Zobacz pe³n± wersjê : Futbol Ma³opolska Propozycja Dla Was!
CRAXA_KSC
11-09-2007, 23:30
Mam tak± propozycje aby serwis Futbol Ma³opolska po zakoñczeniu ka¿dego sezonu mia³ swoje wyró¿nienia dla klubów, zawodników. Prowadzi³ w³asne statystyki i wed³ug w³asnych kryteriów wybiera³: Najlepszego zawodnika I,II,III,IV,V itd. ligi, bramkarza, trenera, najlepszego strzelca. Oraz robiæ najlepsz± 11 sezonu ka¿dej z lig. Takie statystyki mog³y by pomóc w wypromowaniu siê nie jednemu pi³karzowi. Pdsumuj±c po zakoñczeniu rundy czy sezonu po¶wiêciæ stronê g³ówn± Futbol Ma³opolska na pokazanie tych zawodników, którzy spokojnie mogli graæ o pare klas rozgrywkowych wy¿ej.
Czo³em.
A ja mam propozycjê aby uruchomic dzia³ trampkarzy.W¶ród tych zawodników jest wielu internautów i z pewno¶ci± ten dzia³ bêdzie przez nich oblegany.Tym bardziej,¿e tak naprawdê to brak jest solidnego serwisu tego typu na poziomie trampkarskim w Krakowie.To tak¿e szansa dla Futbolu Ma³opolska o powiêkszenie grona u¿ytkowników.Proszê o odpowied¼ na ten pomys³.
WKS WAWEL 1990
11-21-2007, 19:42
Jestem redaktorem Futbol.org.pl i jestem zdecydowanie za. Nawet nie raz dostawa³em wiadomo¶æ na gg, czy jest u nas dzia³ o trampkarzach, albo czy w planach jest za³o¿enie. Mozna pogadaæ z adminem na ten temat. Jednak potrzebni równie¿ bêd± ludzi, którzy mog± relacjonowaæ b±d¼ redagowaæ mecze trampkarzy.
Dziêki wielkie za podjêcie tematu.M³odzie¿ trampkarska bardzo czeka na uruchomienie dzia³u trampkarzy.Jasne jest,¿e aby to dobrze funkcjonowa³o musi byc pomoc ludzi z tzw.terenu.Je¿eli zostanie puszczone info w klubach to na bank odezw± siê zawodnicy,trenerzy,dzia³acze,rodzice którzy pomog±.Liga trampkarzy jest bardzo prê¿na tak w lecie jak i w zimie.Proszê o g³osy poparcia i zainteresowanie administratorów.Byc mo¿e uda³oby siê uruchomic ten dzia³ ju¿ wiosn±.Fajna sprawa dla m³odych zawodników,klubów i ich rodziców.
Pozdrawiam.
Mam tak± propozycje aby serwis Futbol Ma³opolska po zakoñczeniu ka¿dego sezonu mia³ swoje wyró¿nienia dla klubów, zawodników. Prowadzi³ w³asne statystyki i wed³ug w³asnych kryteriów wybiera³: Najlepszego zawodnika I,II,III,IV,V itd. ligi, bramkarza, trenera, najlepszego strzelca. Oraz robiæ najlepsz± 11 sezonu ka¿dej z lig. Takie statystyki mog³y by pomóc w wypromowaniu siê nie jednemu pi³karzowi. Pdsumuj±c po zakoñczeniu rundy czy sezonu po¶wiêciæ stronê g³ówn± Futbol Ma³opolska na pokazanie tych zawodników, którzy spokojnie mogli graæ o pare klas rozgrywkowych wy¿ej.
To znakomity pomys³. Dopiero teraz przeczyta³em tê propozycjê. Mo¿e warto namawiaæ redaktorów futbol.org do tworzenia takich klasyfikacji?
bialozielony
06-05-2008, 15:34
My¶lê ze jest to ma³o prawdopodobne , gdy¿ redakcja futbol.org czyli ludzi którzy tworz± t± stronê , nie jest odpowiednio tylu by ka¿dy móg³ byæ na ka¿dym meczu .Oceny w sumie by³y by ma³o obiektywne , bo ma³o kto by chcia³ je¼dziæ tu i tam i jeszcze do tego dok³adaæ . Wystarczy popatrzeæ na dziennik polski , na ka¿dym niemal meczu jest jaki¶ przedstawiciel ,jak nie profesjonalny dziennikarz, to sta¿ysta , uczeñ , praktykuj±cy i za to mu p³ac± :D.
Ale pomys³ z umieszczaniem tabel i wyników z lig ma³opolskich trampkarzy jest
dobrym pomys³em .Równie¿ zauwa¿y³em ze jest wielu „trampkarzy” na stronie .Takie tabele ligi 1 i np. 2 znacznie zwiêkszy³o by popularno¶æ strony jak i forum , bo widaæ ze m³odzi zawodnicy nie zak³adaj± nowych tematów , bo strona w³a¶ciwie nie jest ich dzia³owi po¶wiêcona , a z drugiej o aktualne tabele i wyniki te¿ trudno