Zobacz pełną wersję : hej szreniawa koszyce
sa tutaj moze kibice z koszyc???????????pozdrawiam
to Wy tam macie internet :D:D:D:D
HAHAHAHAHAHA,dobre to było!!
a tam dobre odrazu :P ja tylko grzecznie zapytałem :D:D:D:D
a zaraz co to sa Sledziejowice????gdzie to wogole jest??????
"to Wy tam macie internet "
Tomek jesteś the best :)
a zaraz co to sa Sledziejowice????gdzie to wogole jest??????
bobik wiem, że Cie zawiode..ale musze to napisać!!!
Ja nie jestem ze Śledziejowic tylko z Wieliczki. A wiesz co to kopalnia soli ?????
pozdro ;)
bobik wiem, że Cie zawiode..ale musze to napisać!!!
Ja nie jestem ze Śledziejowic tylko z Wieliczki. A wiesz co to kopalnia soli ?????
pozdro ;)
Tony to po co wypisujesz takie bzdety a teraz mowisz ze ty jestes z Wieliczki to co juz nie przyznajesz sie do tych Sledzi??taki kibic z ciebie!!!!!!!to ty jestes dupa nie kibic!!pozdr
Tony to po co wypisujesz takie bzdety a teraz mowisz ze ty jestes z Wieliczki to co juz nie przyznajesz sie do tych Sledzi??taki kibic z ciebie!!!!!!!to ty jestes dupa nie kibic!!pozdr
Dupa to jesteś ty matołku...gdzie i kiedy napisałem, że jestem kibicem Śledziejowic ??????? Dla twojej wiadomości jestem KIBICEM WISŁY KRAKÓW i tylko tej drużynie pozostaje wierny od kąd tylko zaczołem interesować się piłką, a to że mam w opisie www.sledziejowice.pl to tylko dlatego, że tam gram i redaguję ich stronę....dotarło czy mam przeliterować :)
Dupa to jesteś ty matołku...gdzie i kiedy napisałem, że jestem kibicem Śledziejowic ??????? Dla twojej wiadomości jestem KIBICEM WISŁY KRAKÓW i tylko tej drużynie pozostaje wierny od kąd tylko zaczołem interesować się piłką, a to że mam w opisie www.sledziejowice.pl to tylko dlatego, że tam gram i redaguję ich stronę....dotarło czy mam przeliterować :)
matolku to mozesz sobie powiedziec do kolegow z.....psiarni ciekawe czy byles choc raz na meczu wisly ty papierowy kibicu w wiekszosci takich tam macie co nie wiedza gdzie stadion jest ale wielcy fani!!!!!!!
Tony nie dyskutuj z nawiedzonym bo on nie dorasta do poziomu tego forum,najlepiej nie otwierajmy tego tematu.
...ciekawe czy byles choc raz na meczu wisly ty papierowy kibicu w wiekszosci takich tam macie co nie wiedza gdzie stadion jest ale wielcy fani!!!!!!!
i znowu cie matołku muszę rozczarować, bo tak sie dziwnie składa, że chodzę na meczę :)
Tony nie dyskutuj z nawiedzonym bo on nie dorasta do poziomu tego forum,najlepiej nie otwierajmy tego tematu.
Tur masz 100% racji :)
AroSKH'05
09-16-2007, 18:23
naturalnie że są tu kibice Szreniawy Koszyce
i znowu cie matołku muszę rozczarować, bo tak sie dziwnie składa, że chodzę na meczę :)
osiolku nie pisze sie meczę tylko mecze
w ciagu 5 lat spuścił 5 drużyn
jak jestes taki obeznany to powiedz jakich 5 druzyn?
Spytaj Jerzego gdzie ostatnio pacował może sie przyzna
Ale trzeba przyznać ze to swietny trener/menadzer ,wyniki to potwierdzaja nie CV
JERZY pamietaj jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz
Tobie nie idzie od lat 80tych
voice masz wiadomosc
bobik jakie masz powiązania z klubem? Może chcielibyście zagrac na wiosne sparing z Wiarusami (juniorzy)? jesli tak to pisz na poczte pawelzabickipk@interia.pl
witam wszystkich dawno mnie nie bylo powiem wam ze szreniawa szykuje wzmocnienia!!!!!!!!!!
no topochwalsie jakie te wzmocnienia jakie ubytki:)
z tego co pamiętam wzmocnienia były też z początkiem sezonu i jakoś nie pomogły :)
bo te wzmocnienia sa szykowane na A klase, zeby nie poleciec jeszcze nizej:D:D
bo te wzmocnienia sa szykowane na A klase, zeby nie poleciec jeszcze nizej:D:D
....................:))
jakis ty dowciapny tony mysl lepiej o swoich sledziach
A co tu myslec??? W tabeli nie jest zle, jakies nowe twarze pewnie sie pojawia wiec mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepiej...a co do szreniawy to te cale 7!!!pkt. stawia ja w bardzo komfortowej sytuacji w walce o podium z Pogonia Miechow i Sokolem Kocmyrzow.
Bobik jkaies konkrety odnosnie wzmocnien??
Zgadzamsie ze druzynka byla robionana aklase nie na okregowke, ale i takna awans tochyba za malobylo skoro w okregowce ciezko
Bobik jkaies konkrety odnosnie wzmocnien??(...)
Gingers cos Ty taki napalony na te transfery??? Druzyny dopiero zaczynaja treningi po przerwie, a Ty bys juz pewnie chcial znac kadry wszystkich ekip..a najlepiej jeszcze jakby Ci podali wyjsciowe "11" na pierwszy mecz. Poczekaj cierpliwie, a wszystkiego sie dowiesz. Zreszta najwiecej jak zwykle bedzie sie dzialo w lutym.
pocoloco99
01-14-2008, 00:04
A co tu myslec??? W tabeli nie jest zle, jakies nowe twarze pewnie sie pojawia wiec mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepiej...a co do szreniawy to te cale 7!!!pkt. stawia ja w bardzo komfortowej sytuacji w walce o podium z Pogonia Miechow i Sokolem Kocmyrzow.
no jesli chodzi o Pogoń to bedzie lepiej raczej niz na jesien ;)
e tam napalony:P ciekaw jestem poprsotu.... aw koszycach znam temat od drugiej storny wiec jestem ciekaw co sie mowi w otoczeniu klubu:)
gingers to sa dopiero przymiarki ale mowi sie ze odejda gilski augustyn ale jeszcze nie wiadomo natomiast bramkarzem serafinem interesuje sie podobno pogon skotniki a odnosnie wzmocnien jest 3 zawodnikow z 5 ligi tarnowskiej i podobno 3 z krakowskiej 6 ligi konkretow jeszcze nie zdradze wiesz o co chodzi
Augustyn... ten wspaniały zawodnik, którego wychwalaliście na początku sezonu ? no proszę... i on odejdzie a na jego miejsce będą wzmocnienia ? a przecież tak dobrze grał.... :P i wcale nie jestem złośliwa... :) zresztą z tego co widzę to odchodzą wzmocnienia z rudny jesiennej :) no ale jak się nie sprawdzili... coż... :P
Czyżby Szreniawa podzieliła losy Iskry Krzęcin??
cos ten nasz bobiczek zamilkl...
pzdr.
cos ten nasz bobiczek zamilkl...
pzdr.
czesc tony no widzisz tak to jest jak kilku nieodpowiednich ludzi chce dzialac w pilce...
kilku nieodpowiedizlany ludzi??
Juz wiadomo co z druzynka??
tiaaaa :) fantastyczna drużynka z fantastycznym zarządem i fantastycznymi wzmocnieniami...
bobik ale i tak życzę powodzenia w utrzymaniu drużyny....
pozdr...
hahahahhahahaha tony wymiatasz