PDA

Zobacz pe³n± wersjê : Frekwencja na meczach Dalinu

Filips
10-20-2007, 20:28
Powiem szczerze jestem zdziwiony Dalin jest 2 dru¿yn± 4 ligi a na mecze przychodzi maksymalnie do 250 kibiców niewiem co jest moze kto¶ zna odpowiedz na to pytanie,przeciez myslenice to nie ma³e miasto a dru¿yna naprawde gra ciekawie.Na meczach z Popradem,Go¶cibi± by³o 400 osó[B] a teraz to mniej przychodzi mo¿e wy wiecie co jest grane.Pozdtrawiam

betson
10-21-2007, 11:57
Kiedy sezon siê zaczyna³ by³o lato i zdecydowanie lepsze warunki. Teraz nasta³a jesieñ, zimno i do tego ceny za bilety(6z³ i 3z³ ulgowy) dstraszaj± kibiców. Zawsze pod koniec rundy jesiennej by³ najmniej ludzi na meczach. Mam nadziejê, ¿e w meczu z Uni± to siê zmieni, ale patrz±c obiektywnie, to uwa¿am, ¿e wiêcej kibiców przyjedzie z Tarnowa. A co do ludzi z My¶lenic, to na tym spotkaniu stawi± siê pewnie dzieciaki trzymaj±ce za Wis³± z jej szalikami, ¿eby pokazac jacy to oni nie s± kibice...Ale i tak w sobotê wygra Dalin :)

Filips
10-21-2007, 12:09
A ile wynosi cena za bilet 6z³? pewnie w 3lidze bedzie wiecej chodzilo

bialozielony
10-22-2007, 00:16
6 z³otych za ogl±danie IV ligowców to zdecydowanie za du¿o , awans do III ligi raczej tej sytuacji nie zmieni ( w sumie co to za awans , skoro i tak pozostaje to IV szczebel (bêdzie Orange Ekstraklasa , 1 liga (obecna 2) , 2 liga(obecna 3) ,3 (dru¿yny z 4 ligi miejsc 2-6(7) itp. Wiadome III liga brzmi lepiej i najbardziej siê obawiam ze ceny biletów te¿ mog± pój¶æ w górê , wiêc frekwencja dalej pozostanie bardzo s³aba

audi
10-22-2007, 13:43
Mysleniccy kibole to wie¶niaki , nie maj± pojêcia o prawdziwym "dopingu" -wiecznie s± nar±bani.

betson
10-22-2007, 17:52
Tutaj na mecze chodz± ludzie starsi, bo reszta z regu³y jest w tym czasie na meczu Wis³y...niestety.

Filips
10-27-2007, 20:42
Jak by³o na meczu z Uni± i jaka by³a frekfencja i co siê dzia³o na trybunach.Prosze o odpowiedz

Unia
11-01-2007, 23:18
narzekacie... w Tarnowie niegdy¶ bilety by³y po 5 i 10 z³, to dopiero by³ szok.

Filips
12-02-2007, 21:14
Tak tyle ¿e jak Dalin awansuje to bedzie w terazniejszej 3lidze i bedzie sie mierzy³ z zespo³ami pokroju Kszo i Górnik £êczna a wtedy nie wierze ze wiary nie bedzie na takich meczach.Pamietam rok 2000 jak Dalin gra³ w 3lidze i na meczach by³o po 1000 nawet wiecej osób.Wy¿sza liga napewno przyci±gnie ludzi.Kto my¶li podobnie jak Ja?

Kajak
12-02-2007, 23:16
We¼, na Go¶cibi s± bilety tylko i wy³acznie po 7 z³ a za tak± gre jak ostatnio prezentuj± nasi zawodnicy 1 z³ bym nie zap³aci³... Dobrze ze juniorzy maj± za free wejscie...

bialozielony
12-03-2007, 20:58
zazwyczaj to wyniki przyci±gaj± widzów , je¶li Dalin bêdzie przegrywa³ mecz za mecz lub spoczywa³ w dolnej czê¶ci tabeli , to w±tpie by co¶ siê zmieni³o...

Jaroszy
12-03-2007, 21:58
Tak tyle ¿e jak Dalin awansuje to bedzie w terazniejszej 3lidze i bedzie sie mierzy³ z zespo³ami pokroju Kszo i Górnik £êczna a wtedy nie wierze ze wiary nie bedzie na takich meczach.Pamietam rok 2000 jak Dalin gra³ w 3lidze i na meczach by³o po 1000 nawet wiecej osób.Wy¿sza liga napewno przyci±gnie ludzi.Kto my¶li podobnie jak Ja?

pamiêtam te czasy, swego czasu na meczu Dalinu z Karpatami by³o 1700 ludzi.

Dalinowiec
02-24-2008, 17:41
ja pamientam jeszcze jakies 10 lat temu jak bylem pierwszy raz na meczu z sandecja... to praktycznie nie bylo gdzie usiasc

SZAJBA
02-24-2008, 18:30
A ja wam powiem, ¿e u nas w Dobczycach bilet na mecz Raby kosztuje 5 z³ :| ( A KLASA )

SZAJBA
02-24-2008, 22:50
No ja te¿ nie mam tego problemu :D

SZAJBA
02-24-2008, 23:51
heh. Oczywi¶cie ¿yczê Wam awansu ! Oj jakbym chcia³ ¿eby jeszcze kiedy¶ by³ mecz przyja¼ni : RABA - DALIN :D

Rudy
02-25-2008, 09:46
Hehe fajne byl bylo RABA-Dalin w Dobczychach 700 osob na trybunach wspolny doping...

...mo¿e kiedy¶...

Dalinowiec
02-25-2008, 10:49
heh. Oczywi¶cie ¿yczê Wam awansu ! Oj jakbym chcia³ ¿eby jeszcze kiedy¶ by³ mecz przyja¼ni : RABA - DALIN :D

co do awansu latwo nie bedzie... no ale juz w jeseni pokazali ze stac ich na wiele... Raba-Dalin no czemu nie :P i frekwencja by dopisala i jakis doping moglby byc :D

KSD4
02-28-2008, 16:13
co do awansu latwo nie bedzie... no ale juz w jeseni pokazali ze stac ich na wiele... Raba-Dalin no czemu nie :P i frekwencja by dopisala i jakis doping moglby byc :D

wie ktos moze czy na ta runde beda obnizki biletow albo cos w tym stylu? bo przydaloby sie zeby byla frekwencja na trybunach... a w jesieni takowej raczej nie bylo.

QQQ12
04-26-2008, 21:43
POWIEM TAK!!!!faktycznie frekwencja fatalna jak na ta lige ale tu pokutuja wczesniejsze lata kiedy malo chlopakow z my¶lenic gra³o!!NIE TYLKO MECZE WISLY WIELE OSÓB TAK JAK JA CHODZ¡ NA OR£A!!!na A klasê ale graj± tam ludzie których doskonale znam i to jest fajne!!NA DAlin tez chodzê i co do ceny biletów nie mam zastrze¿eñ!!to normalka!!a swoj± drog± to powinno sie tak ustalac mecze zeby nie bylo o tej samej porze w jednym mie¶cie 2 spotkan bo wiele osób ma ochotê zobaczyæ DALIN w 4 lidze jak i chlopakow z OR³a w A klasie!!!

Filips
04-27-2008, 00:46
Nie rozumie to wy wolicie chodziæ na or³a tylko dlatego ze graj± tam wasi znajomi to nie logiczne Dalin ma pake w prawdzie pewnie ma³o wszych znajomych ale to jest paka a o rze³ co becaluje w a klasie bez mo¿liwo¶æi awansu a Dalin ma szanse na po¿±dny awans i ta dró¿yna powinna sie liczyæ w my¶lenicach

Filips
04-27-2008, 00:50
Nie rozumiê takiego podejscia do rzeczy to nie leps¿a po¿±dna drózyna z tradycj± ni¿ orze³ bez tradycji graj±cy w a klasie który nie meirzy w awans tylko w ¶rodek tabeli.Powiedzmy sobie strzeze Dalin powinien byæ t± dró¿yn± na ktor± chodz± ca³e rodziny i wogóle ma po¿±dny stadionik i po¿±dn± dro¿yne

Filips
04-27-2008, 00:53
oj dziwi mnie to musze przyznaæ bo co z tego ¿e w Dalinie gra ma³o my¶lenicaan jako¶ w mogilanach gra ma³o ch³opców z mogilan a przychodz± ca³e rodziny na mecz z 300osób minimum a to wie¶ 2000 co porównywaæ do 17 000my¶lenic oj ludzie ludzie

DiaboLLo
04-27-2008, 13:18
Jak masz takie bzdury pisaæ, to siê lepiej nie wypowiadaj. Piszesz, ¿e na Or³a nie warto chodziæ, bo gra w A klasie i jest dru¿yn± bez tradycji? Za to Dalin to tak ¶wietny klub z tradycjami, ¿e graj± przy pustych trybunach bez jakichkolwiek emocji i dopingu. ¯al Wam dupê ¶ciska, ¿e na Orle jest lepsza atmosfera ni¿ na Dalinie i gdybym sam mia³ wybieraæ, czy pój¶æ na Dalin, czy na Orze³ w tym samym czasie, wybra³bym Orze³, bo tam doping jest lepszy i naprawdê ¶wietnie siê gra i ogl±da mecz w takiej atmosferze. :rolleyes:

bialozielony
04-27-2008, 13:53
Ju¿ wcze¶niej mia³em to napisaæ , ale czeka³em jak kto¶ pierwszy to zrobi .... To co filips ¿e¶ napisa³ , to wiêkszej g³upoty i ¿enady nie widzia³em ...w ogole no coments , bo te trzy posty strasznie ra¿± w oczy

Unia
04-27-2008, 16:03
Tak swoj± drog± jakiej frekwencji spodziewacie siê w 4 lidze?? Wprawdzie s± wyj±tki, gdy s± jakie¶ derby czy mecze szlagierowe jak z udzia³em Zawiaszy Bydgoszcz, Pogoni Szczecin, Olimpi Grudzi±z, czy niektóre mecze w lidze ¶l±skiej, podkarpackiej, ale normalnie frekwecncja to kilkaset osób. (100-600)

QQQ12
04-28-2008, 00:53
JA wam powiem tak!!!poziom 4 ligi (bez obrazy) nie powala na kolana!!!chodzê na Dalin od dawna jestem z My¶lenic kibicujê im by³em ostatnio na Go¶cibi i w tym samym dniu by³ mecz Raby z Or³em i muszê powiedziec ¿e to tak strasznie poziomem nie odstawa³o!!!PRzykro mi ale tak± mamy t± nasz± pi³kê ro¿nica jest taka ¿e ci moi kumple co o nich piszê ¿e graj± w Orle.kopi± sobie za darmo i to jest ok.A kibic ma prawo wyboru!!!bo jak kto¶ lubi pi³kê to nie ma róznicy w jakim wydaniu ja bedzie ogl±da³.Dla kibica 2ligi 4 to te¿ ¶mieszna sprawa je¿eli my¶leæ takimi kategoriami!!!PI£KA JEST UNIWERSALNA!!!i to w niej jest najpiêkniejsze

QQQ12
04-28-2008, 00:59
Jak chodzi o TRadycjê to Orze³ ma juz 60 lat!!Wiêc te¿ jaka¶ jest i kiedys by³y derby w My¶lenicach i te¿ na nie chodzi³o du¿o osób!!W takim mie¶cie Zzawsze 1wsza dru¿yna musi grac wy¿ej (takie pó³ zawodowstwo)jak Dalin a 2ga (amatorska)te¿ ma prawo bytu parê lig ni¿ej jak Orze³ i jest ok a swoja drog± zawodnicy Or³a i Dalinu w wiekszo¶ci te¿ sie znaj± i jest ok.
NIE WIEM NATOMIAST JAK¡ MOGILANY MAJA TRADYCJÊ ?????JAKI¦ KOLE¦ NAPOMPOWA£ KAS¡ SZTUCZNIE KLUBIK I KUPI£ ZAWODNIKÓW DO GRANIA-JEST PRZYWI¡ZANIE DO TRADYCJI I DO KLUBU!!!!

KSD4
04-30-2008, 15:56
heh mogilany... klub praktycznie zlozony z zawodnikow z poza moglian i bliskich okolic... graja tam zawodnicy ktorzy wystepowali kiedys w 3, 4 lidze m.in w dalinie... a wracajac do wczesniejszej dyskusji mysle ze powinno ukladac sie terminarz tak aby mecze orla i dalinu sie nie pokrywaly sam chetnie obejzalbym spotkania orla zwlaszcza ze teraz wstawiona jest trybuna... fajnie byloby jakby na dalinie dopisywala frekwencja znacznie wieksza niz teraz... na mecze przychodzi ok. 200-300 osob a "od swieta" moze troche wiecej...w druzynie teraz jest sporo znajomych twarzy nie tak jak to bylo jeszcze kilka lat temu... ale nie potrafie odpowiedziec na pytanie czemu tak niewielka ilosc kibicow oglada mecz dalinu pozdro;)

Cucu
04-30-2008, 21:05
Dalin My¶lenice - Tuchovia Tuchów 1;1

gammorin
04-30-2008, 23:26
Poziom sêdziowania na meczu Dalinu z Tuchowi± osi±gn±³ mistrzostwo...

Filips
05-01-2008, 23:50
Dalin jak widaæ jest to chyba jedyny w Polsce klub walcz±cy o awans bez zorganizowanej grupy kibiców(chodzi mi o doping).Mnie to bardzo dziwi i napewno nie tylko mnie.Prosze o opinie na temat mojego posta.Pozdrawiam

gammorin
05-02-2008, 01:04
Na meczu z Garbarni± 10 maja, ponoæ ma ju¿ byæ zorganizowany doping :) Powstaje/powsta³o: "Stowarzyszenie Kibiców Dalinu My¶lenice".

bialozielony
05-02-2008, 09:49
Tak trzeba tam byæ , razem nam siê uda hehehehe
http://pl.youtube.com/watch?v=0_tLzdljDo0 :D :P

betson
05-02-2008, 11:35
Oby to nie by³ taki doping jak na meczu z Nieciecz±. Z tego co widzia³em i s³ysza³em to wszystkie przy¶piewki by³y zjechane z meczów siatkarek. Mam nadziejê, ¿e to siê zmieni, bo to by³a totalna wpadka...

Jest organizowany jaki¶ wyjazd do Gorlic?

Unia
05-03-2008, 10:54
Je¿eli tak to czekamy na mecz gigantów w Tarnowie 31 maja !! ;)

Cucu
05-03-2008, 11:24
mistrzostwo sêdziowania?? by³em na tym meczu i jak s±dzisz ten faul w drugiej po³owie napewno nie by³ zaliczaj±cy sie do czerwonej kartki a sêdzia pokaza³ czerwon± karte a nie zó³t± i jeszcze mam uwagi do sêdziego bocznego od strony kibiców bo nie tylko ja zauwayzy³em sêdzia poprostu ,, Zaspa³ Sobie'' w akcjach co by³ spalony.Moim zdaniem w zadnej lidze ani klasie nie powinno miec takie sytuacje miejsca ale w 4 lidze??? Co Wy o Tym myslicie ?? Szkoda mi by³o Daliniu w Ostatnim meczu z ?Tuchovi± 1;1

KSD4
05-03-2008, 11:51
niedawno bardzo podobnie jak hejmo sfaulowalem na meczu zawodnika... sedzia nawet nie mial zamiaru dawac mi czerwonej kartki tylko po prostu zolta... moim zdaniem ten faul nie kwalifikowal sie na "wylot z boiska" no ale coz... trzeba oczekiwac zwyciestw w najblizszych spotkaniach, mecz dalin-tuchovia to juz przeszlosc trzeba zeby zawodnicy skupili sie na tych najwazniejszych i liczyc na to ze im sie uda :) pzdr

Filips
05-04-2008, 19:44
Moim zdaniem nie mo¿e tak byc aby zespó³ walcz±cy o 2lige i to jeszcze lider(chodzi mi oczywi¶æie o Dalin)nie mial dopingu i malo ludzi przychodzi na mecze.To jest poprostu nie dopomy¶lenia.W ¿adnej z 4lig nie ma tak aby czo³owe dróó¿yny nie by³y wspomagane dopingiem,nawet w mniejszych miastach nawet wioskach jest po¿±dny doping.Moim zdaniem trzeba pomóc dró¿ynie wejsc do tej 2ligi to bedzie naprawde ogromny sukces promocja dla samego miasta my¶lenice.Trzeba zdawaæ sobie sprawe ¿e ma sie po¿adn± dró¿yne w mie¶cie która ma dobry sk³ad i widaæ ze gra.A na mecze przychodzi góra 300osób no dajcie spokój i to jeszcze dopingu zero.ludzie to przecie¿ 4liga i to czo³ówka mo¿e byæ 3 potrzeba kibiców a my¶le ¿e my¶lenice maj± potencja³ tylko trzeba wejsc w ten tryb kibicowski.Pozdrawiam

KSD4
05-04-2008, 20:20
no to jak masz jakas ekipe lub kolegow ktorzy mysla podobnie jak ty to wbijajcie na trybuny i zrobcie doping... ;) do tego dolaczy sie siatkarski jak narazie SKDM i powien byc git bo byloby was ok. 20 pozdro

Filips
05-20-2008, 11:18
Ja my¶le ¿e jest kilka przyczyn tego ¿e w My¶lenicach aktualnie ma³o ludzi chodzi na Dalin.Po 1 kiedy¶ w 5lidze by³ sezon za darmo i ludzie sie przyzwyczaili i teraz im siê nie chce p³aciæ,czym akurat sie dziwiê bo 6zl to nie du¿o z wa¿ywszy ile dziennie niektózy a takich jest du¿o wydaj± na fajki i alkohol.
po 2 wypowied¿ przed t± rund± trenera hajduka cyt"Chcemy obroniæ 2miejsce" To by³a dziwna wypowiedz skoro Dalin mia³ tylko 2 punkty straty do lidera czyli Uni Tarnów.
Po 3.Ludzie czekaj± a¿ przejd± sie na mecze w 2lidze bo czwartej im siê nei chce ogl±daæ
Po4.Nierówne mecze Dalinu. Ja znalaz³em 4argumenty,mo¿e kto¶ znajdzie ich wiecej,moze kto¶ siê ze mn± zgodzi.Zapraszam do dyskusji

lysybyk
05-20-2008, 13:39
Filips co najmniej trzy te twoje argumenty s± bezsensu - na stadionie musi byæ atmosfera i to wytworzona przede wszystkim przez m³odych trzezwych kibiców a nie tylko to smêtolenie i cukrowanie kazdemu przez komentatora "cichego" czy tylko ten be³kot i wymachiwanie szalikim ci±gle na kazdym meczu zarypanych dwóch fanów z dolnego.

KSD4
05-20-2008, 15:18
niektorym sie odechciewa chodzic na mecze jak z trybun slysza hasla "sedzia ty klarnecie" badz jezeli zawodnik kiwa sie i straci pilke to od razu "wazyliana"... mnie osobiscie te hasla smiesza i gdy jest nieciekawy mecz to te teksty nadaja mu kolorystyki :P a tak powaznie w mce moglaby sie znalesc jakas zorganizowana grupa kibicow (wiele osob z mce jezdzi na wisly, jest skdm) tylko gdyby tych parunastu chlopakow wyszlo z dopingiem na trybuny to mysle ze zaczeloby sie to rozkrecac poniewaz na pewno inni kibice dolaczyliby do tej grupy i mozna by bylo sluchac dosyc glosnych przyspiewek... jakies 10 lat temu dalin mial sporo kibicow dopingujacych... pamietam jeszcze jak przychodzilem na pierwsze mecze w swoim zyciu to bylo slychac doping... nawet moj byly trener opowiadal mi jak kiedys mieli zorganizowana grupe kibicow wyjezdzajacych na wyjazdy (widzialem nawet zdjecia z trybun) moze kiedys powroca tamte czasy pozdro;)

Hitmanskdm
05-24-2008, 21:56
Po pierwsze witam wszystkich kibiców :)

Ta informacja mo¿e Was ucieszyc :)

Rozpoczêli¶my rozmowy z zarz±dem na temat dopingu na meczach pi³ki no¿nej Dalinu. Chcemy siê tym zaj±c i zorganizowac co¶ na trybunach. Od razu zastrzegamy, ¿e nie mamy nic wspólnego z grup± pijanych "kibiców" z dotychczasowych meczów. Pierwszy , oby lepszy, doping chcemy zorganizowac podczas ostatniego meczu z Puszcz±. Serdecznie wszystkich zapraszamy do wspólnego, NORMALNEGO dopingu. Niektórzy bêd± pyta gdzie byli¶my wcze¶niej, ale lepiej pó¼no ni¿ wcale. MAmy nadziejê, ¿e co¶ z tego wyjdzie poniewa¿ mamy lekkie do¶wiadczenie z meczów siatkówki. Oczywi¶cie bêdziemy dzia³ac jako zorganizowana grupa kibiców pod nazw± SKDM (nied³ugo oficjalnie zarejestrowany :) ) Jeszcze raz ZAPRASZAMY :)

betson
05-24-2008, 22:06
No nareszcie co¶ siê dzieje. Fajnie by by³o widzieæ wreszcie jaki¶ zorganizowany doping na trybunach i mo¿e kiedy¶ na meczach wyjazdowych. Tylko, ¿e te przy¶piewki z meczów siatkarek nie pasuj± zupe³nie do oprawy spotkañ pi³ki no¿nej. Mo¿na poszukaæ jakie¶ fajne przy¶piewki innych zespo³ów i troszeczkê pozmieniaæ. :) Szkoda, ¿e dopiero teraz co¶ takiego powstaje. Jak Dalin spad³ z III ligi, to ju¿ nic na trybunach siê nie dzia³o. Mam nadziejê, ¿e w trudnych chwilach nie odwrócicie siê od pi³karzy. S± wyniki, s± kibice. Mimo wszystko mam nadziejê, ¿e to wypali.

Hitmanskdm
05-24-2008, 22:11
Z tym do¶wiadczeniem nie chodzi³o mi o przy¶piewki :p, bo jest rzecz± oczywist±, ¿e na pi³ce no¿nej bêd± one inne :) Je¶li siê uda to mo¿e byc ciekawie :)

KSD4
05-27-2008, 12:43
Hitmanskdm a to bedzie jakos zorganizowany doping na 100% czy moze sie zdarzyc ze wyjdzie taki niewypal jak w przypadku meczu z garbarnia? oczywiscie zycze jak najlepiej jak sie uda to pewnie dolaczymy sie do dopingu :P pzdr

Hitmanskdm
05-27-2008, 13:13
Wszystko zale¿y od tego ile osób zdecyduje siê do nas podej¶c i do³±czyc... Chcemy zorganizowac grupe 20 osób które na 100% bêd±, ale potrzeba jeszcze wiêcej chêtnych... ;) Jak narazie idziemyt w dobr± stronê... ;)

KSD4
05-27-2008, 15:46
bedzie to ostatni mecz... mysle ze jak z tarnowa dalin wywiezie punkty a tym samym w ostatnim meczu bedzie walczyl o mistrzostwo to sporo ludzi bedzie chcialo sie dolaczyc do dopingu ;) bede wdzieczny jak bedziesz informowal nas o przygotowaniach (jaka grupa kibicow juz sie zebrala itp) pzdr

Filips
05-28-2008, 00:12
A tak apropo powiedzcie mi ile by³o ludzi na meczu z Fablokiem?

KSD4
05-28-2008, 20:40
no ok. 300 bylo :P

KSD4
05-31-2008, 11:06
http://pl.youtube.com/watch?v=vSvOCX_WV94
fajny filmik ze zdjeciami pilkarzy Dalinu;)

KSD4
06-06-2008, 19:36
Hitmanskdm jest planowany na jutro jakis doping? udalo sie zorganizowac?

Hitmanskdm
06-07-2008, 10:24
Na t± godzinê ( 9:25 ) zosta³o na nie wielu bo kilka osób siê wycofa³o... Zobaczymy co na to reszta, bo ca³y czas siê zastanawiaj±... Mimo wszystko nawet je¶li na tym meczu nie zostanie zorganizowany doping, to po sezonie odbêdzie siê zebranie SKDM, na które zapraszamy wszystkich chêtnych do uczestnictwa w tej inicjatywie... Przed meczem jeszcze napisze czy bêdziemy na meczu... Ale bez powa¿niejszego podej¶cia to nic z tego nie wyjdzie... :( Dam Wam znaæ, ale EURO nam plany krzy¿uje :( (ludzie chc± zobaczyæ mecz otwarcia)

betson
06-07-2008, 15:30
EURO nam plany krzy¿uje :( (ludzie chc± zobaczyæ mecz otwarcia)

Po prostu prawdziwi kibice... Powodzenia przed telewizorem.

Hitmanskdm
06-07-2008, 17:32
Ale ni chodzi, ¿e nas nie bêdzie bo bêdziemy przed tv... Tylko kilka osób które mia³o byæ z nami... My i tak przyjdziemy :)

betson
06-07-2008, 17:36
Ale da³e¶ do zrozumienia, ¿e nie id±, bo jest EURO w TV.

Hitmanskdm
06-08-2008, 11:41
Nie by³o ¼le... ;) A bramka w 95 minucie :)

Rudy
06-08-2008, 15:04
Mam 2 pytania:

1) Ile pojecha³o kibiców do Tarnowa ?
2) I co wyszlo z tym dopingiem z Puszcz± ?

betson
06-08-2008, 17:09
DO Tarnowa pojedyncze osoby, z Puszcz± wyszed³ kwas. Jakie¶ dzieci siedzia³y na trybunach, pali³y chyba saletrê i co¶ tam krzycza³y.

Rudy
06-08-2008, 17:20
Jednym s³owem sieczka u nas na Rabie czasem jest doping na meczach 10-15osob sie drze :) na wyjazdy jezdzi nas do¶c du¿o no ale co wymagac jak jestesmy w A-Klasie pozdrowienia z Dobczyc :)

Hitmanskdm
06-25-2008, 16:05
Witamy!

Wraz z zarz±dem KS Dalin My¶lenice postanowili¶my sprawiæ, aby mecze pi³ki no¿nej oraz siatkówki sta³y siê wspania³ymi widowiskami dziêki kibicom. W zwi±zku z tym zbieramy zapisy do SKDM-u (Stowarzyszenie Kibiców Dalinu My¶lenice) którego g³ównym celem bêdzie w³a¶nie organizowanie dopingu na meczach Dalinu.

Wszystkich chêtnych prosimy o przes³anie zg³oszenia w którym prosimy o podanie imienia, nazwiska, daty urodzenia, miejsca zamieszkania (miejscowo¶æ), kontaktowego adresu e-meil i czy jeste¶cie zainteresowani dzia³aniem stowarzyszenia na rzecz pi³ki no¿nej czy siatkówki na adres admin.dalin@gmail.com

Do stowarzyszenia mog± do³±czyæ wszystkie osoby które ukoñczy³y 16 rok ¿ycia.
Wkrótce odbêdzie siê pierwsze spotkanie SKDM, o jego terminie poinformujemy wszystkich cz³onków stowarzyszenia.

Pytania zwi±zane z SKDM prosimy wysy³aæ na adres podany wy¿ej. W miarê mo¿liwo¶ci postaramy siê odpowiedzieæ na ka¿de z zadanych pytañ.

Za³o¿yciele SKDM

KSD4
07-02-2008, 15:01
i jak ida zapisy duzo chetnych do dopingu pilki noznej? bo to nas najbardziej interesuje...

Rudy
07-02-2008, 16:00
Czy wie kto¶ mo¿e kiedy bedzie terminarz waszej ligi ?:D

KSD4
07-02-2008, 17:12
ustalanie terminarzy 14 lipca pisze w artykule na glownej stronie