Zobacz pełną wersję : III liga juniorów starszych MYŚLENICE
Strony :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Witam, piszcie wyniki 3 ligi juniorów starszych:) za niedługo podam terminarz rundy wiosennej.
DATA ZESPOŁY
05.04.08 Franciszek- Hejnał
05.04.08 Orzeł Nowa Wieś- Iskra
05.04.08 Jawor- Orzeł M-ce
05.04.08 Dziecanovia- Topór
05.04.08 Clavia- LKS RUDNIK
Pauzuje: Pasternik
piszcie wasze typy na pierwszą kolejkę:) terminarz będę dopisywał sukcesywnie, jak ktoś chce się dowiedzieć z kim gra i kiedy to piszcie. pozdro
zapomniałem o meczach zaległych:
23.04.08 Orzeł Nowa Wieś- Pasternik Ochojno
14.05.08 Pasternik Ochojno- Orzeł Myślenice
wszystkim zespołom życze powodzenia w rundzie wiosennej:)
bartoszsss
03-26-2008, 12:13
Jak będziecie mieli szczegółowy terminarz (z godzinami) to wpakujcie na forum :) z Góry dzięki
1 kolejka
05.04.08 sobota
13:00 Dziecanovia- Topór
15:00 Franciszek- Hejnał
15:00 Orzeł NW- Iskra
17:00 Jawor- Orzeł M-ce
06.04.08 niedziela
11:00 Clavia- LKS RUDNIK
pauzuje: Pasternik
2 kolejka
12.04.08 sobota
14:00 LKS RUDNIK- Jawor
14:00 Orzeł M-ce- Hejnał
15:00 Topór- Franciszek
16:00 Iskra- Pasternik
17:00 Clavia- Orzeł NW
pauzuje: Dziecanovia
3 kolejka
19.04.08 sobota
15:00 LKS RUDNIK- Orzeł M-ce
16:00 Topór- Hejnał
17:00 Orzeł NW- Jawor
17:00 Dziecanovia- Iskra
20.04.08 niedziela
11:00 Pasternik- Clavia
pauzuje: Franciszek
4 kolejka
26.04.08 sobota
15:00 Franciszek- Iskra
15:00 LKS RUDNIK- Orzeł NW
16:00 Orzeł M-ce- Topór
17:00 Jawor- Pasternik
27.04.08 niedziela
11:00 Dziecanovia- Clavia
pauzuje: Hejnał
5 kolejka
30.04.08 środa
17:00 Orzeł NW- Orzeł M-ce
17:00 Iskra- Hejnał
01.05.08 czwartek
11:00 Dziecanovia- Jawor
17:00 Pasternik- LKS RUDNIK
17:00 Clavia- Franciszek
pauzuje: Topór
6 kolejka
03.05.08 sobota
14:00 LKS RUDNIK- Dziecanovia
16:00 Jawor- Franciszek
16:30 Pasternik- Orzeł NW
04.05.08 niedziela
10:00 Iskra- Topór
07.05.08 środa
17:30 Clavia- Hejnał
pauzuje Orzeł M-ce
7 kolejka
10.05.08 sobota
14:00 Orzeł NW- Dziecanovia
15:00 Hejnał- Jawor
16:00 Topór- Clavia
18:00 Orzeł M-ce- Pasternik
11.05.08 niedziela
17:30 Franciszek- LKS RUDNIK
pauzuje: Iskra
8 kolejka
17.05.08 sobota
15:00 Hejnał- LKS RUDNIK
15:00 Orzeł NW- Franciszek
17:00 Jawor- Topór
17:00 Orzeł M-ce- Iskra
18.05.08 niedziela
11:00 Dziecanovia- Pasternik
pauzuje: Clavia
9 kolejka
24.05.08 sobota
14:00 Pasternik- Franciszek
15:00 Dziecanovia- Orzeł M-ce
15:00 Hejnał- Orzeł NW
17:00 Topór- LKS RUDNIK
25.05.08 niedziela
14:00 Iskra- Clavia
pauzuje: Jawor
10 kolejka
28.05.08 środa
17:30 Orzeł M-ce- Clavia
31.05.08 sobota
17:00 Jawor-Iskra
17:00 Orzeł NW- Topór
01.06.08 niedziela
11:00 Pasternik- Hejnał
15:00 Dziecanovia- Franciszek
pauzuje: LKS RUDNIK
11 kolejka
07.06.08 sobota
17:00 Franciszek- Orzeł M-ce
17:00 Hejnał- Dziecanovia
17:00 Topór- Pasternik
17:00 Iskra- LKS RUDNIK
17:00 Jawor- Clavia
pauzuje: Orzeł NW
Do rozgrywek nie przystąpiły STAW Polanka, Dalin II Myślenice
Moje typy na pierwszą kolejkę:)
dziecanovia- topór remis
franciszek- hejnał wygrana hejnału
Orzeł Nw- iskra remis
jawor- orzeł M-ce wygrana orła
clavia- Rudnik wygrana rudnika
jak ktoś na forum jest z tej ligi niech pisze swoje typy:)
bartoszsss
03-27-2008, 00:48
Dziekanovia - Topór (2)
Franciszek - Hejnał (2)
Orzeł NW - Iskra (X2)
Jawor - Orzeł M (X)
Clavia - Rudnik (1) - Gram w Clavii i jestem wiecznym optymistą ;D
Pozdro :)
Zobaczymy jak to będzie:) Ja gram w LKS Rudnik i pasuje nam wygrac z Clavią. A jak przedstawia się boisko w Świątnikach po zimie?:)
POZDRO:)
Dziekanovia - Topór (2)
Franciszek - Hejnał (x2)
Orzeł NW - Iskra (1)
Jawor - Orzeł M (2)
Clavia - Rudnik 2
Nie bedzie Clavi tak latwo na jesien nie przyjechali do nas to z kad wiedza jak gramy :D:D: a Walczymy O lidera a oni walncza o koncowe miejsca tabeli :PP
Grała jakaś drużyna z naszej ligi sparingi na rundę wiosenną? Jak tak to piszcie jakie były wyniki. Z tego co wiem to Orzeł Nowa Wieś wygrała z Iskrą Brzączowice 7:2, ale Iskra grała osłabionym składem, Orzeł M-ce przegrał też z Rabą 3:0.
pozdro:)
bartoszsss
03-27-2008, 21:34
Boisko u nas jak na meczu Polski z USA czyli delikatnie mówiąc "ciężkie". Z tym ze jeszcze kretówki gdzie niegdzie sie pojawiają :D ale myśle że przez ten tydzień coś z tym zrobią :)
Jacy zawodnicy wg was sa najsilniejsi (najlepiej wyszkoleni) w naszej lidze???
Jesli mozna to nazwiskami jak znacie a jak nie to mniej wiecej w jakiej dróżynie graja i na jakiej pozycji???????? :):):):)
bartoszsss
03-27-2008, 22:12
ALe Gdzie takie boisko??
Świątniki Górne
Jesli mozna to nazwiskami jak znacie a jak nie to mniej wiecej w jakiej dróżynie graja i na jakiej pozycji???????? :):)
Oczywiście że zawodnicy Rudnika:) u nas w drużynie jest kilku dobrych, a poza tym w Orzeł Myślenice są dobrze wyszkoleni zawodnicy i z Hejnału kilku dobrych, po nazwiskach to tak nie znam, ale z Iskry kojarzę gościa on chyba nazywa się Miętka i nieźle gra:)
Oczywiście że zawodnicy Rudnika:) u nas w drużynie jest kilku dobrych, a poza tym w Orzeł Myślenice są dobrze wyszkoleni zawodnicy i z Hejnału kilku dobrych, po nazwiskach to tak nie znam, ale z Iskry kojarzę gościa on chyba nazywa się Miętka i nieźle gra:)
Tak zgadzam sie z toba w rudniku jest paru dobrych zawodników w Hejnale tez , ale Orzeł ma z tego co pamietam b.dobrych graczy szczegulnie w pomocy i ataku !!! Tylko nie wiem jak sie oni nazywaja !!!
A ty EDI100 w jakiej drużynie grasz?
witam, jakim rocznikiem gra Clavia? My nie wiemy bo nie przyjechali do nas na jesień:( a warto cośdowiedzieć sie. czekam na odpowiedź.
Boisko u nas jak na meczu Polski z USA czyli delikatnie mówiąc "ciężkie". Z tym ze jeszcze kretówki gdzie niegdzie sie pojawiają :D ale myśle że przez ten tydzień coś z tym zrobią :)
co do tych kretówek, to już ich nie ma :D byłem, sprawdzałem, boisko nawet, nawet, można byłoby już grać :)
pozdro
Niech To Bedzie Moja Tajemnica :d :d :d :d
Jesli mozna to nazwiskami jak znacie a jak nie to mniej wiecej w jakiej dróżynie graja i na jakiej pozycji???????? :):):):)
PISZCIE NADAL SWOJE TYPY Dotyczace mlodych talentów !!!!!!!!!
bartoszsss
03-28-2008, 23:43
witam, jakim rocznikiem gra Clavia? My nie wiemy bo nie przyjechali do nas na jesień:( a warto cośdowiedzieć sie. czekam na odpowiedź.
Nie można się zdradzać na tydzień przed meczem :P Każda informacja jest cenna także ciicho :D
bartoszsss
03-28-2008, 23:45
Takie pytanko do radio17 :) Skąd załatwiłeś terminarz? Cały net przeszukałem i nawet z poprzedniej rundy nie mogłem znaleść :P
Mogę powiedzieć tylko tyle, że mamy kłopoty kadrowe :/ odeszło od nas kilku zawodników, a z tego co mi wiadomo doszedł tylko jeden. A co do rocznika, to zobaczycie jak przyjedziecie :P
PISZCIE NADAL SWOJE TYPY Dotyczace mlodych talentów !!!!!!!!!
EDI100, a co Ty to jakiś scout jesteś? ;D
pozdro :)
Takie pytanko do radio17 :) Skąd załatwiłeś terminarz? Cały net przeszukałem i nawet z poprzedniej rundy nie mogłem znaleść :P
Terminarz wziąłem od kołcza na treningu rozdawał:) dostał na zebraniu w podokręgu i nam skserował:) a jeśli chodzi o nasz skład to mamy od rocznika 89 do 92:)
POZDRO
EL TORO, liczymy że boisko w Świątnikach będzie dobrze przygotowane za 8 dni:)
EL TORO, liczymy że boisko w Świątnikach będzie dobrze przygotowane za 8 dni:)
wszystko zależy od warunków pogodowych, bo wiesz, podgrzewanej murawy to my nie mamy, itp. ;D ale myślę, że wszystko będzie ok
EDI100, a co Ty to jakiś scout jesteś? ;D
Kto wie moze ???HEHE :D
Ale prosze was piszcie swoje typy :)
Pozdro
Scouci jezdza na mecze i sami obserwuja, a nie pytaja przez forum... :]
A czy ja powiedzialem ze nim jestem ????????????????? HAHAHAHA
Dla twojej imformacji ja napisalem w pierwszym poscie ze to jest niby taka ankieta zeby sprawdzic jak druzyna i jaki zawodnik pojawi sie najczesciej :D :)
z tym scoutem to był tylko taki joke ;D
bartoszsss
03-29-2008, 17:50
Panowie luz :D każdy chce sie czegoś dowiedzieć o innych drużynach ;)
...a jeśli chodzi o nasz skład to mamy od rocznika 89 do 92:)
POZDRO
u nas podobnie to wygląda :), a najwięcej graczy macie z którego rocznika?
A czy ja powiedzialem ze nim jestem ????????????????? HAHAHAHA
Dla twojej imformacji ja napisalem w pierwszym poscie ze to jest niby taka ankieta zeby sprawdzic jak druzyna i jaki zawodnik pojawi sie najczesciej :D :)
A ja nie powiedzialem ze nim jestes :)
Ja tylko okreslilem ogolna definicje scouta... a ze to do Ciebie nijak nie pasowalo no to coz.. :)
u nas podobnie to wygląda :), a najwięcej graczy macie z którego rocznika?
Z tych co przystąpili do treningów to: 5 z 89, 5 z 90, 4 z 91 i 3 z 92. nie wiem czy dobrze policzyłem ale to wygląda jakoś tak. a u was jaki rocznik przeważa?
Pozdro:)
aha, u nas przeważa rocznik 90. Tak dokładnie jak Ty, to nie jestem w stanie policzyć jak to u nas wygląda. :D
Ok spoko:) a Ty jaki rocznik jesteś? Myślę że za tydzień fajne spotkanie będzie:)
ja jestem z rocznika 89 :) jak pogoda dopisze, to na pewno będzie fajny meczyk.
jak myslicie kto wejdzie do II ligi ??
może nie będę odkrywczy, ale faworytami są na pewno ORZEŁ Myślenice, LKS RUDNIK i HEJNAŁ Krzyszkowice :) moim zdaniem walka o awans rozegra się właśnie pomiędzy tymi zespołami
może nie będę odkrywczy, ale faworytami są na pewno ORZEŁ Myślenice, LKS RUDNIK i HEJNAŁ Krzyszkowice :) moim zdaniem walka o awans rozegra się właśnie pomiędzy tymi zespołami
masz racje ale mysle ze druzyny takie jak Jawor i Staw mogą tez powalczyc jak równy z równym o II lige licze na Jawor w koncu gram w tym klubie :) duzo bedzie zalezało od pierwszych 3 kolejek, a wy jak myslicie ??
bartoszsss
03-30-2008, 00:20
masz racje ale mysle ze druzyny takie jak Jawor i Staw mogą tez powalczyc jak równy z równym o II lige licze na Jawor w koncu gram w tym klubie :) duzo bedzie zalezało od pierwszych 3 kolejek, a wy jak myslicie ??
Jak mi wiadomo z terminarza to Staw nie przystąpił do rozgrywek (podobnie jak Dalin II) :)
Ale czy tak jest to nie do mnie pytanie :) pozdro ;)
bartoszsss
03-30-2008, 00:27
Ok spoko:) a Ty jaki rocznik jesteś? Myślę że za tydzień fajne spotkanie będzie:)
Meczyk napewno będzie fajny (pewnie dla jednej drużyny :D)! A propos, radio17 na jakiej pozycji zazwyczaj grasz, tzn gdzie ewentualnie Cie szukać. Pozdro ;D
jak myslicie kto wejdzie do II ligi ??
Moim zdaniem walka będzie toczyła się między LKS Rudnik, Orzeł Myślenice, Hejnał Krzyszkowice, ale Jawora nie wolno lekceważyć:) Liczymy na awans do II ligi, bo sezon temu brakło nam do awansu 2 punktów:(
POZDRO
Meczyk napewno będzie fajny (pewnie dla jednej drużyny :D)! A propos, radio17 na jakiej pozycji zazwyczaj grasz, tzn gdzie ewentualnie Cie szukać. Pozdro ;D
Nie no my żadnego rywala nie lekceważymy i napewno nie będzie łatwo wygrać:) Ja zazwyczaj na lewej pomocy gram, A Ty bartoszss?
Z tego co mi wiadomo to Staw się wycofał, zreszta na forum umieściłem terminarz, to tam wszystkie mecze są:) Napewno dużo będzie zależało od pierwszych meczów, my w sumie pierwsze mecze mamy najtrudniejsze.
bartoszsss
03-30-2008, 13:08
Prawa obrona albo jej środek, różnie :) Dla nas, jak narazie, każdy mecz jest na wage 2 cyfrowego wyniku... niestety :/ Moze jeszcze kiedys zbudujemy dobrą drużyne :D
bartoszsss
03-30-2008, 13:11
Proponuje wrócić do typowania wyników 1 kolejki :) oczywiscie poza tymi którzy już sie na ten temat wypowiadali ;) POZDRO
Dziekanovia - Topór
Franciszek - Hejnał
Orzeł NW - Iskra
Jawor - Orzeł M
Clavia - Rudnik
Dziecanovia - Topór (X2) tutaj najlepszy byłby remis ;)
Franciszek - Hejnał (2)
Orzeł NW - Iskra (1)
Jawor - Orzeł M (X2) może to być wyrównany mecz :)
Clavia - Rudnik (2) myśląc realnie to wygra Rudnik, ale postaramy się o niespodziankę :D
pozdro
bartoszsss
03-30-2008, 15:45
El Toro nie pisz takich rzeczy bo później będzie że sprzedaliśmy mecz skoro tak typujesz (Clavia-Rudnik) :D Chyba nie chcesz żebyśmy jechali do Wrocławia? :D Pozdro :)
El Toro nie pisz takich rzeczy bo później będzie że sprzedaliśmy mecz skoro tak typujesz (Clavia-Rudnik) Chyba nie chcesz żebyśmy jechali do Wrocławia? Pozdro :)
skąd Ci wogóle coś takiego do głowy przyszło!? :D widocznie masz coś na sumieniu ;D ja tylko realnie oceniłem szanse obu drużyn na wygraną :P :)
II liga juniorów Myślenice już zakończyła pierwszą serię spotkań:) My dopiero za tydzień rozpoczniemy rozgrywki. Clavia grała jakies sparingi na wiosnę? Jak tak to piszcie jakim wynikiem się zakończyly.
bartoszsss
03-30-2008, 21:33
skąd Ci wogóle coś takiego do głowy przyszło!? :D widocznie masz coś na sumieniu ;D ja tylko realnie oceniłem szanse obu drużyn na wygraną :P :)
Nie nie mam :) Ale nie ma co się oszukiwać że będzie, delikatnie mówiąc, trudno choćby zremisować z gośćmi ;/ Ale naważniejsze się nie załamywać :D Pozdro
bartoszsss
03-30-2008, 21:36
II liga juniorów Myślenice już zakończyła pierwszą serię spotkań:) My dopiero za tydzień rozpoczniemy rozgrywki. Clavia grała jakies sparingi na wiosnę? Jak tak to piszcie jakim wynikiem się zakończyly.
Po pierwsze gratuluje seniorom Rudnika wygranej z Zielonką :)
A co do sparingów to było kiepsko... :/ Praktycznie to były tylko plany zorganizowania ale nic pozatym ;D A wy mieliście jakieś? Pozdro :)
1. HEJNAŁ Krzyszkowice
2. RUDNIK
3. ORZEŁ Myślenice
4. DALIN II Myślenice
5. ISKRA Głogoczów
6. JAWOR Jawornik
7. STAW Polanka
8. ORZEŁ Nowa Wieś
9. PASTERNIK Ochojno
10. FRANCISZEK Skomielna Czarna
11. TOPÓR Tenczyn
12. DZIECANOVIA
13. CLAVIA Świątniki
Piszcie co onich sadzicie
A więc:
13(czyżby pechowy numer :D). CLAVIA Świątniki Górne, na ten temat wolę się nie wypowiadać, sami wiecie :P
1. HEJNAŁ Krzyszkowice, pauzowałem, więc nic nie mogę tu napisać ;D
2. RUDNIK, nie widziałem ich w akcji, ale już niedługo coś dopiszę na ten temat ;)
3. ORZEŁ Myślenice, mecz z nimi oglądałem z trybun i mogę stwierdzić, że jest to drużyna grająca ciekawy dla oka futbol, dobrze zorganizowana, poukładana taktycznie, jeden z faworytów do awansu
4. DALIN II Myślenice, druga drużyna z Myślenic, która również gra ładny futbol, oparty głównie na taktyce...jeżeli się wycofali to szkoda
5. ISKRA Głogoczów, przeciętna drużyna, lecz nie było nam dane rozegrać z nimi pełnego meczu, dzięki sędziemu
6. JAWOR Jawornik , dobra drużyna, która ma chyba jednak problemy z koncentracją w czasie meczu, co udowodnili w meczu z nami, kiedy przegrali praktycznie wygrany mecz, myślę, że mogą jeszcze namieszać w tabeli
7. STAW Polanka, dość dobra drużyna, z dobrym napastnikiem, który jednak łatwo daje się sprowokować :D ...ale boisko mogliby mieć lepsze :P
8. ORZEŁ Nowa Wieś, średniej klasy zespół, nie pamiętam, by coś w ich grze rzuciło mi się w oczy
9. PASTERNIK Ochojno, "rywal zza miedzy", drużyna której gra opiera się na indywidualnych umiejętnościach poszczególnych zawodników
10. FRANCISZEK Skomielna Czarna, pauzowałem, więc się nie wypowiem, ale czekam na ich przyjazd do nas :D
11. TOPÓR Tenczyn, przeciętny zespół
12. DZIECANOVIA, przeciętna drużyna z szybkim napastnikiem
...i to tyle w temacie.
Pozdro
Po pierwsze gratuluje seniorom Rudnika wygranej z Zielonką :)
A co do sparingów to było kiepsko... Praktycznie to były tylko plany zorganizowania ale nic pozatym ;D A wy mieliście jakieś? Pozdro
Dzięki, seniorzy wygrali co prawda rzutem na taśmę, ale liczą się trzy punkty. A co do sparingów to podobnie jak Wy, czyli na planach się skończyło, pierwszy mieliśmy zagrać na Beskid, ale drużyna się nie zebrała:( Na drugi sparing praktycznie termin był zaklepany z Iskrą Brzączowice, ale fatalne warunki pogodowe (czytaj: śnieg) uniemożliwiły rozegranie spotkania. Ale uczestniczyliśmy w turnieju halowym, w którym zajęliśmy nienajgorsze 6 miejsce:) Także w niedzielę będzie nasz pierwszy mecz na polu i juz o punkty...
Ehh, nasz bramkarz fajny temat podsunął:) A więc tak:
Hejnał: solidna drużyna, kandydat do awansu, choć zespół do ogrania.
Orzeł M-ce: dobre wyszkolenie techniczne, szybko grają piłką i naprawdę ciężko ich pokonać, choć nam się to udało:)
Orzeł NW: niezły zespół, przyslowiowy średniak, mają podobno nowe fajne boisko, mogą wiele namieszać na wiosnę
Clavia: nie graliśmy na nich ale z opisu chłopaków na forum nie będą składali broni w rundzie wiosennej
Pasternik: ciężki przeciwnik. może sprawić niespodziankę
Jawor: może się włączyc w walkę o awans, niezły zespół, ciężko wygrać u nich na boisku
Iskra: sredniak, raz potrafi zagrać dobrze, raz slabiej, ciężkie "boisko" w Krzywaczce
Franciszek: choć grali w 10 potrafili nam strzelić bramkę, mogą byc groźni u siebie
Topór: grając z nami nie zaprezentowali nic szczególnego, z tego co pamiętam mają niezłego bramkarza.
Dziecanovia: nie grałem przeciwko nim (kontuzja) ale z opisu chłopaków nie pokazali nic szczególnego.
TO TYLE.
a nic nie na piszesz o lks rudnik :D:D
Dzięki, seniorzy wygrali co prawda rzutem na taśmę, ale liczą się trzy punkty. A co do sparingów to podobnie jak Wy, czyli na planach się skończyło, pierwszy mieliśmy zagrać na Beskid, ale drużyna się nie zebrała:( Na drugi sparing praktycznie termin był zaklepany z Iskrą Brzączowice, ale fatalne warunki pogodowe (czytaj: śnieg) uniemożliwiły rozegranie spotkania. Ale uczestniczyliśmy w turnieju halowym, w którym zajęliśmy nienajgorsze 6 miejsce:) Także w niedzielę będzie nasz pierwszy mecz na polu i juz o punkty...
zapomniales juz o meczu z wisla krakow ale mozna powiedziec ze to byla lekcja gry w pilke nozna na wysokim poziomie !!!!!
zapomniales juz o meczu z wisla krakow ale mozna powiedziec ze to byla lekcja gry w pilke nozna na wysokim poziomie !!!!!
graliście z Wisłą??? :)
pozdro
Nie zapomnialem, choć szczerze powiedziawszy chcialbym zapomnieć. Jeszcze do teraz zastanawiam się w jakim celu tam pojechaliśmy:) A jeśli chodzi o nasz LKS w opisie to wszyscy wiedzą że w tym sezonie liczy się tylko awans. Kto wygra mecz??????? Rudnik Rudnik LKS!!!!!!!
POzdro:)
graliście z Wisłą??? :)
pozdro
Może to tak glupio że ja odpisuję , choć skierowałeś pytanie do naszego goalkeppera:) Ale korzystając że akurat jestem na forum to potwierdzam że graliśmy z Wisła Kraków juniorami straszymi na sztucznym boisku ( nasz trener to brat Kazimierza Moskala bylego pilkarza i trenera TS)
bartoszsss
04-01-2008, 00:16
Co do tematu drużyn w naszej lidze:
Orzeł Myślenice - Dryżyna dobrze poukładana, z Crouch'em w ataku :) Gnietli nas jak większość drużyn, ale mieli opanowany ciekawy system gry (krótkie podania od nogi do nogi)
Dalin II - Oglądałem z trybun i mogę powiedzieć że byli równie poukładani i zgrania jak Orzeł M. Ich bramkarz łatwo jednak dał się zaskoczyć ze strzałem z 20 kilku metrów i puścił wtedy typową "szmatę"
Jawor - Drużyna nam sprzyjająca (dzięki niej mamy obecne 3 pkt na koncie). Tak jak pisał już El Toro zbyt łatwo uwierzyli że mogą z nami wygrać i II połowę zupełnie odpuścili (2 bramki stracone w przeciągu ok 5 minut, a później jeszcze niestrzelony rzut karny), byli wtedy na 3 miejscu a mimo to poradziliśmy sobie z nimi.
Staw - Mecz widziany z perspektywy trybun wydawał się monotonny: akcja-gol,akcja-gol (z tym że w pierwszej połowie u nas bronił nominalny napastnik) O ile dobrze kojarzę jeden gość od nich szalał w sensie pozytywnym (grad goli)
Pasternik - Derby gminy ;D Drużyna dobra (głównie indywidualnie) choć potrafiąca zagrać również zespołowo
Franciszek - Jak narazie to oni strzelili nam najwięcej goli (13 sztuk). Sądzę jednak że zespół średniej klasy. Atutem może być własne boisko i Opatrzność ;)
Dziecanovia - Zespół podobnie jak Jawor zbyt łatwo się rozluźnił i ze stanu 2:0 (I połowa) zrobiło się tylko 4:3. Mecz jednak z nami wygrali choć II połowa była nasza.
Rudnik - się dopisze po niedzieli :D
Clavia - Co będę dużo mówił MY CLUB
POZDRO :)
bartoszsss
04-01-2008, 00:23
Może to tak glupio że ja odpisuję , choć skierowałeś pytanie do naszego goalkeppera:) Ale korzystając że akurat jestem na forum to potwierdzam że graliśmy z Wisła Kraków juniorami straszymi na sztucznym boisku ( nasz trener to brat Kazimierza Moskala bylego pilkarza i trenera TS)
Z całym szacunkiem dla Was ale chyba nie było łatwo? :) Macie znajomości :P Spoko ;)
JA takie pytanko ??? Kto tam robi gre w tym Orle i kto gra na ATAKU???
To nieźle, każdy chciałby się sprawdzić przeciwko takiemu zespołowi jakim jest Wisła, już sama nazwa mówi za siebie :) o wynik nawet nie pytam, bo to jest raczej sprawa oczywista, ale na pewno takie mecze mogą wiele nauczyć :)
SticQ M19
04-01-2008, 19:13
hihi ;p cel LKS Rudnik. Awans... Tylko kto po tej rundzie bedzie grał w waszym zespole ?:P 3 osoby? co wam z awansu z koro i tak prawdopodobnie nie będzie miał kto występować... często przyglądam się waszym treningom... widze średnio 5,6 osób... nie piszę tego na złość bo tez jestem z Rudnika tyle że nie gram w waszym klubie :P więc po co awans z koro nie macie zawdoników na przyszły sezon...?
bartoszsss
04-01-2008, 19:57
JA takie pytanko ??? Kto tam robi gre w tym Orle i kto gra na ATAKU???
Crouch :D Tylko jego kojarze... Gość chyba grubo ponad 2 metry wzrostu i w polu karnym wszystkie piłki jego.
hihi ;p cel LKS Rudnik. Awans... Tylko kto po tej rundzie bedzie grał w waszym zespole ?:P 3 osoby? co wam z awansu z koro i tak prawdopodobnie nie będzie miał kto występować... często przyglądam się waszym treningom... widze średnio 5,6 osób... nie piszę tego na złość bo tez jestem z Rudnika tyle że nie gram w waszym klubie :P więc po co awans z koro nie macie zawdoników na przyszły sezon...?
Nie wiem kim jesteś, ale jak uważasz że nie mamy składu to może wpadniesz na trening?:) A tak na poważnie to naprawdę nie wiem kiedy byłeś na ostatnim naszym treningu, bo w ostatnim tygodniu średnia na treningu to 12 osób (np w pon było 13 osób) to chyba wiadome ze zespół przed rozgrywkami musi się pozbierać, bo na pierwszy trening nie przyjdzie 15 osób. Druga kwestia to awans, moim zdaniem to oczywiste że każdy zespół walczy o najwyzsze cele, naszym np jest awans, my gramy w jakimś celu bo pokopać piłkę to możemy na bylejakiej polance:) a jeśli chodzi o zespół na następny sezon to sobie poradzimy. Pozdro
Czy boisko w nowej wsi jest naprawde takie super jak wszyscy mówia??
Z całym szacunkiem dla Was ale chyba nie było łatwo? :) Macie znajomości :P Spoko ;)
Łatwo nie było, co tu dużo mówić Wisła pokazała nam gdzie nasze miejsce:) Trochę głupio że mecz w niedziele gramy przed południem, spodziewacie się jakichś kibiców?:)
POZDRO
Czy boisko w nowej wsi jest naprawde takie super jak wszyscy mówia??
Z tego co mi wiadomo to mają nowe i niezły stan, ale jak jest naprawde to nie wiem...
kolos a jak w Jaworniku ze sparingami, graliście jakiś?
mamy jutro grac z seniorami górek myślenice i moze zagramy tez z seniorami jasienicy bo tez wyporzyczaja nasze boisko i jak zagramy to beda tylko te 2 a wy ile graliscie i z kim ??
Crouch :D Tylko jego kojarze... Gość chyba grubo ponad 2 metry wzrostu i w polu karnym wszystkie piłki jego.
Z tego co słyszałem to jest jeszcze jeden napastnik w Orle Myślenice!!! Ale on gral w tamtej rundzie z tego co slyszalem z seniorami ale nie wiem kóry to !!:( :(
co do napastnikow to chyba nasz strzelił najwiecej bramek bo ma 14 jak sie myle ze ma najwiecej to powiedzcie ile wasi nastrzelali ?? :)
DiaboLLo
04-01-2008, 21:21
Kurde szalony ten Orzeł :D Aż dwóch napastników ma :rolleyes:
mamy jutro grac z seniorami górek myślenice i moze zagramy tez z seniorami jasienicy bo tez wyporzyczaja nasze boisko i jak zagramy to beda tylko te 2 a wy ile graliscie i z kim ??
Mieliśmy grac z Beskidem, ale zespół się nie zebrał:( Mieliśmy grac tez z Iskrą Brzączowice, ale snieg sypnął. Jedyny sparing na polu to z Wisła:) U nas też kumpel strzelił sporo bramek, ale ile dokładnie to nie wiem
Kurde szalony ten Orzeł :D Aż dwóch napastników ma :rolleyes:
Dlaczego smiejesz sie z tego ??? kto wie ilu maja napastników!!!!! O ile wiem to Orzeł to bardzo dobra i zgrana druzyna!!! A poza tym nie nnapisalem ze maja dwóch napastników tylko ze jest podobno jeden bardzo dobry co gra takze w seniorach !!!!!!! I nadal nie wiem ktory to???
DiaboLLo
04-01-2008, 23:43
Nie no, nie śmieję się, bo z tego co się orientuję, to o obsadę w ataku juniorów nie ma raczej problemów :) Tylko tak jakoś śmiesznie wyszło z tego waszego pisania, jakby dwóch było tylko :D Zresztą ja ich niewiele znam, na jednym meczu byłem :rolleyes:
bartoszsss
04-01-2008, 23:48
Łatwo nie było, co tu dużo mówić Wisła pokazała nam gdzie nasze miejsce:) Trochę głupio że mecz w niedziele gramy przed południem, spodziewacie się jakichś kibiców?:)
POZDRO
Na juniorów nigdy nie ma pełnych trybun (czytaj 15 ławeczek) ale ktoś napewno przyjdzie :) Przynajmniej zapowiedzieliśmy wszystkim że czekamy na gorący doping :D
u nas pewnie pełno bedzie na mecz z ochojnem hehe
bartoszsss
04-01-2008, 23:54
Nie no, nie śmieję się, bo z tego co się orientuję, to o obsadę w ataku juniorów nie ma raczej problemów :) Tylko tak jakoś śmiesznie wyszło z tego waszego pisania, jakby dwóch było tylko :D Zresztą ja ich niewiele znam, na jednym meczu byłem :rolleyes:
Ja np pisałem tylko o tym który mi utkwił w pamięci. Mogą mieć ich kilku ale kto pamieta cały zespół przeciwników?? Chyba nikt :) POZDRO
bartoszsss
04-02-2008, 00:36
u nas pewnie pełno bedzie na mecz z ochojnem hehe
kolos Ty jesteś z Iskry? :)
kolos Ty jesteś z Iskry? :)
kiepski z Ciebie detektyw :P :D jeśli się nie mylę to kolos gra w Jaworze
bartoszsss
04-02-2008, 11:51
Popatrzyłem na terminarz i co widze? Pasternik pauzuje. Następny mecz gra na wyjeździe z Iskrą więc tak mi się zdawało :D Ale dzięki za pouczenie :) Pozdro
heheh jak czytam wasze komentarze to troche smieszne sa;D
powodzenia w tej kolejce;p
Rudnik jak awansuje to na pewno bedzie mial sklad zapewniam wam bo jest dluzo osb ktorych nie gra unas z powodu trenera a od nowego sezonu bedzie nowy TREner zapewniam wam bedzie o co walczyc w II lidze Golkiper LKS RUDnika :D:D:D
Rudnik jak awansuje to na pewno bedzie mial sklad zapewniam wam bo jest dluzo osb ktorych nie gra unas z powodu trenera a od nowego sezonu bedzie nowy TREner zapewniam wam bedzie o co walczyc w II lidze Golkiper LKS RUDnika :D:D:
Dzisiaj widziałem sie z Grzeskiem i mówił że z trenerem Lisowskim coraz lepiej i może do nas wroci, ale musimy wywalczyć awans:) Pozdro i do zobaczenia na treningu:)
Czy wie ktoś może jakie boisko ma Franciszek skomielna Czarna?, tzn stan murawy i wymiary:) Piszcie
boisko tam jest male mniejsze od naszego a murawa co bylem ostanio to niezbyt tydzien temu :):) Pozdro
heheh jak czytam wasze komentarze to troche smieszne sa;D
powodzenia w tej kolejce;p
ghost, jaką ekipę reprezentujesz?
bartoszsss
04-02-2008, 22:54
Czy wie ktoś może jakie boisko ma Franciszek skomielna Czarna?, tzn stan murawy i wymiary:) Piszcie
Ogólnie mówiąc to małe (raczej krótkie). W sumie to się nie nabiegasz :D
bartoszsss
04-02-2008, 22:59
Zbliżają się pierwsze spotkania :) Jakie samopoczucie przed tymi meczami? :) POZDRO
Zbliżają się pierwsze spotkania :) Jakie samopoczucie przed tymi meczami? :) POZDRO
Samopoczucie przed meczem takie sobie, ale nie jest źle:) najważniejsze żeby wszyscy z zespołu byli zdrowi i w pelni sił, bo pierwszy mecz bądź co bądź bardzo ważny.
Samopoczucie bardzo dobrze jestem juz dobrze nastawiony i przygotowany fizycznie jak i psychicznie do pierwszego meczu o wazne 3 pkt z Clavia :):)
Tylko żeby w niedziele nie padało, bo różne cuda wtedy mogą sie przytrafić:)
wiesz ze ja lubie jak pada i sa ciezki0e warunki pod bramka bo mam wtedy duzo do roboty hehe
bartoszsss
04-03-2008, 21:29
Nie chce nic mówić ale jedyne 3 punkty na naszym koncie były zdobyte na małym "jeziorku" a nie na boisku :) Pozdro
Na niedziele na szczęście zapowiadaja ladna pogodę:) Wiele tez zależy od przygotowania boiska przez gospodarzy.
POZDRO
bartoszsss
04-03-2008, 23:07
Na niedziele na szczęście zapowiadaja ladna pogodę:) Wiele tez zależy od przygotowania boiska przez gospodarzy.
POZDRO
To spoko że pogoda będzie OK :) A boisko będzie przygotowane na pewno! :) POZDRO
Jak już to kolega powiedział, boisko będzie na pewno przygotowane. :) Ale jakby trochę pokropiło to nie miałbym nic przeciwko temu, bo wtedy lepiej by się wślizgami jeździło. ;)
Ale miejmy nadzieję, że pogoda jednak dopisze, bo i kibiców będzie więcej. :D
Juz jutro rusza runda wiosenna ciekawy jestem wszystkich pierwszych meczy Ale nie moge sie juz doczekac meczu ClAIA-Rudnik :D:D:D
Jutro ciekawie zapowiada sie mecz jawor- orzeł m-ce, fajnie jakby był remis albo jawor wygrał:cool:
Niestety pewnie Was zmartwię tą informacją, grałem dzisiaj na naszym boisku i muszę niestety powiedzieć, że stan murawy pozostawia wiele do życzenia. :/ Ale mam nadzieję, że coś z tym zrobią do niedzieli, bo jeśli nie to będzie ciężki mecz.
Ciekawy mecz tez bedzie Franciszek-Hejnal tu bedzie tez zalezo czy hejnal utrzyma po I kolejce Lidera
musi utrzymac do konca rozgrywek hehe:p bedziemy sie starac... zycze wszystkim powodzenie w pierwszym meczu
musi utrzymac do konca rozgrywek hehe:p bedziemy sie starac... zycze wszystkim powodzenie w pierwszym meczu
Jak skończycie mecz to napisz wynik na forum:) Pozdro
Niestety pewnie Was zmartwię tą informacją, grałem dzisiaj na naszym boisku i muszę niestety powiedzieć, że stan murawy pozostawia wiele do życzenia. :/ Ale mam nadzieję, że coś z tym zrobią do niedzieli, bo jeśli nie to będzie ciężki mecz.
No cóż trudno, najważniejsze, żeby dało sie rozegrac spotkanie
POZDRO
bartoszsss
04-04-2008, 23:50
Jak skończycie mecz to napisz wynik na forum:) Pozdro
Właśnie wszyscy piszcie wyniki meczów naszej ligi :) Niezbędne są do prowadzenia aktualnej tabeli :) PozdrO
bartoszsss
04-04-2008, 23:55
Tabela III Ligi Juniorów, podokręg: Myślenice
1. HEJNAŁ Krzyszkowice 12 33 34 : 13
2. RUDNIK 12 31 50 : 12
3. ORZEŁ Myślenice 11 25 45 : 13
4. DALIN II Myślenice 12 22 41 : 18
5. ISKRA Głogoczów 12 19 39 : 29
6. JAWOR Jawornik 12 19 41 : 36
7. STAW Polanka 12 18 52 : 30
8. ORZEŁ Nowa Wieś 11 17 33 : 24
9. PASTERNIK Ochojno 10 13 27 : 23
10. FRANCISZEK S.Cz. 12 12 46 : 51
11. TOPÓR Tenczyn 12 9 23 : 44
12. DZIECANOVIA 12 3 9 : 72
13. CLAVIA Świątniki 12 3 8 : 83
(Od lewej: MIEJSCE - DRUŻYNA - ILOŚĆ ROZEGRANYCH MECZY - PUNKTY - BR. STRZELONE: BR. STRACONE)
Nieodbyte mecze rozegrane zostaną w tej rundzie:
1. ORZEŁ Nowa Wieś - PASTERNIK Ochojno
2. PASTERNIK Ochojno - ORZEŁ Myślenice
Bartosz, w jakich strojach gracie??? Jak ktoś wie inne wyniki z naszej ligi to niech pisze:)
Pozdro
Bartosz, w jakich strojach gracie??? Jak ktoś wie inne wyniki z naszej ligi to niech pisze:)
Pozdro
sorki, że odpowiadam za kolegę, zazwyczaj gramy w zielono-białych strojach :)
El Toro nie ma sprawy, dzieki za odpowiedź. Do zobaczenia jutro na meczu.
na pewno się jutro spotkamy na boisku :)
Do jutra
A z jakim numerem będziesz grał?
bartoszsss
04-05-2008, 23:28
Piszcie wyniki meczów :)
To do jutra :) Będzie fajny mecz :D Pozdro
Iskra Glg ; Orzel nowa wies 2:0
CLAVIA-RUDNIK 1:4 :/
szkoda tego meczu...
Gratulacje dla Rudnika, pozdro
bartoszsss
04-06-2008, 16:21
CLAVIA-RUDNIK 1:4 :/
szkoda tego meczu...
Gratulacje dla Rudnika, pozdro
Fajny mecz :) Można tylko żałować niewykorzystanych szans... Kopia Jirsaka się nie udała (brawo dla bramkarza Rudnika) :(
Zwycięstwo cieszy, zwłaszcza, że odniesione na trudnym terenie, ale gra była fatalna (osobiście ze swojej postawy mówiąc najłagodniej jestem niezadowloony) inna sprawa że w piątek miałem gorączkę, a w sobotę z domu się nie ruszałem:( Clavia postawiła wysoko poprzeczkę i to my musieliśmy odrabiać straty. Dzięki za mecz i powodzenia życze Clavi.
pozdro
Z tego co wiem to mecz Jawor- Orzeł M-ce zostal przelożony
wie ktoś na forum jakim wynikiem zakończył się mecz Dziecanovia- Topór???
Zwycięstwo cieszy, zwłaszcza, że odniesione na trudnym terenie, ale gra była fatalna (osobiście ze swojej postawy mówiąc najłagodniej jestem niezadowloony) inna sprawa że w piątek miałem gorączkę, a w sobotę z domu się nie ruszałem:( Clavia postawiła wysoko poprzeczkę i to my musieliśmy odrabiać straty. Dzięki za mecz i powodzenia życze Clavi. Swoją drogą sorry za zachowanie trenera, on już taki jest...
pozdro
Również dzięki za mecz.
Ja też Wam życzę powodzenia w dalszych meczach i awansu, bo macie dobry skład. :)
Muszę przyznać, że Wasz trener to wybuchowy człowiek, ale nic się nie stało, przecież każdy jakoś musi odreagować.
Pozdro
bartoszsss
04-06-2008, 19:42
Również dzięki za mecz.
Ja też Wam życzę powodzenia w dalszych meczach i awansu, bo macie dobry skład. :)
Muszę przyznać, że Wasz trener to wybuchowy człowiek, ale nic się nie stało, przecież każdy jakoś musi odreagować.
Pozdro
Troche winy trenera, ale sędzia też nie był najwyższej "klasy"... Czasami chyba sam nie wiedział co się na boisku dzieje :D
bartoszsss
04-06-2008, 19:44
Piszcie swoje typy zawodników, którzy najlepiej zagrali w tym meczu. Mój osobisty typ to zawodnik Rudnika, nr 11 :) Gość woził nas jak chciał :D
Troche winy trenera, ale sędzia też nie był najwyższej "klasy"... Czasami chyba sam nie wiedział co się na boisku dzieje :D
Zgadzam się, arbiter nie sędziował zbyt dobrze, kilka razy sam byłem zdziwiony jego decyzjami.
Piszcie swoje typy zawodników, którzy najlepiej zagrali w tym meczu. Mój osobisty typ to zawodnik Rudnika, nr 11 :) Gość woził nas jak chciał :D
Kogo woził to woził. :D
Moje typy jeśli chodzi o Rudnik to: oczywiście napastnik z nr 11, środkowy pomocnik, chyba grał z nr. 10, ale nie jestem pewien i tam jeszcze na środku obrony też dobrze grał jeden z Waszych graczy.
O swoich się nie wypowiadam. :P
Z wyników na forum można chyba podsumować pierwszą kolejkę:)
Orzeł NW- Iskra 0:2
Dziecanovia- Topór 0:0
Clavia- Rudnik 1:4
Franciszek- Hejnał 1:5
Jawor- Orzeł M-ce przełożony
No rzeczywiście zgadzam się z kolegami z Clavii, u nas najlepiej zaprezentował się nasz napastnik, strzelił dwie piękne bramki a mógł conajmniej 5:) Chłopak ma pojęcie choć to już ostatni jego rok w juniorach. A co do sędziego to może bez komentarza, sami widzielimy co odprawiał. U Was wyróżnił bym kapitana i tego napastnika co nam bramkę strzelił. Teraz szykujemy się na Jawor:) POZDRO
biszkopt:P
04-07-2008, 00:05
teraz to gracie u nas....:D
bartoszsss
04-07-2008, 11:03
teraz to gracie u nas....:D
W jakim klubie grasz? :P
W jakim klubie grasz? :P
kolejny raz to powtarzam: kiepski z Ciebie detektyw :P jeśli się nie mylę to biszkopt:P reprezentuje Jawor
pozdro
no można powiedzieć ze mecz z clavia byl nawet dobry dla naszego zespołu chodź mecz graliśmy w 10 do 70 minuty a potem w 9 to skończył sie wygraną:):) Pozdro dla zawdoników Clavi no można powiedziec ze paru zawodnikow gra dobra piłke !!! można to potwierdzic akcja w pierwszej polowie sam na sam ale nie dałem sie pokonać do przerwy :D:D lubie takie akcje he he:D:D:D
abela III Ligi Juniorów, podokręg: Myślenice
1. HEJNAŁ Krzyszkowice 13 36 39 : 14
2. RUDNIK 13 34 54 : 13
3. ORZEŁ Myślenice 11 25 45 : 13
4. ISKRA Głogoczów 13 22 41 : 29
5. JAWOR Jawornik 12 19 41 : 36
6. ORZEŁ Nowa Wieś 12 17 33 : 26
7. PASTERNIK Ochojno 10 13 27 : 23
8. FRANCISZEK S.Cz. 13 12 47 : 56
9. TOPÓR Tenczyn 13 10 23 : 44
10. DZIECANOVIA 13 4 9 : 72
11. CLAVIA Świątniki 13 3 9 : 87
(Od lewej: MIEJSCE - DRUŻYNA - ILOŚĆ ROZEGRANYCH MECZY - PUNKTY - BR. STRZELONE: BR. STRACONE)
walka o Awans do II ligi juniorow rozegra sie pomiedzy drużynami Hejnał krzyszkowice LKs Rudnik i Orzeł Myslenice te drużyny bede do ostaniego meczu walczyc o AWANS:D:D:D:D
Ciekawie zapowiada się następna kolejka a zwłaszcza mecze Rudnika z Jaworem i Orła z Hejnałem:)
Ciekawie zapowiada się następna kolejka a zwłaszcza mecze Rudnika z Jaworem i Orła z Hejnałem:)
Ta kolejka będzie bardzo ciekawa. My będziemy grać z Nową Wsią, jeśli uda nam się wzmocnić prawą stronę obrony i bramkę(o ile się nie mylę to nasz 1 bramkarz powinien już wrócić do składu po zawieszeniu) to myślę, że pokusimy się o zwycięstwo. :)
Natomiast mecze Rudnika z Jaworem i Orła z Hejnałem zadecydują o tym kto będzie się dalej liczył w walce o awans. Szczególnie ważne te mecze będą dla drużyn Rudnika i Hejnału, bo gdy wygrają swoje mecze to odskoczą od reszty na bezpieczny dystans.
bartoszsss
04-07-2008, 23:35
no można powiedzieć ze mecz z clavia byl nawet dobry dla naszego zespołu chodź mecz graliśmy w 10 do 70 minuty a potem w 9 to skończył sie wygraną:) Pozdro dla zawdoników Clavi no można powiedziec ze paru zawodnikow gra dobra piłke !!! można to potwierdzic akcja w pierwszej polowie sam na sam ale nie dałem sie pokonać do przerwy :D lubie takie akcje he he:D
No gratuluje! Ale tą jedną bramke to mogłes mi puścić (po strzale z daleka w 2 połówce) :D
bartoszsss
04-07-2008, 23:37
Ta kolejka będzie bardzo ciekawa. My będziemy grać z Nową Wsią, jeśli uda nam się wzmocnić prawą stronę obrony i bramkę(o ile się nie mylę to nasz 1 bramkarz powinien już wrócić do składu po zawieszeniu) to myślę, że pokusimy się o zwycięstwo. :)
Natomiast mecze Rudnika z Jaworem i Orła z Hejnałem zadecydują o tym kto będzie się dalej liczył w walce o awans. Szczególnie ważne te mecze będą dla drużyn Rudnika i Hejnału, bo gdy wygrają swoje mecze to odskoczą od reszty na bezpieczny dystans.
Mecze już w sobotę także jakby co to piszcie wyniki :) Ja osobiście życzę Rudnikowi zwycięstwa bo macie spoko team :D
bartoszsss
04-07-2008, 23:39
Rudnik - Jawor (1)
Orzeł M-ce - Hejnał (1)
Topór - Franciszek (X)
Iskra- Pasternik (X)
Clavia - Orzeł NW (1)
Piszcie swoje typy :)
no można powiedzieć ze mecz z clavia byl nawet dobry dla naszego zespołu chodź mecz graliśmy w 10 do 70 minuty a potem w 9 to skończył sie wygraną Pozdro dla zawdoników Clavi no można powiedziec ze paru zawodnikow gra dobra piłke !!! można to potwierdzic akcja w pierwszej polowie sam na sam ale nie dałem sie pokonać do przerwy lubie takie akcje he he
Dzięki. :)
To Wy graliście w 10!? Heh, jakoś nie zauważyłem, wiem, że później zszedł jeden z waszych, ale nie wiedziałem, że od początku graliście w 10. :D
Gdybyśmy wykorzystali te sytuacje, które mieliśmy to wynik na pewno byłby inny.
Jestem tylko ciekaw jak ułożyłyby się losy tego meczu, gdyby ten strzał z dystansu oddany przez Bartka znalazł miejsce w bramce, bo niewiele brakło i mogłaby być z tego piękna bramka.
Ale to jest tylko takie gdybanie... :D
Pozdro
Rudnik - Jawor (1)
Orzeł M-ce - Hejnał (x2)
Topór - Franciszek (2)
Iskra- Pasternik (2)
Clavia - Orzeł NW (1) :)
moje typy:
Rudnik- Jawor (1)
Orzeł M-ce- Hejnał (2x)
Topór- Franciszek (x2)
Iskra- Pasternik (1)
Clavia- Orzeł NW (1x)
No rzeczywiście jak zmienicie bramkarza to macie spore szanse. Tak czy owak życzę Wam zwycięstwa bo gracie naprawde niezłą piłkę.
No rzeczywiście jak zmienicie bramkarza to macie spore szanse. Tak czy owak życzę Wam zwycięstwa bo gracie naprawde niezłą piłkę.
(Nie)Dziękuję, żeby nie zapeszyć. :)
Pozdro
bartoszsss
04-09-2008, 10:50
Jest ktoś tutaj zalogowany z Nowej Wsi? El Toro nie pisz że jestem kiepskim detektywem :D
Jest ktoś tutaj zalogowany z Nowej Wsi? El Toro nie pisz że jestem kiepskim detektywem :D
Bo jesteś. :P Wystarczy trochę ruszyć głową i wszystko staje się jasne. :D
Z tego co wiem to tutaj nie ma nikogo z Nowej Wsi, ale może ktoś się pojawi. :D
bartoszsss
04-09-2008, 20:47
Bo jesteś. :P Wystarczy trochę ruszyć głową i wszystko staje się jasne. :D
Z tego co wiem to tutaj nie ma nikogo z Nowej Wsi, ale może ktoś się pojawi. :D
Nie można w takim razie zebrać żadnych informacji o przeciwniku :(
Nie wiem czy te informacje cos Wam dadzą, ale Orzeł Nowa Wieś wygrała w sparingu z Iskrą Brzączowice 7:2, z nami na jesień przegrali 6:1,a w ostatniej kolejce przegrali 2:0, czyli graja w kratkę, ale moga być groźni.
Rudnik- Jawor (1)
Orzeł M-ce- Hejnał (1x)
Topór- Franciszek (x2)
Iskra- Pasternik (2)
Clavia- Orzeł NW (1x)
:DDDD :cool:
bartoszsss
04-10-2008, 10:32
Nie wiem czy te informacje cos Wam dadzą, ale Orzeł Nowa Wieś wygrała w sparingu z Iskrą Brzączowice 7:2, z nami na jesień przegrali 6:1,a w ostatniej kolejce przegrali 2:0, czyli graja w kratkę, ale moga być groźni.
Dzięki za info :) Są w naszym zasięgu :D
moze dacie im rady zycze wam powodzenia i wygrania meczu Pozdro Golkiper RUdnika :D:D
bartoszsss na jakiej pozycji ostatnio grałes ???????
Orientuje się ktoś może w jakim stanie jest boisko Jawora Jawornik??? Z góry dzięki za odopowiedź:)
Pozdro
bartoszsss
04-11-2008, 01:07
bartoszsss na jakiej pozycji ostatnio grałes ???????
Ofensywny środkowy obrońca (przed obroną, za pomocą - nie wiem jak to fachowo nazwać) :) coś w tym stylu...
jtyna-jtyna
04-11-2008, 01:14
Ofensywny środkowy obrońca (przed obroną, za pomocą - nie wiem jak to fachowo nazwać) :) coś w tym stylu...
hej mam pytanko ;) Ty sie nazywasz Bartek Smajkiewicz??
jtyna-jtyna
04-11-2008, 01:19
hej mam pytanko Ty sie nazywasz Bartek Smajkiewicz? ;)
bartoszsss
04-11-2008, 09:27
hej mam pytanko Ty sie nazywasz Bartek Smajkiewicz? ;)
Raczej nie o mnie chodzi ;)
jtyna-jtyna
04-11-2008, 09:54
Raczej nie o mnie chodzi ;)
yhym...wielka szkoda ;) ;(
Już jutro II kolejka rusza najbardziej beda ciekawe mecze drużyn z czołówki tabeli :D:D Orzeł-Hejnał Rudnik-Jawor
Orzeł jest najbardziej połkładaną drużyną w tej lidze!!!!Profesjonalnie prowadzoną i organizacyjnie tez jest nizle!!!życze im wszystkiego najlepszego!!!!
Grałeś na pozycji środkowego obrońcy. :D jak już coś, to grałeś przed stoperem ;P :D
Dzięki za info :) Są w naszym zasięgu :D
Nie wiem czy są w naszym zasięgu... :/
Jutro na pewno nie zagra nasz prawy pomocnik, ten napastnik co strzelił ostatnio bramkę w meczu z Rudnikiem też prawdopodobnie nie zagra, środkowy pomocnik może zagrać w seniorach to też może go zabraknąć...tak, że skład się sypie. :/
Ale mam nadzieję, że jakoś damy rady. :)
Tak na marginesie, to pasowałoby, żeby trochę pokropiło...bo wtedy będzie jazda. :D
jtyna-jtyna, jaki klub reprezentujesz???
Pozdro
michal1989tsw
04-11-2008, 16:35
pozdro dla zawodników z clavi i życze powodzenia:) jutro Rudnik czeka cieżki mecz a mnie nie bedzie;/(kontuzja)
pozdro dla zawodników z clavi i życze powodzenia:) jutro Rudnik czeka cieżki mecz a mnie nie bedzie;/(kontuzja)
(Nie)dziękuję, żeby nie zapeszyć. :)
Grałeś w meczu z nami? Jeśli tak to na jakiej pozycji? bo się chyba domyślam ;)
Pozdro
bartoszsss
04-11-2008, 18:04
jtyna-jtyna, jaki klub reprezentujesz???
Pozdro
Jakbyś był dobrym detektywem to bys się domyślił... :)
bartoszsss
04-11-2008, 18:05
Nie wiem czy są w naszym zasięgu... :/
Jutro na pewno nie zagra nasz prawy pomocnik, ten napastnik co strzelił ostatnio bramkę w meczu z Rudnikiem też prawdopodobnie nie zagra, środkowy pomocnik może zagrać w seniorach to też może go zabraknąć...tak, że skład się sypie. :/
Ale mam nadzieję, że jakoś damy rady. :)
Tak na marginesie, to pasowałoby, żeby trochę pokropiło...bo wtedy będzie jazda. :D
Są są :) Bez pseudo gwiazdy też można wygrać (wiesz o kim mówie).
i tak jestem lepszym od Ciebie :P chyba, że wiesz, to wtedy zwracam honor :P :D
Są są :) Bez pseudo gwiazdy też można wygrać (wiesz o kim mówie).
Ja zawsze walczę o zwycięstwo. :) Bez niego można wygrać. Tylko gorzej będzie z napadem, bo nie będzie naszego czołowego snajpera. :/
michal1989tsw
04-11-2008, 18:43
no grałem na srodku nr.10 znaczy starałem sie grac:PP
niestety gramy jutro mecz na wyjedzie bo w jesieni gralismy unas ;/;/;/;/ szkoda ale damy rade ::D:D:D
Ciekawe czy będziemy mieć jakiś transport na mecz???? Zawsze można samochodami pojechać...
no grałem na srodku nr.10 znaczy starałem sie grac:PP
Na środku pomocy, to chyba kojarzę Cię. :) Ja grałem na lewej obronie, chyba rozmawiałem z Tobą w czasie meczu i po meczu przy szatni, o ile się nie mylę.
Graczom Rudnika życzę jutro 3 punktów na trudnym terenie w Jaworniku, może jakoś tam dojedziecie.
bartoszsss
04-11-2008, 23:37
Graczom Rudnika życzę jutro 3 punktów na trudnym terenie w Jaworniku, może jakoś tam dojedziecie.
Dokładnie ! Powodzonka :)
bartoszsss
04-11-2008, 23:55
A my się szykujemy na (zwycięstwo/baty/dotkliwy remis)* od Orła NW :)
*-wybierz co wolisz
jtyna-jtyna
04-11-2008, 23:57
nio własnie dobrze powiedziane ;) chyba jestem jedyną dziewczyną na tym forum;p a tak szczerze tio nie jestem tutaj zewzględu na piłke bo mam mało z nią wspólnego jedynie co to kibicuje Polsce na mistrzostwach świata ;p szukam Bartka Smajkiewicza;p ;)
bartoszsss
04-12-2008, 00:00
nio własnie dobrze powiedziane ;) chyba jestem jedyną dziewczyną na tym forum;p a tak szczerze tio nie jestem tutaj zewzględu na piłke bo mam mało z nią wspólnego jedynie co to kibicuje Polsce na mistrzostwach świata ;p szukam Bartka Smajkiewicza;p ;)
Fajnie :) A wiesz chociaż gdzie on gra albo masz jakiekolwiek o nim info? :)
A my się szykujemy na (zwycięstwo/baty/dotkliwy remis)* od Orła NW :)
*-wybierz co wolisz
szykować to się możesz na jakąś ważną uroczystość ;P najpierw trzeba rozegrać mecz, a później to będziesz się mógł już "szykować" na co chcesz :P :D
niestety, ja też nie pomogę Ci go odnaleźć, bo nie znam kogoś takiego
pozdro dla kibicki :)
SticQ M19
04-12-2008, 09:43
El Toro do nas da się dojechać więc nie musisz życzyć im szczęścia w dojeździe... boisko też złe nie jes. Jedynie możesz życzyć im szczęścia i 3 pkt... Mam nadzieję że łatwo ich nie zdobędą, o ile w ogóle zdobędą...
El Toro do nas da się dojechać więc nie musisz życzyć im szczęścia w dojeździe... boisko też złe nie jest. Jedynie możesz życzyć im szczęścia i 3 pkt... Mam nadzieję że łatwo ich nie zdobędą, o ile w ogóle zdobędą...
Źle mnie zrozumiałeś, mi chodziło o to czy będą mieli czym tam do Was dojechać, bo wcześniej radio17 napisał, że mają kłopoty z transportem. A z tym "trudnym terenem" to chodziło mi o Was, a nie o boisko, bo wiem, że na pewno tanio skóry nie sprzedacie.
Życzę Wam dobrego meczu.
Liczę że będzie jakiś transport, ewentualnie możemy iść na nogach:) Wam też życzę powodzenia w starciu z Orłem NW:)
Pozdro
Traspor na mecz jest Jedziemy po 3 pkt do sasiedniego Jawornika :D:D: Motywacja jest wieksza niz na pierwszy mecz GOlkiper Rudnika :):) Gramy Juz prawie w pelnym skladzie takim jak na jesien to im tak latwo nie bedzie :) :)
Liczę że będzie jakiś transport, ewentualnie możemy iść na nogach:) Wam też życzę powodzenia w starciu z Orłem NW:)
Pozdro
W sumie to możecie iść na nogach, zawsze to będzie jakaś forma rozgrzewki. :D
Na pewno powalczymy z Orłem, ale jak to się ułoży to zobaczymy.
Pozdro
A jak tam u Was z pogodą??? Bo u nas teraz mocno wieje, a do tego jakieś chmury się zbierają.
Coś mi się wydaje, że zagramy na wodzie. :D
Napewno będziemy walczyć o 3 punkty, które są nam bardzo potrzebne... w sumie El Toro masz rację, po takiej rozgrzewce to nikt z nami szans nie ma:)
Pozdro
A jak tam u Was z pogodą??? Bo u nas teraz mocno wieje, a do tego jakieś chmury się zbierają.
Coś mi się wydaje, że zagramy na wodzie. :D
U nas też nie ciekawie... ale jak trochę pokropi to nawet dobrze, tylko żeby nie było ulewy:)
U nas też nie ciekawie... ale jak trochę pokropi to nawet dobrze, tylko żeby nie było ulewy:)
Zgadzam się, też nie miałbym nic przeciwko temu, aby trochę pokropiło, bo jak zawsze powtarzam: będzie się wtedy dobrze jeździć wślizgami. :) Może nas nie zaleje, tylko ten wiatr jak nie ustanie to będzie przeszkadzał.
Jak pokropi to też nie będzie tak twardo, bo nie lubie grać na "kamieniu" zwłaszcza na nierównym boisku bo wtedy piłka różne cuda wyprawia, a poza tym liczę na to że murawa w Jaworniku będzie dobrze przygotowana:)
Jak pokropi to też nie będzie tak twardo, bo nie lubie grać na "kamieniu" zwłaszcza na nierównym boisku bo wtedy piłka różne cuda wyprawia, a poza tym liczę na to że murawa w Jaworniku będzie dobrze przygotowana:)
Również się zgadzam, wczoraj grałem na naszym boisku i w niektórych miejscach było strasznie sucho, a równe to ono też nie jest, więc piłka odskakiwała, itp.
Z tego co pisał SticQ M19 to wygląda na to, że mają dobre boisko, więc nic tylko grać. :)
ziomal009
04-12-2008, 13:03
Dzisiaj mecz z Franciszkiem;) Pasuje wygrac!!! Ciekawe czy bedziemy miec skład;P
ziomal009
04-12-2008, 13:04
Nasz kapitan z nr 10 bedzie dzis szalal!!!
Witam na forum przedstawiciela jak się domyślam zespolu z Tenczyna:) Życzę Wam powodzenia w starciu z Franciszkiem, jak skończycie mecz to wrzuć wynik na forum.
Pozdro
Również witam reprezentanta klubu Topór.
Życzę dobrego meczu, miłego dla oka i przyjemnego dla kości. :)
Pozdro
ziomal009
04-12-2008, 13:15
Ja tez was witam;) oki po meczu zaraz wrzuce wynik;)
Dzisiaj mecz Topór Tenczyn kontra Franciszek może być cieżko ze wzgledu na to ze sie kopia obstawiam wynik 3-1 dla tenczyna
A jak tam ine kluby gra ktoś dzisiaj moze nie bedzie lało
ziomal009
04-12-2008, 14:09
Tenczyn to jest POTĘGA!!!!!
JAZDA JAZDA!!!
Dziś wygramy karzdy mecz Topór Tenczyn górą jest
A jak tam ine kluby gra ktoś dzisiaj moze nie bedzie lało
My (Clavia) gramy dzisiaj o 17 z Orłem Nowa Wieś. :)
Pozdro
to jestem za wami macie wygrac wrzuc potem wynik na forum
to jestem za wami macie wygrac wrzuc potem wynik na forum
Dzięki :) postaramy się wygrać, ale będzie ciężko, bo mamy osłabiony skład. :/
Ok, jak tylko wrócę do domu to wrzucę.
Dzięki. :)
Ok. jak tylko wrócę do domu to wrzucę.
ok fajnie ja też wrzuce
ok fajnie ja też wrzuce
a gdzie kolego grałes jak graliscie z nami pamietasz wygralismy wtedy 6 -0
a gdzie kolego grałes jak graliscie z nami pamietasz wygralismy wtedy 6 -0
To do mnie??? :) Jeśli tak, to odpowiadam: grałem na lewej obronie, nawet żółtą kartkę wtedy dostałem. ;)
Ale co do wyniku, to było chyba wtedy 5:0. :D
bartoszsss
04-12-2008, 16:47
Powodzonka wszystkim na meczach :)
LKS Jawor- LKS Rudnik 1:3 (0:1) :)
ciężki mecz, Jawor wysoko postawił poprzeczkę i skutecznie się bronił, w pierwszej połowie widoczna przewaga Rudnika, w drugiej szybko strzeliliśmy bramkę i kontrowaliśmy przebieg meczu, pod koniec padła 3 bramka dla nas a Jawor w ostatniej minucie strzelił honorową bramkę. Dzięki za mecz:)
Pozdro
ziomal009
04-12-2008, 18:15
Topór - Franciszek 8-3 :)
SticQ M19
04-12-2008, 20:14
dzieki za mecz chłopaki z Rudnika :P było good tylko skuteczności nam zabrakło... życzę powodzenia w dalszych rozgrywkach :))
bolo19902
04-12-2008, 20:24
Mecz orzeł vs. Hejnał będzie rozgrywany w niedziele o 11. Myśle ze wygramy. Ale będzie bardzo cięzko gdyż orzeł gra ładna piłke
CLAVIA - Orzeł NW 2:5 :(
Niestety, walczyliśmy, ale nie daliśmy rady. Pierwsza połowa 1:3, druga 1:2, a do tego jeszcze złapałem kontuzję na samym początku i grałem na własne życzenie do końca, ale chyba źle zrobiłem ;/
SticQ M19
04-12-2008, 20:25
liczą się dobre chęci. może to nic poważnego. pozdrawiam
Gratuluje zespołom Rudnika i Topora zwycięstw. :)
Pozdro
liczą się dobre chęci. może to nic poważnego. pozdrawiam
Oby, ale coś czuję, że następny mecz mam z głowy, a szkoda, bo mamy derby gminy. :/
Ale postaram się wykurować, bo derby to derby. :)
Pozdro
bartoszsss
04-12-2008, 20:41
CLAVIA - Orzeł NW 2:5 :(
Niestety, walczyliśmy, ale nie daliśmy rady. Pierwsza połowa 1:3, druga 1:2, a do tego jeszcze złapałem kontuzję na samym początku i grałem na własne życzenie do końca, ale chyba źle zrobiłem ;/
Brak komentarza... Nie mówie bo liczy się gra całego zespołu ale nasz "prawy obrońca" (ironia) chyba troszkę przesadza... :/ ZŁY...
bartoszsss
04-12-2008, 20:43
Oby, ale coś czuję, że następny mecz mam z głowy, a szkoda, bo mamy derby gminy. :/
Ale postaram się wykurować, bo derby to derby. :)
Pozdro
A mówiłem żebyś powiedział trenerowi... Wiem że gra to gra ale 2 połówke mogłeś sobie odpocząć... Szczególnie dlatego że nie masz godnego następcy na derby... :) Qruj się :)
bartoszsss
04-12-2008, 20:44
LKS Jawor- LKS Rudnik 1:3 (0:1) :)
ciężki mecz, Jawor wysoko postawił poprzeczkę i skutecznie się bronił, w pierwszej połowie widoczna przewaga Rudnika, w drugiej szybko strzeliliśmy bramkę i kontrowaliśmy przebieg meczu, pod koniec padła 3 bramka dla nas a Jawor w ostatniej minucie strzelił honorową bramkę. Dzięki za mecz:)
Pozdro
Gratulacja dla Rudnika :) Pozdro dla Jawora :)
Brak komentarza... Nie mówie bo liczy się gra całego zespołu ale nasz "prawy obrońca" (ironia) chyba troszkę przesadza... :/ ZŁY...
Nawet mi nie mów o nim, dobrze, że zszedł po 1 połowie.
A mówiłem żebyś powiedział trenerowi... Wiem że gra to gra ale 2 połówke mogłeś sobie odpocząć... Szczególnie dlatego że nie masz godnego następcy na derby... :) Qruj się :)
Wiem, mogłem powiedzieć, ale zawsze walczę do końca, jednak tym razem chyba przesadziłem. :/ Chciałbym zagrać z Pasternikiem, ale jakby coś było nie tak to już nie będę ryzykował.
A ja gratuluje wszystkim dzisiaj zespoła my wygralismy dzisiaj 8-3 zagralismy piekna piłke pozdro dla rudnika i clavi
a co do franciszka to strasznie chamsko graja=(
A ja gratuluje wszystkim dzisiaj zespoła my wygralismy dzisiaj 8-3 zagralismy piekna piłke pozdro dla rudnika i clavi
Niestety nie miałem okazji grać przeciwko Franciszkowi, ale z tego co chłopaki mówili to wynika, że umieją "cwaniakować", itp. My będziemy grać z nimi w tej rundzie u siebie, więc z niecierpliwością czekamy na ich przyjazd. :D
Gratuluję Wam zwycięstwa nad nimi. :)
Pozdro
Niestety nie miałem okazji grać przeciwko Franciszkowi, ale z tego co chłopaki mówili to wynika, że umieją "cwaniakować", itp. My będziemy grać z nimi w tej rundzie u siebie, więc z niecierpliwością czekamy na ich przyjazd. :D
Gratuluję Wam zwycięstwa nad nimi. :)
Pozdro
no cwaniaki jak nic mnie tak 2 razy zfałlowali i karki zułte dostali oni wogule treningów nie maja bo nam mówili hiihhhi ale jak zwykle dalej jestem za clavia
dzieki za mecz chłopaki z Rudnika :P było good tylko skuteczności nam zabrakło... życzę powodzenia w dalszych rozgrywkach :))
My też dziękujemy za spotkanie i życzymy powodzenia w dalszych meczach, a zwłaszcza liczymy, że urwiecie punkty Hejnałowi i Orłowi Myślenice.
Dzięki, my też gratulujemy Wam zwycięstwa już nie mogę się doczekać spotkania z Wami w Tenczynie, a co do Franciszka, u nas jak z nimi graliśmy to był spokój (przyjechali z księdzem) ale rzeczywiście zamiast na piłkę to na nogi patrzą:)
Bartosz i El Toro dzięki za gratulacje, liczę że Wam też w następnej kolejce będę mógł gratulować:) Jakbyście dali radę to po krótce opiszcie jak spisali się chłopaki z Nowej Wsi (za niedługo gramy z nimi mecz i pasuje coś się dowiedzieć) z góry dzięki
Dzięki, my też gratulujemy Wam zwycięstwa już nie mogę się doczekać spotkania z Wami w Tenczynie, a co do Franciszka, u nas jak z nimi graliśmy to był spokój (przyjechali z księdzem) ale rzeczywiście zamiast na piłkę to na nogi patrzą:)
a tu z jakim kol... pisze z jakiej druzyny no a wiec czekamy na was i ze zagramy niezła piłke i bez zadnych bujek czy coś w tym stylu
24 maja,17:00, Topór- LKS RUDNIK
Wtedy z wami gramy, a jeśli chodzi o bójki to my patrzymy na grę, a nie bicie:) Grałeś z nami na jesień w Rudniku???
pozdro
Bartosz i El Toro dzięki za gratulacje, liczę że Wam też w następnej kolejce będę mógł gratulować:) Jakbyście dali radę to po krótce opiszcie jak spisali się chłopaki z Nowej Wsi (za niedługo gramy z nimi mecz i pasuje coś się dowiedzieć) z góry dzięki
Nie ma sprawy. :)
Z moich obserwacji mogę powiedzieć, że mają bardzo dobrego gracza w środku pola, grał z nr 8, dobrze rozgrywa, musicie na niego bardzo uważać, bo chłopak nieźle gra. Technicznie jest bardzo dobry.
Na ataku gra tam taki "olbrzym" z rocznika 89, z tego co mówił to przeszedł do nich z seniorów, niestety w meczu z nami strzelił 2 bramki, dobry technicznie, radziłbym Wam wystawić kogoś dobrego i zbudowanego, żeby go pokrył.
Na obronie też mają dobrego zawodnika, też z rocznika 89, wysoki i również dobry technicznie.
Często próbują strzelać z dystansu.
Musicie się nastawić na twardą grę.
Pozdro
Wtedy z wami gramy, a jeśli chodzi o bójki to my patrzymy na grę, a nie bicie:) Grałeś z nami na jesień w Rudniku???
pozdro
no tak przegralismy chyba wtedy ja byłem capitanem wtedy pamietasz mysle ze tez zagramy niezle a propo meczu to niewiem kiedy gramy z wami bo narazie gramy mecze zaległe z tamtej rundy
...a jeśli chodzi o bójki to my patrzymy na grę, a nie bicie:)
pozdro
Potwierdzam, tak, że kamil10 nie musisz się obawiać, Rudnik ma spoko ekipę. :)
El Toro wielkie dzięki za bardzo cenne informacje, na jesień nie było z nimi lekko, choć wygraliśmy 6:1:) ale teraz pewnie się wzmocnili i może być ciężej.
no tak przegralismy chyba wtedy ja byłem capitanem wtedy pamietasz mysle ze tez zagramy niezle a propo meczu to niewiem kiedy gramy z wami bo narazie gramy mecze zaległe z tamtej rundy
za bardzo Cię nie kojarzę, ale napewno będzie ciekawe spotkanie:)
pozdro
El Toro wielkie dzięki za bardzo cenne informacje, na jesień nie było z nimi lekko, choć wygraliśmy 6:1:) ale teraz pewnie się wzmocnili i może być ciężej.
Nie ma za co. :)
Chyba się wzmocnili, dużo tam u nich gra z rocznika 89.
Jeszcze raz podkreślam, musicie uważać na tego ze środka pola, bo jest bardzo groźny.
no jak narazie jest dobrze jeden remis jeden wygrany wiemy ze nie bedize leko ale dajemy z siebie wszystko w tamtej rundzie gralismy kiepsko niemielismy składu lub jakies ine wymówki ale teraz naprawde mamy niezła ekipe myslimy byc w czołówce ale wszystko sie okarze
z rudnika kojarze ino takiego kool. wysokiego był naprawde dobry a z clavi podobał sie mi własnie obronca lewytaki bladyn chyba i to chyba ty:rolleyes:
z rudnika kojarze ino takiego kool. wysokiego był naprawde dobry a z clavi podobał sie mi własnie obronca lewytaki bladyn chyba i to chyba ty:rolleyes:
hehe, na 100% w meczu z Wami grałem na lewej obronie...tylko, że nie jestem blondynem. :D
hehe, na 100% w meczu z Wami grałem na lewej obronie...tylko, że nie jestem blondynem. :D
no to o ciebie mi chodziło grałes najlepiej i gratulacje a tak z wygladu nie kojarze heh a mnie moze kojarzysz jak miałem cochwila sytuacje i nie wtrafiłem ani jednej
no to o ciebie mi chodziło grałes najlepiej i gratulacje a tak z wygladu nie kojarze heh a mnie moze kojarzysz jak miałem cochwila sytuacje i nie wtrafiłem ani jednej
To w takim razie miło mi, dzięki. :)
Tak za bardzo nie pamiętam Ciebie, na pomocy grałeś wtedy?
To w takim razie miło mi, dzięki. :)
Tak za bardzo nie pamiętam Ciebie, a na jakiej pozycji grałeś wtedy?
tak w pomocy miałem subki poprzeczki i nic heh a z wami kiedy gramy i mysle ze unas:rolleyes:
tak w pomocy miałem subki poprzeczki i nic heh a z wami kiedy gramy i mysle ze unas:rolleyes:
To chyba kojarzę Ciebie, przypominam sobie te strzały. :)
Miałeś wtedy pecha, a my szczęście.
Z nami gracie 10.05.08 sobota 16:00 Topór- Clavia
bartoszsss
04-12-2008, 23:17
Nie ma sprawy. :)
Z moich obserwacji mogę powiedzieć, że mają bardzo dobrego gracza w środku pola, grał z nr 8, dobrze rozgrywa, musicie na niego bardzo uważać, bo chłopak nieźle gra. Technicznie jest bardzo dobry.
Na ataku gra tam taki "olbrzym" z rocznika 89, z tego co mówił to przeszedł do nich z seniorów, niestety w meczu z nami strzelił 2 bramki, dobry technicznie, radziłbym Wam wystawić kogoś dobrego i zbudowanego, żeby go pokrył.
Na obronie też mają dobrego zawodnika, też z rocznika 89, wysoki i również dobry technicznie.
Często próbują strzelać z dystansu.
Musicie się nastawić na twardą grę.
Pozdro
Jeżeli mogę dodać coś to chciałbym powiedzieć że grają mądrą piłkę. Przy stanie 5:1 rozgrywali piłkę w obronie i pomocy (typowa klepka) a od nas niektórzy wtedy latali jak głupi.
Co do tego gościa z seniorów to szczerze mówiąc zwiódł mnie jego wygląd (gość taki krępy). A czucie piłki i zwrotność na bardzo dobrym poziomie :)
bartoszsss
04-12-2008, 23:23
Jawor - Rudnik 1:3
Topór - Franciszek 8:3
Orzeł M. - Hejnał (niedziela)
Clavia - Orzeł NW 2:5
Iskra – Pasternik (jeżeli ktoś zna wynik prosze mówić)
bartoszsss
04-12-2008, 23:26
Trzecia kolejka
19.04.08 sobota:
15:00 Rudnik- Orzeł M-ce
16:00 Topór- Hejnał
17:00 Orzeł NW- Jawor
17:00 Dziecanovia- Iskra
20.04.08 niedziela
11:00 Pasternik- Clavia
pauzuje: Franciszek