dostarczac punkty. Co¶ z³ego zaczê³o siê dziac z t± dru¿yn± ju¿ w ostatnich meczach rundy jesiennej w V lidze. Morawski nawet bez formy jest bardzo przydatny w Su³kowicach. Je¿eli on odejdzie, to ja nie wiem, kto tam bêdzie gra³...
Z Dalinem trenuje ¦wierczyñski(Hutnik) i Hejmo(¦wit). Wprowadzone mog± byc lekkie korekty w sk³adzie. Z juniorów dochodz± Micha³ i Jakub Górecki.
To co jednak Morawski zostaje w Go¶ciebi?? Bo dosz³y mnie takie s³uchy. A i co z R±czk±?? Wie kto¶ mo¿e co¶ na ten temat??
W niedziele w turnieju dobroczynnym na hali wraz z Uni± gra³ Hajduk wiêc duzo wskazuje ze wst±pi w szeregi tego zespo³u na wiosnê.
http://www.zksunia.tarnow.pl/index.php?kat=full&tm=2008-01-06_19:39
W go¶cibi zostaja jednak morawski i polomski...
Sebastian Hajduk w Unii Tarnów :)
Z Nieciecz± trenujê £ukasz Chrobak, który obecnie szuka nowego pracodawcy. Co z tego wyniknie przekonamy sie w najbli¿szych dniach?(tygodniach) ?
Polomski Morawski nie odchodza na 99%:) w dodatku dojda dwaj nowi napastnicy(z tego co wiem jede z wroblowianki. Goscibia nie oslabla na wiosne a nawet raczej sie zmocnila:) Wiecej szans dla mlodziezy powino dac spodziwany efekt.
Faktycznie z Go¶cibi± nie jest a¿ tak ¼le. Co do R±czki, to zostaje w Dalinie. Oficjalnie mówi siê te¿ o przej¶ciu Hejmo z Krzeszowic i ¦wierczyñskiego. Natomiast klub prawdopodobnie opu¶ci Bodzioch i przejdzie do Mogilan...Je¿eli Zaj±c odejdzie, to pozyskanie Bodziocha jest najlepszym rozwi±zaniem...:|
Sebastian Hajduk w Unii Tarnów :)
Z Nieciecz± trenujê £ukasz Chrobak, który obecnie szuka nowego pracodawcy. Co z tego wyniknie przekonamy sie w najbli¿szych dniach?(tygodniach) ?
Chrobak jest w Niecieczy, ale to nic im nie da ;)
do umiejêtno¶ci Hajdiego nikogo raczej przekonywac nie trzeba: http://pl.youtube.com/watch?v=rdg1IvHB4BY
SergioRamos
01-12-2008, 18:10
W Puszczy oprócz Sendorka (który defacto trenowac zacznie od przyszlego tygodnia) transferów nie widaæ i nic nie wskazuje na to ¿e bêd±. S± wzmocnienia, kontuzje wyleczyli Zbigniew Mazur (nie gra³ ca³a runde) i Jacek Morawiec (który wraca do gry po 1,5 rocznej przerwie spowodowanej ciezka kontuzja). Na wylocie s± dwaj zawodnicy :( niestety Jaros³aw Trybuch i Daniel Rosiek
Jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze miedzy klubami Unii a Glinikiem dojdzie do zamiany. Do Gorlic mia³by trafiæ czarnoskóry napastnik Alberta Asseh, w zamian Jaskó³ki dosta³yby utalentowanego bramkarza Tomasza Libera.
SergioRamos
01-26-2008, 14:04
Pierwszy trening w Puszczy ma za sob± bardzo dobrze znany w ma³opolsce zawodnik, który wraca do Polski z do¶æ ''egzotycznej'' ligi... ;) czy¿by nareszcie wzmocnienie :D
Goscibia po dobrym meczu zremisowala wczoraj w sparingu w skotnikaz z ME Wisla krakow 2-2... dla goscibi W±s i morawski.
O to widze, ze z Goscibia nie jest jednak tak zle skoro Morawski i W±s zostaj±!!!
Zobaczymy co poka¿± na hali w weekend:D
SergioRamos
01-31-2008, 21:16
Rafa³ Kwieciñski to zawodnik który na 99% bêdzie gra³ na wiosnê w Puszczy i w sobote wyjedzie z zespo³em na obóz. Od ¶rody w Niepo³omicach trenuje równie¿ obroñca m³odzie¿owej dru¿yny Cracovii Jakub Juraszek.
SergioRamos
02-02-2008, 17:24
Dzisiaj na sztucznym boisku Hutnika Kraków, Puszcza rozegra³a swój pierwszy sparing. Przeciwnik Sparta Kazimierza Wielka (4 miejsce w okrêgówce ¶wietokrzyskiej). Wynik 11:1 dla Puszczy
Sk³ad Puszczy:
pierwsze 45' Kwedyczenko - Dziuba, Atanaskovic, Kostera, P.Morawski - Kusia, Bernas, M.Morawski, Filipczak - Kmak, Dutka
46'-90' Zachariasz - Morawiec, Juraszek, Orzechowski, Dziuba - Kwieciñski, Filipczak, Lewiñski, Kornio - Najder, W³odarczyk
Bramki: cztery Najder, trzy Kmak, dwie Dutka i po jednej Filipczak i Kusia
SergioRamos
02-09-2008, 17:46
PP sztuczne boisko Hutnika. Godzin 12.00
Puszcza Niepo³omice - Hutnik Kraków 6:0(2:0)
Puszcza: Kwedyczenko - Dziuba(46'Morawiec), Kostera, Orzechowski, P.Morawski - M.Morawski, Filipczak(65' Lewiñski), Kusia(75'Kornio), Bernas - Kmak, Dutka(65'Najder)
Kmak trzy, Kusia dwie (jedna z karnego), Bernas
Orzechowski (nie wykorzysta³ karnego)
Unia narazie gra³a z wy¿ej notowanymi rywalami... na S³owacji trzy pora¿ki, a w Polsce: z Okocimskim 2-2, Kmit± 3-3, i pierwszym sparingpartnerem z IV ligi - Siark± 1-3. Z Unii odszed³ Asseh, doszli Hajduk, £.Bartkowski, blisko jest Libera, testowany jest P. Ryñski z KSZO i ma pojawiæ sie jeszcze jaki¶ obroñca.
a tak na marginesie...
http://pl.youtube.com/watch?v=2LMw8Q1Xzbc
http://pl.youtube.com/watch?v=xLxED70pKRo
2 liga musi byæ ;)
Unia Tarnów pozyska³a kolejnego napastnika. Jest nim m³ody, 23-letni Przemys³aw Ryñski. Wychowanek UKS SMS £ód¼ wystêpowa³ w Wiernej Ma³ogoszcz, Powi¶lance Lipsko, KS Parady¿, obecnie jest zawodnikiem KSZO Ostrowiec ¦wiêtokrzyski, do Tarnowa zosta³ wypo¿yczony na rundê wiosenn±. Na swoim koncie ma wystêp trzech meczach w I lidze.
wiecej na www.zksunia.tarnow.pl
Cos mi sie nie wydaje zeby z dalinem trenowal Swierczynski skoro przeszedl do LKS Czaniec (informacja na stronie glownej) gdzie w pierwszym sparingu doznal kontuzji;/;/
Tomasz Libera zawodnikiem Unii Tarnów. By³y bramkarz Glinika zosta³ wypo¿yczony do koñca sezonu.
wiêcej na www.zksunia.tarnow.pl
a tak po za tym:
http://pl.youtube.com/watch?v=Xc5Thp886EI
dalin-okocimski 0-3 bardzo s³aba jedna i druga po³owa meczu ,panie trenerze nie zwalaæ winy na m³odych bo w pierwszej po³owie gra³o ich trzech a w drugiej czterech.
Ta trenerka pana przeros³a a my pana rozliczymy po pierwszych meczach.
dziekujê.
mam pytanie... czy po przerwie cala ''11'' Dalinu z pierwszej polowy zeszla a na boisko w drugiej wybiegl inny sklad? bo troche mnie dziwia 3 stracone bramki w 2 odslonie...
"DALINOWIEC"-? -piszesz jakie¶ bzdury z tym Swierczyñskim masz nie aktualne wiadomo¶ci widaæ ¿e nie by³e¶ na ¿adnym meczu kontrolnym.
Podobnie jak w twoich postach dot frekwencji na meczach Dalinu ,ja jestem na ich meczach wyjazdowych prawie zawsze od oko³o 15-tu lat i nie widzia³em nigdy wiêcej kibiców jak co najwyzej dwudziestu.
Nie mam do ciebie pretensji o fantazjê ale dobrze by by³o pisaæ prawdê oraz przej¶æ do konkretnych czynów,chcê powiedzieæ jak masz paczkê to wychod¿cie na trybuny,bo w tej rundzie Dalinowi bedzie potrzebne takie wsparcie Oj bêdzie.
dziêkuje
Nie piszê bzdur, ale piszê, to co mówi³ sam trener Hajduk w wywiadzie dla lokalnej gazety. Z tego co mi wiadomo, to podobno Hutnik chcia³ chore pieni±dze za niego i w koñcu poszed³ do Czañca. Co do tego wsparcia to faktycznie chyba siê przyda, bo z tego co widzê, to nie wygl±da to dobrze. Nie nale¿y siê sugerowaæ sparingami, ale je¿eli tak by to mia³o wygl±daæ po awansie z pierwszego miejsca, to mo¿e lepiej pograæ w nowej III lidze na równi z innymi, ni¿ walczyæ o utrzymanie w II lidze. Zobaczymy jak to bêdzie na wiosnê. Mam nadziejê, ¿e co¶ z tego wyjdzie. Zostali prawie wszyscy, wiêc tutaj Dalin mo¿e mieæ przewagê w kwestii zgrania. Widzia³em, ¿e Unia i Puszcza siê do¶æ solidnie wzmacniaj±. Teraz trzeba czekaæ na pierwszy mecz. :)
SergioRamos
03-01-2008, 02:21
Co do Puszczy to zgranie chyba nie bêdzie takie konieczne... doszli tylko Kwieciñski i Morawiec( powrot po kontuzji) wiecej nie ma zmiañ kadrowych lecz po tym co widzialem na sparingach na sztucznej murawie zmieni³a sie gra i to na lepsze. Szykuje sie ciekawa wiosna :D oby do ostatniej kolejki
Sobota Dalin -Czaniec 2:2 podobno niez³y mecz mimo fatalnego stanu boiska i fatalnych sêdziów.
£udu dubu £ubu dubu niech nam ¿yje prezes klubu niech ¿yje nam -to ja Prezesie Maro.-mówi± ¿e wygrali mecz bo nie by³o MNIE pana Prezesa i Rapiego.
Panie prezesie to chyba m³odzi.
Mam rozumieæ, ¿e jeste¶ zawodnikiem Dalinu seniorów? Maro...Znam tam tylko jednego Marka :P
Wczoraj Unia nie rozegra³a sparingu z Resovi±, gdy¿ pi³karze musieli zd±¿yæ na prezentacjê!
Oko³o 1 000 osób w tym 250 m³yn.
wiêcej(w tym filmiki ;) ):
http://www.zksunia.tarnow.pl/index.php?kat=full&tm=2008-03-04_23:29
SergioRamos
03-15-2008, 11:14
No to zaczynamy runde wiosenn± :D Puszcza jedzie do Su³kowic po nie gorszy wynik ni¿ w zesz³ej rundzie. Zobaczymy jak to bêdzie, liczê na dobr± gre co najmniej taka jak w sparingach
zaraz spadam na meczyk do sulkowic... wroce to wkleje wyniczek :P
1-1 niezly mecz :) Chodz po Puszczy spodziewalem sie czegos lepszego...
a jak Dalin wyszedl ?
co to za wyniki?? czo³ówka tabeli traci pkt na starcie?
zobaczymy jak jutro lider sobie poradzi na bardzo ciêzkim terenie! ?
Nieciecza - Tarnów 1-1? patrzac na nazwy ciêzko uwierzyc, patrz±c na sk³ady wynik mozna przyjac ze spokojem...
1 kolejka przyniosla moim zdaniem niespodzianki... nie spodziewalem sie ze druzyny z czolowki straca punkty ale to swiadczy ze w tej lidze moze byc roznie