Zobacz pełną wersję : V liga Wadowice - Krakow 2008/2009
proponuję pisać tutaj wszystko na temat V ligi W-K.
Co się dzieje w Zębrzycach? Czy ktoś może mi powiedzieć co stało się z Bartkiem Sałapatkiem?
też proponuje tutaj coś pisać ;)
SKAWINKA-Clepardia-3:2(0:2)
Bardzo słaby mecz w wykonaniu obu drużyn!!!!
kibic1980
09-30-2008, 22:05
Zapraszam www.slomniki.futbolowo.pl
5zywaLegenda5
09-30-2008, 23:24
SKAWINKA-Clepardia-3:2(0:2)
Bardzo słaby mecz w wykonaniu obu drużyn!!!!
Macie jeszcze jakis ruch kibicowski wystawiacie młyn lub flagi czy upadło ??
Macie jeszcze jakis ruch kibicowski wystawiacie młyn lub flagi czy upadło ??
A ktos Ty i skąd jestes że pytasz o takie rzeczy??
5zywaLegenda5
10-01-2008, 10:46
A ktos Ty i skąd jestes że pytasz o takie rzeczy??
Jestem żywą legendą , jestem z tej ligi , a ostatnio słabo z wami chyba nie?
Jesli chodzi i młyny itp to u nas to nie funkcjonuje.Ludzie przychodza,ale nie angazuja się w jakies głębsze dopingi!!!!Niestety PRZEMINEŁO Z WIATREM!!
5zywaLegenda5
10-01-2008, 17:19
Szkoda szkoda , życze wam powodzenia może kiedys w 4 lidze ;)
No i mamy w tej kolejce dwie niespodzianki.Po jednej stronie porażka lidera z Libiążą na własnym boisku,oraz zwycięstwo ostatnie Clepardii nad Niwą!!Jednak liga będzie ciekawa do samego końca!!
wymęczone wiec nie popadałbym w huraoptymizm ;]
SKAWINKA SKAWINA-Górnik Brzeszcze-3:0
Wisla_nie17
10-25-2008, 17:45
Pamiętam jeszcze czasy jak Skawinka grała w III lidze a do Skawiny przyjeżdżały takie ekipy jak chociażby Korona Kielce , Hutnik Kraków czy Unia Tarnów... Wtedy były prawdziwe mecze , na stadion przychodziło dużo kibicó.Niestety , wszystko zaczęło się psuć po śmierci ś.p. trenera Mariana Stolczyka...Z czasem zaczęło brakować pieniędzy i wydawałoby się zaufani piłkarze sprzedawali mecze na potęgę...Dziś to co jest to swego rodzaju KPINA!Co z tego że stadion pięknieje jak klub pozbywa się utalentowanych zawodników a sprowadza emerytów którzy nic nie grają..
Pamiętam jeszcze czasy jak Skawinka grała w III lidze a do Skawiny przyjeżdżały takie ekipy jak chociażby Korona Kielce , Hutnik Kraków czy Unia Tarnów... Wtedy były prawdziwe mecze , na stadion przychodziło dużo kibicó.Niestety , wszystko zaczęło się psuć po śmierci ś.p. trenera Mariana Stolczyka...Z czasem zaczęło brakować pieniędzy i wydawałoby się zaufani piłkarze sprzedawali mecze na potęgę...Dziś to co jest to swego rodzaju KPINA!Co z tego że stadion pięknieje jak klub pozbywa się utalentowanych zawodników a sprowadza emerytów którzy nic nie grają..
popieram w 1000000%!!Nic dodać nic ująć!!
SKAWINKA SKAWINA- Orzeł Balin-1:0
Wisla_nie17
11-08-2008, 19:24
TKS Skawinka 1 - 0 Orzeł Balin (0-0)
Mecz na bardzo słabym poziomie , mało kibiców i wogóle z gatunku takich , co liczą się punkty a nie styl...Biedna byłaby Skawinka gdyby nie Jacek Matyja - gra niczym profesor , wygrywa wszystki główki , rozgrywa...Bogdan Zając - fatalnie , pan Zając na ataku zupełnie sobie nie radzi , nie wystawia się , nie przesuwa gry..Gry reszty zespołu Skawinkie nie komentuję bo nie warto , dostosowali się do dzisiejszej pogody.Mam tylko nadzieję że na wiosnędo gry wróci Paweł Zegarek...
TKS Skawinka 1 - 0 Orzeł Balin (0-0)
Mecz na bardzo słabym poziomie , mało kibiców i wogóle z gatunku takich , co liczą się punkty a nie styl...Biedna byłaby Skawinka gdyby nie Jacek Matyja - gra niczym profesor , wygrywa wszystki główki , rozgrywa...Bogdan Zając - fatalnie , pan Zając na ataku zupełnie sobie nie radzi , nie wystawia się , nie przesuwa gry..Gry reszty zespołu Skawinkie nie komentuję bo nie warto , dostosowali się do dzisiejszej pogody.Mam tylko nadzieję że na wiosnędo gry wróci Paweł Zegarek...
z TYM PROFESOREM to troche przesadziłeś!!
Wisla_nie17
11-09-2008, 21:28
Nie przesadziłem , bo gdy nie Matyja to Skawinka traciłaby po kilka bramek na mecz...
Nie przesadziłem , bo gdy nie Matyja to Skawinka traciłaby po kilka bramek na mecz...
Spoko,a co powiesz o bramkach traconych przez tego Profesora??Jego miejsce jest na ławce,a nie na boisku!!W C klasie by jeszcze pograł,ale tu......!!!
Wisla_nie17
11-10-2008, 15:44
Każdemu się zdarza , zawalił 2 a uratował 20 :)