PDA

Zobacz pełną wersję : Pikusie - Zielonka Wrząsowice

Leliwa
06-18-2008, 13:25
Staram się zawsze z szacunkiem wyrażać o drużynach przeciwnych. Ale goście z Zielonki zachowują się dziwnie. To co słyszałem wcześniej, że grają ostro - pomyślałem - czas pokaże. Ale u nas zachowali się skandalicznie. Między innymi jeden z ich zawodników napluł w twarz naszemu - oczywiście wszyscy po za sędzią to widzieli. Dlatego ten jeden raz mówię: bujajcie się, a wszystkich z satysfakcją informuję, że przegrali 4:1 - a ten jeden ich gol - to z niesłusznego karnego (faul 2 metry przed linią, ale nie dotarł jeden sędzia, więc tylko jeden sędziował), który wzbudził śmiech wszystkich. I tyle w tym temacie ...

Rudy
06-18-2008, 15:03
Staram się zawsze z szacunkiem wyrażać o drużynach przeciwnych. Ale goście z Zielonki to jakieś nieporozumienie. To co słyszałem wcześniej, że mają swoich sędziów, bo to ich okręg, to, że grają ostro - pomyślałem - czas pokaże. Ale u nas (na Toniance w ten poniedziałek) zachowali się skandalicznie. Między innymi jeden z ich zawodników napluł w twarz naszemu - oczywiście wszyscy po za sędzią to widzieli. Dlatego ten jeden raz mówię: bujajcie się pikusie, a wszystkich z satysfakcją informuję, że przegrali 4:1 - a ten jeden ich gol - to z niesłusznego karnego (faul 2 metry przed linią, ale nie dotarł jeden sędzia, więc tylko jeden sędziował), który wzbudził śmiech wszystkich. I tyle w tym temacie ...
Wiem wiem pamietam jak seniorzy Raby graliu z Zielonka w Wrząsowicach (porażka 0-3) to co sedzia wyprawiał to nie porozumienie nawet nasz kierownik druzyny podszedl pod koniec 2 połowy do obserwatorów i powiedział zobaczcie jakich sedziow i zostal ukarany że przez 2 mecze nie mógł siedzieć na ławce trenerskiej....ale za to na wiosne dostali od nas 2-1 :))

tur64
06-19-2008, 12:45
O Zielonce głośno już jest w podokręgu,a oni dalej swoje.

Rudy
06-19-2008, 16:18
O Zielonce głośno już jest w podokręgu,a oni dalej swoje.
Głośno czyli co ?:D