almano
07-24-2008, 14:55
Przeczytałem już kilka felietonów kogoś o nicku DyCha ... i się tak zastanawiam po co ktoś taki zajmuje miejsce na pierwszej stronie Futbol.org.pl . Z całym szacunkiem ale takie KONTROWERSYJNE PRZEMYŚLENIA to sobie potrafi wyciągnąć każdy przeciętny obywatel. Do napisania tego posta zmotywował mnie zwłaszcza ostatni felieton "Z pierwszej piłki (12) - Szkoda, że nie 10:0" . Jak czytam takie rzeczy to mnie generalnie skręca. Mam propozycje aby miejsce poświęcone na te bzdury zamienić na coś innego dużo bardziej godnego uwagi. Na Futbolu ludzie typu PAN ZARZECZNY są raczej zbędni ;) Rozmawiajmy o rzeczach poważnych ...A w moim przekonaniu SUPERPUCHAR POLSKI takim tematem nie jest ...mało kto już o tym meczu pamięta zobaczyliśmy tylko poraz koleny jak słaba jest nasza liga skoro rezerwy Wisły radzą sobie z drużyną która reprezentuje nas w pucharach, szczerze mówiąc mam na ten temat całkiem inne zdanie tak jak być może 20 mln innych polaków i myśle że każdy by je mógł przedstawić w podobny sposób jak anonimowy Dycha. Jeśli już komuś się poświęca tyle miejsca to niech to będzie ktoś poważny i potrafiący przekazać coś wiecej niż tylko KONTROWERSYJNE PRZEMYŚLENIA. To przynajmniej moje skromne zdanie które chciałem wyrazić ;)