PDA

Zobacz pe³n± wersjê : Iv Liga 2008/2009

mzreczek
05-27-2008, 21:25
Jak bêdzie wygl±da³a IV liga w przysz³ym sezonie, kto awansuje , kto spada, czy ponownie bêd± dwie grupy, bo i takie s³uchy mnie dosz³y.

pozdro

KSP
06-27-2008, 17:02
CZy moze ktos podaæ wszystkie druzyny jakie beda wystepowaly w IV lidze ma³opolskiej w sezonie 2008/2009??

Karpaty07
06-27-2008, 23:07
Karpaty Siepraw
LKS Mogilany
Emalia Olkusz
MLKS ¯abno
Szreniawa Nowy Wi¶nicz
Limanovia
P³omieñ Jerzmanowice
Bocheñski KS
MKS Trzebinia/Siersza
Poprad Muszyna
Beskid Andrychów
Lubañ Maniowy
Tuchovia Tuchów
Go¶cibia Su³kowice
Sandecja II Nowy S±cz
Skawa wadowice
Orkan Strzyc
Alwernia?

WKS WAWEL 1990
06-27-2008, 23:45
Moje typy jako dru¿yny w czo³ówce to: P³omieñ, Trzebinia i pewnie Bocheñski oraz jaki¶ beniaminek pewnie zaskoczy - stawiam na Mogilany no i pewnie Alwernia (zale¿y od bara¿u)

Spadkowicze?: Szreniawa, ¯abno, Skawa b±d¼ Karpaty.

1921_BKS_1921
06-30-2008, 14:12
Je¿eli w Bochni utrzyma siê obecny sk³ad + zostanie wzmocniony 1-2 zawodnikami, oraz Kusto pozostanie w roli trenera to raczej BKS powinien byæ w czubie tabeli. Mam tylko nadzieje ¿e najlepszy snajper - Zubel pozostanie, bo s³ysza³em ¿e Okocimski wyra¿a chêæ sprowadzenia go.

Co do faworytow to stawiam na Alwerniê i Trzebinie, chocia¿ nie wiem jaki poziom prezentuj± beniaminkowie. W poprzednim sezonie Dalin i Nieciecza robi³y furrorê :).

WKS WAWEL 1990
06-30-2008, 14:15
Mogilany mog± ponownie zrobiæ furorê :D

Karpaty07
06-30-2008, 16:27
Moje typy jako dru¿yny w czo³ówce to: P³omieñ, Trzebinia i pewnie Bocheñski oraz jaki¶ beniaminek pewnie zaskoczy - stawiam na Mogilany no i pewnie Alwernia (zale¿y od bara¿u)

Spadkowicze?: Szreniawa, ¯abno, Skawa b±d¼ Karpaty.

Nie stawia³bym karpat do spodku mysle ze jak znajda sie pieniadze to mozna powalczyc o najwyzsze cele! Ale mysle ze zajma miejsce w srodku tabeli.

D@mi@n_92*
06-30-2008, 19:53
no nie wiem^^^^

WKS WAWEL 1990
06-30-2008, 20:01
Nie stawia³bym karpat do spodku mysle ze jak znajda sie pieniadze to mozna powalczyc o najwyzsze cele! Ale mysle ze zajma miejsce w srodku tabeli.

¯yczê wam tego, ale s³ysza³em, ¿e maj± Kokoszka i Wi±cek odej¶æ, a wiêc najlepsi..

D@mi@n_92*
06-30-2008, 20:25
P³omieñ Jerzmanowice mój faworyt do awansu............................................ ......mam nadzieje na ¶wietny sezon dla Mogilan ale ¿ebym siê nie przeliczy³............................prawdopodobn ie stracimy Krzysztofa Zaj±ca(kijka)12 bramek w sezonie na testach w sosnowcu(2liga)>>>>>>>........................Adama Kroczka najlepszego obroñce ligi 19 bramek w sezonie oraz Artura £aciaka bramkarza......................................... .................................................. ........................zarz±d klubu z Mogilan ma ciêszki k±sek do zgryzienia p[oniewa¿ wójtowa gminy nie chce dorzuciæ kasy na przebudowê stadionu.... wygl±da na razie na to Ze w Mogilanach zostan± przeprowadzone sensacyjne transwery .szkoda mi tylko tego ze w tym sezonie nie zmierzymy sie z dalinem który nie s³usznie awansowa³ do 3 ligii^^^pokazaliby¶my im ze jeste¶my o wiele lepsi od nich..........pamiêtam przerwê miedzy sezonam i jak ¶ie z nami bali graæ sparing hehehehehehehehe *******e ichhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
.........Powodzenia Karpaty................Mogilany pany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bialozielony
06-30-2008, 21:06
P³omieñ Jerzmanowice mój faworyt do awansu............................................ ......mam nadzieje na ¶wietny sezon dla Mogilan ale ¿ebym siê nie przeliczy³............................prawdopodobn ie stracimy Krzysztofa Zaj±ca(kijka)12 bramek w sezonie na testach w sosnowcu(2liga)>>>>>>>........................Adama Kroczka najlepszego obroñce ligi 19 bramek w sezonie oraz Artura £aciaka bramkarza......................................... .................................................. ........................zarz±d klubu z Mogilan ma ciêszki k±sek do zgryzienia p[oniewa¿ wójtowa gminy nie chce dorzuciæ kasy na przebudowê stadionu.... wygl±da na razie na to Ze w Mogilanach zostan± przeprowadzone sensacyjne transwery .szkoda mi tylko tego ze w tym sezonie nie zmierzymy sie z dalinem który nie s³usznie awansowa³ do 3 ligii^^^pokazaliby¶my im ze jeste¶my o wiele lepsi od nich..........pamiêtam przerwê miedzy sezonam i jak ¶ie z nami bali graæ sparing hehehehehehehehe *******e ichhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
.........Powodzenia Karpaty................Mogilany pany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mogilany pany chyba od lizania ¶ciany ..
Dalin nie s³usznie awansowa³ do 3 ligi ?? , ch³opie do spadku brakowa³o im 25 ptk (8mce)
Nigdy nie dojdzie do meczu ligowego pomiêdzy Dalinem a mogilanami , a wiesz dlaczego ?? bo nie dla psa kie³basa i o trzeciej lidze to sobie mo¿ecie zapomnieæ...
Mogilany lepsze od Dalinu ?? , od pocz±tku powstania waszego klubu byli¶cie daleko w tyle .I kiedy nasi byli w III lidze wy grali¶cie w B czy A klasie ... W powiecie My¶lenickiem do którego utosamiaj± siê Mogilany , najlepszy jest , by³ i bêdzie tylko Dalin...Gdy do nas zawita³a Cracovia,Hutnik , Sandecja , Unia itp. U was pcim , bysina ,polanka itp. widzisz ró¿nice ???

Karpaty07
06-30-2008, 23:58
Mogilany pany chyba od lizania ¶ciany ..
Dalin nie s³usznie awansowa³ do 3 ligi ?? , ch³opie do spadku brakowa³o im 25 ptk (8mce)
Nigdy nie dojdzie do meczu ligowego pomiêdzy Dalinem a mogilanami , a wiesz dlaczego ?? bo nie dla psa kie³basa i o trzeciej lidze to sobie mo¿ecie zapomnieæ...
Mogilany lepsze od Dalinu ?? , od pocz±tku powstania waszego klubu byli¶cie daleko w tyle .I kiedy nasi byli w III lidze wy grali¶cie w B czy A klasie ... W powiecie My¶lenickiem do którego utosamiaj± siê Mogilany , najlepszy jest , by³ i bêdzie tylko Dalin...Gdy do nas zawita³a Cracovia,Hutnik , Sandecja , Unia itp. U was pcim , bysina ,polanka itp. widzisz ró¿nice ???

Ladny pocisk bialzielony:D Ale i tak mysle ze Mogilany beda mocne.. Tylko Dalin i Karpaty z powiatu myslenickiego maja za soba wystepy w 3 lidze z tego co mi wiadomo!

KSD4
07-01-2008, 00:06

chyba sam nie wierzysz w to co napisales albo udajesz debila... niesluszny awans? czlowieku ty nie sledziles chyba tabeli przez caly sezon albo nie wiesz jaka role w tej lidze odgrywal Dalin... a powiedz mi moze ilu wychowankow gra w pierwszej "11" mogilan?? bo ja jednak sadze ze w wiekszosci sa tam zawodnicy spoza wsi... w tym przypadku kasa odgrywa wielka role bo tak to pewnie kopalibyscie sie dalej po trzemesni pcimiu rudniku (oczywiscie nic nim nie ujmujac)... do Dalinu to wam jeszcze sporo brakuje... i nie rownaj swojego nedznego klubiku do druzyny ktora ma historie i jest budowana z mysla o wychowankach i zawodnikach z myslenic... nie musimy wam nic udowadniac bo po prostu jestesmy lepsi gramy w wyzszej klasie rozgrywkowej a jak narazie mogilanom do niej sporo brakuje... bialozielony bardzo dobrze zauwazyles "nie dla psa kielbasa", wam narazie sloma z butow wychodzi i podniecacie sie awansem, a ty nie badz stary taki pewny swego bo jeszcze nie raz mozesz sie przejechac

1921_BKS_1921
07-01-2008, 00:10
Bez przesady z tymi Mogilanami ¿eby siê do Dalinu porownywaæ. Mimo i¿ raz tylko widzia³em dru¿ynê z My¶lenic w akcji, w minionym sezonie w wygranym meczu 3:1 na Bocheñskim i pokazali kawa³ dobrej pi³ki (Chocia¿ 10 minut brak³o do remisu :P). Dalin w poprzednim sezonie odgrywa³ znacz±c± rolê w IV lidze przy du¿o mocniejszej obsadzie ni¿ tegoroczna, zobaczymy co poka¿± zatem Mogilany woko³ ktorych pompowany jest nie ma³y balonik.

A nie orientuje siê kto¶ mo¿e jak prezentuj± siê inne nowe dru¿yny? Np Skawa.
Ja wiem jedynie i¿ Szreniawa ktora awansowa³a bêdzie kandydatem do spadku, ma³e miasto chocia¿ klub z ambicjami jednak trener ze sta¿em w najlepszych angielskich klubach postanowi³ siê przenie¶æ do Hutnika :).

SzreNW
07-01-2008, 13:31
Fajnie, ¿e lekcewa¿ycie Szreniawê, bo ³atwiej bêdzie mog³a wygraæ na boisku.
Trener zanim odszed³ ustawi³ przygotowania do nowego sezonu ( sparingi, wzmocnienia i poleci³ nowego trenera ). Je¶li dzia³acze przypilnuj± realizacji to nie powinno byæ ¼le.
Do zobaczenia na boiskach w walce fair-play.

D@mi@n_92*
07-01-2008, 15:35
ale pajace z was^przecie¿ nie napisa³em ze jeste¶my lepsi od was tylko ze jak chcieli¶my graæ z wami to w nie chcieli¶cie,,,,,,,,,,,,,,,a oto ze nie s³usznie awansowali¶æie chodz³o mi o to ¿e powiny awansowaæ 3 zespo³y a nie 6 i jedna bedzie walczyla o awans......................................wiem ¿e dobrze gracie ale nie powiedzia³ bym ze jestescie lepsci od nas********************za rok zobaczymy!!!!my siê utrzymamy a wy spadniecie........................................ ...............ju¿ widzê DeRbY hehehe jeszcze jedna opcja ze wy sie uczymacie a my awansujemyyyyyy>hehehe mo¿e tak byæ.........................

D@mi@n_92*
07-01-2008, 15:47
chujowe i wkurzaj±ce jest to ze do naszej ligi z czwartego miejsca które niej est promowane awansem zarz±d doda³ ***an± Skawe która praktycznie nic nie pokaza³a............to samo z wami Dalinnnnnnnnnnnnn................................. .to nie dla was forum wy przeciesz w 3 lidze no to poco piszecie na ten temat czwartej ligi????????????/

1921_BKS_1921
07-01-2008, 16:57
Forum jest otwarte dla ka¿dego i ka¿dy sobie mo¿e tutaj pisaæ, wyra¿aæ opiniê i tak dalej, a ja Ciê proszê Damian zacznij w koñcu pisaæ po polsku, bo a¿ ra¿± po oczach te Twoje gwiazdki.

A swoj± drog± nie¼le potrafi sodowka uderzyæ do ³ba po wygraniu piatej ligi ;).

SzreNW, nie chcia³em ¿eby zabrzmia³o to tak ¿e lekcewa¿y siê Was, po prostu wydaje mi siê ¿e po odej¶ciu Siekliñskiego to nie bêdzie ju¿ ten sam zespol :), ale ¿yczê Wam powodzenia oczywi¶cie przynajmniej Derby bêd± :)

mogilany 91
07-01-2008, 18:33
PO odej¶ciu kluczowych zawodników Mogilanom bêdzie ciê¿ko walczyæ o wysokie miejsca w lidze , co do Zaj±ca na testach by³ ju¿ w przerwie zimowej (najpierw w Wi¶le , a pó¿niej w Hutniku) i ani tu , ani tu go nie chcieli , wiêc czy przejdzie do tego zag³êbia jeszcze nie wiadomo :/ O Kroczku nic nie wiem , ale by³aby to spora strata dla klubu ( najlepszy strzelec Mogilan , a gra na ¶rodku obrony ) , do Dalinu na pewno nam jeszcze trochê brakuje , ale Mogilany istniej± od 1997 i przez ostatnie lata rok po roku awanse by³y nasze :D szkoda ¿e teraz jest zmiana lig , bo ju¿ w tym sezonie graliby¶my z Dalinem . Klub z My¶lenic zaczyna ju¿ od solidnego przygotowania dru¿yn juniorskich a w Mogilanach niestety jest z tym s³abo :/ Treningi maksymalnie 2 razy w tygodniu i ¿adnych obozów kondycyjnych itp. Jednak juniorzy starsi zakoñczyli sezon na 8 miejscu w 1 lidze , a juniorzy m³odsi na 9 miejscu , wiêc jeszcze nie jest tak ¼le , bior±c pod uwagê , ¿e w 1 lidze grali¶my pierwszy sezon . Liczê ze kluczowi zawodnicy jednak nie odejd± z klubu i bêd± walczyæ o najwy¿sze cele w tym sezonie . Jak wiadomo im wy¿sza liga , tym potrzeba wiêcej pieniêdzy a tutaj istotn± rolê odgrywa urz±d gminy , a z tym w Mogilanach jest niestety ciê¿ko :/

KSD4
07-02-2008, 13:25
Damian zal mi cie chlopie, we wczesniejszym poscie napisales: "szkoda mi tylko tego ze w tym sezonie nie zmierzymy sie z dalinem który nie s³usznie awansowa³ do 3 ligii^^^pokazaliby¶my im ze jeste¶my o wiele lepsi od nich", a w kolejnym poscie jednak zmieniasz zdanie "ale pajace z was^przecie¿ nie napisa³em ze jeste¶my lepsi od was", juz na poczatku tamtego sezonu bylo pewne ze conajmniej 5 druzyn awansuje z ligi wiec nie wiem czemu Dalin awansowal nieslusznie... i pewnie jeszcze twoim zdaniem garbarnia bardziej zasluzyla na awans <lol>, bo tak nie lubisz bialo-zielonch... nie chce sie z toba klocic ale nie wiem po co mowisz do nas "pajace", pajac- to cie splodzil nie pozwole sobie na jakies napinki i prowokacje z twojej strony. Mam prawo jak kazdy do wypowiadania sie w obojetnie jakim watku nawet w takim o ktorym kompletnie nie mam pojecia i moge sie zalozyc ze znacznie wiecej wiem o tej lidze niz ty pzdr

lysybyk
07-02-2008, 14:27
KSD4 nie polemizuj z tym burakiem ,on nawet nie wie ¿e paru zawodników obecnie w mogilanach nauczy³o siê kopac pi³e w³asnie w Dalinie a ich wychowankowie to prezentuj± poziom A klasy.

lysybyk
07-02-2008, 14:32
[QUOTE=lysybyk;44682]KSD4 nie polemizuj z tym burakiem ,on nawet nie wie ¿e paru zawodników obecnie w mogilanach nauczy³o siê kopac pi³e w³asnie w Dalinie a ich wychowankowie to prezentuj± poziom A klasy.
wskocz lepiej ligê wy¿ej i napisz co tam s³ychaæ w Dalinie ,jak widzisz niedalek± pi³karsk± zabawê

betson
07-02-2008, 17:19
KSD4 nie polemizuj z tym burakiem ,on nawet nie wie ¿e paru zawodników obecnie w mogilanach nauczy³o siê kopac pi³e w³asnie w Dalinie a ich wychowankowie to prezentuj± poziom A klasy.

Wyj±³e¶ mi to z ust. ;) Nie ma sensu siê k³óciæ. Najlepiej gdyby wszystko siê rozstrzygnê³o na boisku, ale taka sytuacja mo¿e siê zdarzyæ tylko w Pucharze Polski lub ewentualnie w jakim¶ sparingu. Pi³karze, którzy stanowili o sile zespo³u w III i IV lidze, teraz graj± w Mogilanach, maj±c 30 lat na karku. Oznacza to tylko tyle, ¿e poszli za kas±, bo sportowo ju¿ raczej siê nie rozwin±. Dziwi mnie, ¿e kole¶ napina siê nie maj±c ¿adnych podstaw. Wydaje mi siê, ¿e to po prostu zazdro¶æ przez niego przemawia. Skoñczy siê kaska, skoñczy siê gra i wróc± ch³opaki na prerie. ;) Z wieloma lud¼mi z Mogilan rozmawia³em i prawie wszyscy, którzy znaj± siê na sporcie maj± co¶ do Dalinu. Co¶ w tym jest...

D@mi@n_92*
07-03-2008, 17:19
czy ja mam co¶ do Dalinu.>>proste ze niee.Dobry klub i tyle??????ale widzia³em go dalej w 4 lidze i w meczu z nami..............Nic do was osobi¶æe
nie mam...............mo¿e mnie trochê fantazja ponios³a ale nic:)))Proste ze dalin jest lepszy od nas p zatym gra w lepszej lidze i ma niez³± chistoriê..................................dziwi mnie tylko to ¿e Niechæia³ grac z nami sparingu w przerwie ¿imowej........................................... ..................................Kasy to jeszcze mamy -bez paniki.Narazie wiem tyle ze mo¿emy straæiæ 5 czo³owych graczy ale te¿ zyskaæ m³odzie¿ z Zabierzowa i kilku naprawde ¶wietnych pi³karzy.Odnoszê siê do pytania ilu jest u nas pi³karzy z Mogilan:Darek ³opata.Darek Karski.:rolleyes:

junior-lks-mogilany
07-03-2008, 19:54
No no no poco te k³ótnie ka¿dy dobrze wie ze Mogilany nie dorównuj± Dalinowi na tym etapie.Jestem ciekawy czy prawda z tymi transwerami,je¶li tak no to za***i¶cie.

Dalin-Mogilany 1-3 hehehehe
POzdro Dalin Migilany PAny!!!:)

KSD4
07-03-2008, 23:50
a po to te klotnie zeby koledze uswiadomic ze mogilany jak narazie do piet nie dorastaja Dalinowi, jak widac po postach to podzialalo i chlopak zmienil zdanie... (nie wiem ze strachu czy w koncu zrozumial) 1-3 to byl mecz w PP? wtedy wazniejszy byl awans a nie puchar wiec nie wiem jakie pany... o ile wygracie z karpatami to beziecie mogli mowic o sobie pany ale w sieprawiu, ale na to poczekajmy... w powiecie najlepszy jest Dalin i w najblizszym czasie nie zanosi sie na to zeby cos albo ktos to zmienil pzdr

nikka
07-04-2008, 00:56
co jeden to m±drzejszy... a¿ przykro to czytaæ.....

WKS WAWEL 1990
07-04-2008, 01:15
a po to te klotnie zeby koledze uswiadomic ze mogilany jak narazie do piet nie dorastaja Dalinowi, jak widac po postach to podzialalo i chlopak zmienil zdanie... (nie wiem ze strachu czy w koncu zrozumial) 1-3 to byl mecz w PP? wtedy wazniejszy byl awans a nie puchar wiec nie wiem jakie pany... o ile wygracie z karpatami to beziecie mogli mowic o sobie pany ale w sieprawiu, ale na to poczekajmy... w powiecie najlepszy jest Dalin i w najblizszym czasie nie zanosi sie na to zeby cos albo ktos to zmienil pzdr

Nikka ma racjê. Co jeden to m±drzejszy. Wiesz KSD ty powiniene¶ odpu¶ciæ, bo wiadome, ¿e Dalinowi nikt w najbli¿szym czasie nie dorówna, gdy¿ nie ma takiej dru¿yny w Powiecie My¶lenickim, który by choæ trochê zbli¿a³a siê na t± chwilê do was. Popatrzcie na My¶lenice, jakie to jest miasto du¿e w porównaniu do takich wiosek jak Mogilany, czy Siepraw, a co siê okazujê te obie ekipy s± tylko 1 ligê ni¿ej od was i prezentuj± naprawdê dobry futbol, zw³aszcza Mogilany. Niesamowicie sie ten zespó³ w ci±gu 5 lat rozwin±³, jeszcze niedawno by³ w B-klasie, a teraz z kilkunastoma punktami przewagi wygrywa 5 ligê, co¶ z tym jest? I piszesz, ¿e graj± dziêki pieni±dzom, a powiedz mi która ekipa jest silna nie maj±c kasy? W³a¶nie, nie ma takiej.. Dla odleg³ego porównania Chelsea Londyn to dru¿yna, która 6-7 la temu walczy³a o miejsce w pierwszej szóstce i ledwie im siê to udawa³o, a teraz dziêki Abramowiczowi walcz± o zwyciêstwo w Premier League i Champions League!. Nie, ¿ebym broni³ Karpaty albo Mogilany, ale taka jest prawda ;). Pozdrawiam i ¿yczê powodzenia wszystkim dru¿ynom ;).

junior-lks-mogilany
07-04-2008, 11:12
WKS WAWEL 1990 racja,zgadzam siê z tob±.Nie by³o by dobrej dru¿yny bez funduszy.Ka¿dy klub z 4 ligi a szczególnie z 3 musi mieæ Kaseee bez tego by ju¿ dobrze nie gra³.Zawodnikom czeba p³aciæ w 3 lidze ju¿ wiecej.Dalin jak by nie mia³ tej forsy to inaczej by to wygl±da³a.My zawdziêczamy fundusze szczegulnie sponsorom i prezesowi^^na wójtow± nie ma co liczyæ.:)

KSD4
07-04-2008, 13:31
i wporzadku poziom gry w mogilanach podniosl sie dzieki pieniadzom, nie mam nic przeciwko temu... jednym klubom wiedzie sie lepiej innym gorzej (nie mam tu na mysli Dalinu). Faktycznie lepiej to skonczyc bo do niczego to nie prowadzi... a jeszcze takie jedno pytanie do kibicow mogilan... nie jestem pewien dokladnie ale mialem takie info ze mogilany maja w tym sezonie choc po czesci postawic na mlodziez... ale z Kmity, nie wiem czy to prawda czy jednak nie?? pzdr

Jaroszy
07-04-2008, 14:29

widaæ ¿e nie masz zielonego pojêcia a wypowiadasz sie . widaæ ¿e jak buraki z jakiej¶ wsi ( mogilany)awansowa³y do czwartej ligi to ju¿ nie wiadomo jacy to nie s±. wracajcie do A klasy tam jest wasze miejsce..

junior-lks-mogilany
07-04-2008, 14:44
i wporzadku poziom gry w mogilanach podniosl sie dzieki pieniadzom, nie mam nic przeciwko temu... jednym klubom wiedzie sie lepiej innym gorzej (nie mam tu na mysli Dalinu). Faktycznie lepiej to skonczyc bo do niczego to nie prowadzi... a jeszcze takie jedno pytanie do kibicow mogilan... nie jestem pewien dokladnie ale mialem takie info ze mogilany maja w tym sezonie choc po czesci postawic na mlodziez... ale z Kmity, nie wiem czy to prawda czy jednak nie?? pzdr

prawda prawda jak mi wiadomo Prezes z Mogilan postanowi³ stawiaæ w tym sezonie na m³odzie¿ z Kmity Zabierzów.^^podobno maja do klubu przybyæ 4 zawodników w³a¶mie z Kmity..........

KSD4
07-04-2008, 15:13
nie wnikam w prace prezesa... ale nie lepiej postawic na wlasna mlodziez? chyba po to trenuje sie mlodych chlopakow zeby w przyszlosci miec z nich pozytek pzdr

junior-lks-mogilany
07-04-2008, 17:03
widaæ ¿e nie masz zielonego pojêcia a wypowiadasz sie . widaæ ¿e jak buraki z jakiej¶ wsi ( mogilany)awansowa³y do czwartej ligi to ju¿ nie wiadomo jacy to nie s±. wracajcie do A klasy tam jest wasze miejsce..

Jak nie pasuje ci Ze gramy w 4 lidze to idz siê utop.Ka¿dy ma prawdo do w³asnej opini ale bez przesady.Je¶li uwa¿asz ze Mogilany powiny graæ w a klasie to przyjedz na 4 ligowe boiska i zobacz jak na prawdê Mogilany graj±^^^^^^^Gwarantuje ci ze sie mylisz.

junior-lks-mogilany
07-04-2008, 17:09
nie wnikam w prace prezesa... ale nie lepiej postawic na wlasna mlodziez? chyba po to trenuje sie mlodych chlopakow zeby w przyszlosci miec z nich pozytek pzdr

no wiesz Mogilany to ma³a wie¶*ma³o tu dobrych m³odych zawodników.W juniorach Starszych nie ma dobrych pi³karzy*ka¿dy z nich gra inaczej.paru z nich gra owszem w seniorach np Bobek.17lat Michalski.18 ostatnio na turnieju prezes da³ w raz z trenerem szanse pokazania sie 3 juniorom.Trudno stawiaæ na m³odzie¿ je¶li sie jej nie ma.

KSD4
07-04-2008, 19:59
widzialem pare razy juniorow mogilan myslalem ze jest tam paru zawodnikow ktorzy mogliby sie zalapac... trzeba powiedziec ze ciezko wam sie bedzie przebic do skladu seniorow skoro malo kto stawia na was w meczach o stawke, lecz jezeli nie macie utalentowanych juniorow to rzecza oczywista wydaje sie sciaganie przez prezesa innych mlodziezowcow, gdyz obowiazuje przepis o bodaj conajmniej trzech w skladzie (nie wiem moze sie myle) pzdr