|
|
|
|
Junior Member
|

08-30-2010, 14:02
Jak dla mnie mozecie wygrac 
Powodzenia w meczu 
|
|
|
|
 |
 Do płomienia... |
|
|
|
|
Junior Member
|
Do płomienia... -
08-30-2010, 16:59
Prądniczanka 3:0 Płomień Kościelec - walkower drużyna Płomienia nie przyjechała.
Drodzy przeciwnicy można się dowiedzieć czemu nie stawiliście się na meczu?
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Member
|

08-30-2010, 18:04
MKS Skała - Olimpic 1-6
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Member
|

08-30-2010, 20:49
Spartak Charsznica - Juvenia 1-5
#3 to jest moj numer 
Juve... Juve... Juvenia!!!
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Junior Member
|

08-31-2010, 07:36
Słomniczanka - LKS Niedźwiedź 4-1
(mecz w Niedźwiedziu z powodu złego stanu boiska w Słomnikach)
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Member
|

09-01-2010, 18:15
Skała - Olimpic 1;6 (1;3)
cóż mogę powiedzieć o tym meczu...;/ bramkarze jak zawsze słabo ! sędzia dałmi drugą żółtą kartkę w 18 minucie pomimo tego, że byłem kapitanem i popełniłem 2 faul w meczu. Po meczu mnie przepraszał, że nie zauważył, że to ja i nie wiedział, że to moja druga żółta i gdyby to wiedział to by mi jej nie dał:/ Olimpic skutecznością nie grzeszy
Stawiałbym na Olimpic w środku tabeli, nic szczególnego nie pokazują
pozdrawiam #7
W momencie gdy dostałem czerwoną kartkę było 1;1!
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
Junior Member
|

09-02-2010, 08:58
Cytat:
Napisał kondor1234
Skała - Olimpic 1;6 (1;3)
cóż mogę powiedzieć o tym meczu...;/ bramkarze jak zawsze słabo ! sędzia dałmi drugą żółtą kartkę w 18 minucie pomimo tego, że byłem kapitanem i popełniłem 2 faul w meczu. Po meczu mnie przepraszał, że nie zauważył, że to ja i nie wiedział, że to moja druga żółta i gdyby to wiedział to by mi jej nie dał:/ Olimpic skutecznością nie grzeszy
Stawiałbym na Olimpic w środku tabeli, nic szczególnego nie pokazują
pozdrawiam #7
W momencie gdy dostałem czerwoną kartkę było 1;1!
|
masz rację. w tym meczu skutecznością nie grzeszyliśmy. powinniśmy strzelić przynajmniej kilkanaście bramek, tak ok. 15 (a może i więcej), bo tyle mieliśmy pewnych sytuacji bramkowych. bramka padła dla was po zabawie i błędzie obrońców w okolicach pola karnego. mam nadzieję że w następnych naszych meczach będziemy mieli lepsza skuteczność. a co do kartek, to mimo że faule nie były brutalne to należały ci się. w przypadku gdy jest faul w sytuacji ratunkowej, gdy zawodnik cię minie a ty go faulujesz ratując sytuację przed groźbą utraty gola to sędzia powinien pokazać "żółtko".
dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Ostatnio edytowane przez OLIMP1993 : 09-02-2010 - 09:03.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Senior Member
|

09-03-2010, 21:09
Wanda Nowa Huta : Prądniczanka Kraków X( masti licze na was  )
MKS Skała : Pogoń Miechów x2
Słomniczanka Słomniki : Płomień Kościelec 1
Spartak Charsznica : Olimpic Kraków 2
Bronowianka Kraków : LKS Niedźwiedź x
Grębałowianka Kraków : Jutrzenka/Maszycanka (  )
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Member
|

09-04-2010, 12:40
WANDA 2 : 1 Prądniczanka
Bramki
Wanda: Linczowski, Moksa
Prądniczanka: Mastalerz (chyba, jeśli nie to mnie poprawcie)

Ostatnio edytowane przez Karol318i : 09-04-2010 - 15:21.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Member
|

09-04-2010, 14:46
Bronowianka - Niedźwiedź 12:1 (6:1)
brak komentarza co do naszej gry..
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Senior Member
|

09-04-2010, 17:22
Grębałowianka 10 - 0 Jutrzenka Giebułtów
Bramki : Cerazy x3, Chmiel, Szperna, Lasota, Szpilka , Wielgus, Szczygieł , Marosek(bramkarz) 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Junior Member
|

09-04-2010, 18:45
Nasz kolejny dobry mecz  . Pechowy remis w Grębałowie , fatalny start ,a teraz idzie już z górki  .
KS BRONOWIANKA : lks niedzwiedź 12:1 (6:1)
P.S. Chłopaki z Niedźwiedzia ,spokojniej na boisku ,my Wam tylko bramki strzelamy to nic złego !
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Junior Member
|

09-04-2010, 23:04
Słomniczanka Słomniki 9-0 Płomień Kościelec
Słomniczanka rozegrała swoje 5 spotakanie i 5 raz wygrała Tym razem zmierzyła się z Płomieniem Kościelec który w tym meczu zupełnie nie miał nic do powiedzenia w starciu z Liderem ligi .
Bramki
Nowaczek x3 S.Warchoł x2 Łakomy , Klanowski , Kobiński,Strona
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Junior Member
|

09-05-2010, 12:02
Cytat:
Napisał kamil170794
Słomniczanka Słomniki 9-0 Płomień Kościelec
Słomniczanka rozegrała swoje 5 spotakanie i 5 raz wygrała Tym razem zmierzyła się z Płomieniem Kościelec który w tym meczu zupełnie nie miał nic do powiedzenia w starciu z Liderem ligi .
Bramki
Nowaczek x3 S.Warchoł x2 Łakomy , Klanowski , Kobiński,Strona
|
Bo Graliście z dolna częścią Tabeli.. Poczekajcie jeszcze chwilkę 
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Member
|

09-05-2010, 14:16
Spartak Charsznica - Olimpic 0-8 (0-3)
Olimpic: Siekierka - Bunikowski, Czepiec, Hareńczyk, Kadula - Klocek, Szegiera (Żerdecki), Ćwiertniak, Celebański - Szaroń, Strojek (Niestój)
Bramki: 3x Ćwiertniak, Klocek, Strojek, Szaroń, Hareńczyk, Niestój.
Ostatnio edytowane przez nua : 09-05-2010 - 15:34.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Junior Member
|

09-05-2010, 14:56
Bo Graliście z dolna częścią Tabeli.. Poczekajcie jeszcze chwilkę...
O ile się nie myle to wy z Płomieniem zremisowaliście 1;1... co nie zmienia sprawy że była to dolna częśc tabeli
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Senior Member
|

09-05-2010, 15:21
nua
Strojek 1x i Klocek 1x
W końcu zagraliśmy to na co nas stać.
Bardzo dobrze pod względem taktycznym, fajnie technicznie, dużo lepsza skuteczność niż w pozostałych meczach, jednak nad nią jeszcze musimy popracować.
Gospodarze dobrze zaczęli mecz, grali wysoko i agresywnie, jednak 3 bramki miedzy 15 a 30 minutą podcięły im skrzydła i jakby zeszło z nich powietrze.
Mimo wygranego wysoko meczu najlepiej zagrała chyba obrona. Środkowi bardzo pewnie, dużo rozgrywali, boczni bardzo często wyprowadzali piłkę, bardzo dużo akcji offensywnych dzięki nim, bramkarz co miał to łapał.
Naszą dokładność w grze możemy zawdzięczać murawie. Jak dla mnie, na ta chwile, najpiękniejsze boisko w lidze. Bardzo szerokie, równe z świeżo skoszoną trawą.
|
|
|
|
 |
 awans |
|
|
|
|
Junior Member
|
awans -
09-05-2010, 20:35
Mam nadzieję że w tym sezonie awansujemy tym bardziej że oprócz 3 zawodników, reszta to 1993 czyli młodszy. Dzisiejszy mecz był jak do tej pory najlepszy  . Graliśmy my dzisiaj dokładnie, spokojnie i super technicznie, chociaż było kilka błędów i wtedy leciały kontry ale albo kończyły się niecelnym strzałem albo obrońcy zatrzymywali akcję i rozgrywali lub wybijali na aut. Zawodnikiem meczu dla mnie był Ćwiertniak(Figo). Piłka sama go szukała, a jak dostawał ją to kończył ładną akcją. Jeden pech to poprzeczka której nie wykorzystał Szaroń i kilka sytuacji Strojka i Celebańskiego. Ale i tak mecz zaliczam na duży +. Mam nadzieję że wyciągniemy wnioski z tego meczu i dalej będziemy tak grać aby konsekwentnie dążyć do awansu.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Senior Member
|

09-05-2010, 21:03
zdecydowanie trzeba wyróżnić okazje Szaronia który po 30 metrowej wrzutce strzelał z wolejo-nożyc z 10 metra piłkę na wysokości około 185 cm.
Niestety piłka trafiła w poprzeczkę, a za tą bramkę oddał bym z 2 inne ;P
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Junior Member
|

09-05-2010, 21:22
Cytat:
Napisał messi19
Bo Graliście z dolna częścią Tabeli.. Poczekajcie jeszcze chwilkę...
O ile się nie myle to wy z Płomieniem zremisowaliście 1;1... co nie zmienia sprawy że była to dolna częśc tabeli
|
Taa masz racje... Graliśmy bez środka i stopera ale to żadna wymówka... Czekamy na was w KRAKOWIE
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Senior Member
|

09-05-2010, 23:49
Słomniczanka gra jak narazie bardzo efektywny futbol, jeżeli taką formę utrzymają przez cały sezon to ciężko będzie przez kogo kolwiek urwać im punkty.
Nas czeka teraz bardzo ciężki mecz z Bronowianką.
Bronowianką która na początek dostała lekcje pokory od Wandy, następnie ciężki mecz z Grębałowem. Jednak w ostatnich 2 meczach strzelili 23 bramki tracąc jedna.
I tu jest pytanie, czy to oni są tak świetni czy przeciwnik słaby?
wysoka wygrana z Giebutowem nie dziwi chyba nikogo, ale jeszcze wyższa z Niedzwiedziem który mecz wcześniej przegrał z wychwalanym wyżej liderem "tylko" 4:1?
Po tym meczu będziemy mądrzejsi, będziemy wiedzieć na czym stoimy i o co walczymy w tej lidze.
|
|
|
|
 |
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania