Zobacz pełną wersję : Oldboy - II liga
forum o Krakowskiej II lidze oldboy's
Cześć - chiałem otworzyć forum dotyczące II ligi - jestem ciekaw czy ktoś się tu pojawia. Fajnie byłoby podyskutować na temat rozgrywek. Przed ostatnią kolejką mamy bardzo ciekawą sutuację na końcu - jeden mecz może pozmieniać układ 4 ostatnich drużyn ...
0-1 i jest to najmniejszy wymiar kary - bo spokojnie - zgodnie z oceną nawet Libertowa - mogła być piątka. Tonianka staje się rewelacją końca jesieni - zobaczymy na wiosnę
Niezle w ostatnich kolejkach wypadlismy , ostatecznie 9 miejsce wiosna powinno byc lepiej !!!
Ja też liczę na dobry start na wiosnę ... - ale jak tu doczekać do kwietnia ;-)
Czołem.
Czy zna ktoś wysokoś wpisowego w tegorocznej Halowej Lidze Oldbojów na Hutniku?
Chciałbym troszkę rozruszać formu dotyczące Oldboy - szczególnie II ligi. Ja gram w Toniance, ciekaw jestem czy przegladają forum przedstawiciele innych drużyn - jeśli tak - to proszę o wpis.
A tyuł trochę prowokacyjny, ale trudno nie zauważyć bardzo dobrej serii ostatnich 4 meczy - gdzie mamy 3 zwycięstwa i jeden remis. Szkoda tego początku sezonu w zdekompletowanym składzie i tych straconych 12 punktów z teoretycznie słabszymi drużynami ... - ale wszystkie druzyny zawsze mają jakieś problemy ...
Wczoraj z Tynća - zawsze dla nas groźnego przeciwnika - wywieźliśmy zwycięstwo - trochę to była obrona Częstochowy - ale tak też czasami wygrywa się mecze ...