Widzisz, podejżewam Płaszowianka13, że użytkownik Pogoń to zawodnik Pogoni Miechów
A żałośni to jesteście Wy, bo każdy normalny, jeżeli go strona nie interesuje to nie zwraca uwagi na nią i nie wchodzi a Wy macie jakieś problemy z osobowością najwidoczniej, Wasz problem, ja link będę wklejał gdzie chce i kiedy chce
Buźka zakompleksieni
www.oskfpogon.futbolowo.pl
Czasem przegrać z mistrzem daje więcej splendoru niż wygrać ze słabeuszem...
Myślę że kolega nie ma gdzie leczyć swoich kompleksów więc robi to na forum szkoda tylko że nie zna poprawnej polszczyzny i śmieje się z choroby ...
Przykre i żałosne.
To chyba mówisz o meczu, który Grębałowianka grała z Pogonią dwa lata temu i ani rocznik 91` ani 92` z tym meczem nie ma nic wspólnego, przynajmniej u nas, to raz, a dwa, nawet najlepszym zdarza się wpadka ze słabeuszem, powtarzam, popatrz na tabelę
Dobrze, to nie zmienia faktu, że mam prawo wrzucać tutaj link
Jakoś na stornach forum czy to I ligi juniorów czy nawet na forum MLJ nikomu moje linki nie przeszkadzają tylko Wam więc tym bardziej mnie to w**i to Wy o tym myślicie
Z poważaniem, administrator www.oskfpogon.futbolowo.pl
Wróć kolo do siebie... bo *******isz nam tylko posty....Ludzie chcą tu o piłce podyskutować a ty wpierdalasz się z tymi beznadziejnymi linkami. I jeszcze masz czelność się czepiać innych że Ci zwracają uwagę.
Wróć kolo do siebie... bo *******isz nam tylko posty....Ludzie chcą tu o piłce podyskutować a ty wpierdalasz się z tymi beznadziejnymi linkami. I jeszcze masz czelność się czepiać innych że Ci zwracają uwagę.
Dokładnie. Nikt nie miał by nic przeciwko jakbyscie grali chociaz w naszej lidze. a Takto co nas to interesuje ktore macie miejsce, jak i z kim gracie itp.
To jest denerwujące i tyle
A mnie to wali za przeproszeniem co Wy o tym myślicie a pisanie głupot typu "i jeszcze masz czelność" świadczy tylko o Twoim poziomie intelektualnym gdyż forum to jest ogólnodostępne. Natomiast pisanie, że chcecie pogadać o piłce to pokazywanie jak wielkim bezmózgiem się jest, bo ta strona dotyczy piłki gamoniu
Naszą grę pozostawił bym bez komentarza
Najgorszy mecz w sezonie..
Dzięki i PzDr Czekamy na rewanżyk ;p
No troche nam nie poszlo ale to moze dlatego ze nie mielismy zadnego treningu od ostaniego meczu :/. Ale coz trzeba grac do konca moglismy cos ustrzelic ale sie nie udalo
mecz jak mecz, my zagramy jak zwykle na 100%, wy powalczycie i to napewno bedzie jeden z ciekawszych meczy tej rudny. Odrazu zweryfikuje nasza i wasza forme.
My powalczymy napewno na maxa!
W tamtej rundzie nie poszlo nam pare meczy ze slabszymi druzynami stad nasza strata do lidera(9pkt). z Druzynami z czolowki nie przegralismy meczu a z tymi z konca tabeli pogubilismy punkty przez proste, mozna by powiedziec przedszkolne błędy;d Dlatego teraz chcemy wypasc duzo lepiej!!