Futbol - Małopolska  
Zarejestruj się FAQ Kalendarz Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane
Wróć   Futbol - Małopolska > Futbol Małopolska > IV Liga Małopolska
Przeładuj stronę Iv Liga 2008/2009

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare
  (#31)
Jaroszy is Offline
Junior Member

Domyślnie 07-04-2008, 13:29

Cytat:
Napisał D@mi@n_92* Zobacz post
Płomień Jerzmanowice mój faworyt do awansu............................................ ......mam nadzieje na świetny sezon dla Mogilan ale żebym się nie przeliczył............................prawdopodobn ie stracimy Krzysztofa Zająca(kijka)12 bramek w sezonie na testach w sosnowcu(2liga)>>>>>>>........................Adam a Kroczka najlepszego obrońce ligi 19 bramek w sezonie oraz Artura Łaciaka bramkarza......................................... .................................................. ........................zarząd klubu z Mogilan ma cięszki kąsek do zgryzienia p[onieważ wójtowa gminy nie chce dorzucić kasy na przebudowę stadionu.... wygląda na razie na to Ze w Mogilanach zostaną przeprowadzone sensacyjne transwery .szkoda mi tylko tego ze w tym sezonie nie zmierzymy sie z dalinem który nie słusznie awansował do 3 ligii^^^pokazalibyśmy im ze jesteśmy o wiele lepsi od nich..........pamiętam przerwę miedzy sezonam i jak śie z nami bali grać sparing hehehehehehehehe *******e ichhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
.........Powodzenia Karpaty................Mogilany pany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

widać że nie masz zielonego pojęcia a wypowiadasz sie . widać że jak buraki z jakiejś wsi ( mogilany)awansowały do czwartej ligi to już nie wiadomo jacy to nie są. wracajcie do A klasy tam jest wasze miejsce..

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#32)
junior-lks-mogilany is Offline
Senior Member

Domyślnie 07-04-2008, 13:44

Cytat:
Napisał KSD4 Zobacz post
i wporzadku poziom gry w mogilanach podniosl sie dzieki pieniadzom, nie mam nic przeciwko temu... jednym klubom wiedzie sie lepiej innym gorzej (nie mam tu na mysli Dalinu). Faktycznie lepiej to skonczyc bo do niczego to nie prowadzi... a jeszcze takie jedno pytanie do kibicow mogilan... nie jestem pewien dokladnie ale mialem takie info ze mogilany maja w tym sezonie choc po czesci postawic na mlodziez... ale z Kmity, nie wiem czy to prawda czy jednak nie?? pzdr
prawda prawda jak mi wiadomo Prezes z Mogilan postanowił stawiać w tym sezonie na młodzież z Kmity Zabierzów.^^podobno maja do klubu przybyć 4 zawodników właśmie z Kmity..........

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#33)
KSD4
Guest

Domyślnie 07-04-2008, 14:13

nie wnikam w prace prezesa... ale nie lepiej postawic na wlasna mlodziez? chyba po to trenuje sie mlodych chlopakow zeby w przyszlosci miec z nich pozytek pzdr

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#34)
Senior Member

Domyślnie 07-04-2008, 16:03

Cytat:
Napisał Jaroszy Zobacz post
widać że nie masz zielonego pojęcia a wypowiadasz sie . widać że jak buraki z jakiejś wsi ( mogilany)awansowały do czwartej ligi to już nie wiadomo jacy to nie są. wracajcie do A klasy tam jest wasze miejsce..
Jak nie pasuje ci Ze gramy w 4 lidze to idz się utop.Każdy ma prawdo do własnej opini ale bez przesady.Jeśli uważasz ze Mogilany powiny grać w a klasie to przyjedz na 4 ligowe boiska i zobacz jak na prawdę Mogilany grają^^^^^^^Gwarantuje ci ze sie mylisz.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#35)
Senior Member

Domyślnie 07-04-2008, 16:09

Cytat:
Napisał KSD4 Zobacz post
nie wnikam w prace prezesa... ale nie lepiej postawic na wlasna mlodziez? chyba po to trenuje sie mlodych chlopakow zeby w przyszlosci miec z nich pozytek pzdr
no wiesz Mogilany to mała wieś*mało tu dobrych młodych zawodników.W juniorach Starszych nie ma dobrych piłkarzy*każdy z nich gra inaczej.paru z nich gra owszem w seniorach np Bobek.17lat Michalski.18 ostatnio na turnieju prezes dał w raz z trenerem szanse pokazania sie 3 juniorom.Trudno stawiać na młodzież jeśli sie jej nie ma.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#36)
KSD4
Guest

Domyślnie 07-04-2008, 18:59

widzialem pare razy juniorow mogilan myslalem ze jest tam paru zawodnikow ktorzy mogliby sie zalapac... trzeba powiedziec ze ciezko wam sie bedzie przebic do skladu seniorow skoro malo kto stawia na was w meczach o stawke, lecz jezeli nie macie utalentowanych juniorow to rzecza oczywista wydaje sie sciaganie przez prezesa innych mlodziezowcow, gdyz obowiazuje przepis o bodaj conajmniej trzech w skladzie (nie wiem moze sie myle) pzdr

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#37)
Jozz is Offline
Senior Member

Domyślnie 09-19-2009, 19:52

Janina Libiąż 0-0 Orzeł Balin
Bocheński KS 1-1 LKS Mogilany
Poprad Muszyna 4-1 Szreniawa Nowy Wiśnicz
Limanovia Limanowa 1-0 Skawa Wadowice

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#38)
Jozz is Offline
Senior Member

Domyślnie 01-15-2010, 15:33

W siedzibie MZPN odbyło się spotkanie przedstawicieli klubów IV ligi małopolskiej. Ustalono, iż runda wiosenna sezonu 2009/2010 rozpocznie się 20/21 marca, a zakończy 19 czerwca.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#39)
uto022 is Offline
Junior Member

Domyślnie 02-22-2010, 12:55

http://lksrudnik.futbolowo.pl/lksrudnik/

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#40)
skot1 is Offline
Senior Member

Domyślnie 04-06-2010, 23:47

www.oskfpogon.futbolowo.pl

Czasem przegrać z mistrzem daje więcej splendoru niż wygrać ze słabeuszem...

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania