Zobacz pełną wersję : Juniorzy Młodsi Raby Dobczyce !!
Witam,podawajcie wyniki innych meczów w 2 Lidze
Ma ktoś aktualną Tabele???
Orzeł Myślenice - Raba Dobczyce 0:4
Skalnik Trzemesnia -Lubomir Wisniowa 0-5
prosze o podanie aktualnej tabeli
prosze o podanie aktualnej tabeli
Właśnie ma ktoś????????:D
Sklalnik Trzemeśnia-Raba Dobczyce 0:14 chyba ze sie pomyliłem:D
było 0:14 ale Skalnik w I połowie grał w 9 a w drugiej w 7. :/
Orzeł.15
06-03-2008, 15:38
Orzeł.Myślenice-Gościbia Sułkowice 1:0
o brawo orzeł ;] z gościbią zwycięstwo :]
Orzeł.15
06-05-2008, 21:51
mam propozycje niech każdy napisze w jakim gra klubie..??!!!:D
Raba Dobczyce (ale obecnie nie gram)
Czy może ktoś wie w który dzien w Dzienniku Polskim ukaze sie tabela Juniorow Mlodszych ?:)
Orzeł.15
06-07-2008, 16:56
A ty matek na jakiej pozycji grasz w skalniku Trzemeśnia..????:P
Orzeł.15
06-11-2008, 22:04
Orzeł Myślenice-Lubomir Wiśniowa 3-1
Raba Dobczyce 2:0 Gościbia Sułkowice
I z tego co mi wiadomo to zajelismy juz 1 miejsce bo mamy 3 pkt przewagi nad Gościbia Sułkowice i nawet jak p0rzegramy z Orlem a Goscibia wygra to mamy lepszy bilans meczow bezposrednich z nimi. A w czwartek gramy z Orłem Myślenice
I z tego co mi wiadomo to zajelismy juz 1 miejsce bo mamy 3 pkt przewagi nad Gościbia Sułkowice i nawet jak p0rzegramy z Orlem a Goscibia wygra to mamy lepszy bilans meczow bezposrednich z nimi. A w czwartek gramy z Orłem Myślenice
Rudy jutro postaramy sie wygrac i to uczynimy dla napewno licznych przybytych kibiców :D:D:D
No pewnie na wczorajszym meczu z Gościbią było całe 20 kibiców :) brak kibiców gości :D
Orzeł.15
06-18-2008, 17:34
Gratuluje wygranej z Gościbią!!! :) A nie wie cie ile drużyn awansuje???
Orzeł.15
06-18-2008, 17:36
A ty Cucu z Rudym na jakich pozycjach gracie??:D
Gratuluje wygranej z Gościbią!!! :) A nie wie cie ile drużyn awansuje???
Nikt nie awansuje bo w sprawie awansu decydują juniorzy starsi tak jak w trampkarzach. Np. teraz juniorzy mlodsi Gościbi zajeli 2 miejsce ale starsi zajeli 1 to teraz Goscibia bedzie grac w grupie Krakowskiej a My czyli Raba dalej w tej lidze bo nasi juniorzy starsi zajeli 2 miejsce i nie awansujemy...
Cucu gra na obronie a ja grałem(kopałem :D) w 1 rundzie na pomocy a w 2 rundzie jakoś mi sie nie chiało grać...Moze bede grał od nastepnego sezonu pozdrawiam
Orzeł.15
06-18-2008, 23:12
Acha a nasi juniorzy starsi awansowali !! czyli my też awansujemy??? bo z tego co się orientuje to mamy 3 miejsce w tabeli !:P przydało by się jutro z wami wygrać ale będzie bardzo ciężko!!!! ale zobaczymy:P
Zostajecie w tej samej grypie co My bo uzyskacie awans jak wasi juniorzy starsi awansuja do I Ligi Małopolskiej Junioowm a teraz awansowali do II LIgi Juniorow Gr.myślenickiej
ee dajcie jakąś aktualną tabelę jak możecie
Mecz zaległy LUBOMIR-GOŚCIBIA 1-1 rozegrany w czwar. 19.06
Raba Dobczyce 1:0 Orzeł Myślenice
Czyli mamy mistzra i 4 pkt przewagi nad Gościbią hehe gratuluje wszytskim zespołą i do zobaczenia w nastepnym sezonie wesołych wakacji %%%%%
ar20OM!!
06-22-2008, 00:36
No i co że 4 pkt? Czy tak samo jak Wy awans wywalczyli wasi juniorzy starsi?? Bo jeśli nie, to nie macie awansu niestety. Wszystko jest od tego uzależnione aaa nie wiem ile zespołów wychodzi z 2 ligi j. starszych, z tego co wiem to chyba 1 i to Gościbia jest na pierwszym, ale głowy sobie nie dam uciąć. Pzdr
Zgodze sie z tobom mu tylko o 1 miejscu mówily w juniorach mld. To ze starsi zajeli 2 miejsce no trudno sie mowi w następnym sezonie postramy sie wywalczyć 1 miejsce premiowane awansem do 1 Ligi Krakowskiej pamietajmy ze Raba na poczatku dostala 2 walkowery przez związek bo miala grac w Krakowskiej Lidze w okazalo sie co innego!!!!!!!! ;/ Nie ma co marudzić sezon sie skonczyl i trzeba myslec juz pozytywnie o następnym...Jesli Goscibia sie nie wzmocni to jest pierwszym kandydatem do spadku z 1 LIGI POzdro
osiem_KS(G)
07-02-2008, 16:12
hehe.. 1 kandytatem..?? skąd to mozesz wiedziec, jak pewnie nawet nie wiesz jakie druzyny w przyszłym sezonie tam badą grac..
jak spadniemy, to po walce..!! :D
hehe.. 1 kandytatem..?? skąd to mozesz wiedziec, jak pewnie nawet nie wiesz jakie druzyny w przyszłym sezonie tam badą grac..
jak spadniemy, to po walce..!! :D
Popieram nie mozna zakladac kto spadnie jak nie wiesz kto i w jakich skladach bedzie grał...Beniaminek czasem moze namieszac i to sporo np.Hejnał Krzyszkowice beniaminek w A-Klasie a zakonczyl rozgrywki na 7 miejscu...Albo LKS Śledziejowice beniaminek i od razu awansowal do V ligi zobaczymy co pokaze Goscibia i mam nadzieje ze w przyszlym sezonie zagramy na Was w ! lidze krakowskiej a nie w II Lidze Myślenickiej....
A co do nastepnego sezonu czy wiadomo jakie druzyny beda grac w naszej malej lidze?
Taka jest chyba tabela
1.Raba 15 pkt
2.Gościbia 11 pkt
3.Orzeł 9 pkt
4.Lubomir 5 pkt
5.Skalnik 4 pkt
Taka jest chyba tabela
1.Raba 15 pkt
2.Gościbia 11 pkt
3.Orzeł 9 pkt
4.Lubomir 5 pkt
5.Skalnik 4 pkt
Dales chyba tabele po 6 kolejkach a nie końcową....Wątpie żeby sie ukazała nasza tabela w "DP"
to daj tabele wszystkich kolejek
Orzeł.15
07-24-2008, 22:23
Witam pop krótkiej przerwie...:) Nie wiecie czy nasza liga nadal zostaje czy ją rozwiązują???
Witam pop krótkiej przerwie...:) Nie wiecie czy nasza liga nadal zostaje czy ją rozwiązują???
Nie bedzie ligi jun. mł. dr.Lubomir-Raba-Orzeł grały bedą w 3 Lidze jun. bedzie 13 zespołów.
Nie bedzie ligi jun. mł. dr.Lubomir-Raba-Orzeł grały bedą w 3 Lidze jun. bedzie 13 zespołów.
Lepiej będzie;) Większa rywalizacja ;]
Jest juz wiadome kiedy rusza Liga ??
a co z juniorami młodzsymi Skalnika Trzemeśnia ?
a co z juniorami młodzsymi Skalnika Trzemeśnia ?
z tego co ja Rudy słyszalem to bedą grać dalej:) Pozdro
Puszcza93
07-29-2008, 01:07
Puszcza Niepołomice Juniorzy Młodsi szukają
sparing partnera chętne zespoły niech piszą na
moje GG:10326568
Jarek1993
08-02-2008, 15:48
Podobno juniorzy młodsi Raby Dobczyce dostali bo to tak trzeba uznać 7-0 od Prokocimia to prawda jak ktoś zna odpowiedzi to niech napiszę z góry dzięki to ważne dla mnie
Podobno juniorzy młodsi Raby Dobczyce dostali bo to tak trzeba uznać 7-0 od Prokocimia to prawda jak ktoś zna odpowiedzi to niech napiszę z góry dzięki to ważne dla mnie
Niewiem kto ci takich głupot naopowiadał bo juniorów młodszych Raby D-ce juz nie ma...Tylko zrobili Rabe II Dobczyce która wystepuje w III Lidze Myślenickiej Juniorów Starszych pozdro :D
Jarek1993
08-02-2008, 23:44
dzięki chciałem się w jednej sprawię upewnić
spoko pewnie kluby sobie pomyliles pozdro :D
Orzeł.15
08-03-2008, 11:02
Witam. A wiadomo już kiedy rusza liga????:)