PDA

Zobacz pełną wersję : Euro 2008

ojrus
05-23-2008, 22:16
Zbliżają sie mistrzostwa więc zakładam ten temat.
Kto waszym zdaniem zostanie mistrzem europy?
Jak daleko dojdzie Polska? czy wogole coś pokaża na tych mistrzostwach?

el_
05-23-2008, 22:28
Według mnie są 3 drużyny, które będą się liczyć w walce o najwyższe trofeum:
- Portugalia
- Niemcy
- Francja

Co do Polski to obiektywnie patrząc zdobędą 3 punkty i nie wyjdą z grupy:/ Ale ja jednak mam nadzieje, że wygramy z gospodarzami, remisik z Niemcami, a z Chorwacją o 3 punkty też można powalczyć:D Gdyby Polska wyszła z grupy, to wydaje mi się że mogła by się rozpędzić i może jakiś półfinał będzie<lol2> - patriotyzm:P

Nerubin
06-11-2008, 16:25
Zbliżają sie mistrzostwa więc zakładam ten temat.
Kto waszym zdaniem zostanie mistrzem europy?
Jak daleko dojdzie Polska? czy wogole coś pokaża na tych mistrzostwach?

Apropo tego jak daleko zajdą :)

Zobaczcie sobie na rysunek a potem się wypowiedzcie :)
http://mleczko.interia.pl/

Pozdro :)

3mam kciuki za Polskę :D

ravioli
06-13-2008, 17:40
Niestety. Sędzia powinien zrezygnowac z dalszej działalności w tym zawodzie.

ravioli
06-13-2008, 17:41
Myślę że pomimo porażki w pierwszym meczu tytuł zdobędą włosi.

pablo188888
06-13-2008, 17:56
niestety Polska odpadnie w poniedzialek z mistrzostw. Z Chorwacja pokaza ducha walki i wygraja ale Niemcy nie dadza sobie wydrzec zwyciestwa slabej Austrii... Co do wczorajszego meczu... Polacy przez pierwsze minuty grali slabo w niektorych momentach katasrofalnie ale po bramce juz bylo tak jak ma byc:) juz wolal bym przegrac 3-0 ale sprawiedliwie ... bo to co zrobil arbiter wola o pomste do nieba... no coz moze jego kieszen po tym meczu sie powiekszyla o kilka euro ... Trudno jest wskazac faworyta do meczu finalowego dobrze gra Portugalia, Chorwacja, Holandia, Hiszpania chodz kto wie jak to sie wszystko potoczy dzisiaj Wlosi graja o wszystko, oni musza miec dopiero presje kibicow i dziennikarzy.... pierwszy mecz katastrofa jesli dzisiaj nie wygraja z Rumunia to dowidzenia Austrio i Szwajcario...
narazie pozyjemy zoabczymy:)
pozdro