takija
07-20-2008, 19:52
http://www.futbol.org.pl/news,16663.html
Nie no kurde przecież, drugi pomysł na reorgnizację był dobry!
W I lidze, było by 16 drużyn i dobrze, ja bym był nawet za powiększeniem do 18.
Przecież to jest jakiś żart, zostajemy jednak przy dwóch ligach i po co?!
Znowu drużyna Bronowickiego będzie walczyła oto żeby nie stracić więcej jak 100 bramek w sezonie, zresztą nie oni jedyni. Po raz kolejny do ligi zgłaszają się drużyny które będą miały po kilka "v.o." bo składu nie zbiorą. - to dopiero jest paranoja!
Najgorsze jest to, że przez takie drużyny jak te nie ma reorganizacji!
Najwięcej płaczą, bo spadają, a później przegrywają po 10:0.
Rozumiem, że mecze typu Hutnik II - Płomień Kościelec, albo Jadwiga - Zwierzyniecki, z wynikami 5:0 albo i wyższe mają podnosić poziom ligi?
Jeszcze grupy które utworzyli wołają o pomstę do nieba.
Grupa I (jeden worek Olimpic, Jadwiga, Strzelcy i SMS II) i III (Świt, Grębałowianka, Hutnik II, Błękitni) to grupy najsilniejsze, "dwójka" jeszcze jako taka, natomiast IV to śmiech na sali - jaka tam jest mocna drużyna?
Przecież nikt obserwujący rozgrywki, by tak grup nie ułożył.
Z każdej grupy awans tylko jedna drużyna! To jest najbardziej krzywdzące, szczególnie w przypadku gr. I i III.
Ludzie zróbmy coś z tym!
Przecież to my gramy (kopiemy :P) w piłkę, a nie związkowcy - ONI TEŻ MUSZĄ SIĘ LICZYĆ Z NASZYM ZDANIEM!
Ja się pytam co za tuman to wszystko ustala?!
Nie no kurde przecież, drugi pomysł na reorgnizację był dobry!
W I lidze, było by 16 drużyn i dobrze, ja bym był nawet za powiększeniem do 18.
Przecież to jest jakiś żart, zostajemy jednak przy dwóch ligach i po co?!
Znowu drużyna Bronowickiego będzie walczyła oto żeby nie stracić więcej jak 100 bramek w sezonie, zresztą nie oni jedyni. Po raz kolejny do ligi zgłaszają się drużyny które będą miały po kilka "v.o." bo składu nie zbiorą. - to dopiero jest paranoja!
Najgorsze jest to, że przez takie drużyny jak te nie ma reorganizacji!
Najwięcej płaczą, bo spadają, a później przegrywają po 10:0.
Rozumiem, że mecze typu Hutnik II - Płomień Kościelec, albo Jadwiga - Zwierzyniecki, z wynikami 5:0 albo i wyższe mają podnosić poziom ligi?
Jeszcze grupy które utworzyli wołają o pomstę do nieba.
Grupa I (jeden worek Olimpic, Jadwiga, Strzelcy i SMS II) i III (Świt, Grębałowianka, Hutnik II, Błękitni) to grupy najsilniejsze, "dwójka" jeszcze jako taka, natomiast IV to śmiech na sali - jaka tam jest mocna drużyna?
Przecież nikt obserwujący rozgrywki, by tak grup nie ułożył.
Z każdej grupy awans tylko jedna drużyna! To jest najbardziej krzywdzące, szczególnie w przypadku gr. I i III.
Ludzie zróbmy coś z tym!
Przecież to my gramy (kopiemy :P) w piłkę, a nie związkowcy - ONI TEŻ MUSZĄ SIĘ LICZYĆ Z NASZYM ZDANIEM!
Ja się pytam co za tuman to wszystko ustala?!