PDA

Zobacz pełną wersję : Kto jest glownym faworytem do awansu z V ligi ??

mendoza0007
11-03-2007, 10:30
Kto jest glownym faworytem do awansu z V ligi ??

Prosze tez o uzasadnienie swojego glosowania ..... kto i dlaczego ???

bialozielony
11-03-2007, 10:35
Zdecydowanie Mogilany , na dzień dzisiejszy zagrozić im może jedynie Skawa Wadowice , dalsza część Tabeli traci już chyba zbyt wiele 9 ptk..

mendoza0007
11-03-2007, 10:38
9 pkt jest do odrobienia ... pozatym mysle ze koncowka sezonu moze zapowiadac sie bardzo ciekawie .... o ile Mogilany nie uciakna ;) to wtedy bedzie ciekawie .... wystarczy zobaczyc na terminarz na ostatnie mecze .....

Kibic switu krzeszowice
11-03-2007, 11:58
Mojim Zdaniem Awans Uzyskaja Skawa I Swit Poniewaz Te Druzyny Graja Dobra Czysta Pilke I Nie Jest Wokol Nich Glosno Wydaje Mi Sie Ze Mogilany To Dla Wszystkich Taki Super Faworyt Dla Mnie Juz Jestescie Zabardzo Wlansowani I Druga Polowa Sezony To Nie Bede Tytuly W Gazetach I Interneciue: Mogilany Gromia Tylko Cos Sie Stalo Z Mistrzem Jeseni Skawa I Swit Walcza O Awans . Ja Nie Chce Sie Z Niim Kucic Ja Tylko Wyrazam Swoje Zdanie Chcialbym Zeby Tak Bylo Ale Nie Zycze Tez Mogilana Zle Widac Ze Maja Dobrych Kopaczy Ale Zaglosno Bylo I Jest Woklu Waszego Klubu

---------------------------------------------------------------------------

Pozdro Dla Skawy Z Krzeszowic

1.swit I Nie Ma Lepszego

nikka
11-03-2007, 12:14
Mojim Zdaniem Awans Uzyskaja Skawa I Swit Poniewaz Te Druzyny Graja Dobra Czysta Pilke I Nie Jest Wokol Nich Glosno Wydaje Mi Sie Ze Mogilany To Dla Wszystkich Taki Super Faworyt Dla Mnie Juz Jestescie Zabardzo Wlansowani I Druga Polowa Sezony To Nie Bede Tytuly W Gazetach I Interneciue: Mogilany Gromia Tylko Cos Sie Stalo Z Mistrzem Jeseni Skawa I Swit Walcza O Awans . Ja Nie Chce Sie Z Niim Kucic Ja Tylko Wyrazam Swoje Zdanie Chcialbym Zeby Tak Bylo Ale Nie Zycze Tez Mogilana Zle Widac Ze Maja Dobrych Kopaczy Ale Zaglosno Bylo I Jest Woklu Waszego Klubu

Albo chcesz ożywić to forum swoją wypowiedzią albo zwyczajnie nie zdajesz sobie sprawy, że jesteś śmieszny :) Normalnie musiałam to skomentować czytając, że pomimo tego jak sam piszesz, że mają dobrych kopaczy to nie zasługują na awans bo było o nich za głośno :) To może zaryzykuję stwierdzenie, oczywiście posługując się Twoją teorią, że zespół, który będzie miał odpaść musi zostać bo pomimo, że miał nienajlepszych kopaczy to byli strasznie skromni :)
Oczywiście jeszcze dużo może się wydarzyć ale teorie typu "nie zasługują bo jest o nich za głośno" mnie rozwalają :)

Kibic switu krzeszowice
11-03-2007, 13:57
Mi chodzilo o to ze maja dobrych pilkarzy ale nie na awans nie uwazasz ze druzyna zostala zalozona w 1999r. a jest juz w piatej lidze i walczy o awans i to jeszcze awanse w ten sposób A-VI-V-i walka o IV lige a bylo glosno ze mogilana pomagaja sedziowie a teraz wszyscy o tym zapominaja i robi z mogilan jakiegos mistrz ktorym nie jest nie mysl sobie ze pisze to dlatego ze jestem kibicem switu poprostu lubie czysta gre w pilke bez zadnych poglosek i spekulacji. Faktem jest ze chcialbym zebyscie zostali i nie awansowali bo chcialbym awansu switu i skawy nie zycze wam zle powtarzam to drugi raz ja poprostu mowie to co mysle pozdro I SORY JAK KOGOS URAZILEM

---------------------------------------------------

1.swit nie ma lepszego

nikka
11-03-2007, 14:29
Mi chodzilo o to ze maja dobrych pilkarzy ale nie na awans nie uwazasz ze druzyna zostala zalozona w 1999r. a jest juz w piatej lidze i walczy o awans i to jeszcze awanse w ten sposób A-VI-V-i walka o IV lige a bylo glosno ze mogilana pomagaja sedziowie a teraz wszyscy o tym zapominaja i robi z mogilan jakiegos mistrz ktorym nie jest nie mysl sobie ze pisze to dlatego ze jestem kibicem switu poprostu lubie czysta gre w pilke bez zadnych poglosek i spekulacji. Faktem jest ze chcialbym zebyscie zostali i nie awansowali bo chcialbym awansu switu i skawy nie zycze wam zle powtarzam to drugi raz ja poprostu mowie to co mysle pozdro I SORY JAK KOGOS URAZILEM

Nie jestem z Mogilan, byłam tylko na jednym meczu więc kibicem też nie mogę się nazwać. Wg mnie logicznie patrząc to mecze kupuje sie w rundzie wiosennej bo wtedy już tabela się klaruje. Byłam na meczu Grabarza z Mogilanami i powiem Ci, że Grabarz jako były IV-ligowiec w ogóle sobie nie radził z Mogilanami.. więc to już chyba o czymś świadczy... Mogilany grały fajną piłkę, z precyzyjnymi podaniami, fajne akcje zakończone golami.

Kibic switu krzeszowice
11-03-2007, 14:41
Moze i fajan pilke ale nie w wszystkich meczach tak bylo garbarz nie gral podstawowym skladem bo nie mieli trzech z podstawooego to i tak ich nie tlumaczy zreszta dziaj graja z nami wiec zobaczymy czy to byla ich wpadka czy to jakis kryzys. Mi nie chodzi o ten jeden mecz tylko o wszystkie bo w nie ktorych bylo naprawde goraco i to jeszcze w VI lidze dzieki ze moglem z kims o tym pogadac ja sie nie kucilem mam nadzieje ze ty tez tego tak nie odebralas ..

------------------------------------------------
1.swit nia ma lepszego

nikka
11-03-2007, 14:44
ale ja też tylko piszę obiektywnie co wiedziałam na meczu z Grabarzem a nie kłócę się :) jestem obiektywna o czym świadczy to że kibicuję Skotnikom... więc już wszystko powinno być jasne :) Zorientowani wiedzą o co chodzi :P

Kibic switu krzeszowice
11-03-2007, 15:04
Wiedza o co chodzi ze co ze swit nie lubi mogilan moze i tak ale trzeba bylo to napisac w prost bez aluzji

mendoza0007
11-04-2007, 17:37
Rozmowa jest bynajmiej ciekawa ale uwazam ze jednak racje ma nikka .... I ze Mogilany zasluguja na awans .... A szum jest dlatego ze Mogilany sa beniaminkiem a graja na poziomie 4 ligi ....

maniolo
11-04-2007, 18:39
Myślę, że 9 punktów przewagi Mogilan nad Świtem i 6 nad Skawą to dużo, ale wiele jeszcze może się zdarzyć. Po pierwsze zaczyna nam się długa przerwa zimowa, okres transferowy i nie wiadomo w jakich składach drużyny będą grały w rundzie rewanżowej. Po drugie chociaż jestem kibicem Świtu, jasno trzeba powiedzieć, że Mogilany były w przekroju całej rundy najlepiej i najładniej grającym zespołem w lidze. Jeśli ktoś pisze, że Mogilany powstały w 1999 r. i dlatego nie powinny awansować to nie ma co z taką osobą polemizować, ponieważ taki komentarz go moim zdaniem dyskwalifikuje jako partnera do dalszej rozmowy! Owszem w VI lidze były pewne kontrowersje wokół Mogilan, ale to już historia i nie ma co do tego wracać. Skawa jest bardzo solidnym zespołem i napewno włączy się do walki o mistrzostwo, która moim zdaniem rozegra się właśnie między trzema zespołami Mogilanami, Skawą i Świtem. Świt drugi mecz w rundzie rewanżowej gra u siebie z Mogilanami i będzie to pojedynek o 6 punktów. Jeśli Świt wygra wszystko będzie jeszcze możliwe, szczególnie, że po słabym początku ostatnio drużyna z Krzeszowic prezentowała się znakomicie!
Pozdrawiam.

mendoza0007
11-06-2007, 11:18
Moim zdaniem wlake o mistrzostwo beda sie bic 4 zespoly Mogilany , Skawa , Świt i Garbarz ( o lie Garbarz dobrze wkorzysta okres transferowy i przygotowowczy ) to jest w stanie zagrozic.... Tylko klub musi tego chciec a szczegolnie prezesi ktorzy jak narazie sobie jaja robia ... np ze switem nie mogl grac podstawowy bramkarz garbarza bo prezes K. wypozyczyl go do 30.10 ... a ost mecz gralismy 3 ... i wszyscy o tym wiedzieli ... znane tez sa przypadki wysylania poracownikow wartosciowych na jakies delegacje w pracy oczywiscie w trakcie meczu ktos gdzies musi jechac ... i oslabiac zespol ... Wiec wydaje mnie sie ze jezeli przepracujemy dobrze zime i sie wzmocnimy i zmobilizujemy to bedziemy w stanie zagrozic taki ekipa jak Mogilany , Skawa czy Świt :)
Pozdro :D

IKS OLKUSZ machniś
11-06-2007, 18:11
Witam. widzę że nie bierzecie pod uwagę druzyny z Olkusza,ostatnio z powodu kłopotów kadrowych z racji kontuzji mieliśmy słabsze mecze ale radziłbym o Nas nie zapominać na wiosnę :)

maniolo
11-06-2007, 22:51
To prawda widziałem Olkusz kilka razy i jest to dobra grający techniczny futbol drużynka. Czy jeszcze powalczy? możliwe! Pozdrowienia dla Olkusza.

mendoza0007
11-07-2007, 12:10
no tak Olkusz ... Jest grozny ... przepraszam za nie uwzglednienie go w ankiecie .... Lecz moim zdaniem Olkusz bedzie raczej przeszkadzal czolowce ... nie wykluczam ze moze nawet byc " Czarnym Koniem" wiosny :D
Pozdrawiam :)

tur64
11-07-2007, 18:16
Jeśli nie nastąpi jakieś trzęsienie ziemi w Mogilanach to awans mają w cuglach.Napewno powalczy Swit i Skawa.

mendoza0007
11-09-2007, 13:45
Mogilany maja dobra poukaladana ekipe , ale do pokonania :) i chcialbym zeby koncowka sezonu byla emocjonujaca do ostatniej kolejki ... wszyscy stawiacie Mogilany na 1 miejscu ale moim zdaniem Mogilany sie spala na wiosne nie utrzymaja presji :D

tomek IKS OLKUSZ
11-09-2007, 19:48
Witam. widzę że nie bierzecie pod uwagę druzyny z Olkusza,ostatnio z powodu kłopotów kadrowych z racji kontuzji mieliśmy słabsze mecze ale radziłbym o Nas nie zapominać na wiosnę :)
Zgadza sie Machniś może to i dobrze że zapomnieli o nas w końcu jesteśmy RYCERZAMI WIOSNY!!!!! Ale stawiam na Wadowice

mendoza0007
11-13-2007, 23:01
Czarnym koniem wiosny moim zdaniem bedzie Olkusz ale nie wierze w to ze moze zagrozic czolowce raczej bedzie sprawial duze klopoty :D

hejnalista
11-15-2007, 00:17
Mogilany maja za dobrych i doswiadczonych zawodnikow by sie spalic :) awans bez dwoch zdan

mendoza0007
11-15-2007, 14:21
No zobaczymy :) i tak wierze w potege Garbarza :))

IKS OLKUSZ machniś
11-15-2007, 21:33
jak to się mówi " gdzie dwóch ( lub trzech ) się bije tam Olkusz skorzysta.pozdrawiam V lige

jumak
03-29-2008, 13:53
Wiadomo Mogilany mają dobrą ekipę i wydaje mi się że ich awans jest bardzo realny. Z pozostałych drużyn na pewno trzeba wymienić Skawę, Świt, Olkusz, i moim zdaniem Panowie i Panie zapomnieliśmy wszyscy o Karpatach. Wydaje mi się że mogą namieszać!!! Widziałem kilka ich meczy (akurat te wygrane) i potrafią grać w piłkę. Uważam że to może być naprawdę ciekawa wiosna w tej lidze!!! Ale już po pierwszych meczach będziemy mogli powiedzieć nieco więcej!!! Pozdro

djibril_mogilany
04-07-2008, 10:09
tychczasowe wyniki Mogilan przekonujom karzdego kto ma szanse na awans do 4 ligi.
oprucz mogilan stawiam rowniez na

djibril_mogilany
04-07-2008, 10:11
skawe.Skawa gra naprawde ladna pilke ale nie tak ladna jak Mogilany!!he

suchanesku
07-15-2008, 23:40
6 nowych druzyn w V lidze krakowsko-wadowickiej

tur64
07-16-2008, 13:49
Wydaje mi się że krakowscy beniaminkowie(szczególnie Skawinka)mogą namieszać.

Jozz
11-13-2008, 16:12
Wydaje mi się że krakowscy beniaminkowie(szczególnie Skawinka)mogą namieszać.

Tu sie troche kolega NIESTETY pomylił.Skawinka nie była w stanie namieszać mimo,że w składzie pojawiły się ligowe gwiazdy(niestety już przebrzmiałe).Faworyt to pewnie Janina Libiąż,zaskakuje LKS Śledziejowice.Po słabym początku wygywac zaczyna drużyna Garbarza.Ogólnie liga w której każdy może wygrac z każdym i zapewne do samego końca będzie emocjonująco!!